Mustat pilvet tuo myrskyn

Kirjoitukset kertovat, että suurta hengellistä herätystä edeltää kovat ajat. Suomessa on ollut kutsu herätykseen jo monia vuosia, mutta kun on olleet hyvät menestyksen ajat, ovat ihmiset kääntyneet pois universumin Luojan rakastavien kasvojen alta omille teillensä, niin että nyt Suomessa suurten Messiaan seuraajien johtajat avoimesti pilkkaavat Kirjoituksia, joiden päälle koko maa on rakennettu. Rakkaudessaan Messias ei hylkää maatamme rikkomuksiin, vaan alkaa ravistella sitä hereilleen. Valvotko sinä?

”Minun sieluni ikävöitsee sinua yöllä, minun henkeni sisimmässäni etsii sinua varhain; sillä kun sinun tuomiosi kohtaavat maata, oppivat maanpiirin asukkaat vanhurskautta. Jos jumalaton saa armon, ei hän opi vanhurskautta; oikeuden maassa hän tekee vääryyttä eikä näe Herran korkeutta.” – Jesaja 26:9-10

Tumma varjo Suomen yllä

tummat pilvet

”Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, onnettomuus kulkee kansasta kansaan, ja suuri myrsky nousee maan perimmäisistä ääristä.” – Jeremia 25:32

Harold Eatmonin sanoma Suomelle kutsuu ihmisiä huutamaan universumin Luojan puoleen, jotta Hän antaisi kansakuntamme rikkomukset anteeksi ja että tumma uhkaava varjo voisi väistyä Suomen päältä, jotka sitä nyt uhkaavat.

Kuten olemme nähneet, niin Suomi valitsi äänin 105-92 Sodoman ja Gomorran tien jo tässä vaiheessa.

Tämä sattui vain pari päivää ennen 105 päivää kestäneen talvisodan syttymisen päivää 30.11, joka kuvaa kuinka nyt Suomessa tullaan käymään suuri hengellinen taistelu Suomen tulevaisuudesta 105 äänen tähden.

Äänten määrien väliin jäävä 13 äänen erotus taas kuvaa kapinaa läpi Kirjoituksien, mutta täytyy muistaa että se kuvaa myös Uudessa liitossa rakkautta, kuten 1. Korinttolaiskirjeen 13. luku ja sen 13 jaetta rakkaudesta. Mutta tähän päivään sopii herätys uskonnollisille ihmisille aitoon uskoon, jota kuvaa uskonnon eli Vanhan liiton ja uskon eli Uuden liiton eroista kertova Heprealaiskirje ja erityisesti sen viimeinen 13. luku ja sen 13 viimeistä jaetta alkaen 13. jakeesta.

”Niin menkäämme siis hänen tykönsä ’ulkopuolelle leirin’, hänen pilkkaansa kantaen; sillä ei meillä ole täällä pysyväistä kaupunkia, vaan tulevaista me etsimme.” – Heprealaiskirje 13:13-14

Musta ratsastaja kiihdyttää

nazgul_rider

”Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: ’Tule!’ Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka.” – Ilmestyskirja 6:5

Näin ylistyksessä rukouskokouksessa näyn mustasta ratsastajasta.

”Aluksi näin joukon, joka näytti kaueampaa valkeilta rastajilta, mutta sitten heittäytyi musta varjoa ylle ja ne olivatkin mustia ratsastajia. Erityisesti joukkoa johti yksi musta ratsastaja, joka veti ruman näköisen mustan miekan esille ja kiihdytti vauhtiaan.”

Kirjoituksissa hevoset kuvaavat voimaa ja musta on puutteen sekä katumuksen väri (Ilm. 6:12). Uskon, että tämä näky kuvasi puutetta joka on tulossa Suomeen, kovaa puutetta.

”Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: ’Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä’.” – Ilmestyskirja 6:6

Ilmestyskirjan pahaenteinen 6. luku ja sen 6. jae kertoo tästä puutteesta, jonka musta hevonen tuo.

Denari oli tavallisen työmiehen päiväpalkka eli Suomessa voitaisin puhua tänä päivänä n. 100 € netto palkasta arkipäivää kohti. Jos tämä otetaan kirjaimellisesti, niin ruuan hinta tulee nousemaan pilviin ja pelkästään vehnäjauho pussi tulee maksamaan yli 1,000 € ja ohrajauhotkin n. 300 €!

Kuitenkin, öljyä ja viiniä ei turmella.

Öljy kuvaa Kirjoituksissa universumin Luojan Pyhää Henkeä ja iloa (Ps. 133:2) kun taas viini kuvaa Messias Jeesuksen armoa ja rakkauta (Luuk. 22:20). Nämä eivät siis katoa toiminnasta puutteen alla, vaan päinvastoin ne tulevat yhä kirkkaammin esille.

Vakava sanoma hengessä

writing_Bible_scroll_2

”Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille. Leijona ärjyy: kuka ei pelkäisi? Herra, Herra puhuu: kuka ei ennustaisi?” – Aamos 3:7-8

Tämä on sanoma, joka nousi hengessäni hyvin vahvana aamuyöstä pari päivää sitten. Koettele hengessä, että onko tämä ihmisestä vai Luojasta, mutta Henki ohjasi minut kirjoittamaan tämän.

”Suomessa on alkamassa kovat ajat, ahdistus on jo ovella, kun ette kuulleet minun kutsuani, te niskuroiva Suomen kansa, joka synnissä elät ja sillä korskeilet.

Armoni on ylitsevuotava, mutta senkin aika tulee loppumaan aikanaan. Minä annan maanne kovien herrojen haltuun, jotka ahdistavat teitä ja teidän lapsianne. Te itkette ja etsitte minun kasvojani, itkien te tulette. Silloin minä kuulen teidän huutonne, mutta rankaisematta minä en teitä jätä, sillä minä en salli iteäsni pilkattavan. Minä olen rakkaus ja rakkaus nauttii kun se saa toimia yhdessä totuuden kanssa.

Teillä ei ole ollut rakkautta eikä totuutta, vaan te olette vaihtaneet rakkauden haureuteen ja totuuden valheeseen. Te kestitsette itseännä yötä päivää ja elätte hirvittävissä synneissä. Te kivitätte sanoillanne ja pilkaatte minun profeetoita, joita olen lähettänyt teidän keskuutenne puhumaan sanaani teille. Miksi te ette kuulleet minun rakkauden sanomaa?

Nyt te joudutte kuulemaan minun tuomion sanomani. Minä itken, kun joudun lyömään vitsallani minun niskuroivaa poikaani, joka ei kuullut muuten minun sanojani. Teidän keskuudestanne nousee suuri joukko kalastajia ja profeetoita, joille minä annan yliluonnollisen voitelun, niin kuin minä annoin apostoleilleni jo ensimmäisten kristittyjen aikaan. He ottavat suuren kalasaaliin minun aittaani ja silloin luku tulee täyteen, jolloin puhdistettu morsian otetaan ylös.

Tämä tulee kuitenkin kaikista mullistuksista ja ahdistuksista huolimatta monille yllätyksenä, sillä he nukkuvat eivätkä näe missä ajassa he elävät. He ajattelevat, että se ahdistus on vasta tulossa ja Herrani tuloo viipyy, he istuvat juomareiden pöydässä ja lyövät kanssapalvelijoitaaan, mutta minä annan heille saman osan kuin ulkokultaisille, mutta minä itken kun joudun sen tekemään.

Varoita minun kansaani, että he kuulisivat minun sanomani ja vahvista niitä, jotka ovat jäljellä. Pidä se mikä sinulla on, minä tulen pian. Amen.”

Uskon, että olemme aivan pian suuren mullistuksen edessä Suomessa ja jotka eivät ole uudestisyntyneitä, niin ne ”ihmiset menehtyvät peljätessään” (Luuk. 21:25), kun puolestaan ne ihmiset jotka ovat uudestisyntyneitä nostavat päänsä odotuksen tunnelmissa täynnä varmuutta ja iloa.

Olethan sinä jo ystävä mukana uudestisyntyneiden ryhmässä?

Jesussecondcoming

”Hän, joka näitä todistaa, sanoo: ’Totisesti, minä tulen pian’. Amen, tule, Herra Jeesus!” – Ilmestyskirja 22:20

Mainokset

2 comments on “Mustat pilvet tuo myrskyn

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s