Suomen suurin eksyttäjä

Kohun TV7ssä herättänyt video, joka kertoo mikä on TV7 kanavan historia, juuret ja hedelmät? Kuka on Ristin Tuki ryn takana? Onko se onnistunut lähes 13 vuoden aikana tuomaan Suomeen herätystä ja uudistumista vaiko hajaannusta ja eksytystä? Miksi David Herzog otettiin kanavalle ja miksei kritiikkiin haluta vastata? Saako TV7 kanavaa yleensä arvostella laisinkaan? Voimmeko ottaa hyvän pahasta? Ja mikä on TV7 tulevaisuus Suomessa?

”Ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle; älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä.” – Efesolaiskirje 5:10-11

Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.” – Matteus 7:18-19

Jatkoa edelliseen videoon TV7:n sisällöstä, vastauksia Mielipide -ohjelmaan ja syväluotaava katsaus ohjelmasisällön ongelmiin sekä kanavan talouteen

Kenelle minä puhuisin, ketä varoittaisin, että he kuulisivat? Katso, heidän korvansa ovat ympärileikkaamattomat, eivät he voi kuunnella. Katso, Herran sana on tullut heille pilkaksi, ei se heille kelpaa.” – Jeremia 6:10

Advertisement

8 comments on “Suomen suurin eksyttäjä

 1. Hienoa, olet todellinen Jumalan lapsi, hienoa nähdä aina jotakin näin suurta Jumalan työtä ihmisessä ❤ totta joka sana ja rohkeutta ja siunausta sinulle. Rukoillaan, että herätys ja puhdistus lähtisi meidän kristittyjen omasta sydämestä! Jeesus tulee ihan kohta.

  Tykkää

 2. Rauhan tervehdys Mattila!
  Olen katsonut muutamia saarnojasi ja vaikuttavat pitäytyvän hyvin pitkälle Sanaan ja ovat Raamatun ilmoituksen mukaisia, kiitos siitä Herralle.
  Tuon jonka viimeksi katsoin ”Suomen suurin eksyttäjä” , olen siitä samaa mieltä että
  TV 7 kanavalta tulee suuri osa ohjelmasta sellaista jota ei tulisi julkaista ja esittää joka
  on suoranaista harhaa. Niinkuin mainitsit olen myös samaa mieltä että on joitakin erit-
  täin hyviä Sana opetuksia mm. Dawed pawssonin opetukset ja ehkä muutamia muitakin.
  Eräs asia josta halusin sinulle viestiä tv 7 ei ole suinkaan Suomen suurin eksyttäjä, yli-
  voimaisesti suurin eksyttäjä on Suomen evl. kirkko ja sen VIRALLINEN oppi: Heidän vi-
  rallisen opin mukaan kun he ”kastavat” vauvan (valelevat lapsen päätä vedellä heidän
  mukaan kastavat) , siinä toimituksessa lapsesta tulee Jumalan lapsi ja hän vielä täyt-
  tyy samalla toimituksella Pyhällä Hengelläkin. Lutherin opetuksen hänen sanojensa mukaan ”lapsi pääsee perkelettäpakoon” tämän toimituksen seurauksena.
  Jos tämä ei ole harhaopetusta niin mikä sitten sitä on? Ja tätä on opetettu ja toteutettu
  Suomen maassa satoja vuosia ja näin tuuditettu kansaa väärään rauhaan. Toinen hei-
  dän virallinen harhaopetus on kun he opettavat että ihminen saa syntinsä anteeksi nautittuaan ehtoollista. En vähättele enkä missään tapauksessa puollustele tv 7 toimin-
  taa (en avusta sitä taloudellisesti)., mutta jos vertaamme kansan kirkkomme vuosisa-
  tojen 0pettamaa ja toteuttamaa harhaopetusta, niin tv 7 toiminta on kuin ”hyttysen ini-
  nä Itämeressä” . Niiden mittasuhdetta ei voi edes verrata toisiinsa?
  Tällä kannanotollani en väheksy etteikä evl. kirkossa ole uudesti syntyneitä ja erittäin
  vilpittömiä Jumalan lapsia, tunnen yli 40 v. ajalta heitä ja heidän vaelluksestaan voisi
  ottaa oppia, vaikka heiltä puuttu Raamtun opin mukainen uskovien upotuskaste. ja
  sen mukaan myös uudentestamentin Apostoline seruakunta.

  Tässäpä näitä ajatuksia ja kannanottoja siunausta ja johdatusta palvelutehtävääsi
  tv. väiski

  Tykkää

  • Rauhan tervehdys.

   Olen samaa mieltä luterilaisen kirkon vääristä opetuksista, mutta kun puhutaan eksytyksestä ja luopumuksesta, niin se koskee uskovia. Sillä samalla tavalla kuin sokea ei voi menettää näköänsä eikä kuuro kuuloansa, niin ei jumalaton voi eksyä, sillä hän on jo eksyksissä.

   ”Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: ’Katsokaa, ettei kukaan TEITÄ eksytä’.” – Matteus 24:4

   Raamattu on uskovien kirja ja on tarkoitettu uskovien luettavaksi Pyhän Hengen avustuksella, jolloin myös siinä olevat varoitukset koskevat ensisijaisesti aina uskovia. Myös varoituksen eksytyksestä hän kohdisti omillensa.

   Näin ollen ”Suomen suurin eksyttäjä”, on sellainen taho joka turmelee uskovien uskoa ja johtaa pois uskovia totuudesta. Toki, liberaaliteologia on saanut pauloihinsa myös teologisissa oppilaitoksissa uskovia, mutta kyseessä on verrattain pieni määrä, kun vertaa siihen kuinka suuri haaste kristityille (sanan varsinaisessa merkityksessä) on äärikarismaattiset ilmiöt ja toisenlainen evankeliumi.

   Tykkää

 3. Jumala on suuresti siunannut TV7:ää. Koko historia on täynnä suoranaisia ihmeitä. Looginen johtopäätös on: Jumala on eri mieltä TV7:stä kuin Mauno Mattila.

  Tykkää

  • Jos tämä olisi totta, Suomessa ei tietenkään meni homoliitot läpi, ei kouluissa opetettaisi yhä enemmän jumalattomuutta ja seurakunnat eivät hajoaisi vaan rakentuisivat.

   Isossa vastuussa tästä on TV7, joka on tuhonnut helluntailiikkeen ja muut karismaattisen liikkeet, vaihtamalla vanhan puuristin halpaan kopio-kruunuun.

   Hedelmistään puu tunnetaan ja tämän puun hedelmä on huono.

   On myös erikoista, että kun TV7:llä käy amerikkalaisia ja afrikkalaisia profeettoja, niin miksei mikään näistä profeetoista varoittanut näistä eksyttäjistä ja väärintekijöistä kuten Patrick Tiainen, Markku Koivisto, Pirkko Jalovaara ja Michael Howard? Surullinen vastaus on se, että kyseessä ovat olleet väärät profeetat, jotka ovat käyneet vain oman etunsa tähden, että saisivat väärää voittoa.

   Jos haluaa kurkata ulkokuoren taakse, mitä näkyy verhon takana, on kuva karu. Riitoja, hajaannusta ja luopumusta sekä hirvetä syntielämää ahneudesta haureuteen. Kaikki on suurta kulissia ja taikatemppua, kuin taikurin lavashow – mutta siihenkin perehtymätön ja hyvä uskoinen uskoo. Älkäämme olko typeriä ja sinisilmäisiä, vaan valvokaamme ja rukoilkaamme.

   ”Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: ’Katsokaa, ettei kukaan teitä (siis uskovaista) eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni (kristittyinä, jopa toistellen Jeesusta) sanoen: ’Minä olen Kristus (se on voideltu, korostaen Pyhää Hengen voimaa)’, ja he eksyttävät monta (ei vain muutamia, vaan massoja).” – Matteus 24:4-5

   Onko sinulle rakkaus totuuteen? Vaiko se rakkaus, joka maailmassa on?

   Tykkää

 4. Onpa Sinulla Mauno katkera vuodatus.
  TV7 on johdonmukaisesti taistellut homoliittoja vastaan ja samoin vääristeltyä kouluopetusta vastaan monien asiantuntijoiden avulla (Tapio Puolimatka ym).
  TV7:n hedelmä on hyvää, ihmiset ovat saaneet paljon Raamatun opetusta ja omassa lähipiirissäkin on kanavan kautta uskoon tulleita ihmisiä.
  Nimeltä mainitsemillasi ihmisillä on yhteisenä nimittäjänä se, että heidän kauttaan on tullut paljon ihmisiä uskoon. Jos ja kun kaikkien oma vaellus ei ole ollut kunnossa on Jumala siirtänyt heidät syrjään. Meidän tuomiotamme ei tarvita. Jos vain synnittömät saisivat puhua ei jäisi ketään jäljelle.
  Rakkautta totuuteen toivon myös Sinulle ja rakkautta myös toisiin kristittyihin. Keskinäisestä rakkaudesta heidät tunnetaan.
  Siunausta t Rauno

  Tykkää

  • Surullista nähdä, kuinka lopunajan eksytystä, joka tulee karismattisuuden kaavussa, ei tunnisteta. Mutta juuri niin Jeesus sanoi tapahtuvankin: ”he eksyttävät monia”.

   Jokainen ansa pitää syöttinä aivan oikeaa ruokaa. Näin TV7:lläkin on muutama ihan oikeakin ohjelma.

   Jos pelkkä homoliittojen vastustus, puhe Jeesuksesta ja joskus viittaus epämääräisesti Raamattuun riittää, niin silloin taivaassa taivaassa ei ainoastaan ole myös Jehovan todistajat ja Mariaa palvovat katoliset, vaan sielun vihollinen itse.

   Se usko, mihin haureuden henki vie, on vieraan hengen synnyttämiä saatanan sikiöitä. Nämä ovat niitä käännynnäisiä, josta Sana varoittaa ja joiden (luulo) usko on ihmeissä, merkeissä ja tunnusteoissa.

   ”Moni sanoo minulle sinä päivänä: ’Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?’ Ja silloin minä lausun heille julki: ’Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät’.” – Matteus 7:22-23

   Keskiössä on ilonpito, hauskutus ja kristillisyyden kaavussa oltava viihdemusiikki. Ilolla otettu siemen ei tule kestämään elämän vaikeuksia.

   ”Mikä kallioperälle kylvettiin, on se, joka kuulee sanan ja heti ottaa sen ilolla vastaan; mutta hänellä ei ole juurta itsessään, vaan hän kestää ainoastaan jonkun aikaa, ja kun tulee ahdistus tai vaino sanan tähden, niin hän heti lankeaa pois.” – Matteus 13:20-21

   Niinpä nämä valekäännynnäiset menevät pian maailman. Patrick Tiainen väitti, että hänen työnsä kautta tuli tuhansia uskoon eli kymmenien seurakuntien verran. Missä nämä ovat?

   Nämä eksyttäjät lankeaa, koska Herra ei heitä pidä pystyssä. Moni tulee vielä kaatumaan, jos eivät käänny armon tiellä valheesta.

   Surullista on se, että heidät rokotettiin raamatullista kristinuskoa vastaan. Heille risti on edelleen hullutus, siis elämänsä kadottaminen. Heidät on johdettu portille, mutta se portti on ollut lavea ja on johtanut lavealle tielle. He eivät koskaan ole katuneet syntejänsä, vaan vieläkin esimerkiksi Koivisto ja muut selittelee parhain päin asioitaan. Nämä eivät tee parannusta, koska siihen tulee voima vain ristiltä.

   Haastajan, että jos uskot eläväsi lopunaikoja, niin ketkä ovat Jeesuksen nimessä ihmeitä tekevä joukko, jotka eksyttävät paljon uskovaisia?

   Voit aloittaa tästä:
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Menestysteologia

   ”Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.” – 2. Tessalonikalaiskirje 2:11-12

   TV7 juuri, hedelmät ja oksat ovat myrkyllisiä, kuin muraatilla. Sitä kannattaa kartta, sillä kirves on laitettu jokaisen puun alle, joka kasvaa pahaa hedelmää.

   Jätä menestyksen etsiminen ja etsi ristin Herraa. Aamen.

   Siunauksin, MM.

   Tykkää

 5. Aloitanpa siitä hetkestä, kun Ha Mashiach Jahsua, Voideltu Lunastaja tuli ja ilmoitti mitä hänellä oli mielessä. En ole tullut lakia ja profeettoja kumoamaan vaan täyttämään ne.

  Laki jonka Jumala antoi Mooseksen kautta, Hän sanoi, että opeta se lapsillesi, niin että hekin opettaen jatkaisivat suvusta toiseen.
  Hetki oli mennyt, tehtiin kultainen vasikka, epäjumalan palvonta alkoi.

  herra puhui profeettojen kautta, jos te pidätte minun lakini säätyni niin tiedän työnne menestyy. Karjanne lisääntyy viini puunne peltonne antavat sadon.
  Mitenpä kävi, te olette olleet uskottomat isistänne lähtien ja olette rikkoneet minun lakini
  ja säätyni. Minä annan tulla miekan ja nälän ja ruton. Taisi tarkoittaa sotaa, nälän hätää
  ja sairauksia. Silloinen Uusi Maaijman Järjestys ja päämies hajotti kansan ja Jerusalemin kaupungin.
  Profeetat kukin ajallaan opetti kansa ja varoitti mitä seuraa säätyjen rikkomisesta.
  Juudan kuningas Joosia, remontoi Herran huonetta, sieltä löytyi ihme kirja ,joka vietiin
  kuninkaan tutkittavaksi. Hän sitä tutki ja totesi sen Jumalan laiksi ja mitä siinä sanottiin.
  Jumalan huoneeseen olivat epäjumalan palvojat asettuneet joka oitis tyhjennettiin.
  Ympärillä oli toisiakin palvojia omine temppeleineen, kuningas Joosia antoi hajoittaa kaikki huora huoneet.

  Psalmin kirjoittaja sanoo tutkivansa Jumalan lakia yöt ja päivät. Se on sitä Jumalan palvelusta ja antaa viisauden. Salomo sitten, joka korvansa kääntää pois lain kuulosta,
  hänen rukouksensakin on kauhistus. Profeettojen aikana oli kuoleman tuomio käytössä.
  Voideltu lunastaja tuli ja kärsi minun puolesta tuo rangaistuksen. Nyt, kun kuulen Jumalan lain ja tunnustan sen oikeaksi ja hyväksi, niin nyt Lunastajan työn ansiosta saan syntini anteeksi. Jos en näin menettele, niin viimeisellä tuomiolla minut tuomitaan lain mukaan.

  Paavali moitti Korintolaisia, että teillä on puolueita keskuudessanne. Ihmispalvonta hajotti
  Jumalan seurakuntaa, Pietari sanoo oli myös vääriä profeettoja kansan seassa, niinkuin teidänkin sekaanne vääriä opettajia tulee, jotka vahingolliset eriseurat tuovat ja kieltävät sen Herran, joka heidät ostanut on saattaen itsellensä nopian kadotuksen.
  Niinpä tee parannus ota Jumalan laki tosissasi ja eroa kirkoista ja herätysliikkeistä.
  Näinhän Paavali kehoittaa ja sanoo: heillä on olevinansa jumalinen meno, mutta ovat petosta ja pahuutta täynnä nämä uskoon kelpaamattomat.

  Lähtiessään Isän luo arveli Lunastaja, että löytänenkö palatessani uskoa maan päältä.
  Niinkuin Herra sanoi muutaman profeetan kautta, koko kansa on huorin tekijöitä jotka
  istuvat kirkoissa ja eriseuroissa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s