Videosuositukset

Sanotaan, että yksi kuvaa kertoo enempi kuin tuhat sana, mutta kuinka paljon voimmekaan saada tietoa katsomalla videota, jossa näemme 24 kuvaa sekunnissa. Tässä joitakin videoita, jotka avaavat historiaa, muinaisia Kirjoituksia ja totuutta monen valheen takaa, joita yhteiskuntamme on täynnä. Huom! Sivu voi latautua hitaasti.

”Viisauden alku on: hanki viisautta, ja kaikella muulla hankkimallasi hanki ymmärrystä. Anna sille korkea arvo, niin se sinut korottaa, se kunnioittaa sinua, jos sen syliisi suljet; se panee päähäsi ihanan seppeleen ja lahjoittaa sinulle kauniin kruunun.” – Sananlaskut 4:7-9

Universumi ja Luoja

andromeda_galaxy

”Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; mutta niin on, ettei ihminen käsitä tekoja, jotka Jumala on tehnyt, ei alkua eikä loppua.” – Saarnaaja 3:11

Elämän arvoitus on lääketieteen lisensiaatti Pekka Reinikaisen videosarja luomisesta ja ihmisen alkuperästä. Katso koko videosarja YouTubesta.

Elämän alkuperän arvoitus on dokumentaari tiedemiesryhmästä, joka on esittänyt kiistellyn, mutta hedelmällisen hypoteesin, teorian älykkäästä suunnittelusta. Tilaa video esimerkiksi täältä.

Ihmeiden Jumala on dokumentti universumistamme ja sen rakenteesta mikrotasolta makrotasolle atomeista galakseihin sekä erityisesti luomakunnan ihmeellisiin luomuksiin. Katso video TV7:ltä.

Lohikäärmeet ja dinosaurukset dokumentti elokuva kertoo dinosauruksien historiasta ja miten se liitty lohikäärmeisiin. Katso video TV7:ltä.

Evolution vs. God on Ray Comfortin dokumentaari, jossa hän haastattelee ihmisiä, tiedemiehiä ja oppineitä ihmisiä etsien havainnollisia todisteita evoluutiosta. Katso video YouTubesta tekstitettynä.

Taistelu maailmankaikkeuden herruudesta on Jyväskylän Cityseurakunnan pastori Esko Valtasen minisarja maailmankaikkeuden synnystä, vaiheista ja merkityksestä. Tilaa video esimerkiksi täältä.

Arkeologian aarteet ja muinainen mytologia

noah's_ark_wyatt

”Muistele muinaisia päiviä, ajattele menneiden sukupolvien vuosia. Kysy isältäsi, niin hän sen sinulle ilmoittaa, vanhimmiltasi, niin he sen sinulle sanovat.” – 5. Mooses 32:7

Noah’s Ark on Ron Wyattin arkeologisiin löytöihin perustuva dokumentaari Nooan arkin jäännöksistä. Katso video YouTubesta.

Sodom and Gomorrah on Ron Wyattin arkeologisiin löytöihin perustuva dokumentaari Sodoman ja Gomorran jäännöksistä. Katso video YouTubesta.

Red Sea Crossing on Ron Wyattin arkeologisiin löytöihin perustuva dokumentaari heprealaisten Punaisen meren ylistyksestä. Katso video YouTubesta.

Mount Sinai on Ron Wyattin arkeologisiin löytöihin perustuva dokumentaari Siinain vuoren todellisesta sijainnista. Katso video YouTubesta.

Ark of the Covenant on Ron Wyattin arkeologisiin löytöihin perustuva dokumentaari Liiton arkin nykyisestä sijainnista. Katso video YouTubesta.

Noah on Ray Comfortin dokumentaari, jossa hän haastattelee ihmisiä ja esittää haastellisia kysymyksiä Nooan aikaisesta vedenpaisumuksesta. Katso video YouTubesta tekstitettynä.

Giants – The Mystery and the Myth on dokumentaari jättiläisistä; myyteistä, mytologiasta ja historiasta. Katso video YouTubesta.

Mythology and the Coming Great Deception on dokumentaari tutkija Rob Skibalta, jossa avataan niin kadonneiden Nephilim-jättiläisten kohtalota kuin myös tulevaa ufoihin liittyvää eksytystä. Tilaa video täältä.

The Great Pyramid – Lost Legend of Enoch on tutkija Ken Kleinin dokumentaari suuresta Gizan pyramidista ja merkityksestä historiassa. Tilaa video täältä.

The Watchers -sarja on L.A. Marzullin luoma dokumentaari elokuvasarja, jossa hän käsittelee mitenkä ufoilmiö laajenee jatkuvasti ja mikä on todella tämän ilmiön takana.

Gods of News Age kertoo hyvin nousevasta okkultismista ja idän uskontojen vaarasta ja mitenkä niiden vallassa oleva Intia elää köyhyydessä. Katso video YouTubesta.

Salaliitot ja salaseurat

Great_Seal_of_the_United_States.svg

”Ei ole mitään peitettyä, mikä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.” – Luukas 12:2

Kaksitoista suurinta valhetta on dokumentaari yhteiskunnassamme kahdesta suurimmasta yleisesti hyväksytystä väittämästä, jotka kuitenkin paljastuvat nopeasti valheiksi. Katso video TV7:ltä.

Ilmastogate on YLEn MOT dokumentti ja kertoo mitenkä IPCC ilmastopaneeli on vääristellyt tilastoja, on uhkaillut tiedemiehiä ja on suoranaisesti jopa valehdellut saadakseen rahoitusta. Katso video YLEltä.

A Lamp In the Dark on Christian J. Pinton dokumentaari kristinuskon historiasta ja siitä kuinka alusta asti suuren kirkon ohella ovat Kirjoituksiin uskoneet kristyt olleet vainottuja ja kuinka Kirjoitukset on yritetty tuhota kerta toisensa jälkeen siinä onnistumatta.

Secret Mysteries of America’s Beginnings on Christian J. Pinton dokumentaari Yhdysvaltojen salatusta historiasta liittyen vapaamuurareihin ja salaseuroihin sekä mitä varten Yhdysvallat löydettiin.

The Kinsey Syndrome kertoo on Christian J. Pinton dokumentaari seksuaalivallankumousta johtaneen tri Alfred Kinseystä ja mitenkä hän käytti seksuaalirikollisia ja prostitutoituja tehdessään vääristyneen tutkimuksen (Kinsey Raportin), mutta yhä jotkut vetoavat hänen tutkimustuloksiin.

Disinformation kertoo kuinka valhetta on käytetty läpi kommunismin ja islamilaisen historian, yhdessä nimellä propaganda ja toisessa taqqiya. Tilaa video esimerkiksi täältä.

Shadow Government kertoo ylikansallisesta vakoilusta. Tälle dokumentille naureskeltiin vuonna 2009, mutta ei enää NSA paljastuksien jälkeen.

Hollywood Unmasked kertoo mitenkä meidän mieliimme vaikutetaan Hollywoodin elokuvien ja TV-sarjojen kautta. Erityisesti uskovat kristityt näytetään aina tyhminä ja inhottavina.

Miksi syöpää ei saa parantaa? -dokumentit kertoo mitenkä suuri bisnes yksi syöpäpotilas on lääketieteelle ja mitenkä vaihtoehtoiset syöpähoidot ovat historian saatossa evätty. Katso video YouTubesta tekstitettynä.

Genius on Ray Comfortin dokumentaari, jossa hän haastattelee ihmisiä ja haastaa mitenkä rationaallista on kieltää Luojan olemassaolo. Katso video YouTubesta tekstitettynä.

180 on Ray Comfortin dokumentaari, jossa hän haastattelee ihmisiä ja tuo esille kuinka abortti on uusi holokausti. Katso video YouTubesta tekstitettynä.

Muinaiset Kirjoitukset ja ennustukset

writing_Bible_scroll_2

”Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne.” – 2. Pietari 1:19

KJB – The Book That Changed The World kertoo Kuningas Jaakon käännöksen synnystä 1611 ja kuinka käännöstyö yritettiin estää ruutisalaliitossa, josta tutuksi on tullut Guy Fawkes ”anonymous naamari”.

The Final Prophecies dokumentti Kirjoituksien ennustuksista kertoo selkeällä ja yksinkertaisella tavalla, kuinka Raamattu on ennustanut yksityiskohtaisesti meidän päivämme etukäteen.

The Book of Enoch on J.R. Churchin ja Gary Stearmannin tutkielma muinaisesta Eenokin kirjasta. Katso video YouTubesta.

A Woman Rides The Beast on apologi Dave Huntin dokumentaari katolisesta kirkosta ja millä tavalla se liittyy Ilmestyskirjan ennustukseen porttonaisesta pedon selässä. Katso video YouTubesta.

The Last Pope on tutkijoiden Thomas R. Horn ja Chris Putnamin dokumentaari, joka tutkii keskiaikaista ennustusta viimeisestä paavista. Tilaa video esimerkiksi täältä.

The Perfect Storm on John Paul Jacksonin dokumentaari pian tapahtuvista asioista, joista hän sai näkyjä ja ilmestyksiä yliluonnollisella tavalla.

Isaiah 9:10 Judgement on messiaanisen rabbi Jonathan Cahnin mullistavat löydöt profeetta Jesajan kirjan 9. luvun löydöistä liittyen Yhdysvaltojen ja koko maailman talouden tilanteeseen. Tilaa video esimerkiksi täältä.

Countdown To Eternity dokumentti Kirjoituksien ennustuksista perehtyy yhteiskunnassamme, luomakunnassamme ja teknologiassa havaittaviin viimeisten päivien merkkeihin ja kuinka Kirjoituksien tutkijat ovat yhtä mieltä, että elämme viimeisiä päiviä. Katso video Youtubesta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s