Tuhoajan portti tuntemattomaan

Geneven kaupungin kupeella sijaitsee hiukkasfysiikan tutkimuskeskus CERN, jossa on maailman suurin kone LHC eli suuri hadronitörmäytin. Tämä kone on 27 kilometriä pitkässä tunnelisssa 100 metrin syvyydessä, jossa kryogeeninen linja kierrättää heliumia nesteenä ja kaasuna suprajohtavien magneettien jäähdyttämiseksi. Koneessa on maailmaan suurin suprajohtava magneetti, ATLAS-ilmaisimen toroidimagneetti. Suuri hadronitörmäytin otettiin käyttöön ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja jälleen vuonna 2015 se käynnistettiin uudelleen. Tällä koneella pyritään selvittämään maailmankaikkeuden mysteerejä, mutta siihen liittyy monia pahaenteisiä ja okkulstisia liitoksia, jotka voivat johtaa mullistukseen meidän ajassamme.

cern_map

”Ja sinä, Daniel, sulje nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti; kunnes monet opetetaan, ja tieto on lisääntynyt.” – Daniel 12:4 (LXX mukaan)

Jumalhiukkasta etsimässä

higgs-620x451

”Hän on ollut olemassa ennen kaikkea muuta, ja hän pitää kaiken koossa.” – Kolossalaiskirje 1:17 (1992)

Kirjoittaja itse on perehtynyt CERNin toimintaan opiskellessa tietotekniikan insinööriksi Raahen tietokonealan oppilaitoksessa, jolloin osa oppilaista kävi vierailulla Sveitsissä CERNissä sillä Suomi liittyi CERNin jäseneksi vuonna 1991 ja fysiikan opinnoissa CERN oli paljon esillä. Erityisesti CERNin hiukkaustutkimuskeskus tuli kirjoittajalle tutuksi vuonna 2006 opinnäytetyön muodossa, joka koski CERNistä kertovaa interaktiivisen fysiikan virtuaalilaboraatioiden sivustoa.

Vielä tuolloin sekulaarit tiedemiehet etsivät selitystä sille voimalle, joka pitää universumin kasassa ja vaikuttaa painovoimaan vahvuuteen. Ja CERNin hiukkastutkimuskeskuksen yksi tehtävä olikin löytää jumalhiukkanen eli Higgsin hiukkanen, joka vuonna 2012 löydettiinkin, kun he kiihdyttivät 27 kilometriä pitkässä tunnelissa hiukkasia valonnopeuteen ja sitten antoivat niiden törmätä keskenään. Kuitenkaan niin sanotun jumalhiukkasen löytyminen ei ole antanut tyydyttävää selitystä universumin synnylle ja olemukselle, vaan yhä uusia kysymyksiä on noussut esille ja halu avata ovia toisiin ulottuvuuksiin on noussut esille.

Tahdomme taivaaseen

CERN-particle-accelerator-in-Switzerland

”Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan.” – 1. Mooses 11:4

Vanhan maailman kadottua ja aikauden vaihduttua, ensimmäinen ihmisten yritystä löytää omin keinoin tie näkymättömään todellisuuteen tapahtui Baabelin tornin ja kaupungin rakentamisessa. Itse torni ei ollut kovinkaan korkea, vaan se oli pyramidin kaltainen Zikkurat, jossa sen aikaisen tietäjät ja viisaat (vrt. tiedemiehet) yrittivät löytää tien näkymättömään maailmaan.

Tuo taivaaksi käännetty sana on heprean kielen Shameiam (שָׁמַיִם), joka voidaan kääntää myös tarkoittamaan näkymätöntä todellisuutta ja henkimaailmaa. CERNin yksi tavoite on löytää uusia ulottuvuuksia ja yksi johtavista fyysikoista John Ellis onkin todennut että ”voimme löytää lisää ulottuvuuksia, mustia aukkoja, kaiken sorttisia outoja ja ihmeellisiä asioita” ja niin ikään vielä selkeämmin tutkimusjohtaja Sergio Bertolucci toteaa että ”hadronitörmäyttin voi avata käytävän toiseen ulottuuteen ja tästä ovesta on mahdollista tulle jotakin, tai me voimme lähettää jotakin sen läpi”.

Sama tavoite siis rakentaa portti näkmättömään todellisuuteen on siis yhä sama, kuin se oli yli 4,500 vuotta sitten. Kirjoituksissa universumin Luoja tuolloin totesikin että ”tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä” ja nyt näemme selkeästi uuden yrityksen.

Tuhoajan portti

cernshivave0

”Ja 5. enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain; ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman. Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle… Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka nimi hebreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon.” – Ilmestyskirja 9:1-11

Ilmestyskirja kertoo suuresta ahdistuksen ajasta, jolloin yhdessä hetkessä avataan syvyyden kaivo ja sieltä vapautuu heinäsirkan kaltaisia pahoja henkiä maan päälle, ja että näiden riivaajien johtajana on Apollyon.

Kreikan kielinen nimi Apollyon (Απολλυων) tarkoittaa kirjaimellisesti tuhoajaa ja se myös liitetään kreikkalaiseen auringon jumalaan Apolloon. Hindulaisuudessa Apolloa vastaava jumala on Shiva, jota kutsutaan myös tuhoojaksi. CERNin rakennukseen eteen on rakennettu tälle Shiva jumalalle patsas, jossa Shiva seisoo jonkin portin edessä.CERN on myös rakennettu Saint-Genis-Pouillyyn, mutta antiikin päivinä sitä kutsuttiin latinan kielellä nimellä Appolliacum, sillä paikassa oli muinoin temppeli Apollolle ja uskottiin että se olisi portti tuonelaan.

Kaikki tutkijat eivät suhtaudukaan CERNin hiukkaskiihdyttimeen yhtä avomielisin, vaan CERNin entinen ydinturvallisuustutkija Walter Wagner on vaatinut hiukkaskiihdytintä suljettavaksi, sillä hän pelkää sen luovan mustia aukkoja, jotka voisivat nielasta koko planeettamme.

Kuitenkin, tuo maailman suurin kone on jälleen käynnistettty 5.3.2015 juutalaisen pääsiäisen aikaan kun kolmannen kerran toistui verikuu ilmiö saman vuorokauden aikana ja nyt seuraavia tuloksia odotetaan tuleviksi vuonna 2016. Avautuuko kenties portti nämättömään maailmaan ja olemmeko valmiita ottaamaan vastaan sitä mitä tuosta portista voi tulla ulos? Oletko sinä valmistautunut pian tapahtuvaan suureen mullistukseen, sillä myös toinen ovi avataan taivaissa ja uudestisyntyneet uskovat siirretään pois?

2402.jpg~original

”Sen jälkeen minä näin, ja katso: taivaassa oli ovi avoinna, ja ensimmäinen ääni, jonka minä olin kuullut ikäänkuin pasunan puhuvan minulle, sanoi: ’Nouse ylös tänne, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva’.” – Ilmestyskirja 4:1

4 comments on “Tuhoajan portti tuntemattomaan

Jätä kommentti