Pyhä Moskovan Aristokles

Pyhä Moskovan Aristokles tunnettiin yksinkertaisesti nimellä Alexi ja hän syntyi vuonna 1846 Orenburgissa Uraljoen varrella. Vuonna 1876 hänen vaimonsa kuoltuaan hän muutti Pyhän Panteleimon luostariin ja maaliskuussa 1880 hänestä tuli munkki, ja otti nimen Aristokles. Vuonna 1884 hänestä tuli diakoni ja pappi ja vuonna 1886 korkea arvoinen munkki. Sitten vuonna 1887 hän siirtyi Moskovan luostariin, jossa hänestä tuli monien sielujen hengellinen isä. Hän oli armoitettu monilla näkyjen ja ihmeiden lahjoilla, joilla hän auttoi monia. Vuonna 1918 hän kuoli mentyään takaisin Pyhän Panteleimon luostariin, josta hänen ruumiinsa siirreettiin turvaan vuonna 1917 nousseelta ateismilta Pyhän Danielin luostariin, kuten hän itse oli ennustanut.

Saint_Aristokles

”Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.” – Aamos 3:7

Euroopan kohtalo

nazi-germany

”Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän. Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: ’Nouse ja syö paljon lihaa’. Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto, pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta.”Daniel 7:1-5

”Paha valtaa pian Venäjän, mihin se menee pahat verijoet virtaavat. Tämä ei ole Venäjän sielusta, vaan päinvastoin. Se ei ole ideologia tai filosofia, vaan henki helvetistä. Tulevina päivinä, Saksa tullaan jakamaan. Ranska ei ole mitään. Italia tulee kärsimään luonnon katastrofeista. Iso-Britannia tulee menettämään imperiuminsa ja kaikki sen siirtomaat, ja päätyy melkein täydelliseen tuhoon, mutta pelastuu ylhäisten naisien rukouksista. Yhdysvallat tulevat ruokkimaan mailmaa, mutta romahtaa lopulta. Venäjä ja Kiina tuhoavat toisensa. Lopulta, Venäjä vapautuu ja menee uskossa eteenpääin ja kääntää monta valtiota Jumalan puoleen.”

Aikaa ennen Antikristusta

russian-camp

”Ja sinä, ihmislapsi, ennusta Googia vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä tulen sinun tykösi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas… Kentälle sinä kaadut. Sillä minä olen puhunut, sanoo Herra, Herra. Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.”Hesekiel 39:1-6

”Nyt menemme ajassa eteenpäin, aikaan ennen Antkristusta. Mutta Venäjä tulee pelastumaan viime kädessä . Tulee olemaan suuri suru ja tuska monesta rääkistä. Koko Venäjästä tulee vankila, ja jokainen tulee vahvasti anomaan Herralta anteeksiantoa. Jokaisen täytyy katua syntejänsä ja vapista jopa pienimmästäkin synnistä, ja täytyy ponnistella tehdäkseen hyvää, pienimmänkin. Sillä jopa kärpäsen siivellä on paino, ja Jumalan vaaka on tarkka. Ja jopa pienin astia kallistaa vaakaa, sitten Jumala paljastaa Hänen armonsa Venäjälle.”

Loppu ja Jumalan ihme

chinese army parade

”Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.” – Ilmestyskirja 16:12

”Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle… Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.”Apostolien teot 2:17-21

”Loppu tulee Kiinasta. Tulee olemaan valtava läpilyönti ja ihme Jumalalta tulee paljastumaan. Ja siten tulee olemaan täysin erilainen elämä, mutta tämä ei kestä kauan. Jumala tulee poistamaan kaikki johtajat, jotta venäläiset voivat katsoa vain Häneen. Jokainen tulee kääntymään pois Venäjästä, toiset tulevan jäämään, jättäen sen itsellensä, niin että venäläiset voivat odottaa vain apua Herralta. Tulet kuulemaan muiden valtioden aloittaneen samanlaisia mellakoita kuin nuo Venäjällä. Me kuulemme sodasta, ja tulee olemaan sotia. Mutta odota kunnes saksalaiset tarttuvat aseisiin, sillä heidät on valittu Jumalan aseeksi rankaisemaan Venäjää, mutta myös myöhemmin aseeksi vapautukselle. Kristuksen Risti tulee loistamaan läpi maailman ja meidän maamme kirkastetaan ja siitä tulee kuin majakka kaikessa pimeydessä.”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s