Oulu – Suomen Niinive

Sanoma koskien Oulun vallitsevaa tilaa sekä sen lähitulevaisuutta. Samalla tämä Oulun kohtalo heijastelee Lapin ja koko Pohjois-Suomen hengellistä tilaa, sillä Oulu on Pohjois-Suomen vanhin kaupunki vuodelta 1605 ja se on ikään kuin portti pohjoiseen. Tämä entinen tervakaupunki ja nykyinen teknologiakaupunki onkin ollut aina merkittävällä paikalla Suomessa ja se on myös asukasluvultaan Suomen neljänneksi suurin kaupunkialue.

”Voi verivelkojen kaupunkia, joka on täpötäynnä valhetta ja raastosaalista; ei taukoa ryöstäminen!” – Naahum 3:1

Teknologiakaupunki kriisissä

Nokia_Oulu_irtisanomiset

Päätös on tullut: se on paljastettu, viety pois; ja sen orjattaret huokailevat, kujertaen kuin kyyhkyset, lyöden rintoihinsa.  Niinive on ollut kuin vetten täyttämä lammikko päiviensä alusta asti. Nyt ne pakenevat! -’Seis! Seiskää!’ Mutta yksikään ei käänny. Ryöstäkää hopeata, ryöstäkää kultaa. Loppumattomat ovat varat, ylen paljon kaikkinaisia kalliita kaluja. Tyhjänä kaikki, typötyhjänä, hävitettynä!” – Naahum 2:7-10

Oulu sai vuonna 1984 teknologiakaupunki-nimen, kun kaksi vuotta aikaisemmin Oulun Teknologiakylä Oy perusti Ouluun tiedepuiston, jonka kautta Ouluun nousi useita teknologia yrityksiä ja erityisen merkittävän aseman otti aikaisemmin matkapuhelimistaan tunnettu Nokia, jonka vaiheet myös seurasivat profeetallista kaavaa. Ja menestys oli suurta, niin että kaupunkia alettiin kutsumaan ”Pohjolan piilaaksoksi”.

Mutta nyt pääasiallisesti Nokian ja Microsoftin irtisanoisten seurauksena on Oulun maine teknologiakaupunkina muuttunut kunniasta häpeäksi, kun tuhannet ihmiset ovat menettäneet työpaikkansa. Tällä on ollut dramaattiset vaikutukset ja YLE uutisoi, että lähes uusia omakotitaloja myytiin vuoden 2014 lopussa alle rakennuskustannuksien. Myös kaupan alueella alkavat vaikutukset näkyä, sillä esimerkiksi Stockmann lopettaa toimintansa Oulussa.

Tämä on universumin Luojan ohjausta johtaa useita ihmisiä pois alueelta ja dramaattiset iskut ovat ikään kuin varoituksia tulevasta. Mutta onko Oululle annettu varoituksia myös aikaisemmin?

”Hajottaja hyökkää sinua vastaan! Vartioitse varustuksia, tähystä tietä, vahvista vyötäiset, kokoa kaikki voimasi.” – Naahum 2:1

Oulun naisprofeetat

aune_heinonenlaila_heinonen

”Ja oli naisprofeetta, Hanna, Fanuelin tytär, Asserin sukukuntaa.” – Luukas 2:36

Vuonna 1960 naisprofeetat Aune ja Laila Heinonen laittoivat liikkeellä hengellisen herätyksen Oulun alueella ja se tunnettiin heinoslaisuuden nimellä, joka alkoi Laila Heinosen saamasta sanomasta.

”Jos tämä kansa ei tee parannusta ennen vuotta 1962, niin Minä annan tämän kansan vihollisen käsiin, ja kukaan ei pääse pakoon, sillä kaikkia kohtaa sama rangaistus, niin uskovia, kuin niitä, jotka eivät usko. Mutta jos tämä kansa nöyrtyy Minun edessäni, niin Minä vielä armahdan. Jos löytyy 800 000 sellaista, jotka todella ovat puhdistaneet sydämensä Kristuksen, Minun Poikani, verellä, niin Minä armahdan tätä kansaa. Mutta jos niitä ei löydy vuoteen 1962, niin se, mitä sanoin, toteutuu.”

Tätä sanomaa levitettiin Messias Jeesuksen uskovien parissa ja aina presidentti Kekkosta myöten Suomessa. Ja ennustusta jaettiin tuolloin myös monissa hengellisissä lehdissä ja tämän liikehdinnän epäviralliseksi äänenkannattajaksi nousi Palavin lampuin -lehti. Tämä kirjoitettiin myös vuonna 1960 kirjaksi nimellä Minun Poikani., jota myyytiin yhdeksän painosta ja yhteensä noin 30,000 kappaletta.

Vuonna 1961 tapahtuikin noottikriisiksi kutsuttu konflikti Suomen ja Neuvostoliiton välillä, joka kiihdytti herätystä ja monet uskoivat tuolloin Messias Jeesuksen sanoma katuen syntejään. Tässä vaiheessa jopa valtion kirkon jäsenet heräsivät ja myös monet kirkon papit suhtautuivat liikkeeseen myönteisesti, niin että nämä naisprofeetat saivat varoittaa Oulun kaupunkia uhkaavasta hävityksessä jopa kirkoissakin.

Suomi sekä Oulun kaupunki sai armon, niin ettei hyökkäystä tullut ja Suomi säilytti itsenäisyyden. Myöhemmin on selvinnyt, että Neuvostoliitolla todellakin oli olemassa valmiiksi suunnitelmat miehittää Suomi.

”Enkö siis minä armahtaisi Niiniveä, sitä suurta kaupunkia, jossa on enemmän kuin 120,000 ihmistä, jotka eivät vielä tiedä, kumpi käsi on oikea, kumpi vasen, niin myös paljon eläimiä?” – Joona 4:11

Sanoma Oululle

palava_kuusi

”Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: ’Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin’. Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen; ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat. Mutta kuningas vihastui ja lähetti sotajoukkonsa ja tuhosi nuo murhamiehet ja poltti heidän kaupunkinsa.” – Matteus 22:4-7

”Katso, minä käyn sinun kimppuusi, sanoo Herra Sebaot, nostan sinun liepeesi kasvojesi yli ja näytän kansakunnille sinun alastomuutesi, valtakunnille sinun häpeäsi.Ja minä viskaan likaa sinun päällesi, häpäisen sinut ja panen sinut julkinähtäväksi. Ja kaikki, jotka näkevät sinut, kaikkoavat sinusta kauas ja sanovat: ’Hävitetty on Niinive! Kuka sitä surkuttelisi, mistä minä etsisin sinulle lohduttajia?'” – Naahum 3:5-7

Olin universumin Luojan Hengessä, kun Hän alkoi puhumaan ja sain seuraavanlaisen sanoman Oululle ja uskon sen tarkoittavan myös laajemmin koko Pohjois-Suomea.

”Aika on täyttynyt Oulun kohdalla, tuon kaupungin joka on kuin Niinive, jolle minä jo kerran annoin armon heinoslaisten profeettojen saarnasta, kuten minä annoin Niiniveelle armon Joonan saarnasta. Nyt sen synninmitta on ylittynyt ja pahuuden löyhkä peittää kaupungilta minun armoni katseen ja joudun kääntämään siunaukseni pois siitä. Minä paljastan vielä kolme suurta asiaa Oulusta sen pimeyden teoista ja sitten sen annan tapahtua.

Minä murran Oulun kivisydämen, kun kuorin siltä kunnian pois niin kuin kuoritaan kulta pois kullatusta astiasta. Silloin kaikki näkevät sinun halpuuteesi, kun kunniani ei siinä enää loista. Ja kultani minä vien pois.

Seetrit kuivuvat ja syttyvät palamaan.”

Koin Hengessä turhautumisen ja universumin Luojan syvän surun siitä, ettei sanomaa Messias Jeesuksesta oltu otettu vastaan, vaan Hänen omilleensakin oli ollut tärkeämpää työt, viihdykkeet ja mammona, vaikka Hän on jo ottanut niitä pois. Nyt mitta on kuitenkin täyttynyt ja ymmärsin, että ne kolme paljastusta tulee olemaan samanlaisia, kuin oli paljastus Oulun vauvasurmista, joissa paljastui viiden vastasyntyneen lapsen sarjamurha. Seetrit jäivät minulle mysteeriksi, mutta huomasin ostaneeni sellaisen autooni hajusteeksi.

Naahumin kirja Niiniven hävityksestä puhui hyvin voimallisesti ja kuvaavasti. Niinivessä olikin saman verran asukkaita yli 120,000 kuin Oulun kaupungissa (Joo. 4:11) ja se oli myös saman kokoinen n. 90 km halkaisijaltaan kuin Oulu (Joo. 3:3). Naahumin kirjan ennustus punaisin kilvin varustetuista panssareista jotka vyöryvät Oulun alueelle avautui myös näkynä, kun ajoin Oulujoki varttaa autollani pois kaupungista.

russian_army

”Hänen sankariensa kilvet ovat punaiset, urhot purppurapukuiset, sotavaunut säihkyvät teräksen tulta hänen varustautumispäivänänsä, ja kypressikeihäät heiluvat. Sotavaunut karkaavat hurjasti kaduilla, syöksyvät sekaisin toreilla; ne ovat nähdä kuin tulenliekit, ne kiitävät kuin salamat. Hän muistaa ylhäisensä. Ne tulevat niin, että kaatuilevat, kiiruhtavat sen muurille. Mutta suojakatos on pantu kuntoon. Virranpuoleiset portit on aukaistu, palatsi menehtyy pelkoon.” – Naahum 2:3-6

Olen sen jälkeen kokenut, että miekat heiluu jo näkymättömässä maailmassa Oulun yllä ja taistelu on menossa Oulun kohtalosta. Jos luit tämän, niin käytä hetki aikaa ja rukoile tämä lyhyt rukous:

”Ihmeellinen Kaikkivaltias universumin Luoja. Anna anteeksi Oulun pahat teot ja kaikki vääryydet, joita Oulussa on tehty. Anna sinun omiesi varjeltua pahuudelta ja johdata omasi suojaan vihan päivältä. Anna armon käydä oikeudesta ja siunaa Oulua sinun pitkämielisyydeltäsi. Ole Oulun rinnalla ja vapauta oululaiset pimeyden kahleista. Ilmesty koko Pohjois-Suomeen ja Lappiin. Anna anteeksi oululaiset murhat, varkaudet, petokset, aviorikokset, noituudet ja pimeyden teot. Ilmesty Oululle, sillä sinä olet valinnut myös Oulun pelastumaan. Messias Jeesuksen nimessä, aamen.”

Kysy itseltäsi oletko sinä valmis – asuitpa sitten Oulussa tai muualla – sillä tulevina päivinä koko Suomea ja koko maailmaa on kohtaamassa suuret ravistellut ja myllerrykset. Jos et vielä tunne Messias Jeesusta, niin voit jo tänään uudestisyntyä ylhäältä katumalla pahoja tekojasi.

”Hyvä on Herra, turva ahdistuksen päivänä, ja hän tuntee ne, jotka häneen luottavat.” – Naahum 1:7

Mainokset

4 comments on “Oulu – Suomen Niinive

 1. Näin Oulussa puoli vuotta sitten yhdessä suuressa seurakunnassa seuraavanlaisen näyn, joka koskee Oulun hengellistä tilaa.

  Ensiksi näyssä näkyi maatilta ja sen edessä oli pyykkiteline edessä. Pyykkitelineellä oli puhtaita vaatteita kuivumassa ja tuuli pyöritti telinettä. Seuraaavaksi tumma nainen tuli ja kaappasi vaatteet telineestä sisälle, mutta vaatteet eivät olleet ehtineet kuivua ja minulle tuli tunne että ne homehtuvat. Lopuksi matilan vierestä pellolta juoksi valtava karjalauma sisälle läpi aitojen ja porttien.

  Maatila tarkoitti seurakuntaa ja pyykit kuivumassa kuvasivat uudestisyntyneitä, joita universumin Luojan Henki eli tuuli liikutteli. Ja se, että tumma nainen kaappasi ne sisälle, kuvaavat väärässä noituuden ja Iisebelin hengessä olevaa toimintaa, joka sitoo ihmiset sisälle homehtumaan, niin että vesi (Sana) ei pääse ulos eikä ilma (Henki) liiku. Lopuksi vauhdilla tuleva karjalauma kuvasi hengellistä liikehdintää, joka Oulussa murtautuu yllättävällä tavalla läpi kaikkien seurakunta- ja kirkkokunta rajojen.

  Tykkää

 2. Kiitos! Löysin ehkä vastauksen arveluun mitä setripuut tarkoittavat.

  Jesaja:
  2:11 Ihmisten ylpeät silmät painuvat maahan, miesten korskeus masentuu, ja sinä päivänä Herra yksinänsä on korkea.
  2:12 Sillä Herran Sebaotin päivä kohtaa kaikkea ylpeää ja korskeata ja kaikkea ylhäistä, niin että se maahan painuu,
  2:13 kaikkia Libanonin setripuita, noita korkeita ja ylhäisiä, kaikkia Baasanin tammia,

  Tykkää

 3. TULI MIELEEN TUO KIVISYDÄN SANAN KOHTA..EIKÖ SE UUSI KALLIO PARKKI OLE JOKU KIVISYDÄN TAI VASTAAVA?EHKÄ KANNATTAA VARMUUDEN VUOKSI PARKKEERATA AUTO TAIVAS ALLE KUN MENEE OULUN KESKUSTAAN.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s