Vähän ennustuksista

Kuva

”Autuas se, joka lukee, ja autuaat ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä, mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä!” – Apostoli Johannes (Ilm. 1:3)

Muinaisissa heprean ja kreikan Kirjoítuksissa on ennustuksia, joíta kutsutaan myös profetioiksi, yhteensä n. 740 kappaletta, joista toteutuneita on jo 80%. Nämä Kirjoitukset tunnetaan Suomessa nimellä Raamattu, jonka nimi tulee kreikan kielen sanasta grammata (γραμμα). Kirjoítuksissa kaikkinensa on arviolta 27% ennustuksia, jolloin ne näyttelevät erittäin merkittävää osaa muinaisista Kirjoítuksista.

Kaikki loput vielä toteutumattomat ennustukset koskevat tulevia aikoja tai itse asiassa juuri tätä merkillistä aikaa mitä me elämme. Tulen kirjoíttamaan sivustolle myös muita ennustuksia, jotka liitän sitten Kirjoítuksien antamiin ilmoituksiin ja on hämmästyttävä huomata, että mitä enemmän näitä ennustuksia on tutkinut, niin sitä selkeämmäksi ja yksinkertaisemmiksi kuva välittyy.

Vanhin näistä Kirjoituksista eli Jobin kirjakäärö on n. 3500 vuotta vanha, mutta Kirjoítukset siteeravat myös tunnetun historian ensimmäistä profeetta Eenokia, jonka ennustus Messiaan paluusta Juudan kirjeessä on peräti n. 5000 vuotta vanha! Merkillistä näissä muinaisissa tuhansia vuosia vanhoissa Kirjoítuksia on niiden paikkaansa pitävyys ja kuinka ne ovat osuneet täysin oikein. Mitkään muut ennustajat, pyhät pidetyt kirjoitukset tai kirjat eivät ole pystyneet tähän tarkkuuteen.

Yksi kaikista merkittävin ajan merkki mistä Kirjoítukset puhuvat ovat muinainen heprealainen kansa, joka tunnetaan myös juutalaisina, ja heidän paluu muuttoonsa on ollut mullistava sarja toteutuneita ennustuksia aivan silmiemme alla. Listaankin tähän ensimmäiseen postaukseen tämän muinaisen kansan paluusta olevat ennustukset, jotka alkoivat toteutua pilkulleen vuonna 1948. Hämmästyttävistä Israelin profetioista kirjoítan myöhemmin, mutta tässä eräs makea maistiainen Kirjoítuksien profetioiden tarkkuudesta.

Kuva

”Tulevina aikoina juurtuu Jaakob, Israel kukkii ja kukoistaa ja täyttää maanpiirin hedelmällänsä.” – Profeetta Jesaja (Jes. 27:6)

Mark Twain sanoi vuonna 1867 maata autioksi ja surkutteli sen tilaa, mutta kun juutalaiset palasivat maahan alkoi se kukoistaa aivan kuten Kirjoítukset ennustivat. Puut symbolisoivat Kirjoítuksissa aina valioita ja viikunapuu symbolisoi erityisesti Israelin valtiota. Ja koska tämä viikunapuu näin ollen tuli lehteen 1948 ja ajanmerkeistä ymmärrämme elävämme erikoista aikaa, niin silloin profetiat ovat erityisen tärkeitä meille tänä päivänä että valvoisimme, kuten Messias ilmoitti melkein 2000 vuotta sitten.

”Katsokaa viikunapuuta ja kaikkia puita. Kun ne jo puhkeavat lehteen, niin siitä te näette ja itsestänne ymmärrätte, että kesä jo on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän tapahtuvan, tietäkää, että Jumalan valtakunta on lähellä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki tapahtuu.” – Messias Jeesus (Luuk. 21:29-32)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s