Islamin tulevaisuus Kirjoituksissa

Viime aikoina palautteessa on ollut erilaisia kysymyksiä islamista liittyen sen suhteesta Kirjoituksiin ja sen tulevaisuudesta. Juuri nyt voimme nähdä islamilaisessa maailmassa kuohuntaa, niin Muslimiveljennunnan toimesta Egyptissä, Hamasin toimesta Gazassa, kapinallisten toimesta Syyriassa, shioojen toimesta Iranissa, Isiksen toimesta Irakissa kuin myös Euroopassa ja Suomessakin. Ei niin, että jotkut näistä liittyvät muinaisien Kirjoituksien ennustuksiin, vaan ne kaikki liittyvät!

”Ja kun kuulette sotien ja kapinain melskettä, älkää peljästykö. Sillä näitten täytyy ensin tapahtua, mutta loppu ei tule vielä heti.” – Luukas. 21:9

Kaksi veljestä

E06FIM41Bhr

”Vielä Herran enkeli puhui hänelle: ’Katso, sinä olet raskaana ja synnytät pojan ja kutsut hänet Ismaeliksi, sillä Herra on kuullut sinun hätäsi. Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on asuva kaikkien veljiensä keskellä.’. Ja Haagar nimitti Herraa, joka oli häntä puhutellut, nimellä: ’Sinä olet ilmestyksen Jumala’. Sillä hän sanoi: ’Olenko minä tässä vilaukselta saanut nähdä hänet, joka minut näkee?’ Sentähden kutsutaan kaivoa nimellä Lahai-Roin kaivo; se on Kaadeksen ja Beredin välillä.” – 1. Mooses 16:11-14 (K. Syvännön mukaan)

Jotta voimme ymmärtää nyt meneillään olevaa konfliktia, on mentävä historiassa taaksepäin lähes neljä tuhatta vuotta aikaan, kun Abraham sai kaksi poikaa. Vanhempi näistä oli Ismael, joka syntyi egyptiläisen orjattaren Hagarin kautta, kun taas nuorempi Iisak syntyi universumin Luojan lupauksen mukaan Saaralle. Syntymää ennen Hagar kohtasi kuitenkin Herran enkelin Lahai-Roin (elävän veden) kaivolla.

Kaivolla Herran enkeli antoi ennustuksen ja esittäytyy Jumalana. Nimi enkeli onkin tässä harhauttava, sillä samainen alkutekstin malak-sana voidaan kääntää myös lähettilääksi tai edustajaksi. Tässä siis itse Messias Jeesus puhuu kaksi tuhatta vuotta ennen lihaksi tulemistaan Hagarille ja antaa hänelle tarkan ennustuksen Ismaelista ja hänen jälkeläisistään ismaelilaisista.

Ensimmäiseksi on havaittava, että Messias Jeesus antaa nimen Ismael, joka tarkoittaa Jumalaa kuulee. Niinpä universumin Luoja ei ole unohtanut eikä tule unohtamaan tämä sukukuntaa. Mutta hänestä tulee vastustaja veljellensä Iisakille, josta periytyvät juutalaiset, ja tämä konflikti näiden kahden veljeksen välillä on yhä nähtävissä. Tässä Ismael kuvataan myös villiaasiksi, joka taistelee kaikkia vastaan ja että hän tulisi elämään veljiensä seassa. Juuri tämä tilanne on tänään.

Ishmael Isaac

”Ja Aabraham sanoi Jumalalle: ’Kunpa edes Ismael saisi elää sinun edessäsi!’ Niin Jumala sanoi: ’Totisesti, sinun vaimosi Saara synnyttää sinulle pojan, ja sinun on pantava hänen nimekseen Iisak, ja minä teen liittoni hänen kanssaan iankaikkiseksi liitoksi hänen jälkeläisillensä. Mutta myös Ismaelista minä olen kuullut sinun rukouksesi; katso, minä siunaan häntä ja teen hänet hedelmälliseksi ja annan hänen lisääntyä ylen runsaasti. Hänestä on polveutuva kaksitoista ruhtinasta, ja minä teen hänestä suuren kansan. Mutta liittoni minä teen Iisakin kanssa, jonka Saara sinulle synnyttää tähän aikaan tulevana vuonna’.” – 1. Mooses 17:18-21

Ismael oli myös Abrahamin silmissä rakas ja hän rukoili universumin Luojaa, että Ismael saisi elää Hänen edessään ja Hän vastasikin Abrahamille, että ”Ismaelista minä olen kuullut sinun rukouksesi”. Ja aivan kuten tässä ennustetiin, niin ismaelilaisista on tullut suuri kansa, sillä he ovat tänä päivänä arabeja ja he sotivat veljiänsä vastaan tänäkin päivänä (1. Moos. 25:18).

Islamissa Ismaelia pidetään Muhammedin esi-isänä ja aivan kuten juutalaisen perimätiedon mukaan Ismael sanoi olevansa Abrahamin esikoinen ja oikeutettu saamaan siunauksen Iisakin sijaan, niin juuri islamissa opetetaan yhä. Lopulta kyse on myös Ismaelin kohdalla kateudeusta kohdata universumin Luoja ja olla Hänen yhteydessään, sillä Iisak oli se sukukunta, josta syntyi lopulta Messias Jeesus.

Ismael ympärileikattiin universumin Luojan ohjeistuksen mukaan liittoon, kun hän oli 13 vuotias (1. Moos. 17:25). Luku 13 kuvaa Kirjoituksissa kapinaa ja näin ollen ismaelilaiset tulevat ottaamaan Messias Jeesuksen vastaan kun ovat nousseet kapinaan universumin Luojaa vastaan.

Vaikka Ismael vastusti Iisakkia ja hänen jälkeläisiään, niin juutalaisen perimätiedon mukaan myös Ismael teki vanhalla iällään parannuksen. Hän muutti nykyisen Israelin alueelle ja parannuksen tekoon vaikutti perimätiedon mukaan se, että Abraham kehoitti häntä vaihtamaan vaimon. Juutalaiset sanovatkin sen ihmisen saavan rukousvastauksen, joka näkee Ismaelin unessa. Tämä kaikki kuvaa islamilaisessa maailmassa tulevaa suurta herätystä, kun Muhammed vaihtuu Jeesukseen. Tällöin myös juutalaiset löytävät elävien vesien kaivon arabien kautta.

”Ja Aabrahamin kuoltua Jumala siunasi hänen poikaansa Iisakia. Ja Iisak asui Lahai-Roin kaivon tienoilla… Ja tämä on Ismaelin elinvuosien luku: 137 vuotta; ja hän vaipui kuolemaan ja tuli otetuksi heimonsa tykö.” – 1. Mooses 25:11,17

Kuunjumalatar Kirjoituksissa

ArtemisHuntress.17121007_std

”Mutta israelilaiset tekivät sitä, mikä oli pahaa Herran silmissä, ja Herra antoi heidät Midianin käsiin seitsemäksi vuodeksi.” – Tuomarit 6:1

”Ja Gideon sanoi heille: ’Yhtä minä pyydän teiltä: antakoon kukin minulle heiltä saaliiksi saamansa nenärenkaan’. Heikäläisillä näet on kultaiset nenärenkaat, koska ovat ismaelilaisia… Ja hänen pyytämänsä kultaiset nenärenkaat painoivat 1700 kultasekeliä, lukuunottamatta niitä puolikuukoruja, korvarenkaita ja purppuravaatteita, joita midianilaisten kuninkaat olivat kantaneet, ja heidän kameliensa kaulavitjoja.” – Tuomarit 8:24,26

Muinoin israelilaiset saivat kurituksesseen midianilaiset kimppuunsa vaikka aikaisemmin Mooses oli ollut hyvissä väleissä midianilaisten kanssa, sillä hänen vaimonsa Sipporan isä oli Midianin pappi Jetro, joka kääntyi palvelemaan universumin Luojaa uhritoimituksin kun isrealilaiset olivat paenneet Egyptin orjuudesta ja tulleet Midianin maahan arabiaan (2. Moos. 18:8-12). Tämä kuvaa jälleen sitä, että arabit ovat saamassa herätyksen ja tulevat tuntemaan universumin Luojan Pojan Messias Jeesuksen.

Kun Gideon sitten kukisti Midianilaiset, etteivät ne enää koskaan tämän jälkeen nousseet israelilaisia vastaan, niin yllättäen Gideon löysi ismaelilaisilta Midianin kuninkailta puolikuukoruja. Kuun palvominen oli siis jo tuolloin vallitseva uskonto arabien keskuudessa. Kyseessä oli Hubal -jumalan palvonta, joka oli arabilainen kuunjumala. Se, että Gideon keräsi nämä kuukorut pois, kertoo myös arabiaan tulevasta herätyksestä kun kuunjumala Allahin palvonta loppuu.

”Hän kutsui kokoon nämä sekä muut, jotka sellaista työtä tekivät, ja sanoi: ’Miehet, te tiedätte, että meillä on hyvä toimeentulomme tästä työstä; mutta nyt te näette ja kuulette, että tuo Paavali on, ei ainoastaan Efesossa, vaan melkein koko Aasiassa, uskotellut ja vietellyt paljon kansaa, sanoen, etteivät ne ole jumalia, jotka käsillä tehdään. Ja nyt uhkaa se vaara, että ei ainoastaan tämä meidän elinkeinomme joudu halveksituksi, vaan myöskin, että suuren Artemis jumalattaren temppeliä ei pidetä minäkään ja että hän menettää mahtavuutensa, hän, jota koko Aasia ja koko maanpiiri palvelee’.” – Apostolien teot 19:25-27

Paljon myöhemmin Messias Jeesuksen ensimmäiset seuraajat apostoli Paavalin johdolla kohtasivat nykyisen Turkin alueella olevassa Efeson kaupungissa kuunjumalatar Artemiksen palvojia ja hämmästyttävällä tavalla näillä on paljon samankaltaisuutta nykyisten islamin seuraajien kanssa.

Artemiksen ja Allahin palvojien yhtäläisyyksiä.

  • Rahanhimo ja hopea esineet taustalla (Apt. 19:24-25)
  • Vahva asema Turkissa (Apt. 19:27)
  • Palvonnan kohteena kuunjumlatar, jonka symboli kuunsirppi (Apt. 19:27)
  • Huutamista vihaa täynnää (Apt. 19:28)
  • Mellakointia kaupungissa (Apt. 19:29)
  • Kristittyjä vangitsemista tuomittaviksi julkisessaa paikkaan (Apt. 19:29)
  • Sekasortoa hallituksessa suuren yleisön ihmetteleessä (Apt. 19:32)
  • Vihaa juutalaisia kohtaan (Apt. 19:34)
  • Huutivat ”suuri on jumalamme” (arab. Allahu Akhbar) tunteja (Apt. 19:34)
  • Vain poliittinen auktoriteetti sai rauhoittumaan (Apt. 19:35)
  • Palvovat taivaalta pudonnutta kiveä (Apt. 19:35)
  • Syyttivät muita uskonnollisiksi ryöstäjiksi ja pilkkaajiksi (Apt. 19:37)
  • Tehtailivat kapinaa (Apt. 19:40)
  • Uhrasivat (halal) lihaa jumalalleen (Apt. 21:25)

Miten kävi efesolaisille? Efesoon tuli yksi vahvimmista seurakunnista ja viimeisenä eloon jäänyt apostoli Johannes vietti viimeiset päivänsä Efeson seurakunnan johdossa nykyisen Turkin alueelle. Jälleen tämä on kuva siitä, että herätys tulee islamilaiseen maailmaan ja silloin loppuu kuunjumalan ja kivijumalan palvonta.

Paluu Islamilaiseen kalifaattiin

palestine

”Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen… Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen… Ja minä näin, ja katso: musta hevonen… Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen…” – Ilmestyskirja 6:2-8

Ei ole sattumaa, että islamilaisessa maailmassa ja erityisesti Israelin korvaajaksi ajetun Palestiinan valtion värit ovat samat kuin Ilmestyskirjan kuuluisien neljällä hevosella (valkoinen, punainen, musta ja vihreä), jotka Ilmestyskirjassa tuovat eksytyksen, sodan, puutteen ja kuoleman. Tämä kuvaa myös sitä, että elämme Kirjoituksien mainitsemaa ”aikojen loppua” ja pian nuo neljä hevosta tulevan maailman johtajan johdolla lähtevät laukkaamaan.

”En sääli enkä armahda; minä annan vaelluksesi kohdata sinua, ja kauhistuksesi tulevat sinun keskellesi, ja te tulette tietämään, että minä, Herra, olen se, joka lyön. Katso, päivä! Katso, se tulee! Vuoro on tullut, vitsa kukkii, julkeus versoo. Väkivalta on noussut vitsaksi jumalattomuudelle, ei mitään jää heistä, ei heidän pauhaavasta joukostansa, ei heidän melustansa; poissa on heidän komeutensa.” – Hesekiel 7:9-11

Muinaiset Kirjoitukset kertovat, että väkivaltaa nousee jumalattomuudelle vitsaksi. Historiasta voidaan havaita, että kun ongelmat alkoivat tulla Messias Jeesuksen seuraajien keskuuteen katolisen kirkon synnyttyä vuonna 606, niin islam nousi sen vitsaksi 600-luvulla kun islamin profeetta Muhammed sai ensimmäisen enkelinäkynsä vuonna 610. Tämänkin vitauksen tarkoituksena on kuitenkin se, että ihmiset heräisivät ja tulisivat ”tietämään, että minä, Herra olen se, joka lyön”.

neljäs_valtakunta

”Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli 10 sarvea.” – Daniel 7:7

”Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki. Ja että sinä näit jalkain ja varvasten olevan osittain savenvalajan savea, osittain rautaa, se merkitsee, että se on oleva hajanainen valtakunta; kuitenkin on siinä oleva raudan lujuutta, niinkuin sinä näit rautaa olevan saven seassa.” – Daniel 2:40

Puhuttaessa uudesta elpyneestä Rooman valtakunnasta, monesti unohdetaan että se hallitsi myös Lähi-itää. Vuonna 395 Rooman valtakunta luhistui ja jakaantui kahteen valtakuntaan; läntiseen Roomaan ja itäiseen Bysantin valtakuntaan.

Profeetta Daniel, joka syntyi Jerusalemissa 623 eKr ja joutui Babyloniaan pakkosiirtolaisuuteen, sai kaksi ennustusta tulevista maailmaa mullistavista valtakunnista. Toinen on Danielin kirjan 2. luvussa oleva kuvapatsas ja toinen on uni neljästä pedosta. Nämä ovat rinnakkaisia ennustuksia tulevista neljästä valtakunnasta.

Nämä Rooman valtakunnan läntinen ja itäinen osa ovat Danielin kuvapatsaan kaksi jalkaa ja nämä ovat viimeisen neljännen pedon eri vaiheet, jotka huipentuvat maailmaa hallitsevaan liittoumaan, jossa on 10 valtakuntaa niin kuin patsaalla oli 10 varvasta. Toinen osa on oleva vahvempi ja toinen heikompi. Ja näitä kahta jalkaa johtavat kaksi merkityksellistä kaupunkia; Rooma ja Istanbul, jotka symbolisoivat katolista kirkkoa ja islamia.

isis-taistelija

”Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.” – Daniel 7:25

Aivan kuten Daniel ennustaa, niin nämä kaksi jalkaa pyrkivät muutamaan Kirjoituksien ajat eli kalenterin juhlapyhineen ja universumin Luojan lait. Näin on toiminut niin katolinen kirkko, kuin islamnkin.

Islam ei ole uskonto sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan se on kokonaisvaltainen järjestelmä, johon sisältyy myös niin sisä- kuin ulkopolitiikkakin. Islamin oppineet myöntävätkin, että ainoa oikea yhteiskuntamalli on yhteiskunta joka on Sharia lain alla ja osana islamilaista kalifaattia. Kalifaattia johtaa suvereeni Kalifi, joka määrää niin uskonnollisista kuin poliittisistakin asioista koko islamilaisessa maailmassa.

Nyt uutississakin ollut ISIS ajaa tällaisen kalifaatin rakentamista ja koko organisaation nimi onkin Irakin ja Suur-Syyrian islamilainen valtio. Islamin uskossa odotetaankin mustien lippujen nousua, sillä ne merkitsevän islamilaisen Messiaan ilmestymistä, jonka Kirjoitukset tuntevat maailmaa hallitsevaksi nousevana Antikristuksena.

On hyvin todennäköistä, että tämä ISIS tai sen kaltainen järjestö radikalisoi Turkin, sillä Istanbulilla tulee olemaan merkittävä asema tulevaisuudessa. Edeltävä kalifaatti olikin Turkin johtama Ottomaanien valtakunta!

Tällainen yhteinen kalifaatti tulee nousemaan Euroopan unionin rinnalle haastajaksi, kunnes niiden konfliktin seurauksena kolmannessa maailmansodassa ne yhdistyvät uudeksi liitoksi ja uudeksi uskonnoksi, jota voisi kutsua Muhammedin ja Neitsyt Marian epäpyhäksi avioliitoksi. Neitsyt Mariaa kutsutaankin katolisessa kirkossa Fatimaksi, joka taas islamissa on Muhammedin tyttären nimi. Tämä oli myös juutalaisen perimätiedon mukaan Ismaelin tyttären nimi. Näitä kahta johtaa poliittinen islamilainen Antikristus ja hengellinen katolinen Väärä Profeetta.

Islamin kaksinkertainen tuho ja herätys

gaza

”Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan: Edomin teltat ja ismaelilaiset, Mooab ja hagrilaiset, Gebal, Ammon ja Amalek, Filistea ynnä Tyyron asukkaat. Myös Assur on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla. Sela.” – Psalmit 83:5-8

Ensimmäisen tuhon kohtaa sunnilainen maailma profeetta Aasafin kirjoittaman profetiallisen psalmin 83 mukaan, joka kuvaa ympäröivien valtion hyökkäystä Israelia vastaan, tarkoituksenaan hävittää Israel kartalta (Ps. 83:4). Tämä ennustus alkoi täyttyä välittömästi Israelin itsenäistyttyä vuonna 1948, kun ympäröivät valtiot hyökkäsivät Israelia vastaan ja ovat sen jälkeen käyneet useita sotia Israelia vastaan, mutta häviten jokaisen. Tästä tulevasta sodasta tarkemmin toisessa artikkelissa.

”Täytä heidän kasvonsa häpeällä, että he etsisivät sinun nimeäsi, Herra. Joutukoot häpeään ja kauhistukoot ikuisesti, tulkoot häpeään ja hukkukoot. Ja tulkoot tuntemaan, että sinun ainoan nimi on Herra, että sinä olet Korkein kaikessa maassa.” – Psalmit 83:16-18

Vaikka näitä valtiota kohtaa raju tuomio, niin monet jättävät lukematta sen, että tuomiot tuovat myös valtavan herätyksen, eikä ainoastan noihin maihin, vaan se leviää maailmanlaajuiseksi! Tämä herätys tulee ennen kaikkea häpeän kautta islamistiseen maailmaan, sillä tänä päivänä he ovat ylpeyttää täynnä.

Herätys Syyriassa.
”Silloin pitää ihmisen pysymän hänessä, joka hänen tehnyt on, ja hänen silmänsä pitää katseleman Israelin Pyhää, ja ei katseleman alttareita, jotka hänen kätensä ovat tehneet, eikä sitä katsoman, jonka hänen sormensa tehneet ovat, eli metsistöitä taikka kuvia.” – Jesaja 17:7-8 (Biblia)

Herätys Egyptissä, Syyriassa ja Irakissa.
”Ja Herra tekee itsensä tunnetuksi egyptiläisille, ja egyptiläiset tuntevat Herran sinä päivänä ja palvelevat häntä teuras-ja ruokauhreilla, ja he tekevät Herralle lupauksia ja täyttävät ne. Herra lyö egyptiläisiä, lyö ja parantaa; he palajavat Herran tykö, ja hän kuulee heidän rukouksensa ja parantaa heidät. Sinä päivänä on oleva valtatie Egyptistä Assuriin, ja Assur yhtyy Egyptiin ja Egypti Assuriin, ja he, Egypti ynnä Assur, palvelevat Herraa.” – Jesaja 19:21-23

Herätys Libanonissa ja Gazassa.
”Tyyro (Libanon) on rakentanut itsellensä linnoituksia ja kasannut kokoon hopeata kuin tomua ja kultaa kuin katujen lokaa. Katso, Herra köyhdyttää sen ja syöksee mereen sen voiman, ja se itse poltetaan tulella. Sen näkee Askelon ja peljästyy, ja Gassa, ja vapisee kovin, ja Ekron, sillä sen toivo joutuu häpeään. Ja Gassasta hukkuu kuningas, eikä Askelonissa enää asuta. Asdodissa asuu sekasikiöitä, ja minä hävitän filistealaisten (palestiinalaisten) ylpeyden. Mutta minä poistan veret hänen suustansa ja heidän iljetyksensä hänen hampaittensa välistä, ja hänestäkin jää jäännös meidän Jumalallemme; hän on oleva niinkuin sukuruhtinas Juudassa, ja Ekron on oleva niinkuin jebusilainen.” – Sakarja 9:5-7

Herätys Iranissa.
”Ja minä asetan valtaistuimeni Eelamiin ja hävitän sieltä kuninkaan ja ruhtinaat, sanoo Herra. Mutta aikojen lopulla minä käännän Eelamin kohtalon, sanoo Herra.” – Jeremia 49:38-49

nucklear_bomb_city

”Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta…  Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat – lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.” – Hesekiel 38:2-6

Profeetta Hesekielin ihmeellisen tarkka ennustus, joka on jo alkanut toteutumaan, kertoo Venäjän johtaman liittouman tuhosta, johon kuuluvat edellisestä sodasta poiketen enempi shiia islamilaiset valtiot, mutta joita johtaa Venäjän liittovaltio. Tämä sota tulee antamaan viimeisen kuolin iskun islamille, jonka jälkeen syntyy uusi maailmanjärjestys ja uusi maailman uskonto niille, jotka jäävät kohtamaan ahdistuksen ajan. Myös tämä sota tulee tuomaan valtavan maailmanlaajuisen herätyksen.

”Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä… Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.” – Hesekiel 38:16,23

”Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra. Ja pyhän nimeni minä teen tunnetuksi kansani Israelin keskuudessa enkä enää salli häväistävän pyhää nimeäni. Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, Israelin Pyhä.” – Hesekiel 39:6-7

Tämä tunnettu ennustus kertoo, että päivien lopulla universumin Luoja antaa Venäjän hyökätä Israeliin, jotta ”pakanakansat tulisivat tuntemaan” Universumin Luojan. Epäilemättä tämä herätys alkaa Venäjältä, mutta pian se on kaikkien huulilla.

Juuri nyt islamilaisessa maailmassa kuohuu, koska se on synnytystuskissaan, mutta kun synnytystuskat ovat ohitse syntyy jotakin uutta. Aivan kuten universumin Luoja suunnattomassa rakkaudessaan muisti Ismaelia, niin Hän tahtoo muistaa jokaista kapinallista ja syntistä.

Oletko sinä jo mukana tuossa uudessa, ettei sinun tarvitsisi kohdata sitä suurta ahdistusta, joka tulee koettelemaan niitä jotka eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen?

arab_christians

”Ei yhtäkään hänen synneistänsä, jotka hän on tehnyt, muisteta; vanhurskautensa tähden, jota hän on noudattanut, hän saa elää. Olisiko minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, Herra; eikö se, että hän kääntyy pois teiltänsä ja elää?” – Hesekiel 18:22-23

6 comments on “Islamin tulevaisuus Kirjoituksissa

    • En itse usko tuohon skenaarioon ja mm. muinainen Septuaginta käännös, jota alkukirkko käyttöö, erottelee Roosin omaksi maakseen (Rhos) eikä pääksi, jota se myös tarkoittaa.

      Sivullasi on kuitenkin paljon hyvää ja et varmaan laita pahaksi, jos laitan linkin siitä myös omalle sivustolleni?

      Tykkää

    • Se on aivan totta, ettei se enää kuulu tähän päivään kuten ei kuulu lain taulutkaan eikä erityinen Jumalan temppelin rakentaminen, vaan ne kaikki asiat olivat Vanhassa liitossa esikuvallisia Uudelle liitolle, jossa temppeli on ihmisen ruumiis johon Jumala tulee Pyhässä Hengessä asumaan, jossa uhritoimitukset täyttyivät Jeesuksen kuolemalla syntien puolesta, jossa käskyt ovat sydämen lihataulussa ja jossa ei ympärileikata lihaa vaan sydän paatumuksesta kuulemaan Jumalan ääni. Tämäkin luvattiin jo muinoin Moosekelle 3,500 vuotta sitten.

      ”Ja Herra, sinun Jumalasi, ympärileikkaa sinun sydämesi ja sinun jälkeläistesi sydämet, niin että rakastat Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi, että eläisit.” – 5. Mooses 30:6

      Toivottavasti siis et kompastunut vain tuohon ympärileikkaukseen, vaan näit ”big picturen”.

      Tykkää

Jätä kommentti