Islamin messias paljastettu

imam-mehdi

”Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.” – Ilmestyskirja 6:2

Ennen luvatun maan vapauttamista, Mooses lähetti 12 vakoojaa maahan tutkimaan tilanteen. Samalla tavalla meidänkin on hyvä olla hereillä ja valvoa, mitä muut uskovat, varsinkin kun kyseessä on maailman toiseksi suurin uskonto, joka kasvaa nopeasti myös Suomessa. Islam Can -sivusto listaa merkittävimpiä ennustuksia ja Kirjoituksien todelliset profetiat tuntevana nämä aiheuttavat kylmiä väristyksiä…

Imam Mahdia edeltävät merkit

* Kristittyjen valta on dominoiva.
* Suuri sota kristittyjen ja muslimien välillä. Puolet kristittyjen armeijasta tekee rauahan muslimien kanssa, ja toinen puoli jatkaa vihollisena.
* Toinen puoli kristityistä valtaa Istanbulin (Turkissa).
* Muslimit ja puolet kristittyjen armeijasta valtaa Istanbulin, taistellen vastaan toista kristittyä joukkoa.
* Istanbulin valtaamisen jälkeen (hyökkävillä) kristityillä ja muslimeilla tulee sotaa keskenään, jonka seurauksena muslimi johtaja tapetaan.
* Kristittyjen kaksi armeijaa yhdistyy ja he valtaavat Syyrian.
* Täydellinen auringon pimennys sattuu Ramadan aikaan, juuri ennen kuin Imam Mahdi ilmestyy.

Havaintoja:
”Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin (Venäjän), Mesekin (Moskovan) ja Tuubalin (Tobolskin) ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas…. ” – Hesekiel 38:2

”Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi. Autioiksi jäävät Aroerin kaupungit, karjalaumojen haltuun; ne lepäävät siellä, kenenkään peloittelematta. Efraimilta menee suojavarustus ja Damaskolta kuninkuus ja Aramista jäännöskin: niiden käy niinkuin israelilaisten kunnian, sanoo Herra Sebaot. Ja sinä päivänä Jaakobin kunnia köyhtyy, ja hänen ruumiinsa lihavuus laihtuu.” – Jesaja 17:1-4

Kaksi kristittyjen armeijaa tässä kuvaavat Länttä (Yhdysvallat ja EU) ja Itää (Venäjää). Näistä muslimien kanssa yhdessä onkin jo Venäjä. Kirjoituksissa tämä sama liitto muslimien ja kristittyjen välillä kerrotaan Hesekielin kirjan luvuissa 38-39, jotka kertovat Venäjän johtamasta joukosta. Hyökkäys Syyrin ja Damaskosken tuho on myös hyvin tunnettu ennustus Jesajan kirjan 17. luvussa, kristittyjen ja syyrialaisten tuho sekä seuraava Israelin tappiot.

Suuret merkit ja Imam Mahdin ilmestyminen

* Imam Mahdi ilmestyy 40v iässä ja ilmestyy Mekkaan (Saudi-Arabia) ja pakenee Medinaan.
* Mansoorin armeija Khuraasanista lähtee kohti Mekkaa auttamaan Imam Mahdia.
* Mikään armeija ei pysäytä heitä ja he kantavat mustia lippuja.
* Imam Mahdi hyökkää joukkoinensa Syyriaan ja kristityt ennen taistelua kysyvät muslimeilta sotavankeja, mutta muslimit vastustavat. 1/3 muslimeista pakenee, 1/3 kuolee ja viimeinen 1/3 voittaa kristityt. Imam Mahdi saapuu Syyriaan ja perustaa islamin uskoisen hallinnon mihin vain kulkee.
* Imam Mahdin avulla muslimit valtaavat Palestiinan (Israelin).
* Muslimit julistavat Jihadin Intiaa vastaan ja ovat menestykkäitä.
* Dajjal ja hänen 70,000 juutalaisen seuraajansa ilmestyvät silkki puvuissa ja kantavat kaksiteräisiä miekkoja.
* Myös Hadhrat Isa ilmestyy Imam Mahdin eläessä.
* Hadhrat Isa tappaa Dajjalin Huddin Porteilla lähellä Israelin lentokenttää Ifiqin laaksossa.
* Isa saa näyn, jonka mukaan Yajooj ja Majooj ilmestyvät ja muslimien pitää mennä Sinain vuorelle.
* Yajooj ja Majooj saavuttavat Khamrin vuoren Jerusalemissa, missä he ilmoittavat vallanneensa maailman ja ampuvat nuolia (raketteja) taivaalle.
* Yajooj ja Majooj kuolevat paiseiden aiheuttamiin infektioihin.
* Muslimit polttavat Yajoojin ja Majoojin ”jousia ja nuolia” 7 vuotta. Elämä tulee olemaan rauhaisaa kun Isa on elossa.

Havaintoja:
”’Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan’. Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, 144,000 merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista…” – Ilmestyskirja 7:3-4

”Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida 1260 päivän ajan… Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.” – Ilmestyskirja 11:3,7

”Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet…” – Ilmestyskirja 19:20

”Israelin vuorille sinä (Goog) olet kaatuva, samoin kaikki sinun sotalaumasi ja kansat, jotka sinun kanssasi ovat: minä annan sinut petolinnuille, kaikille siivekkäille ja metsän eläimille ruuaksi… Israelin kaupunkien asukkaat menevät ulos ja sytyttävät ja polttavat aseita, pieniä ja suuria kilpiä, jousia, nuolia, käsikarttuja ja keihäitä. He pitävät niitä polttoaineina 7 vuotta…” – Hesekiel 39:4,9

Kirjoitukset puhuvat 144,000 messiaanisesta juutalaisesta ja kahdesta voimallisesti todistajasta, jolloin Dajjal ja 70,000 juutalaiset seuraajaansa kuvaavat puolta näistä. Ja itse Kirjoituksia nimitetään kaksiteräiseksi miekaksi (Hepr. 4:12), joka myös sopii tähän kuvaukseen, koska he julistavat Jumalan sanaa.

Ja samalla tavalla kuin kaksi todistajaa tulee tapetuksi Antikristuksen ja Väärän Profeetan toimesta, niin islamin ennustuksissa heidät tappaa heidän Jeesuksensa, Hadhrat Isa. Kuva Imam Mahdista on hyvin selkeä Kirjoituksien Antikristuksen kanssa ja erityisesti siksi, että hän ilmestyy Hadhrat Isan eli Islamin Jeesuksen kanssa, koska Ilmestyskirja kertoo Antikristuksen ilmestyvän Väärän Profeetan kanssa, joka vaikuttaa Jeesukselta.

Yajooj ja Majooj muistuttavat Googia ja Maagogia Hesekielin profetiassa pelkästään jo nimiltään, mutta myös Hesekiel kertoo heidän menevänsä Israeli vuorelle sotimaan, mutta häviävänsä siellä. On myös  mielenkiintoista löytää molemmista maininta 7 vuotta kestävästä aseiden polttamisesta.

Viimeiset tuomiopäivän (Qiyaamah) merkit

* Maa vajoaa; yksi idässä, yksi lännesssä ja yksi Saudi Arabiassa.
* Savu tulee peittämään taivaan 40 päiväksi, jolloin väärä uskoiset vaipuvat tajuttomuuteen, kun muslimit ovat sairaita. Sitten taivas kirkastuu.
* Savua tulee seuraamaan kolme päivää kestävää yö, joka aiheuttaa suurta levottomuutta.
* Sitten kolmen päivän päästä aurinko nousee lännestä eikä ihmisten katumusta oteta enää vastaan tämän jälkeen.
* Päivää myöhemmin, peto nousee maasta ja nousee Safaa vuorelle Mekkaan, aiheuttaen maan halkeamisen. Peto pystyy puhumaan ihmisille ja merkkaa ihmisten kasvot, laittaen islamin uskoisten kasvot kimaltamaan ja väärä uskoisten kasvot synkkenemään.
* Tuulen henkäys etelästä nostattaa paiseita muslimeille, jotka kuolevat sen seurauksena pian.
* Ryhmä väärä uskoisia afrikkalaisia tuhoaa Kaaba kiven.
* Väärä uskoisuus riistäytyy käsistä ja pyhinvaellukset (Haj) Mekkaan lopetetaan.
* Tuli seuraa ihmisiä Syyriaan, jonka jälkeen se pysähtyy.
* Joitakin vuosia tulen jälkeen tuomiopäivä alkaa pasuunan soidessa. Ja se vuosi on kaikille tuntematon.

Havaintoja:
”Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain; ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman.” – Ilmetyskirja 9:1-2

”Katso, Herra tekee maan tyhjäksi ja autioksi, kääntää sen ylösalaisin ja hajottaa sen asukkaat.” – Jesaja 24:1 (KJV mukaan)

”Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.” – Ilmestyskirja 16:2

”Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme… Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” – Ilmestyskirja 13:11-17

”Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella. Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.” – Matteuksen evankeliumi 24:29-31

”Herra Jeesus ilmestyy taivaasta voimansa enkelien kanssa tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille.” – 2. Tessalonikalaiskirje 1:7-8

Kuten edellä mainitut Kirjoitusten kohdat kertovat, niin mitäkin ilmeisimmän näissä islamin profetioissa puhutaan 7 vuoden ahdistuksen viimeisestä puolikkaasta, jota kutsutaan myös suureksi ahdistukseksi, ja jolloin nuo tapahtuman tapahtuvat. Yksi merkittävä huomio on syvyydestä ja maasta nouseva peto, jonka merkin – eli pedon merkin – ottaminen Kirjoituksien mukaan on ikuiseen kadotukseen johtava ja vältettävä asia, mutta islamin ennustuksissa se on tavoilteltava asia. Islamin ennustuksissa loppu ei tarjoa kuin hävityksen tulella, mutta Kirjoituksissa lopun tuhon jälkeen alkaa 1000-vuotinen rauhan valtakunta jolloin Messias Jeesus itse hallitsee pyhiensä kanssa.

Mainokset

8 comments on “Islamin messias paljastettu

  • Minäkin uskon, että kaikilla ihmisillä on sama ja yksi universumin Luoja joka on yhteinen Jumalamme. Universumin Luoja suunnattomassa rakkaudessaan ei ole unhoittanut yhtään kansaa ja siksi Jeesus Raamatussa lähetyskäskyssään käskeekin menemään kaikkeen maailmaan kertomaan ilosanomaa pelastuksesta, sillä kaikki meistä, niin juutalaiset, arabit kuin suomalaisetkin ovat pohjimmiltaan syntisiä, niin että kaikki maailman pahuus on tullut meistä ja kaikki me tarvitsemme Jeesuksen tekemää pelastustyötä.

   ”Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa.” – Galatalaiskirje 3:28

   Itse en kuitenkaan voi laittaa Koraania Kirjoitusten (Raamatun) kanssa samalle viivalle, koska se on monella tavalla ristiriidassa ja sen antama kuvama Jeesuksesta on täysin erilainen ja jopa arkeologisten löytöjen vastainen.
   http://ennustuksia.com/arkeologiaa/

   Tykkää

   • Koraani ilmoittaa, ettei allahilla ole poikaa. Raamatun mukaan se on antikristus, joka kieltää Isän ja Pojan ( 1 Johanneksen kirje 2:22-23). Koraanin mukaan lopun aikana Iisa, muslimien Jeesus ilmestyy ja kertoo, ettei hän ole koskaan kuollut ristillä ihmiskunnan puolesta. Iisa ohjaa ihmisiä allahin luo ja kristityiltä ja juutalaisilta katkaistaan kaula. Raamattu ja koraani ovat siis toistensa vastakohtia eli kristityllä ei ole mitään yhteistä uskoa muslimien kanssa. Hirveän harva Suomessa vaan tuntee kumpaakaan kirjaa kovin hyvin. Raamatun mukaan ihmiset hukkuvat tiedon puutteeseen. Suosittelen Raamatun opiskelua kaikille lämpimästi! Jeesus kuoli ristillä, jotta ihmiset saisivat tekemänsä synnit anteeksi. Muslimeille riittää Mekan kaban kiven kiertäminen seitsemän kertaa ja synnit on anteeksi annettu. Vaihtoehtoinen tie muslimin paratiisiin on kuoleminen itsemurhapommittajana tai terroristina vääräuskoisia tappaen. Vääräuskoinen voi myös olla toinen muslimiryhmäkin. (Allah on korkein -kirjoitus otsanauhassa on toinen vaatimus.) Tämä uhri antaa paratiisipaikan myös 70 terroristin sukulaiselle. Raamatun Jumala on kieltänyt kymmenessä käskyssä tappamisen. Allah on saatanan toinen nimi.

    Tykkää

    • Koska Raamattu ja Koraani ovat keskenään ristiriidassa todella pahasti, niin jotta mielesi voisi olla yhtä niiden molempian kanssa, täytyisi sinulla olla jakomielitauti, jotta voisit yhtyä molempiin yhtä aikaa, johon en usko. 🙂

     Muhammed ei kuollut sinun vuoksesi,
     Krishna ei kuollut sinun vuoksesi,
     Osiris ei kuollut sinun vuoksesi,
     Zeus ei kuollut sinun vuoksesi,
     … eikä itse ukko ylijumala kuollut sinun vuoksesi.

     Ainoastaan Messias Jeesus, elävän universumin Luojan ainoa Poika kuoli sinun vuoksesi ja tunnustamalla rikkeesi Hänelle, voit ottaa Hänet vastaan pelastajanasi. Lue lisää täältä. 🙂

     http://ennustuksia.com/uudestisyntyminen/

     Tykkää

 1. Teksti on kirjoitettu profeetallisesti ennen mitään ISIS touhuista tietämättä..
  Vain Jeesus Pelastaa! Jumala on rakkaus ja täynnä sitä! Älä tyydy Islamin petokseen, se vie pimeyteen, pelkoon ja vihaan!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s