Uuden maailmanjärjestyksen torni

Meidän ajassamme suurin mullistus, jota jokainen seurasi kirjaimellisesti ympäri maailmaa, jonka jokainen muistaa ja joka siirsi yhteiskuntamme uuteen aikakauteen, oli World Trade Center (Maailman Kaupan Keskus) tornien kaatuminen 11.9.2001. Tuo oli globaali varoitus meidän sukupolvellemme Mammonaan luottamisesta ja tasan seitsemän vuotta myöhemmin nykyinen globaali talouslama alkoikin Lehman Brothersin kaaduttua, josta seurasi -7% osakkeiden lasku 7 päiväksi ja Dow Jones indeksi laski tuona päivänä -777,77 pistettä. Tämä tunnetaan talouessa Subprime-kriisinä. Kun nuo tornit kaatuivat, ylpeät yhdysvaltaiset vannoivat rakentavansa uudemmat ja uljaammat tornit tilalle, lausuen tämän ennustuksen muinaisista Kirjoituksista.

”Tiilikivet sortuivat maahan, mutta me rakennamme hakatuista kivistä; metsäviikunapuut lyötiin poikki, mutta me panemme setripuita sijaan.” – Jesaja 9:10

Torni

one_world_trade_center

”Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan.” – 1. Mooses 11:4

Yli 4,000 vuotta sitten, kun maailman valtias kuningas Nimrodin johdolla ihmiset nousivat universumin Luojaa vastaan kapinaa, he rakensivat tornin. Ja yhä torni symbolisoi ihmisten omaa valtaa ja oman ”nimen tekemisestä”.

WTC tornien tilalle rakennetun uuden tornin nimi on One World Trade Center eli Yhden Maailman Kaupan Keskus. Sen peruskiven muuraus tapahtui vuonna 2006 ja se valmistui vuonna 2014, vaikkakaan ei vielä täydellisesti, vaan sen uskotaan valmistuvan lopullisesti vuonna 2015.

Torni on tasan 1,776 jalkaa (541.3 metriä) korkea. Luku liittyy Yhdysvaltojen itsenäistymisvuoteen, mutta tuo luku liittyy myös myös okkultistinen Illuminaattien salaseura perustamiseen, joka toimii nykyisen vapaamuurarien johdossa, sillä se perustettiin vuonna 1776. Vapaamuurarit taas odottavat uutta maailmanjärjestystä ja yhden maailman hallitusta.

”Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa; sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut; se sarvi, jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät,” – Daniel 7:19-21

Tornia mainostetaan See Forever (Näe Ikuisesti) -fraasilla ja tornin huipulta avautuu näköala, josta näkyy koko maailmaa hallitseva New York Cityn kaupunki.

Muinaisen profeetta Danielin kirjan ennustuksen mukaan viimeinen neljäsvaltakunta, jota kuvaa neljäs hirmuiseksi kutsuttu peto, pitää sisällään yhden sarven joka kasvaa suuremmaksi muita. Sarvi kuvaa valtaa, aivan kuin tornikin. Ja erityisesti tällä sarvella mainitaan olevan silmät, jotka kuvaavat sitä että viimeinen antikristillinen tulevan maailman johtajan valtakunta vakoilee ihmisiä. Tämä sopii tuon tornin kuvaukseen ja Yhdysvalloista on tullut globaali vakoilija NSAn parjatun PRISM-vakoiluohjelman myötä, mutta itse tornissa on käytetty erityisiä infrapuna-, kemikaali- ja lämpöantureita tehden siitä valvonta teknologian taidonnäytteen.

Tornia kutsumaan myös Freedom Tower (Vapauden Torni) -nimellä, mutta kuten Kirjoitukset sanovat, niin he ”lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia; sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on” (2. Piet. 2:19).

Voitonmerkki

Antenna_on_the_top_of_One_World_Trade_Center_building

”Silloin Herra nostatti sitä vastaan Resinin ahdistajat ja kiihoitti sen viholliset, aramilaiset edestä ja filistealaiset takaa, ja he söivät Israelia suun täydeltä. Kaikesta tästä ei hänen vihansa ole asettunut, ja vielä on hänen kätensä ojennettu.” – Jesaja 9:11-12

Profeetta Jesajan kirjan 9. luvun ja 11. jakeen (vrt. 9/11) ennustus puhuu siitä, että universumin Luoja nosti niskuroivaa ja syntistä kansaansa vastaan vihollisia; armilaiset edestä ja filistealaiset takaa, jotka syövät sitä suun täydeltä.

Aramilaiset eli syyrialaiset kuvaavat islamia ja filistealaiset taas kirjaimellisesti tarkoittavat maahanmuuttajia, jolloin tämä kuvaa islamilaista maahanmuuttoa joka on tullut ahdistamaan Yhdysvaltoja. Se, että tässä sanotaan että he syövät suun täydeltä, kuvaa että nämä islamistiset maahanmuuttajat syövät Yhdysvaltojen rikkaudet.

Kun islamin uskoiset muslimit saavat voiton vihollisistaan, he rakentavat minareetin tai moskeijan sille paikalle, jossa he voittivat. Alueella suunniteltiin rakennettavaksi Park51 -moskeijaa, mutta sen suunnitelmat kariutuivat vuonna 2014.

Minaret_of_Qaytbay

Minareetin kanssa kävi kuitenkin toisin, sillä nyt tuon One World Trade Center -tornin päässä on suuri tornin kartio huippu, joka muotoiltu kuin edellä olevan kuvan minareetti.

Kysymys herääkin, että joko islam on saanut Yhdysvallat otteeseensa?

Riemuvuosi

13_The Jewish Calendar

”Ja pyhittäkää 50. vuosi ja julistakaa vapautus maassa kaikille sen asukkaille. Se olkoon teille riemuvuosi; jokainen teistä saa silloin palata perintömaallensa ja sukunsa luo. Riemuvuosi olkoon teille 50. vuosi; älkää silloin kylväkö älkääkä jälkikasvua leikatko, älkääkä poimiko, mitä leikkaamattomissa viinipuissa on kasvanut. Sillä se on riemuvuosi, se olkoon teille pyhä; pellolta syökää sen sato.” – 3. Mooses 25:10-12

14. syyskuuta vuonna 2015 alkaa muinaisessa Kirjoituksien heprealaisessa kalenterissa vuosi 5776. Tällöin myös tulee täyteen 7 vuotta siitä kun nykyinen talouslama alkoi Lehman Brothersin kaaduttua sekä 2×7 vuotta siitä kun WTC-tornit kaatuivat.

Syksyllä 28. päivä syyskuuta Lehtimajajuhlan aikaan myös tapahtuu paljon puhuttu verikuu ilmiö neljännen ja viimeisen kerran.

Vuosi on kuitenkin myös heprealainen riemuvuosi, joka toistuu joka 50. vuosi.

Muinaiset heprealaiset Kirjoituksien vanhassa liitossa pitivät joka 7. vuoden sapattivuotena, mutta jokaisen 49. (7×7) vuoden jälkeen tapahtui ”supersapatti” vuosi eli riemuvuosi. Tällöin tuli julistaa vapautus kaikista veloista ja tämä tarkoitti suurta taloudellista mullistusta. Ja Messias Jeesukseen uskova rabbi Jonathan Cahn on tutkinut riemuvuosien historiaa, ja on todennut että suuret talouselämää ravistelleen muutokset viime vuosisatojen aikana on tapahtunut aina riemuvuoden alettua.

Syksyllä alkava heprealainen vuosi voi tuoda siis isoja taloudellisia mullistuksia. Toiset pääsevät veloistaan, kun toiset taas joutuvat vararikkoon, sillä ”riemuvuotena saa jokainen teistä palata perintömaallensa” (3. Moos. 25:13). Laita kalenteriisi ylös päivä 13. syyskuuta, sillä sen jälkeen alkaa riemuvuosi.

Riemuvuosi oli myös aika, jolloin vangit ja orjat vapautettiin, mutta jos sinä koet että et ole vapautettu ja olet jonkin asian orja tänään, niin Messias Jeesus tuli vapauttamaan meidät kaikesta siitä mikä sitoo. Hän tuli antamaan elämän ja yltäkylläisyyden. Joko sinä olet antanut elämäsi Messias Jeesukselle ja olet kokenut uudestisyntymisen ihmeen?

212.jpg~original

”Hopeansa he viskaavat kaduille, ja heidän kultansa tulee heille saastaksi. Heidän kultansa ja hopeansa eivät voi heitä pelastaa Herran vihan päivänä, eivät he sillä nälkäänsä tyydytä eivätkä vatsaansa täytä; sillä siitä tuli heille kompastus syntiin. Siitä tehtyjen korujen loistolla he ylpeilivät, siitä he tekivät kauhistavat kuvansa, iljetyksensä; sentähden minä teen sen heille saastaksi. Ja minä annan sen vieraitten käsiin ryöstettäväksi ja maan jumalattomien saaliiksi, ja ne häpäisevät sen.” – Hesekiel 7:19-21

Mainokset

One comment on “Uuden maailmanjärjestyksen torni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s