Franciscuksen ennustus Franciscuksesta

Monille vähän ennustuksia tutkineelle on varmasti Pyhän Malakian keskiaikainen ennustus 112 paavista tuttu, joka on jopa Wikipediassa, mutta monille ei varmasti ole selvä mitenkä nyt valittu 112. paavi Franciscus liittyy Franciscus Assisilaiseen ja mitä tämä Franciscus Assisilainen itse ennusti tästä tulevasta viimeisestä paavista ennustuksessa, jota uusi oppinut paavi ei voinut olla tietämättä.

Arnoldo_Wion_1595_Lignum_Vitae_p311

”Kirjoita siis, mitä olet nähnyt ja mikä nyt on ja mitä tämän jälkeen on tapahtuva.” – Ilmestyskirja 1:19

Malakian ennustus paaveista

st_malachy

”Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.” – Ilmestyskirja 13:13

Pyhä Malakia (1094–1148) oli nöyrä irlantilainen Armagh arkkipiispa. Hän oli tunnettu parantajana ja ihmeiden tekijänä köyhien keskuudessa. Vuonna 1139 hänet kutsuttiin Roomaan paavi Innocentius II toimesta ja hän otti vastaan pyynnön lähtien Roomaan toivoa täynnä. Hän kuitenkin pettyi nähtyään katolisen kirkon irstailun Roomassa ja sieltä pois lähtiessään hän koki näyn tulevista paaveista, jotka hän kirjoítti ylös latinan kielisiin riimeihin. Tämä ennustus oli Vatikaanin kätköissä, kunnes se paljastettiin vuonna 1595.

Kun tutkimme tänä päivänä tuota listaa 112 paavista, voimme hämmästyksemme havaita niiden toteutuneen valittujen paavien kohdalla. Joiden kohdalla kyse olisi voinut olla sattumasta, mutta esimerkiksi 104. paavi Benedictus XV (1914-1922) koskeva ennustus sanoo hänestä: ”uskonto tuhottu” ja juuri hänen aikaan sekularismi nousi vahvasti Venäjällä nousseen kommunismin ja ensimmäisen maailman sodan seurauksena. Toisena esimerkkinä 110. paavi  Johannes Paavali II (1978-2005) josta ennustus sanoi: ”Auringon työstä”, joka toteutui niin että hän syntyi ja haudattiin auringon pimennyksen aikana. Nyt kuitenkin on kuitenkin valittu jo 112. paavi, josta ennustus sanoo seuraavaa.

”Pyhän Rooman kirkon viimeisessä vainossa sitä hallitsee Pietari Roomalainen, joka ruokkii laumaansa monien ahdistusten keskellä, minkä jälkeen seitsemän kukkulan kaupunki tuhotaan ja hirvittävä Tuomari tuomitsee kansan. Loppu.”

”Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: ’Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä, hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet’… Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu… Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus.” – Ilmestyskirja 17:1-18

Tämä viimeinen ennustus on kaikista pisin ja se näyttäisi kuvavaan Ilmestyskirjan 17. luvun kuvaamaan suuren antikristillisen järjestelmän tuhoutumista. Tämä paavi kuvataan paaviksi, joka elää ahdistuksen aikana ja näkee Tuomarin (Kuningas Messiaan) tulevan tuomitsemaan. Erityinen tunnusmerkki tälle paaville annetaan nimellä Pietari Roomalainen (lat. Petrus Romanus), joka sinällään voi tarkoittaa vain sitä että hän on apostoli Pietarin seuraaja kuten kaikki paavit ja että hän toimii Roomasta käsin.

Paavi Franciscus

lightning_st_peters_church

”Ja se [väärä profeetta] tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.” – Ilmestyskirja 13:13

Kun paavi Benedictus XVI yllättäen erosi, niin että viimeksi paavi oli eronut n. 600 vuotta sitten (v. 1415), iski Vatikaaniin Pietarin kirkkoon kaksi kertaa salama Ilmestyskirjan luvun 13 ja jakeen 13 mukaisesti. Ja hänen seuraajakseen valittiin 13.3.13 Jorge Mario Bergoglio ja hänestä tuli 266. paavi katolisen kirkon historiassa. Hänen valintansa yhteydessä toistunut luku 13 kuvaa Kirjoituksissa kapinaa (1. Moos. 14:4).

Nimekseen hän otti Franciscus I keskiajalla eläneen Franciscus Assisilaisen (1181-1226) mukaan, jolloin hän täyttii ennustuksen Pietari Roomalaiselta, sillä tämä Franciscus Assisilainen oli syntynyt nimellä Giovanni di Pietro (Pietari) ja Jorge Bergoglio on italialainen eli roomalainen.

paavietujh210313_820_ul

”Ota vielä itsellesi hullun paimenen kapineet. Sillä katso, minä olen herättävä maahan paimenen: hukkaantuneista hän ei pidä huolta, hajaantunutta hän ei etsi, ruhjoutunutta hän ei paranna, pystyssäpysyvää hän ei tue; mutta hän syö lihavien lihaa ja halkaisee niiden sorkat. Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon.” – Sakarja 11:15-17

Sakarja ennustaa viimeisenä ennustuksena ennen paluuta Israelin suunnitelmaan ennustuksen hullusta paimenesta. Tämä hullu paimen ei uskosta eksyneitä lampaita auta, syö lihavien lihaa eli niiden ottaa niiltä joilla jotakin on ja halkaisee sorkat, eli ohjaa nekin kallioille, jotka ne särkevät.  Jesuiittana paavi Franciscus vastoin edeltävää paavia tavoitteleekin jumalattoman maailman suosiota nostaakseen katolisen kirkon valtaa, niin että hän on sanonut että jumalattomatkin pelastuvat ja hän tuplasi Vatikaanin kävijämäärät sekä hänet valittiin vuoden henkilöksi niin homolehdessä kuin myös Time-lehdessä. Käykö tälle paavilla, kuten Sakarja ennustaa, että hän menettää oikean silmänsä ja kätensä, menettäen kykynsä nähdä oikein ja mahtinsa…

Franciscuksen ennustus Franciscuksesta

st-francis-of-assisi-and-birds

”Jos tahdot olla täydellinen, niin mene, myy, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaissa; ja tule ja seuraa minua.” – Matteus 19:21

Franciscus Assisilainen vietti nuoruudessaan, aina 25-vuotiaaksi asti, ylellistä ja nautiskelevaa elämää. Vuonna 1202 hän osallistui sotaan naapurikaupunkia Perugiaa vastaan, mutta joutui vuodeksi sotavankeuteen. Vankeudesta ja sairastumisesta toivuttuaan Francesco oli valmis lähtemään jälleen sotaretkelle, tällä kertaa Apuliaan. Matka keskeytyi kuitenkin Spoletossa kun hän koki saaneensa Jumalalta sisäisen kutsun ja palasi takaisin. Hän kohtasi inhottuun spitaaliin sairastuneita ja alkoi hoitaa heitä, ja samalla koki kääntymyksen Herran puoleen.

Kaksi vuotta ennen kuolemaansa Franciscus keskittyi rukoukseen ja paastoon 40 päivän ajan. Tällöin hänen kerrotaan kokeneen La Vernan vuorella stigmatisaation, eli saaneen käsiinsä ristiinnaulitun Kristuksen haavat. Juuri ennenn kuolemaansa Franciscus kutsui hänen seuraajansa ja varoitti heitä tulevista ikävyyksistä.

”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin…  hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta… Ja kaikki, jotka tahtovat elää jumalisesti Kristuksessa Jeesuksessa, joutuvat vainottaviksi. Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.” – 2. kirje Timoteukselle 3:1-13

  1. Aika jolloin on suuria koettelemuksia ja kärsimystä lähestyy nopeasti; hämmennystä ja erimielisyyttä, tulvillaan niin hengellistä kuin maallistakin; monien hyväntekeväisyys kylmenee, ja pahojen ilkeys lisäntyy.
  2. Paholaisilla tulee olemaan epätavallinen voima, järjestömme tahraton puhtaus ja muidenkin, tulee niin hämäräksi että tulee olemaan vain muutamia kristittyjä jotka tottelevat tosi Suvereenia Paavia ja lojaali sydämistä ja täydellistä hyväntekeväisyydessä olevaa Rooman kirkkoa. Tämän ahdistuksen aikana tunnustettujen sääntöjen ulkoa mies nousee paaviksi, joka oveluudellaan pyrkii vetämään monet harhaan ja kuolemaan.
  3. Sitten kohut moninkertaistuvat, meidän järjestömme hajoaa, ja monet muut tuhoutuvat täysin, koska he myöntyvät harhaan menemisen, sen sijaan että vastustaisivat sitä.
  4. Tulee olemaan sellainen mielipiteiden ja lahkojen moninaisuus uskonnollisen ja papiston keskellä, että jos noita päiviä ei olisi lyhennetty, evankeliumin sanojen mukaan, valitutkin johdettaisiin harhaan sellaisessa suuressa sekaannuksessa, elleivät he olisi erikoisesti ohjattu Jumalan valtavassa armossa.
  5. Sitten meidän valtaamme ja elämän tapamme tullaan joiden toimesta väkivaltaisesti vastustamaan, ja kauhistuttavia koettelemuksia lankeaa päällemme. Nuo jotka havaitaan uskollisiksi, tulevat saamaan elämän kruunun, mutta voi noita jotka lankeavat penseyteen luottaen yksin järjestöönsä, sillä he eivät kykene vastustamaan kiusauksia jotka valituille sallitaan.
  6. Nuo jotka säilyttävät intohimonsa ja kiintymyksensä rakkaudella hyveeseen ja kiihkolla totuuteen, tulevat kärsimään vaurioita ja vainoja kuin kapinalliset ja hajaannukset lietsojat, sillä heidän pahojen henkien kannustamat vainoojansa sanovat tekevänsä suuren palveluksen Jumalalle tuhoamalla sellaiset kulkutautiset miehet maan piiristä. Mutta Herra tulee olemaan turvapaikka vaivatuille, ja tulee pelastamaan kaikki jotka uskovat Häneen. Ja ollakseen kuten heidän Päänsä (Kristus), nämä valitut toimimaan luottavaisuudessa, ja heidän kuolemallaan ostavat itsellensä ikuisen elämän; valiten totella Jumalaa enemmin kuin ihmistä he eivät pelkää mitään ja he pitävät parempana menehtyä kuin myöntyä valheeseen ja petollisuuteen.
  7. Jotkut saarnaajat tulevat pysymään hiljaa totuudesta, ja toiset tulevat polkemaan sen jalkansa alle ja kieltämään sen. Elämän pyhyyttä tullaan pitämään pilkkana jopa niiden puolesta jotka ulkoisesti pitäytyvät siinä, sillä noina päivinä Jeesus Kristus ei lähetä heille todellista paimenta, vaan tuhoajan.

Voimme havaita monien näiden kohtien toteutuneen meidän sukupolven aikana. Franciscus mainitsee myös parissa kohden väärän paavin, jonka Kristus lähettää eksytyksenä koettelemukseksi. Hän sanoo, että tämä paavi valitettaisiin tunnustettujen sääntöjen vastaisesti, joka toteutui kun edeltävä paavi erosi. Elämme todellakin aikaa, jolloin totuutta kuulee yhä harvemmin ja ihmiset ovat yhä enemmän miellistyneet valheeseen. George Orwell totesi, että ”yleismaailmallisen petoksen aikana totuuden kertominen on vallankumouksellinen teko”. Voiko tuo vallankumous alkaa sinusta?

Jesus-Hug

”… ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi.” – Johannes 8:32

Mainokset

One comment on “Franciscuksen ennustus Franciscuksesta

  1. Paluuviite: Mitä Britannian ero EU:sta merkitsee Raamatun profetian kannalta? | ANTIKRISTUS PALJASTETAAN TÄNÄÄN SEURAKUNNALLE!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s