Muinaisten Kirjoítuksien ensimmäinen ennustus

Kuva

”Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä…” – 1. Moos. 3:1

Käärme
Alussa loi Jumala taivaan ja maan sekä ihmisen paratiisiin viljelemään ja vartioimaan sitä. Kaikki oli sangen hyvää ja ihminen oli suorassa yhteydessä Luojaansa, mutta asiat muuttuivat sillä hetkellä, kun ihminen päätti kapinoida Jumalaa vastaan ja tapahtui syntiinlankeemus. Saatana houkutteli ihmisen syntiinlankeemukseen ensin vääristelemällä ja kyseenalaistamalla Jumalan totuuden ja sitten antamalla kolme lupausta ”Ette suinkaan kuole (1. kuolemattomuus); vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne (2. salattu tieto), ja te tulette niin kuin Jumala (3. jumalallisuus) tietämään hyvän ja pahan.” (1. Moos. 3:4-5). Sen jälkeen saatana on aina luvannut omillensa pitkää ikää, salattua tietoa ja jumalallisuutta. Aatamilla ja Eevalla tietenkin paratiisissa olikin jo nuo ominaisuudet monella tavalla, mutta silti he halusivat lisää. Syntiin langettuaan mies ja vaimo eivät tietenkään myöntäneet syyllisyyttänsä, vaan yrittivät vähätellä tapahtunutta, ja sama toistuu tänäkin päivänä, että jumalattomat näkevät itsensä hyvinä ihmisinä ilman virheitä. Jumalan silmissä ihminen kuitenkin rikkoi Häntä vastaan, mutta tästä huolimatta Jumala ei hyljännyt ihmistä oman tietonsa varaan, vaan ennen kuin ihminen joutui lähtemään paratiisista, antoi Jumala lupauksia ja profetioita, jotka ovat yhä tänäkin päivänä voimassa.

Koko Raamatun ensimmäinen profetia kertoo alkavasta taistelusta ihmisen ja saatanan (käärmeen) välisestä taistelusta ”Ja Herra Jumala sanoi käärmeelle…  Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun (käärmeen) siemenesi ja hänen (ihmisen) siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän (ristiinnaulitseminen).” (1. Moos. 3:14-15). On siis taistelu käärmeen ja ihmisten jälkeläisten välillä ja koska käärme tiesi, että ihmisen jälkeläinen on murskaava hänen päänsä ja siitä lähtien käärme on yrittänyt estää tapahtumia etenemästä siihen. Kukapa haluaisi oman päänsä murskautuvan!

Kerubit ovat enkelihahmoja ja sana kerubi tarkoittaa olla lähellä, joka viittaa siihen, että he ovat Jumalan lähimpiä seuralaisia ja palvelijoita. Neljä ilmestyskirjan kerubia ovat leijonan-, härän-, kotkan- ja ihmisen näköinen kerubi. Nämä neljä kuvaavat johtavat eri olentoja maan päällä, leijonan näköinen kerubi petoja, härän näköinen karjaa ja kotieläimiä, kotkan näköinen lintuja ja ihmisen näköinen ihmisiä. Näiden lisäksi oli vielä viides kerubi ja mahtavimmin sekä kaunein, eli Lucifer, joka nyt langenneena tunnetaan saatanana ja käärmeenä: ”Eedenissä, Jumalan puutarhassa, sinä olit. Peitteenäsi olivat kaikkinaiset kalliit kivet; karneolia, topaasia ja jaspista, krysoliittia, onyksia ja berylliä, safiiria, rubiinia ja smaragdia sekä kultaa olivat upotus-ja syvennystyöt sinussa, valmistetut sinä päivänä, jona sinut luotiin. Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal’olento ja käyskentelit säihkyväin kivien keskellä.” (Hes. 28:13-14). Hän oli lohikäärmeen näköinen kerubi ja hallitsi liskoja, matelijoita ja vastaavia eläimiä. Kuten fossiileista voimme havaita, niin hänen hallitsi mahtavimpia eläimiä maan päällä eli lohikäärmeitä, joista myös dinosauruksina puhutaan, mutta nämä ovat kadonneet johtajansa mukana. Ja lapsia myöten ihmiset inhoavat häneen liitettyjä olentoja, kuten matelijoita ja käärmeitä.

Saatanallinen Suunnitelma
Tämä alkoi Kainista, jonka saatana sai tappamaan Aabelin ja ei mennyt aikakaan, kun koko maailma olikin jo hänen hallussaan Nooan aikana, josta luvussa kaksi enemmän. Vedenpaisumuksen jälkeenkin saatanalla, tämän maailman ruhtinaalla, on ollut omat suuret valtiaansa, jotka ovat toteuttaneet hänen juontansa yrittää tappaa siemen eli lapsi ennen kuin hän voisi kasvaa ja toteuttaa Jumalan suunnitelmaa. Maailman ensimmäinen valtias oli Nimrod, jonka nimi tarkoittaa kapinallinen, kuuli astrologeiltaan että syntyisi hän (Abraham), jonka oli ennustettu tuhoavan epäjumalan palveluksen maailmasta. Tämän kuultuaan, käski Nimrod tappaa kaikki vastasyntyneet lapset, mutta äiti onnistui synnyttämään lapsen salaa pellolla ja onnistui pitämään hänet piilossa. Vielä myöhemminkin Nimrod yritti tappaa Abrahamin pistämällä hänet tuliseen pätsiin, mutta Jumala teki ihmeen myös hänen kanssaan. Kun Jumala sekoitti Baabelissa kansat ja saatanalle annettiin 70 kansaa, Jumala valitsi vain yhden. Näin Jumala haluaa todistaa, että hän ei pelkää saatanaa, vaan mittasuhteet ovat Jumalalle joka tapauksessa suotuisat ja synti ei toimi. Nimrod oli tämänkin jälkeen vielä maailman ruhtinaan palveluksessa pitkään ja vasta Abrahamin pojan poika Esau tappoi Nimrodin, jonka jälkeen Esau oli valmis myymään esikoisoikeutensa, koska ajatteli olevansa kuoleman oma tapettuansa suurvaltiaan.

Sama kaava toistui myöhemmin Egyptin kuninkaan Faaraon kohdalla, joka yritti niin ikään tappaa heprealaisten vapahtajan Mooseksen ennen kuin hän kasvaisi aikuiseksi, ja jälleen siinä onnistumatta. Kuten tiedämme, niin myös Jeesuksen kohdalla, kun kuningas Herodes yritti tappaa Hänet vastasyntyneenä ja synnytyspaikaksi valikoituikin erikoinen sijainti. Tämän jälkeen saatana käytti keisari Neroa vainoamaan kristittyjä ja yritti tuhota ”vastasyntyneen” alkuseurakunnan. Viimeisenä saatanan yrityksenä historiassa oli yritys tuhota juutalaiset hänen suurhallitsijan Hitlerin avulla, ennen kuin he perustaisivat Israelin valtion, kuten oli Raamatussa profetoitu. Jokaisella näistä kerroista Jumala veti kuitenkin pidemmän korren, ja saatana koko maailman ruhtinaana ei ole onnistunut estämään Jumalan tahtoa toteutumasta, vaikka inhimillisesti katsottuna tilanne on monesti näyttänyt mahdottomalta. Nyt tulevana vainona voimme nähdä uuden anti-semitismin nousemisen, sekä arabivaltioiden uhkailut ja halun pyyhkiä Israel maailmankartalta, koska se on osa Jumalan tulevaa suunnitelmaa ja suuressa roolissa lopunajan tapahtumissa. Israelin tulevasta sodasta ja kohtaloista lisää muissa luvuissa.

nimrod

”Ja Kuusille syntyi Nimrod. Hän oli ensimmäinen valtias maan päällä.” – 1. Moos. 10:8

Mainokset

2 comments on “Muinaisten Kirjoítuksien ensimmäinen ennustus

  1. Paluuviite: Nephilim paluu | Muinaisia Ennustuksia

  2. Paluuviite: Nimrod – Antikristuksen esikuva | Muinaisia Ennustuksia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s