Kadonnut enkeleiden valtakunta

Muinaiset Kirjoitukset paljastavat, että universumia asuttivat ja hallitsivat universumin Luojan enkelit. Nämä ensimmäiset yli-inhimillisen älyn ja voiman omaavat luomukset hallitsivat meille tuntemattoman, mutta ilmeisen pitkän, aikakauden ja jättivät myös jälkensä universumiimme, ennen kuin ensimmäistä ihmistä oli luotu. Koska tätä kertomusta kerrotaan nyt uudessa valossa ja valheella sekoitettuna Muinaiset Muukalaiset (engl. Ancient Aliens) -teemalla, niin on tärkeä ymmärtää mitä oikeasti tapahtui ja mitä ei.

”Tieten tahtoen he eivät ota huomioon, että taivaat samoin kuin maa, joka on tehty vedestä ja veden kautta, olivat ikiajoista olemassa Jumalan sanan voimasta, ja että niiden kautta silloinen maailma tuhottiin vedenpaisumuksessa. Mutta samalla sanalla on nykyiset taivaat ja nykyinen maa säästetty tulelle.” – 2. Pietari 3:5-7 (RK)

Planeettojen mestari

lucifer

”Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal’olento ja käyskentelit säihkyväin kivien keskellä. Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinussa löydettiin vääryys.” – Hesekiel 28:14-15

Kirjoituksien arvostetusta kuningas Jaakon käännöksestä löytyy tiedettä tarkoittava englannin kielen science-sana vain kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran se löytyy kuvatessa Danielin israelilaisia nuorukaisia, joista yksi oli Daniel, ja samaisen kirjan lopussa ennustetaan viimeisinä päivinä tapahtuvasta tiedon lisääntymisestä, jossa tieto on latinan kielisissä käännöksissä myös tiedettä tarkoittava scientia-sana. Toisen kerran se löytyy ensimmäisestä kirjeestä Timoteukselle, jossa varoitetaan harhaopista nimeltä gnostilaisuus. Tiedettä ja tietoa voi siis tulla kahdesta lähteestä sekä samoja havaintoja voidaan tieteessä käyttää joko universumin Luojan tai Saatanan hyväksi. Näin on myös muinaisten muukalaisten kohdalla.

”Sinä olet Edenissä, Jumalan yrttitarhassa, ja kaunistettu kaikkinaisilla kalliilla kivillä, sardilla (Merkurius), topasilla (Venus), timantilla (Mars), turkosilla (Maa), onikilla (Saturnus), jaspiksilla (Jupiter), saphirilla (Rahab), rubinilla (Neptunus), smaragdilla (Uranus) ja kullalla (Pluto): sinä päivänä, kuin sinä luotiin, olivat valmiina sinun tykönäs sinun rumpus ja huilus.” – Hesekiel 28:13 (Biblia)

Kirjoitukset kertovat, että täynnä viisautta ja täydellinen kauneudessa ollut mahtava kerubi enkeliruhtinas Lucifer kulki säihkyvien kivien keskellä. Näitä säihkyviä tai palavia kivejä oli Luciferin hallinnassa kymmenen karneoliasta kultaan. Nämä kuvaavat planeettoja aurinkokunnassamme, joita oli alunperin kymmenen, ja joita hän johti.

Nyt näitä planeettoja on kuitenkin yhdeksän ja kreikkalaisen mytologian mukaan maailmaa hallitsee Zeuksen johdolla Yhdeksän Neuvosto  ja samaa nimeä käyttää myös Saatanan kirkko omasta johtoryhmästään. Kreikkalaisten Zeus, jota roomalaiset kutsuivat Jupiteriksi, oli ukkosen jumala ja kirjoitukset yhdistävät hänet Saatanaan itseensä viittaten Pergamossa sijainneeseen Saatanan valtaistuimeen, joka oli nykyisin Berliinissä oleva Zeuksen alttari. Myös monissa pakanauskonnoissa on hallitseva jumala ukkosen jumala, kuten myös Suomessa Ukko ylijumala jota myös Perkeleeksi kutsutaan. Näin mytologia tai perimätieto ei olekkaan niin kaukana totuudesta kuin kuvitellaan, sillä Luciferia eli Saatanaa kutsutaan Kirjoituksissa ilmavallan hallitsijaksi ja tämän aikauden jumalaksi, joka johtaa isoa joukkoa langenneita enkeleitä.

Aurinkokunta

”Hän pani myös viralta epäjumalain papit, jotka Juudan kuninkaat olivat asettaneet polttamaan uhreja uhrikukkuloilla Juudan kaupungeissa ja Jerusalemin ympäristössä ja jotka polttivat uhreja Baalille, auringolle, kuulle, eläinradan tähdille ja kaikelle taivaan joukolle.” – 2. Kuningas 23:5

Kirjoitukset varoittavat monissa kohden palvomasta taivaan kappaleita ja niinpä Kirjoituksien ensimmäisessä luvussa puhuttaessa auringon ja kuun luomisesta sanotaan niitä suuremmaksi ja pienemmäksi valoksi ilman nimejä, että niitä ei alettaisi palvomaan. Yleisimmät palvonnat kohteet olivatkin muinaisessa heprealaisessa maailmassa Baal ja Astarte, jotka olivat auringon ja kuun jumalat.

Sana planeetta tulee kreikan kielen planetes-sanasta ja tarkoittaa vaeltajaa, kun taas asteroidi tulee kreikan kielen aster-sanasta ja tarkoittaa tähteä. Kirjoituksissa tähtejä käytetään vertauskuvana enkeleistä ja eksyttäjiä kuvataan harhaileviksi tähdiksi. Tämä viittaa siihen, että viimeisinä päivinä tulee eksytys taivaalta – tähdistä.

”… harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.” – Juudas 1:13

Rahab – pirstoutunut planeetta

asteroid_belt

”Heräjä, heräjä, pukeudu voimaan, sinä Herran käsivarsi; heräjä niinkuin muinaisina päivinä, ammoisten sukupolvien aikoina. Etkö sinä ole se, joka löit Rahabin kuoliaaksi, joka lävistit lohikäärmeen? Etkö sinä ole se, joka kuivasit meren, suuren syvyyden vedet, joka teit meren syvänteet tieksi lunastettujen kulkea?” – Jesaja 51:9-10

”Hän on vetänyt piirin vetten pinnalle, siihen missä valo päättyy pimeään. Taivaan patsaat huojuvat ja hämmästyvät hänen nuhtelustaan. Voimallansa hän kuohutti meren, ja taidollansa hän ruhjoi Rahabin. Hänen henkäyksestään kirkastui taivas; hänen kätensä lävisti kiitävän lohikäärmeen.” – Job 26:10-13

Kirjoitukset puhuvat Rahabista, jonka universumin Luoja muinoin löi palasiksi. Monet kääntäjät ja Kirjoituksien tutkijat ovat koittaneet ymmärtää mikä on Rahab ja yleensä hänestä on tehty jonkinlainen merihirviö. Alkuteksti ei kuitenkaan tue tällaista väitettä, vaan esimerkiksi arvostettu kuningas Jaakon käännös kääntää kohdat oikein, jolloin ne kuvaavat selkeästi planeettaa.

Tämä Rahab-planeetta on todennäköisesti ollut enkeleiden valtakunnan keskus tai sen merkittävä osa, mutta ainoa mikä siitä on nyt jäljellä on asteroidivyöhyke eli se on todellakin ruhjottu palasiksi. Alunperin tutkijat olivatkin sitä mieltä, että kyseessä on nimenomaan palasiksi rikkoutunut planeetta. Tämä tapahtui tieteellisten arvioiden mukaan ehkä 3,8 – 4,1 miljardia vuotta sitten ja siitä käytetään nimeä Myöhäinen Raskas Pommitus.

moon-formation

”Sinä hallitset meren raivon; kun aallot siinä kohoavat, sinä ne asetat. Sinä ruhjoit Rahabin palasiksi, kuten kukistuneen; sinä ajoit vihollisesi hajalle väkevällä käsivarrellasi. Taivaat ovat sinun, maa myös on sinun; kuten maailma ja sen täyteys, sinä olet perustanut ne.” – Psalmit 89:9-11 (KJV mukaan)

Tuoreessa tutkimuksissa onkin havaittu tämä törmäys aurinkokunnassamme 4,5 miljardia vuotta sitten, josta johtava tutkija Sujoy Mukhopadhyay toteaa seuraavasti: ”Maan ja Theian (tuhoutuneen planeetan) välisen törmäyksen energia vapautus olisi ollut valtava, varmasti tarpeeksi suuri sulattamaan koko planeetan, mutta uskomme että törmäysenergia ei jakaantunut tasaisesti ympäri muinaista Maata. Tämä tarkoittaa että suurin osa törmäyksestä kärsineestä pallonpuoliskosta on täysin höyrystynyt, mutta vastakkainen pallonpuolisko olisi ollut osittain suojassa, ja ei olisi läpikäynyt täydellistä sulamista.”

Koska Kirjoituksissa käytetään kuolemantuomiona kivitystä, niin tällöin Rahabin tuhoutuminen voidaan nähdä kuolemantuomion seurauksena valtavasta rikkomuksesta, jonka enkeleiden kapina aiheutti.

”Hänen on viisaus, hänen on voima ja mahti. Kuka voisi uhmata häntä joutumatta tuhoon? Hän siirtää vuoria kuin huomaamatta, hän kääntää ne nurin, kun hän vihastuu. Hän koskettaa maata, ja se järähtää paikoiltaan, sen peruspylväät horjuvat… Mikään voima ei käännä pois Jumalan vihaa, hänen alleen lyyhistyvät Rahabin joukot.” – Job 9:4-13 (1992)

Kirjoitukset yhdistävät tämän planeetta Rahabin tuhoutumisen aina luomisen yhteyteen, jolloin myös Maa järkkyi paikaltansa. Näihin jakeisiin liittyy myös useasti maininta vedestä ja suuri osa asteroidivyöhykkeestä onkin jäätynyttä vettä.

Tämän jälkeen maa oli autio ja tyhjä sekä veden vallassa, kuten Kirjoituksien toinen jae kertoo, mutta mitä todisteita on vielä jäljellä tästä kadonneesta enkeleiden valtakunnasta?

Marsilaiset ja Cydonia

map-of-cydonia

”Minä katselin maata, ja katso, se oli autio ja tyhjä, ja taivasta, eikä siinä valoa ollut… Minä katselin, ja katso, hedelmätarha oli erämaana, ja kaikki sen kaupungit olivat kukistuneet Herran, hänen vihansa hehkun, edessä.” – Jeremia 4:23-26

”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja… sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan. Jotka sinut näkevät, ne katsovat pitkään, tarkastavat sinua: ’Onko tämä se mies, joka järisytti maan, järkytti valtakunnat, joka teki maanpiirin erämaaksi ja hävitti sen kaupungit, joka ei päästänyt vankejansa kotiin?'” – Jesaja 14:12-17

Legendan mukaan Rooman kaupungin löysivät Romulus ja Remus, jotka olivat Mars jumalan kaksoispojat, mutta mikä on totuus Marsista?

Kun maa tuli autioksi ja tyhjäksi sekä pimeys valtasi universumin, niin kaikki maailman kaupungit tulivat hävitetyksi. Tuolloin oli siis jo kaupunkeja, mutta ei kuitenkaan vielä ollut ihmisiä (Jer. 4:25), jolloin näitä kaupunkeja asuttivat enkelit. Yksi tällainen mahdollinen kaupunki on Marsin Cydonia.

Vuonna 1832 saksalaiset tähtitietelijät Wilhelm Beer ja Johann Heinrich Mädler aloittivat Marsin kartoittamisen. Tuolloin he asettivat nollameridiaanin kulkemaan Cydonian läpi. Cydoniasta on pystytty erittelemään merkilliset kasvot, kaupunki sekä viisi kylkinen pyramidi.

Tuo viisi kylkinen pyramidi ja Mars viidentenä planeettana liittää sen numeroon viisi. Kirjoituksissa numero viisi kuvaakin Saatanan hyökkäystä, kuten Messiaan saamat viisi haavaa ristillä tai viisi kuukautta ihmisiä vaivaavat heinäsirkat Ilmestyskirjassa.

mars-mönkijä

”Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.” – 2. Tessalonikalaiskirje 2:11-12

Mistä johtuu NASAn suunnaton kiinnostus Marsiin, niin että siihen käytetään miljardeja euroja rahaa, vaikka toistaiseksi tällaisilla tutkimuksilla ei voida havaita olevan suoraa hyötyä ihmiskunnalle?

Nykyisen naturalistisen evoluution omaava maailmankuva on myös luonut teorian nimeltä panspermia. Tämän teorian mukaan elämä olisi voinut tulla Marsista, mutta kiinnostus Marsiin alkoi jo paljon aikaisemmin.

CIAn edeltäjä Office of Strategic Services (OSS) toimesta järjestettiin operaatio Paperclip, jossa toisen maailmansodan loppuvaiheessa siirrettiin natsi-Saksan johtavia tiedemiehiä Yhdysvaltain aseprojekteihin. Erityisen moni (kuten Rudi Beichel, Magnus von Braun, Wernher von Braun jne.) siirtyivät toimimaan avaruustekniikan pariin. Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinto NASA perustettiin vuonna 1958 näiden tiedemiesten toimesta ja keskuksen ensimmäinen johtaja oli Wenher von Braun. Von Braunin tuttavapiiriin kuului sellaisia henkilöitä kuin Jack Parsons (okkultisti), Ron L. Hubbard (skientologian perustaja) ja Aleister Crowley (kuuluisa satanisti).

Näiden tosiasioiden valossa ei varmasti ole vahinko, että Yhdysvaltojen puolustusministeriön hallintorakennus Pentagon on nimensä mukaisesti viisi kulmainen, aivan kuten pyramidi Cydoniassa.

racefromthemoon-carvingMarsFaceBlocks2M_4MEG

”Suuressa kaupankäynnissäsi tuli sydämesi täyteen väkivaltaa, ja sinä teit syntiä. Niin minä karkoitin sinut häväistynä Jumalan vuorelta ja hävitin sinut, suojaava kerubi, pois säihkyväin kivien keskeltä… Ihmislapsi, käännä kasvosi Siidonia kohti ja ennusta sitä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Siidon, ja näytän kunniani sinun keskuudessasi. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, kun minä siinä panen toimeen tuomiot ja näytän siinä pyhyyteni.” – Hesekiel 28:16-22

Marsista on tehnyt lukuisia tieteis-kirjoja, elokuvia ja sarjakuvia alkaen aina 1800-luvun lopulta saakka. Yksi näistä on vuonna 1958 julkistettu sarjakuvalehti Kasvot Marsissa, mutta varsinaiset kuvat kasvoista Marsista julkistettiin kuitenkin vasta vuonna 1976. Joku henki on siis inspiroinut fiktion tekijöitä käyttämään juuri Marsia ja sen Cydonia aluetta.

Nimi Cydonia tulee Libanonin rannikolla sijaitsevan Kreetan Kydonia kaupungista. Kirjoitukset liittävätkin Luciferin lankeamisen myös Cydoniaan, josta Kirjoitukset käyttävät nimeä Siidon ja joka sijaitsee nykyisen Libanonin alueella. Siidonin alue maapallolla on yksi ensimmäisiä asutettuja alueita vedenpaisumuksen jälkeen ja johtaa juurensa sinne sekä Lucifer liitetään sen Tyyron kaupunkiin.

Älkäämme siis eksykö, jos ”marsilaisia” tai ”muinaisia muukalaisia” onkin ollut olemassa…

mars_city_600

”Ettekö te siitä syystä eksy, kun ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa?” – Markus 12:24

Mainokset

One comment on “Kadonnut enkeleiden valtakunta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s