Sirppi, tähti ja punainen peto

Sirppi ja tähti

”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti (heylel), aamuruskon (shachar) poika (ben)! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja!” – Jesaja 14:12

Vanha englannin kielinen Kuningas Jaakon käännös ja latinan kielinen Vulgata käännös kääntävät tässä kointähdeksi suomennetun sanan heylel (הילל) sanalla Lucfier, joka tarkoittaa kirjaimellisesti ”valonkantaja” (lux = valo; ferre = kantaa, tuoda). Jos otamme tämän alkukielen sanan heylel ja tutkimme mikä sille on vastine arabian kielessä, niin päädymme sanaan hilal, joka suomeksi on kuunsirppi. Toinen tässä mainittu Luciferin arvonimi on ”aamuruskon poika (ben shachar)” voidaan taas liittää Venuksen, jota kutsutaan myös aamutähdeksi. Näin ollen voimme ymmärtää tuon heprealaisen lauseen heylel ben shachar myös: ”Kuunsirppi, Aamutähti”.

hammer_sickleturkeyflag

Nämä kaksi symbolia, sirppi ja tähti, löytyvät kahdesta suuresta maailmaa myllertävästä totalitaarisesta järjestelmästä: islam ja kommunismi. Molemmat ovat myös tunnettuja kristittyjen vainoista sekä aggressivisesta kristinuskon vastaisuudesta, niin että yhteensä näiden nimeen onkin tapettu enemmän kuin minkään muun aatteen tai uskonnon. Tänäpäivänänä maat joissa kristityt kokevat eniten vainoja, ovat kommunistinen Pohjois-Koreassa ja islamin uskoisissa maissa. Sirppi voidaan myös yhdistää Saturnukseen, joka symbolisoi Saatanaa.

1notthecodexvaticanus666Bismillah-flipped

”Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” – Ilmestyskirja 13:18

Betlehemissä syntynyt terroristi ja muslimi Walid Shoebat Jeesuksen vastaan ja kääntyi kristinuskoon tutkittuaan Kirjoituksia. Hän koki entisenä muslimina järkytyksen, kun hän näki kohdan pedon luvusta alkukielellä kreikaksi. Järkytys johtui siitä, että tämä pedon luku eli 666 on kreikaksi χξς., mutta hän pystyi tulkitsemaan sen arabiankielellä ja ymmärtämään mitä siinä olevat symbolit tarkoittavat islamissa. Ensimmäinen symboli χ on aivan kuin ristissä olevat miekat (tai hakaristi), joka on mm. Muslimiveljeskunnan symbolina. Toinen symboli ξ, jossa on jostakin syystä Codex Vaticanus -alkutekstissä ”ylimääräinen” viiva päällä, on aivan kuten käännetty bismillah, joka on suomeksi ”Allahin nimeen”. Viimeinen symboli ς., jossa on piste perässä taas ovat kuin sirppi ja tähti.

”…kun he huomasivat, että hän oli juutalainen, rupesivat he kaikki yhteen ääneen huutamaan ja kirkuivat noin kaksi hetkeä: ’Suuri on efesolaisten Artemis!’ Mutta kun kaupungin kansleri oli saanut kansan rauhoittumaan, sanoi hän: ’Efeson miehet, onko ketään, joka ei tiedä, että efesolaisten kaupunki on suuren Artemiin temppelin ja hänen taivaasta pudonneen kuvansa vaalija?'” – Apostolien teot 19:34-35

Walid Shoebat tulkitsee Allahin alunperin olleen kreikkalaisten jumalar Artemis, jonka roomalaiset tunsivat nimellä Diana. Yhteneväisyydet näiden kahden jumalan välillä ovatkin suuret, sillä tällä kuun jumalattarella oli myös symbolina kuunsirppi ja kuten muslimit palvovat mustaa meteoriittikiveä Kaabassa kumartuen rukoilemaan sitä kohti viidesti päivässä, niin myös Artemiksen temppelissä palvottiin taivaasta pudonnutta kiveä. Myös samalla tavalla kuin muslimit huutavat ”Allahu Akbar!”, joka suomeksi käännetty on ”Allah on suuri!”, huusivat efesolaiset Artemiksen palvojat kaksi tuntia: ”Suuri on efesolaisten Artemis!”. Ei siis mitään uutta auringon alla.

Punainen peto

red-dragon

”Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä…” – Ilmestyskirja 17:3

Ursula Southill (1488-1561) tunnetaan paremmin nimellä äiti Shipton ja häntä on pidetty profeettana sekä hän on erittäin tunnettu Englannissa. Vuonna 1641 ilmestyi painettu kertomus hänen ennustuksistaan ja hänen ennustuksistaan monet ovatkin käyneet toteen hänen ennustaessaan tarkasti sodat, rautaiset laivat sekä lentokoneet. Tässä ote hänen lopunaikaa koskevasta profetiastaan.

shipton2

”1926  – Rakentakaa kevyitä taloja oljesta ja risuista, sillä silloin suunnitellaan mahtavia sotia ja veri virtaa kaikissa maissa. Kun kuvat näyttävät liikkuvan ja elävän, kun laivat liikkuvat veden alla kuin kalat, kun ihmiset risteilevät taivaalla kuin linnut, silloin puoli maailmaa kuolee syvälle vereen hautautuneina. Mutta ne, jotka elävät ja näkevät kaiken tämän tapahtuvan, tekevät pelon ja kauhun vallassa näin: he pakenevat vuorille ja luoliin, soille, metsiin ja rämeseuduille. Sillä myrskyt raivoavat ja valtameret pauhaavat, kun Gabriel seisoo merellä ja rannalla. Ja kun hän puhaltaa ihmeelliseen torveensa, vanhat maailmat kuolevat ja uudet syntyvät. 1881 – se vuosi koituu maailman lopuksi.”

Tämä profetia teknologisesta kehityksestä sopii myös profeetta Danielin ennustukseen ”Daniel, pidä nämä asiat salassa ja sulje tämä kirja sinetillä lopun aikaan saakka… [jolloin] tieto lisääntyy.” (Dan. 12:4), mutta äkkiä katsottuna profetia ei osunut kohdalleen, koska siinä mainitaan että ”1881 – se vuosi koituu maailman lopuksi”.  Tarkemmin katsottuna siinä kuitenkin mainitaan, että 1881 koituu maailman lopuksi eikä siis ole vielä loppu. 1881 oli sillä tavalla merkittävä, että silloin syntyi aate nimeltään Sosiaali-Demokratia.

Äkkiä katsottuna sosialismi ei näytä pahalta, mutta tuloksia tarkasteltuna voidaan havaita sen olevan kommunismi pukeutuneena uuteen ja viehättävempiin kuosiin. Tämä marxilaisuuden uusi tuleminen onkin ajanut monia kristinuskon vastaisia lakeja, mm. uskonnon opetuksen vähentämistä, aborttia ja eutanasiaa, Israel vastaisuutta, velkaantumista, islamin uskon leviämistä, humanismia, seksuaalivähemmistöjen asiaa ja sukupuolettomuutta (unisex). Viimeisen kolmen kyseisen puolueen presidenttien aikaan Suomesta tuhottiin ensimäisen aikana talous,toisen aikana yhteiskunta rakenteet ja kolmannen aikana moraali. Valtaosa Euroopan unionin kannattajia ja päättäjiä ovat myös näiden punaisten puolueiden kannattajia, kuten entinen maolainen ja kommunisti José Barroso, joka on (2013) Euroopan unionin komission puheenjohtaja. On myös huomion arvoista, että ainoan kerran vaaleilla äänestetty hallitusta vastaan kapinaan nouseminen tapahtui tämän kyseisen aatteen toimesta 1918 Suomen sisällissodassa, ja kun alkoi näyttää siltä että he häviävät, niin silloin heidän ”rohkeat” johtajansa päättivät jättää miehensä teurastettavaksi ja karkasivat itse Neuvostoliittoon.

”Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.” – Matteuksen evankeliumi 7:18-20

2 comments on “Sirppi, tähti ja punainen peto

Jätä kommentti