Ihmisen Pojan merkki taivaalla

Muinaiset Kirjoitukset kertovat monista tähtitieteellisistä eli astronomisista merkeistä taivaalla, niin menneisyydessä kuin tulevaisuudessa. Messiaan paluuseen liitetään erityinen merkki taivaalla samalla tavalla kuin merkki nähtiin ensimmäisen tulemukseen aikaan Bethlehemissä. Samalla Kirjoitukset lukuisissa kohdin kertoo Maata kohtavista katastrofeista ja suurista mullistuksista, niin nykyisen Maan perustamisen yhteydessä kuin tulevissa tapahtumissakin. Lopulta Maa planeetta kokonaisuudessaan kohtaa valtavan tuhon ja universumissa tapahtuu suuri muutos, mutta näiden tapahtumien takana näyttäisi olevankin tähtitieteellinen ilmiö.

”Vielä kerran minä liikutan maan, jopa taivaankin.” – Heprealaiskirje 12:26

Uusi taivaan kappale

planet-x

”Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.” – Matteus 24:30

Aurinkokunnassamme on 10. planeetta, jota kutsutaan nimellä Planeetta X, Marduk tai Nemesis. Sumerilaiset tunnistivat myös tämän planeetan ja antoivat sille nimen Nibiru, joka tarkoittaa risteävää, sillä tämä planeetta ohittaa aika ajoin Maan.

Sen oletetaan olevan kylmä ja sen ympärillä kiertelee ”kuita” sekä sitä seuraa pitkä pyrstö meteoriitteja ja asteroideja. Sen arvioidaan olevan n. 5 kertaa Maata suurempi ja se liikkuu pitkällä ellipsinmuotoisella kiertoradallaan, mutta sen tarkkaa ilmestymistä ei ole osattu laskea ja viimeisimmät arviot osuvat vuosille 2012-2020. Sen voimakkaan magnetismin on epäilty vaikuttavan maan kuuman sydämen liikkumiseen ja näin ollen nopeuttavan ilmaston lämpenemistä.

Sen pitäisi ilmestyä eteläisen pallonpuoliskon taivaalle, joka on vaikeuttanut sen havaitsemista, sillä siellä puolen ei juurikaan ole havaintoasemia.

On monia tieteellisiä syitä uskoa tähän 10. planeetan olemassa oloon:

 • Neptunuksen ja Uranuksen ”putoileminen” normaalilta kiertoradaltaan.
 • Aurinko on käyttäytynyt epätavallisesti, Solar maksimum oli 2000 jota seurasi 11 vuoden kuluessa aktiivisuuden pienentyminen 2003 alkaen, mutta se lisääntyy.
 • Maan magneettikehässä havaittiin 2008 yli 10 kertaa suurempi aukko kuin aiemmin. Se avaa maapallon alttiiksi avaruusmyrskyille ja auringon lähettämille hiukkasille yli 20 kertaa yli normaalitason – ikään kuin suojakentät olisivat pois päältä!
 • Astronomit ennustavat valtavan aurinkomyrskyn iskevän maapalloon 2012, kooltaan 100 miljoonaa hydrogen pommia. NASA varoittaa, että jos se iskee lasketulla voimalla, se pystyy eliminoimaan maapallon elektroniset johdatukset ja laitteet. Samantapainen iski maahan 1859 ja 1921, mutta maailma ei ollut siinä määrin kehittynyt eikä riippuvainen sähkövoimasta kuin aikanamme; tuhot jäivät pieniksi.
 • Maailman ilmasto on ollut epävakaa jo vuosikaudet. Auringon aktiivisuus vaikuttaa maapallon lämpötiloihin lämmittäen toisia ja viilentäen toisia alueita, mikä aiheuttaa myrskyjä ja tuulia sekä sateitten ja kuivuuden etätasaista jakautumista.
 • Auringonpilkkuja on ollut nyt enemmän kuin koskaan 70 vuoden aikana.
 • Auringon aktiivisuus on nyt suurempi kuin koskaan 1000:n vuoden aikana.
 • Auringon aktiivisuus merkitsee, että aurinkomyrskyt ovat entistä yleisempiä.
 • Maapallo elää muutosten aikaa. Seismisten ja vulkaanisten ilmiöiden yleisyys kasvoi 400 – 500-kertaisiksi 75 vuoden aikana. Muutoksia tapahtuu myös muilla planeetoilla. Luonnolliset katastrofit ovat lisääntyneet 410 % 30 vuoden aikana 1963-1993. Auringon magneettikehä lisääntyi 230 % vuoden 1901 jälkeen.
 • Nibirun läheinen ohitus saisi aikaan vuoristojen muodostumisen. Napojen siirtyminen tapahtuisi painovoimaisen vuorottelun vuoksi maapallon pintakuoren läpi.
 • Vuorovesistä johtuvia tulvia, valtavia avaruusmyrskyjä ja valtavaa hydrocarbonaatin (öljyn) ja veden sekoittumista planeettojen välisestä avaruudesta maapallolle.
 • Egyptiä kohdanneet vitsaukset Israelin kansan exoduksen aikana 1500 eKr, jolloin Egyptissä hyönteisten ja matelijoitten pakeneminen maankuoresta johtui sähköisen jännityksen tunkeutumisesta maahan.
 • Tulivuorenpurkaukset tulisivat lisääntymään ilmastomuutosten vuoksi, jota planeetan läheisyys aiheuttaa.
 • Nibirun edellisen vierailun maapallon läheisyydessä arvioidaan tapahtunen 3 600 vuotta sitten, jolloin se aiheutti massiivisen tulivuoren Theran purkautumisen Välimerellä, kuten myös Vesuviuksen yllättävän purkautumisen.
 • Maapallo on aktiivisen Nibirun magneettikentän vaikutuksen alaisena.
 • Nibiru aloittaa maapallon ohittamisen 2010-luvun aikana ollen 14 miljoonan mailin päässä.
 • Magneettikentän voimistuminen aiheuttaa lisää maanjäristyksiä.
 • Vuosien 1994 – 2008 välisenä aikana oli enemmän tektonista aktiivisuutta kuin koskaan 30 vuoden aikana, mutta putosi dramaattisesti 2008, mutta samaan aikaan 2008 suuret yli 7 %:n Richterin asteikon maanjäristykset lisääntyivät jyrkästi.
 • 7.0 – 7.9 %:n maanjäristyksiä tapahtui tammikuun 1. ja syyskuun 4. päivien välillä seuraavasti: vuonna 1900 10 kpl; viimeisen 10 vuoden aikana 9 kpl; vuonna 2010 tapahtui 17 maanjäristystä.

washingpost_heavenly_body

Edellä oleva on Washing Postin artikkeli vuodelta 1983 otsikolla ”Salaperäinen taivaan kappale löydetty”. Tämän salaperäisen taivaan kappaleen koon arvioidaan olevan Jupiterin kokoinen ja 80 biljoonan kilometrin etäisyydellä maasta. IRAS tiederyhmän jäsen tri. James Houck Cornell toteaa etäisyydestä: ”Jos se on todella noin lähellä, se olisi osa meidän aurinkokuntaamme”. Ja koska tämä salaperäinen taivaan kappale nähtiin kahdesti kuuden kuukauden aikana, niin tri. Houck tekee seuraavan johtopäätöksen: ”Tämä vihjaa ettei se ole komeetta, koska komeetta ei olisi yhtä suuri kuin se minkä havaitsimme ja kometta olisi luultavasti liikkunut. Planeetta ehkä olisi liikkunut jos se olisi niin lähellä kuin 80 biljoonaa kilometriä, mutta se voisi olla kaukaisempi planeetta ja olisi voinut olla liikkumatta kuuden kuukauden ajan”.

Kohun noustua artikkelista NASA kuitenkin nopeasti kielsi löydön.

Nyt kuitenkin vuonna 2014 Madridin yliopiston tutkijat ovat analysoineet Pluton radan takana kiertävien pienten kappaleiden ratoja, josta Tähdet ja Avaruus -lehti kirjoittaa seuraavasti: ”Tutkijoiden laskujen mukaan läheisempi mahdollinen planeetta olisi kooltaan Marsin ja Saturnuksen väliltä sekä sijaitsisi noin 200 AU:n  päässä Auringosta. Kaukaisempi planeetta olisi vähintään kymmenen maapallon massainen ja kulkisi noin 250 AU:n päässä lähitähdestämme.”. Eli näille aikaisemmille havainnoille ja teorioille alkaa olla yhä suurempi tieteellinen tuki.

Merkki taivaalla historiassa

meteor-shower

”Ja kun he paetessaan Israelia olivat Beet-Hooronin rinteessä, heitti Herra taivaasta heidän päällensä isoja kiviä, koko matkan Asekaan asti, niin että he kuolivat; niitä, jotka kuolivat raekivistä, oli useampia kuin niitä, jotka israelilaiset surmasivat miekalla… Niin aurinko seisoi alallansa, ja kuu pysyi paikallansa, kunnes kansa oli kostanut vihollisilleen. Niinhän on kirjoitettuna ”Oikeamielisen kirjassa”. Niin aurinko pysyi paikallansa keskitaivaalla päiväkauden, kiirehtimättä laskemaan.” – Joosua 10:11-13

Tämä myös Oikeamielisen kirjaan (Oik. 88:63-64) kirjoitettu ihmeellinen tapahtuma on nostanut paljon kritiikkiä Kirjoituksia kohtaan. Ensin siis lensi suuri määrä meteoriitteja eli raekivejä maan päälle, tappaen suuren määrän israelilaisten vihollisia, mutta sen jälkeen päivä pysähtyi niin ettei aurinko tai kuu liikkunut suhteessa maahan. Tämän voi selittää vain suuri planeetta ja sen aiheuttama voimakas painovoiman muutos kuussa ja Maassa. Tästä tapahtumasta kertovat myös muut kulttuurit.

”Todellakin he olisivat menneet heittäytyen suruunsa kunnes ruusu-sorminen aamu olisi ilmestynyt, ellei olisi Minerva päättänyt toisin ja pidättänyt yötä poissa kaukana lännessä, silloin kun hän ei sallinut aamun tulla Merestä.” – Odysseia, Homer

Myös atsteekit, meksikolaiset, peruviaanit ja babylonialaiset kertovat erityisen pitkästä poikkeusellisesta päivästä historiasta ja kertovat myös taivaalla ratsastavista palavista vaunuista…

Silhouette illustration of Three Kings from the East

”Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Beetlehemissä kuningas Herodeksen aikana, niin katso, tietäjiä tuli itäisiltä mailta Jerusalemiin, ja he sanoivat: ’Missä on se äsken syntynyt juutalaisten kuningas? Sillä me näimme hänen tähtensä itäisillä mailla ja olemme tulleet häntä kumartamaan’… Kuultuaan kuninkaan sanat he lähtivät matkalle; ja katso, tähti, jonka he olivat itäisillä mailla nähneet, kulki heidän edellään, kunnes se tuli sen paikan päälle, jossa lapsi oli, ja pysähtyi siihen. Nähdessään tähden he ihastuivat ylen suuresti.” – Matteus 2:1-10

Messias Jeesuksen syntymän aikoihin ilmestyi tähti taivaalle ja vähän syntymän jälkeen tähti johdatti tietäjät Juudeaan ja lopulta tämän Messiaan luokse. Kyseessä oli todennäköisesti persialaiset tietäjät, joiden asemaa ja arvovaltaa voisi verrata vaikka Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallintoon NASA:an. Tässä ollut tähti, joka tulee jälleen ilmestymään julistamaan Messiaan toista tulemista, on ollut todennäköisesti tämä sama 10. planeetta, koska se on ollut taivaalla pitkään matkan Periasta Juudeaan ja toisaalta se on johdattanut heidät tarkasti oikean paikkaan.

Merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä

blue planet earth in outer space

”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.” – Luukas 21:25-26

”Katso, Herra tekee maan tyhjäksi ja autioksi, kääntää ylösalaisin ja hajottaa sen asukkaat.” – Jesaja 24:1 (KJV)

Kun tämä 10. planeetta ilmestyy taivaalle, maa kääntyy ylösalaisin ja kokonaisuudessaan taivaitten voimat järkkyvät, niin tulevat varmasti näiden sanojen mukaan ihmisen kuolemaan sydänkohtauksiin kauhusta. Näihin taivaitten voimien järkkymiseen paras selitys on voimakkaan magneettikentän omaavan planeetan ilmestyminen, jonka voimavaikutukset tulevat vaikuttamaan moniin asioihin aurinkokunnassamme. Yksi näistä voi olla nyt menossa oleva magneettikentän kääntyminen eli Maan kääntyminen ylösalaisin, joka pelkästään voi aiheuttaa arvaamattomia seurauksia.

Nibiru

”Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli 7 päätä ja 10 sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle.” – Ilmestyskirja 12:3

10. punaisen planeetalla sanotaan olevan useita satellitteeja; 7 kuuta  ja asteroideja, jotka muodostavat sen pyrstön. Ja taivaalta katoavat tähdet kuvaavat maan pimentymistä ja toisaalta myös meteoriittien ja asteroidien iskeytymistä maahan, josta puhuvat useat Ilmestyskirjan kohdat. Tämä sopii erittäin hyvin kuvaukseen Ilmestyskirjan kuvaamasta lohikäärmeestä taivaalla.

planet-x-ellipse

”Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt. Sillä katso, Herra lähtee asuinsijastaan kostamaan maan asukkaille heidän pahat tekonsa, ja maa paljastaa verivelkansa eikä surmattujansa enää peitä.” – Jesaja 26:20-21

”Kuule, vuorilla käy kuin paljon väen pauhina; kuule valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: Herra Sebaot katsastaa sotajoukkoansa. He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, Herra ja hänen vihansa aseet, hävittämään kaiken maan. Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta.” – Jesaja 13:4-6

Jesaja kertoo, että kun uskovat haetaan pois maan päältä eli tapahtuu ylöstempaus, niin silloin lähtee Herra asuinsijastaan kostamaan. Tämä voi tarkoittaa 10. planeetan ilmestymistä ja sen mukanaan tuomia vitsauksia. Ja mukanaan sillä on sotajoukko, jotka tarkoittavat planeettaa seuraavia asteroideja ja meteoriittejä. Tämä on todellakin armeija taivaan ääristä.

”Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin.” – Ilm. 6:12-15

Tämä tulee olemaan niin kauhistuttava, että ihmiset piiloutuvat luoliin (bunkkereihin) ja vuorten rotkoihin. Nämä tulevat olemaan seitsemän vuotisen ahdistuksen ensimmäisen 3,5 vuoden ajan kastrofeja, jonka jälkeen tulee suuri ahdistus.

Suuri ahdistus ja loppu

asteroid-earth

”Sillä korkeuden akkunat aukenevat ja maan perustukset järkkyvät. Maa murskaksi musertuu, maa halkee ja hajoaa, maa horjuu ja huojuu. Maa hoippuu ja hoipertelee niinkuin juopunut, huojuu niinkuin lehvämaja. Raskaana painaa sitä sen kapina Jumalaa vastaan, se putoaa eikä enää nouse.” – Jesaja 24:18-20 (K. Syvännön mukaan)

”Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset. Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota… Sentähden minä järisytän taivaat, ja maa järkkyy paikaltansa Herran Sebaotin kiivaudesta, hänen vihansa hehkun päivänä.” – Jesaja 13:9-13

Arvostettu ja edesmennyt raamatunkääntäjä Kaarlo Syväntö toteaa tästä Jesaja ennustuksesta, että ”Maa ilmeisesti putoaa toiselle tasolle aurinkoon nähden”.

Jesaja kuvaa luvuissa 13. ja 24. ahdistuksen aikaa, jolloin maahan iskeytyy asteroidi ja sen seurauksena pimenee taivas (Matt. 24:29, Ilm. 8:12), maa siirtyy paikaltansa ja suuri määrä ihmisistä kuolee. Tämän seurauksena myös lämpötila nousee dramaattisesti (Jes. 24.6, Ilm. 16:8-11) ja auringon valo tulee voimistumaan seitsemän kertaiseksi (Jes. 30:25), koska Maa siirtyy lähemmäksi aurinkoa, jolla on myös vaikutus jopa kelloon.

”Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.” – Matteus 24:22

SIllä, Messias Jeesus ennustaa päivien lyhentämisen, joka on seurausta maan järkkymisestä paikaltaan, kun maaplaneetta alkaa kiertämää nopeammin aurinkoa lähempänä.

Kaiken tämän seurauksena tulee todellakin olemaan maan päällä ennen näkemätön ahdistus viimeisen seitsemän vuoden aikana ennen Messias Jeesuksen paluuta maan päälle. Kun ihmiset ajattelevat, että nyt tulee kaiken loppu, niin Messias Jeesus saapuukiin seuraajiensa kanssa ja alkaa uusi maailman aika.

end-of-earth

”Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään… Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.” – 2. Pietarin kirje 3:7-13

Nykyiset taivaat ja Maa ovat tulelle talletetut ja tulevat tuhoutumaan täysin, kun Messias Jeesus on hallinnut 1000 vuotta seuraajiensa kanssa, mutta vielä kerran paholainen päästetään valloilleen ja villitsemään kansaa, ja hän onnistuukin tässä jälleen kerran hyvin saaden paljon seuraajia ja he hyökkäävät avaruudesta käsin ihmiskuntaa vastaan, mutta tuhoutuvat tulessa itse kuten koko planeetta.

Tällöin siis 10. planeetta tulee iskeytymään suoraan kohti Maata ja tulee täydellinen tuho eikä paluuta vanhaan enää ole. Messiaan seuraajat tulevat astumaan tällöin kokonaan uuteen universumiin, jossa ei ole enää sairautta, kipua eikä kuolemaa – eikä se loppu koskaan!

Oletko sinä jo katunut pahoja tekojasi ja ottanut Messias Jeesuksen pelastajaksesi, että sinäkin olisit mukana uudessa universumissa?

new heavens new earth

”Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Entisiä ei enää muisteta, eivätkä ne enää ajatukseen astu; vaan te saatte iloita ja riemuita iankaikkisesti siitä, mitä minä luon.” – Jesaja 65:17-18

Advertisement

6 comments on “Ihmisen Pojan merkki taivaalla

 1. Miten tietäjät Jeesuksen syntymän aikaan havaitsivat ”tähden” (planeetta X), jos nykyäänkään sitä ei voida havaita? Järkkyikö ja järisikö maa tuolloinkinko, vai miten?

  Lisäksi puhuit kuudennesta sinetistä: tähdet heitetään maan päälle, taivaat kääritään kokoon, ihmiset piiloutuvat vuoriin jne. Liitit sen nimenomaan ensimmäiseen 3,5 vuoteen ENNEN suurta ahdistusta. Olen aina ollut siinä käsityksessä, että 7 vuotis jakson puolessavälissä , kun antikristus temppelissä julistautuu jumalaksi ja vaatii merkkiä otettavaksi—>alkaa ahdistus ja jumalan tuomiot ihmiskunnalle, tämän vuoksi.

  Tykkää

  • Hyviä kysymyksiä.

   En usko, että maa järkkyi tuolloin paikaltaan (toisin kuin luomisen jälkeen http://ennustuksia.com/universumin-synty/), mutta kykenemmehän nytkin havaitsemaan planeettoja kuten Venus ja Jupiter. Tarpeeksi lähelle tulleessaan planeetta olisi varmasti näkynyt. Juutalainen historiotsija Josefus Flavius kertoo myös merkeistä taivaalla ennen temppelin tuhoutumista 70 jKr.

   Ilmestyskirja on kronologinen esitys ja ei ole mitään syytä lähteä järjestelemään sineettejä, pasuunoita ja vihan maljoja sopivan järjestykseen, vaan kaikki ovat Jumalan tuomioita, vaikkakin ne loppua kohti vahvistuvat maljoihin joissa viha täyttyy.

   Ensimmäinen sineetti tuo Antikristuksen, toinen sitä seuraavan sodan (Googin sota), kolmas sitä seuraavan romahduksen jne. Antikristushan aloittaa pienenä johtajana (Dan. 7:8), mutta vahvistuu ja saa absoluuttisen vallan viimeiseksi 3,5 vuodeksi. Näin siis täydellinen diktatuuri alkaa todellakin vasta seitsemän vuoden puolivälissä, mutta jo sitäkin ennen tapahtuu tuomioita ja ehkäpä hirvittävin omalla tavallansa on jo ensimmäinen sineetti, joka lähettää väkevän eksytyksen maailmaan (ehkäpä ilmavallan hallitsijoiden joukkojen myötä).

   Tykkää

 2. Raamatussa ilmoitetaan kahdesta pedosta. Tämä ensimmäinen peto antaa valtansa toiselle pedolle. Ensimmäinen peto on jo olemassa ja odottaa hetkeään. Väärä profeetta on olemassa ja jakaa väärää tietoa. Peittää totuuden valheillaan. Profeetta ei ole ihminen. Se saa tulenkin lankeamaan taivaasta. Ihmiset kumartavat kuvaa, joka puhuu. Tämä kaikki on valmiina. Laskekaa sinetit ja ymmärtäkää. Totuus ei pala tulessakaan.

  Tykkää

 3. Nasa on kiistänyt koko planeetta X:n eli Nibirun olemassaolon. Lisäksi tähän liitty babylonialaisia taruja ja muita sensaatiohakuisia uskomuksia, niin olisi viisainta olla kirjoittamatta tällaisesta aiheesta, joka on aika sekopäinen juttu. Maailmanloppu ei tullut syyskuussa 2017 niinkuin jotkut väittivät. Kun lukee Nasan englanninkielisiä sivuja, ei tällaiselle ole mitään todisteita.

  Tykkää

 4. Planeetta x sekä Planeetta 9 ovat tässä käsiteltävän planeetan tieteelliset nimet ja sen olemassaolosta on todisteita. Numeron vaihdos johtuu siitä, että Plutoa ei enää lasketa planeetaksi. Myöskin Nasan artikkeleissa on todisteita Planeetta 9 olemassaolosta.
  Tieteellisten instituutit ovat ymmärrettävästi hyvin varovaisia julkisissa lausunnoissaan. Olen kuunnellut ja lukenut Caltech instituutin astronomeja paljonkin ja he esittävät runsain määrin todisteita kyseisen planeetan olemassa olon puolesta. Sumerilaisten käyttämä nimitys oli Nibiru ja Raamatun käyttämä nimi on Koiruoho eng. Wormwood.
  Jos haluaa tutkia tätä mielenkiintoista aihetta, niin kannattaa tutkia asiaa tieteen, historian ja ennen kaikkea raamatun näkökulmasta. Mielestäni kannattaa pysyä erossa new-age tyyppisistä kirjoituksista, kun niitäkin tästä aiheesta löytyy.
  Kypsä kristitty voi kuitenkin tutkia esim. Sumerialaisten historiaa eikä sen vuoksi tietenkään ala uskomaan heidän uskomuksiaan.
  Minusta nuo kaikki kolme ensin mainitsemaani aspektia todistavat yhdessä ja erikseen kyseisen objektin olemassaolon puolesta. Alkuun pääsee vaikka seuraavasta
  artikkelista vuodelta 2018.
  https://www.express.co.uk/news/science/1012960/planet-nine-real-evidence-nasa-news-space-study-solar-system

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s