Maailmassa koronaviruksen jälkeen

Monet toteaa, ettei tällaista ole tapahtunut heidän sukupolvensa aikana kuin mitä koronavirus sai aikaan. Samalla näemme, että ihmiskunnan loppujuoksu kiihtyy kiihtymistään: Euroopan unioni muuttuu kohti liittovaltiota ja lopulta pimeäksi uudeksi Rooman valtakunnaksi, Raamatussa pysyvillä kristityillä on yhä suurempi ahdinko maailmassa ja monet ihmiset on vallannut pelko tulevasta – taikka he ovat täysin heittäyneet huolettomiksi ja alkaneet juopottelemaan, käyttämään päihteitä tai etsimään iloa synnistä. Tämä on kuitenkin vasta synnytystuskien alkua ja vaikeampaa on edessä, mutta Kaikkivaltias Jumala on luvannut olla niiden kanssa, jotka Häneen turvaavat.

”Sillä Hän kätkee minut majaansa pahana päivänä, Hän suojaa minua telttansa suojassa, korottaa minut kalliolle.” – Psalmi 27:5

”Jeesus vastasi heille: ’Nyt te uskotte. Katso, tulee hetki ja on jo tullut, jona teidät hajotetaan kukin tahollensa ja te jätätte minut yksin; en minä kuitenkaan yksin ole, sillä Isä on minun kanssani. Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman’.” – Johanneksen evankeliumi 16:31-33

3 comments on “Maailmassa koronaviruksen jälkeen

 1. Rauhan tervehdys Mauno.

  Kiitoksia s-postistasi ja jakamistasi videoista. Tosin olen ne jo kuunnellut aikaisemminkin heti ne julkaistuasi, mutta tapaan käydä läpi opetuksiasi uudestaan aika ajoin kuin makustellen. Menee paremmin perille, kun kertailee 🤗.

  Asun Australiassa ja seurakunta yhteys on aika haastava asia varsinkin nyt, kun on nämä sulkutoimet koronan vuoksi. Siksi nettiopetukset ovatkin erityisen tärkeitä ja antoisia minulle.

  Siunausta työllesi. Muistan sinua aina silloin tällöin, kun muistan😊.

  -Make

  Tykkää

 2. Kiitos näistä hyvistä opetuksista!❤Olette perheenä rukouslistallani. RUKOILLEN ISRAELIN JA SUOMEN PUOLESTA, JEESUS rukoilee niiden puolesta, jotka Isä on hänelle antanut. YLISTYS Isälle ja Pojalle ja Pyhälle Hengelle❤✝️Amen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s