Nilus Siinailaisen ennustukset

Pyhä Nilus syntyi Antiokiasta 300-luvulla ja eli noin 60 vuotta Siinain erämaassa ennen kuin kuoli vuonna 450. Hän oli yksi monista Konstantinopolin piispa Johannes Khrysostomoksen oppilaista ja puolustajista ja hänet kirjoítuksensa rukouksesta sekä taistelusta himoja vastaan ovat tänäkin päivänä käytettyjä tekstejä ortodoksilaisuudessa. Pyhä Nilus vietti äärimmäisen ankaraa elämää: poikansa kanssa he kaivoivat asuinluolan paljain käsin, ja pysyivät hengissä ilman leipää villiyrttikasvillisuudella. Kaiken aikansa he viettivät rukouksessa raamattua tutkien, Jumalaa mietiskellen ja työskennellen. Bibliotheca Sanctorumiin on talletettu hänen kiistelty ennustuksensa tulevaisuudesta, jotka ovat hämmästyttävän tarkkoja.

Saint_Nilus_of_Sinai

”Minä mietin päästäkseni tästä selvyyteen; mutta se oli minulle ylen vaikeata, kunnes minä pääsin sisälle Jumalan pyhiin salaisuuksiin ja käsitin, mikä heidän loppunsa on oleva.”  – Psalmit 73:16-17

Laittomuus ja luopumus pääsee valtaan

MEXICO SPRING BREAK

”Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu…” – 2. Tessalonikalaiskirje 2:3

”Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan…” – 2. Pietarin kirje 3:3

”Vuoden 1900 jälkeen, kohti 20. vuosiadan puoliväliä, sen ajan ihmisistä tulee tunnistamattomia. Kun Antikristuksen tulemuksen aika lähenee, ihmisten mielet muuttuvat sumuisiksi lihallisista himoista, ja häväistä ja laittomuus kasvavat vahvistuvat. Sitten maailmasta tulee tunnistamaton.

Ihmisten ulkonäkö muuttuu, ja tulee mahdottomaksi eroittaa miehiä naisista heidän pukeutumisensa ja hiustyylinsä häpeämättömyyden vuoksi. Ihmiset tulevat olemaan julmia ja tulevat olemaan kuin vilieläimet Antikristuksen viettelyksien takia. Ei tule olemaan kunnioitusta vanhempia tai vanhuksia kohtaan, rakkaus tulee katomaan, ja kristityistä pastoreista, piispoista ja papeista tulee turhia miehiä, täysin epäonnistuen erottamaan oikean käden tietä vasemmasta.

Tuona aikana kristittyjen ja kirkon moraalit ja perinteet tulevat muuttumaan. Ihmiset tulevat hylkäämään siveyden, ja elostelu tulee vallitsemaan. Epärehellisyys ja ahneus tulee samaan suuret mittasuhteet, ja voi noita jotka keräävät aarteita. Himo, aviorikos, homoseksualisuus, salaiset teot ja murha tulevat hallitsemaan yhteiskuntaa.”

Maailma todellakin on muuttunut viimeisen sadan vuoden aikana enemmän, kuin koskaan aikaisemmin historian aikana. Erityisesti muutos on alkanut juuri 20. vuosisadan (1950) aikana, jolloin siirrymme lopun aikaan Israelin valtion tullessa jälleen kartalle. Nämä viimeisten päivien ihmiset ovat juuri kuvatun mukaisia lihallisten himojen mukaan eläviä, joilla puuttu kaikki siveellisyys ja käsitys kunniasta. Myös kuvaus uskovien ja kirkon tilasta on huono, mutta pieni jäännös on jäävä…

liberal-424x288

”Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia ja kääntävät korvansa pois totuudesta ja kääntyvät taruihin.” – 2. kirje Timoteukselle 4:3-4

”Tuonta tulevana aikana, suurten rikollisuuksien ja irstauksien voimasta, ihmiset tulevat menettämään Pyhän Hengen armon, minkä he saivat Pyhästä Kasteesta ja yhtälailla katumuksessa. Jumalan kirkoilta tullaan riistämään Jumalaa pelkäävät ja hurskaat pastorit, ja voi maailmaan jääneitä kristittyjä tuona aikana; he tulevat täysin menettämään heidän uskonsa, koska heiltä puuttuu mahdollisuus nähdä tiedon valo kenestäkään. Sitten he tulevat errotamaan itsensä pois maailmasta pyhiin turvapaikkoihin etsien kevennystä heidän hengellisille kärsimyksilleen, mutta joka puolella he kohtaavat esteitä ja rajoja.”

Kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä

feature-globalnetwork

”[Laittoman] tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.” – 2. Tessalonikalaiskirje 2:9-10

”Mutta sinä, Daniel, pidä nämä asiat salassa ja sulje tämä kirja sinetillä lopun aikaan saakka. Monet matkustelevat ja tieto lisääntyy.” – Daniel 12:4 (KJV mukaan)

”Ja kaikki tämä tulee olemaan seuras siitä tosiasiasta, että Antikristus haluaa olla Herra kaiken ylitse ja tulla koko maailmankaikkeuden hallitsijaksi, ja hän tulee tekemään ihmeitä ja upeita merkkejä. Hän tulee myös antamaan kierotunutta viisauttu onnettomalla, että hän löytää keinon jolla yksi voi pitää keskustelua toisen kanssa maan äärestä toiseen.

Tuona aikana miehet tulevat myös lentämään ilmassa kuin linnat ja laskeutumaan meren pohjaan kuin kalat. Ja kun he ovat saavuttaneet kaiken tämän, nämä onnettoman ihmiset tulevat viettämään heidän elämänsä mukavuudessa tietämättään, kurjat sielut, että se on Antikristuksen petos.”

Lopun ajan yksi selkeimmistä merkeistä on tiedon lisääntyminen ja matkustelu. Niin tiedon hankkiminen, keskustelu kuin matkustelukin ovat muuttunut 1900-luvulla dramaattisesti ja erityisesti 1950 luvun jälkeen, aivan kuten tässä ennustettiin. Samalla tavalla kuin tässä nähtiin ihmisten kykenevän lentävän lentokoneilla kuin linnut, niin jo yli 2500 vuotta sitten profeetta Jesaja näki saman ja hämmästyneenä kyseli: ”Keitä ovat nuo, jotka lentävät niinkuin pilvet ja niinkuin kyyhkyset lakkoihinsa?” (Jes. 60:8). Mutta kuten tämäkin profetia sanoo, niin Jumala lähettää tämän vahvan eksytyksen, jotta ”kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.” (2. Tess. 2:12).

Antikristuksen kohtalo

jesus_rider

”Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä…” – 2. Tessalonikalaiskirje 2:7-8

”Ja, se epähurkas, hän tulee olemaan niin täydellinen tieteen turhamaisuudessa, että menee pois oikealta tieltä ja johtaa ihmiset menettämään uskon Jumalan olemassaoloon kolmessa persoonassa. Sitten kaikki hyvä Jumalaa näkee ihmisrodun romahduksen ja tulee lyhentämään päivät noiden muutamien vuoksi jotka ovat pelastetut, koska vihollinen haluaa johtaa jopa valitut kiusaukseen, jos se on mahdollista… sitten rangaistuksen miekka tulee yllättäen ja tappaa turmelijan ja hänen palvelijansa.”

Lopulta kuitenkin kun tämä maailman johtaja nousee valtaansa ja julistaa itsensä Jumalaksi. Hän ei kiellä jumalan olemassaoloa, vaan persoonallisen kolmiyhteisen Jumalan, joka on universumin Luoja. Lopulta tämä maailman johtaja kuitenkn itse tuhoutuu tulessa, kun Messias Jeesus palaa pyhiensä kanssa. Pyhien, jotka hän on valinnut pelastukseen suuresta ahdistuksen ajasta, joka tulee koettelemaan koko maailmaa.

”Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.” – 2. Tessalonikalaiskirje 2:13

Mainokset

2 comments on “Nilus Siinailaisen ennustukset

  1. Moi, et ole varmaan vielä ehtinyt vastaamaan viimeisimpään sähköpostiini..? No, ei tässä kiirettä ole…

    Tänään kohtasin kyllä todella kovan kiusauksen. Liha innostui, kun sai kunnon kiihoketta. (Hyi että… ja moni varmaan pitäisi näkemääni normaalina vaatetuksena.)

    Voisitko pitää minut rukouksissasi? /T

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s