Ilmavallan hallitsijan joukot tulevat

Muinaiset Kirjoitukset kertovat, että viimeisinä päivänä tullaan taivaalla näkemään suuria merkkejä ja että toisesta ulottuuvuudesta tulee paljastumaan ilmavallan hallitsijoiden joukot, kun heidät ajetaan pois näkemyttämöstä maailmasta ja taivaan valtakunnasta. Tämä on osa suurta vaimon ja lohikäärmeen välistä taistelua, jota me muut kansat voimme vain ihmetyksen vallassa seurata. Ja ihmetystähän nämä nyt lentävät alukset aiheuttavatkin. Käytän tässä poikkeuksellisesti vuoden 1992 liberaalia käännöstä Kirjoituksista, jonka käännökseen on ilmeisesti ilmavallan hallitsijan henki vaikuttanut, sillä kuvaukset näistä lentävistä aluksista ovat tässä käännöksessä ilmiömäisiä. Profeetta Hesekiel kuvaa kirjassaan näkyä, jossa hän näki neljän olennen liikkuvan tällaisella kulkuvälineellä ja kuvaus sopii hämmästyttävällä tavalla nyt nähtäviin tuntemattomiin lentäviin esineisiin (engl. unidentified flying object) eli UFOihin.

ufo_compilation

”Olennot liikkuivat neljään suuntaan, eikä pyörien tarvinnut kääntyä. Pyörät olivat korkeat, pelottavat, jokaisen kehä välkehti kauttaaltaan valoa. Kun olennot liikkuivat, liikkuivat pyörätkin niiden vierellä, ja kun ne kohosivat maasta, kohosivat pyörät niiden mukana.” – Hesekiel 1:17-19 (1992)

Ilmavallan hallitsija

angel_of_light

”Ennen te elitte niiden vallassa tämän maailman menon mukaan, totellen avaruuden henkivaltojen hallitsijaa, sitä henkeä, joka yhä vaikuttaa tottelemattomissa ihmisissä.” – Efesolaiskirje 2:2 (1992)

Kirjoitukset kertovat, että tämä maailma ja rikkomuksissa elävät ihmiset ovat ilmavallan hallitsijan alaisia tai avaruuden henkivaltojen hallitsijan kuten 1992 käännös sen muotoilee. Tämä hallitsija on Saatana, joka käyttää näitä ihmisiä hyväkseen omiin tarkoituksiin sekä sokaisee heidät (2. Kor. 4:4). Missään kohtaan Kirjoituksissa ei tämä suuri enkeli ruhtinas kuitenkaan saa itse valtaa, vaan se aina annetaan hänelle, niin että hän joutuu toimimaan tiettyjen lainalaisuuksien alla eikä hänen voimansa yllä kuin tiettyyn rajaan asti, sillä muutoin hän olisi jo tuhonnut ihmiset. Sanotaankin, että ihminen menee todella nopeaa, kun Luoja vetää ja Saatana työntää. Lopulta tämä ilmavallan hallitsija kuitenkin ajetaan pois omasta ulottuvuudestaan, kun pidättävä Pyhä Henki on maasta lähtenyt uskovien mukana, ja hänet taas heitetään maan päälle pois toisesta ulottuvuudesta.

”Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit.” – Ilmestyskirja 12:9 (1992)

”Vääryyden ihminen tulee Saatanan vaikutuksesta suurella voimalla, tehden petollisia tunnustekoja ja ihmeitä. Hänen vääryytensä pettää ne, jotka joutuvat kadotukseen, koska he eivät ole rakastaneet totuutta, joka olisi pelastanut heidät. Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden.” – 2. Tessalonikalaiskirje 2:9-12 (1992)

Kun Messias Jeesus on ilmestynyt seuraajilleen ja on temmannut heidät tuuliin ja pilviin, niin maan päälle jääneet ihmiset jäävät hämmästyneinä kyselemään: ”Missä minun puolisoni on? Kuka vei minun lapseni? Mitä oikein tapahtui?” ja tällöin ilmavallan hallitsijan voimassa kulkeva tuleva maailman johtaja tulee tarjoamaan ilmeisen selityksen: ”Avaruuden muukalaiset veivät pahat ihmiset pois ja nyt voi alkaa rauhan aikakausi” ja ihmiset uskovat valheen. Tätä Kirjoítukset kutsuvat rajuksi (tai väkeväksi) eksytykseksi ja se kohtaa näitä ihmisiä, jotka eivät halunneet tehdä parannusta ja uskoa totuuteen, vaan mielistyivät valheeseen. Ja tämän väkevän eksytykseen varaan on ilmavallan hallitsija pistänyt kaikki korttinsa ja tätä hän on valmistellut pitkään. Tämä valhe onkin uponnut kehitysopin toisteltujen valheiden perusteella niin hyvin, että 2012 Iltasanomien kyselyyn: ”Uskotko Maan ulkopuoliseen elämään?” vastasi 74% kyllä, noin 16,000 vastaajasta.

Eenok ja tunnistamaton lentävä esine

UFO_Ezekiel_Disc

”Pohjoisesta tuli myrskytuuli ja suuri pilvi, joka liekehti tulta ja levitti loistetta ympärilleen. Tulen keskusta säihkyi kuin sula kulta, ja keskellä hehkua näkyi neljän olennon hahmot.” – Hesekiel 1:4-5  (1992)

”Ja minä menin kunnes melkein törmäsin muuriin, joka on tehty kristalleista ja sitä ympäröivät tuliset kielet: ja se alkoi pelottaa minua. Ja minä menin tulisten kielten luokse ja saavuin talolle, joka oli tehty kristalleista: ja talon seinät olivat kuin kristallinen mosaiikkilattia, ja sen perustukset oli tehty kristallista. Sen katto oli kuin tähtien ja salamoiden polku, ja niiden välissä oli liekehtiviä kerubeja, ja heidän taivaansa oli (kirkasta kuin) vesi. Liekehtivä tuli ympäröi muureja ja sen portit olivat tulessa. Ja minä astuin sisälle taloon, ja se oli kuuma kuin tuli ja kylmä kuin jää: siellä ei ollut elämän iloja: pelko peitti minut ja vapisin. Ja kun tärisin ja vapisin, lankesin kasvoilleni. Ja minä näin näyn, ja katso, oli toinen talo, suurempi kuin aikaisempi, ja valtava portti oli edessäni avoinna, ja se oli tehty tulen liekeistä. Ja se oli niin upea ja suurenmoinen ja loistava etten voi sitä kuvailla.” – Eenok 14:9-17

Profeetta Hesekielin lisäksi myös Aadamista seitsemäs vanhassa maailmassa elänyt profeetta Eenok näki ”tuntemattoman lentävän esineen”. Törmättyään lähes näkymättömään muurin, jossa oli ”tulisia kieliä” eli jonkin sortin suojakenttä,  Eenok löytää taloksi kuvaamansa esineen ja avaruusalus epäilemättä onkin kuin talo. Tämä ”talo” on kristallinen eli siinä oli läpinäkyvä katto ja tässä katossa näkyi tähtien ja salamoiden polku, joka kuvaa kenties kehittynyttä navigointitaulua. Sen jälkeen hän menee tällä aluksella portista läpi, joka vie hänet universumin Luojan luo toiseen ulottuvuuteen eli meidän kielellämme hän astui ulottuvuuksien väliseen portaaliin.

Merkit taivaalla lisääntyvät

ufo-alien-abduction

”Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.” – Efesolaiskirje 6:12 (1992)

Kirjoitukset kertovat, että todellinen taistelu ei ole lihaa ja verta vastaan, vaan pahoja henkiä vastaan, joiden alueksi mainitaan on avaruus tai ilmakehä. Maailman hallitsijaksi käännetty sana on kreikan kielen kosmokrator, joka tarkoittaa sanatarkasti kosmoksen hallitsijoita. Kautta aikojen on ollut tuntemattomia lentäviä aluksia, joista jo Aleksanteri Suuri ja juutalainen historioitsija Josefus Flavius raportoivat lentävistä aluksista ja valoista. Kuitenkin 1800-luvun loppu puoli aloitti nykyisen ufo ilmiön aivan uudella tavalla ja varsinkin vuosi 1897. Kuten vaimo ja lohikäärme artikkeli kertoi, niin samaiset vuodet olivat myös erittäin merkittäviä Israelin, Suomen kuin myös kommunismin historiassa.

Messias Jeesus sanoi, että ennen Hänen paluuta on oleva kuin Nooan päivinä, niin tämä voi tarkoittaa Nephilim-hybridien paluuta ja Saatanan yritystä tuhota ihmisen puhdas geeniperimä. Ja kuten Nooan päivinä, niin ehkäpä nytkin on ihmiselle annettu 120 vuotta aikaa tehdä parannus. Jos tämä alkoi 1897, niin voimme odottaa seuraavien vuosien aikana aivan uudenlaisen ufo aallon tulon, sillä ilmiö näyttää muuttuvan koko ajan yhä enemmän vihamielisemmäksi. Pitkänlinjan ufo tutkija L.A. Marzulli kertookin, että pelkästään vuonna 2013 on ufo havainnot tuplantuneet maailmalla n. 1000 havainnoista kuukaudesta 2000 havaintoon kuukaudessa.

”Mutta sinun kuolleesi heräävät eloon, heidän ruumiinsa nousevat ylös. Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa! Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan, ja niin maa palauttaa kuolleet elämään. Ja nyt, kansani, mene huoneisiisi, sisälle, sulje ovet jäljessäsi. Pysy piilossa lyhyt hetki, kunnes raivo on ohi.” – Jesaja 26:19-20 (1992)

Aivan pian kun Messiaaseen uskovat temmataan pois, avautuu portti toiseen ulottuvuuteen ja voimme vain arvailla kuinka hirveitä asioita sieltä tulee ulos. Oletko sinä mukana jo suuressa intergalaktisessa pakosuunnitelmassa?

the rapture

”Juuri kun ihmiset sanovat: ’Kaikki on hyvin, ei mitään hätää’, tuho kohtaa heidät äkkiarvaamatta niin kuin synnytyspoltot raskaana olevan naisen, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, ystävät, ette elä pimeydessä, eikä tuo päivä pääse yllättämään teitä kuin varas… Jumala ei ole tarkoittanut, että saisimme osaksemme vihan vaan että pelastuisimme Herramme Jeesuksen Kristuksen tullessa.” – 1. Tessalonikalaiskirje 5:3-9 (1992)

Mainokset

7 comments on “Ilmavallan hallitsijan joukot tulevat

  • Kyllä, ne ovat taivaallisten enkeleiden kulkuvälineitä. Ne ufot mitä me nyt näemme taivaalla, ei vedä vertoja niille ”ufoille” mistä Hesekiel (ja Eenok) antaa kuvaukseen, vaan ovat kuin halpoja kiinalaisia kopioita alkuperäisistä. Taivaan enkeleiden entinen johtaja eli ilmavallan hallitsija epäilemättä tietää minkälaisia aluksia kannattaa rakentaa ja minkälaisella tekniikalla, jotta ne ovat lähelle samanlaisia kuin kerubien alukset.

   Näiden aluksien liikkuminen perustuu painovoiman manipulointiin, jolloin ne voivat voivat tehdä nopeita käännöksiä ilman g-voimien rajoituksia, sillä mekin liikumme nyt maaplaneetalla tuhansien kilometrien tuntivauhtia – kuitenkaan sitä tuntematta, koska painovoima ei vaikuta. Pekka Lahtinen on kirjoíttanut tästä mielenkiintoisen kirjan Ufojen arvoitus ratkeaa, jossa hän kertoo näistä uuden sukupolven painovoimamoottoreilla toimivista laitteista. Me ihmisethän emme juurikaan tiedä painovoimasta ja uskon, että Lucifer ei ole sitä halunnut paljastaa ihmiskunnalle – vielä. Pekka Lahtinen kertoo, että Suomessakin eräs painovoima tutkimusta tehnyt tutkija oli hiljennetty.

   Tämä kaikki eksytys tapahtuu kuitenkin Luojan sallimuksesta, niille jotka eivät halunneet ottaa pelastusta vastaan.

   Tykkää

 1. Millähän kulkuvälineellä se Corneliuksen luo tullut enkeli kulki? Sillä tais olla kehittynyttä teknologiaa, varmaankin näkymättömyys laite.
  Oisko kuitenkin niin, että henget eivät tarvitse ”ufoja”?

  Tykkää

  • Tässä meidän on luotettava tietenkin Kirjoituksien ilmoitukseen. Edellä oleva Hesekielin kohta antaa tarkan kuvauksen lentävästä aluksesta, joten meidän ei ole syytä epäillä sitä. Se, että kaikki meille näkymättömän maailman olennot eivät liiku ilman aluksia on meille mysteeri.

   Kuten artikkeli mainitsee, niin nämä ”ufot uutisissa” eivät samoja kuin kerubien käyttämät ”renkaat”, mutta eivät kuitenkaan täysin erilaisiakaan, vaan ikään kuin kopioita. Hesekielin 28 luku kertookin kerubien johtajasta Luciferista, joka varmasti tuntee näitä taivaallisia salaisuuksia kuinka tehdä aluksia jotka pystyvät liikkumaan painovoimaa hyödyksikäyttäen tavalla, jota me kutsuisimme fysiikan lakien rikkomiseksi.

   Tykkää

 2. Eli siis vielä selvennykseksi. Tämän hetkiset ufot eroaa tempauksen yhteydessä tulevista miten? Mainittiin myös, että tempaus avaa portin ”toiseen ulottuvuuteen” josta ufot tulevat. Mistä nämä nykyiset ufot ovat sitten ”kotoisin”? Olen hämmentynyt ja aihe haastava, toivottavasti sait ajatuksestani kiinni.

  Tykkää

  • Erittäin hyvä kysymys ja näyttää olevan tarvetta täydentää artikkelia tämän osalta.

   Eli tämän hetkiset ”ilmavallan hallitsijat joukot” ovat aivan samoja demonisia voimia; langenneita enkeleitä ja riivaajia, kuin mitä tulee olemaan ylöstempauksen jälkeen. Erona on vain se, että nyt uskovissa oleva Pyhä Henki pidättää pahuuden voimia ilmestymistä täysin ja näin ollen nämä avaruuden muukalaiset toimivatkin pääosin poissa näkyvistä, mutta kun uskovat otetaan pois tulee se väkevä eksytys näiden samojan demonisten voimien kautta.

   Antikristuksen ilmestymisestä kertoo erityisesti Danielin kirja seuraavasti.

   ”Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse.” – Daniel 9:27

   Mitenkä tämä hävittäjä tulee? Se tulee kauhistuksen siivillä tai iljestysten siivillä kuten Raamattu Kansalle (käännös 2012) edellisen kohdan kääntää. Antikristus saapuu siis lentäen. Myös Luukkaan kirjaama ilmoitus Jeesuksen ilmoitus viimeisistä merkeistä ennen pakanaseurakunnalle luvussa 21 siitä, että joku maan päälle tuleva kauhistuttaa ihmiset.

   ”Ja ihmiset maassa pitää nääntymän pelvon ja odottamisen tähden niitä, mitkä maan piirin päälle tulevat; sillä taivaan voimat pitää liikutettaman. Ja silloin [heidän] pitää näkemän Ihmisen Pojan tulevan pilvissä suurella voimalla ja kunnialla.” – Luukas 21:26 (Biblia)

   Huomaa, että edellisessä kohdassa ei pitäisi olla sanaa heidän vaan paremminkin silloin Jeesus ilmestyy uskoville.

   Tykkää

 3. Antikristus on paavin virka, ei yksittäinen ihminen. Mielestäni profetiat ja niihin suoraan liittyvät seikat, kuten se että paavi on muuttanut Jumalan lakeja on jo todistanut tämän ajat sitten. Paavi on ”laittomuuden ihminen, joka muuttaa lain ja juhla-ajat (Jumalan sapatti on katolisen kirkon toimesta muutettuu lauantailta sunnuntaille, näin korostaen paavin auktoriteettia yli jumalan). Paavin päähineessä lukee ”Kristuksen korvaaja maan päällä”- eli siis hän on antikristus jo ihan kirjaimellisestikkin. Millä tapaa katolinen kirkko sitten on paha? Suosittelen ajattelemaan asioita kuten inkvisitio ja miljoonien kristittyjen sekä pakanoiden tappaminen. Useimmat kirkkoihin liitettävät pedofiiliskandaalit ovat myöskin yhdistetty juuri katolliseen kirkkoon. Tämä katolisen kirkon harjoittama valon enkeliksi tekeytyminen (mutta iljetysten/ haureuden/ ahneuden harjoittaminen) on ollut toimiva tapa saada monet ihmiset vihaamaan myös niitä oikeita kristittyjä, jotka ovat kuitenkin syyttömiä tämän saatanallisen kirkon harjoittamiin julmuuksiin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s