Hildegard Bingeniläisen näky ahdistuksesta

Hildegard Bingeniläinen (1096-1179) oli saksalainen abbedissa, joka vuonna 2012 laskettiin katolisten pyhimyksien joukkoon. Hän näki näkyjä monista tapahtumista ja erityisesti mielenkiinnon kohteena ovat olleet tarkat kuvaukset lopun ajan tapahtumisesta sekä tulevasta maailman johtajasta eli Antikristuksesta. Tässä koottuna osa hänen näyistään lopun ajan tapahtumista.

Kuva

”Kun suuri hallitsija hävittää turkkilaiset melkein kokonaan, yksi jäljelle jääneistä muslimeista kääntyy ja hänestä tulee piispa tai kardinaali. Ja kun uusi paavi on valittu, tämä kardinaali tappaa hänet kateudessaan ennen kuin hänet ehditään nimittää, koska hän olisi itse halunnut paaviksi. Loput kardinaaleista valitsevat seuraavan paavin, ja tämä kardinaali tulee julistautumaan anti-paaviksi ja kaksi kolmasosaa kristityistä seuraavat häntä.

Hän (Väärä Profeetta, Ilm. 13:11) ja Antikristus (Ilm. 13:1), ovat molemmat Daanin heimon jälkeläisiä. Siveetön nainen tulee raskaaksi ja saa siveettömän pojan. Se käärme (1. Moos. 3:1), joka petti Aatamin vaikuttaa tähän poikaan sillä tavalla, että mikään hyvä tai hyveellinen ei häneen mene eikä hänestä milloinkaan löydetä mitään hyvää. Antikristuksen merkki on helvetin kasteen merkki, ja kuka sen ottaa, tulee sen saatana ja paholaisen vaikutuksen alaiseksi. Joka ei tätä ota ei voi ostaa eikä myydä mitään, ja hänet teloitetaan (Ilm. 13:16-17). Hän voittaa puolellensa hallitsijat, suuret ja rikkaat, jotka tuovat tuhon niille jotka eivät hyväksy hänen uskoansa. Ja lopuksi hän valtaa koko maan (Ilm. 13:7b).

Jerusalemin kadut loistavat kuin kirkkain kulta ja kristittyjen veri tulee virtaaman kuin vesi (Ilm. 13:7a). Samalla Antikristus tekee ihmeitä (2. Tess. 2:9). Kun hänen teloittajansa tappavat kristittyjä ihmeillänsä, luulevat ihmiset että Antikristus on tosi Jumala. Teloittajat eivät salli kuitenkaan kristittyjen saada marttyyrien kruunua helposti, vaan he kiduttavat heitä niin että he luopuisivat uskostaan, mutta monet tulevat saamaan Jumalalta erityisen armon kuolla kidutuksiin. Antikristus liikuttaa maata, tasoittaa vuoria, kuivaa jokia, luo myrskyjä ja salamoita sekä poistaa lehdet puista ja palauttaa ne sitten takaisin, tekee ihmisiä sairaaksi ja parantaa, ajaa pois pahoja henkiä ja nostaa kuolleita eloon. Hän tulee näyttäytymään ristiinnaulittuna ja nousee kuolleista (Ilm. 13:3). Kristityt alkavat epäillä uskoaan, samalla kun Antikristuksen seuraajat vahvistuvat uskossaan (2. Tess. 2:11).

Kun hän on valmis, kokoaa hän seuraajansa ja kertoo heille, että he nousevat Taivaaseen, mutta juuri kun he ovat nousemassa, iskee salama ja tuhoaa hänet (2. Tess. 2:8). Nousu oli suunniteltua ja toteutettu nerokkailla laitteilla. Hänen kuolemansa päästä ilmoilla pahan sietämättömän lemun, joka saa monet ihmiset takaisin järkiinsä (Ilm. 16:13). Silloin ihmisten pitää alkaa valmistua viimeistä tuomiota varten, jota verhoaa salaperäisyys ja epäselvyys, mutta joka ei ole kaukana.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s