Uskoontulo

724325main_hubble_feature_cropped_800-600

”Yksin on hän levittänyt yllemme taivaan, hän kulkee meren hyökyjen yli. Leijonan tähdistön hän on tehnyt, Orionin ja Seulaset ja eteläisten tähtien tarhat. Suuria tekoja hän tekee, tutkimattomia, ihmeitä, joilla ei ole määrää, ei rajaa.” – Job 9:8-10 (1992)

Koska voimme kaikesta universumissa sekä luonnossa havaita, että kaikki noudattaa tarkkoja lakeja sekä ovat täydessä harmoniassa, niin voimme ymmärtää että Kaikkivaltias Jumala on täydellinen kaikissa asetuksissaan. Hän on ylimmäinen Tuomari ja lakien asettaja. Hän ei voi sallia mitään syntiä, sillä silloin Hän itse olisi lain rikkoja. Hän tulee tuomitsemaan kaikki ihmiset kaikista teoista, sanoista ja ajatuksista sekä tekemättä jättämisistä.

”Kaikki tämä paha lähtee sisästä ulos ja saastuttaa ihmisen.” – Markus 7:23

Kaikki ihmiset ovat syntisen luontonsa puolesta tuomittuja Pyhän Jumalan edessä. Kaikki pahuus maailmassa syntyy ensin ihmisen sydämessä; pahat ajatukset, haureudet, varkaudet, murhat, aviorikokset, ahneus, häijyys, petollisuus, irstaus, pahansuonti, jumalanpilkka, ylpeys ja mielettömyys. Kaikki tämä ihmisen sisältä lähtevä pahuus on turmellut kaiken kiireestä kantapäähän. Ihmisen kivisydän täytyy kokea muutos.

”Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.” – Johannes 3:7

Syntinen ihminen ei voi itse itseänsä auttaa eikä korjata yhteyttä Jumalaan, niin että hän tulisi hyväksytyksi, koska tehtyjä virheitä ei saa tekemättömäksi eikä rikkinäistä ehjäksi. On luotava kokonaan uusi ihminen, joka tapahtuu kun ihmisen sisin, henki, uudesti syntyy ylhäältä Jumalan Hengestä.

Jeesus Kristus, Jumalan Poika, tuli maailmaan syntisiä pelastamaan. Hän ei tullut tuomitsemaan maailmaa, vaan pelastamaan sen, niin että Hänen verensä ja uhrinsa kautta ristillä jokaisella olisi pääsy rakastavan ja hyvän taivaan Isän yhteyteen.

Jos tahdot tulla uskoon, uudestisyntyä ylhäältä, antaa elämäsi hyvän Jumalan käsiin, voit katsoa tämän videon ja seurata sen lopussa olevia ohjeita.

”Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.” – 2. Korintolaiskirje 5:17

15 comments on “Uskoontulo

 1. Niin paljon sellaista on vielä Jumalan kätkössä joista emme teidä vielä mitään vasta perillä ja nyt on kiitoksen aika ,sillä Jeesus tulee pian ja saame olla siunattu suku joka näkee hänet kasvoista kasvoihin ja olemme kultaisen herätyksen ajassa jolloin Pyhä Henki lankeaa ihmisten ylle suuren armon Jumalan rakkaudesta ja lupauksista Jeesuksen veren pelastavan voiton vuoksi,kiitos ja siunausta,keijo södertälje

  Tykkää

 2. Kiitos. ”Yksin uskosta, yksin armosta.”

  Room. 10:17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.
  Joh. 3:3 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: ”Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa.”
  Luuk. 18:13 Mutta publikaani seisoi taampana eikä edes tahtonut nostaa silmiään taivasta kohti, vaan löi rintaansa ja sanoi: ’Jumala, ole minulle syntiselle armollinen.’

  Ajattelen: Jumala on Kaikkivaltias. Ei liha mitään voi.

  Ps. 139:16 Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun päiväni olivat määrätyt ja kirjoitetut kaikki sinun kirjaasi, ennenkuin ainoakaan niistä oli tullut.
  Room. 8:28 Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.
  8:29 Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;
  8:30 mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut.
  8:31 Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
  Ef. 1:11 Hänessä me myös olemme saaneet perintöosan, ollen siihen edeltämäärätyt hänen aivoituksensa mukaan, hänen, joka vaikuttaa kaikki oman tahtonsa päättämän mukaan,

  Kutsu on tarpeen.
  http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

  Ahtaat ajat ovat kutsuja.
  http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2002-02-18
  http://kingsministries.fi/2012/02/06/presidentti-kallion-rukous-suomen-puolesta-talvisodan-aikaan/

  Haluaisin liittää kommenttini loppuun mielestäni tärkeät opetusvideot.

  1Tess. 4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
  Ilm. 3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

  Ilm. 7:14 Ja minä sanoin hänelle: ”Herrani, sinä tiedät sen.” Ja hän sanoi minulle: ”Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

  Tykkää

 3. Paluuviite: Näky maatalon eläimistä | Muinaisia Ennustuksia

 4. Olkaamme hereillä, rakkaat ihmiset; puhdas kristinoppi on tulossa, se alkuperäinen onnen ja hyvän elämän ilmoitus, jota Johannes Kastaja ja Jeesuskin opettivat. Puhdassydämiset ottavat sen vastaan. Karistakaamme maailman saasta päältämme.

  Tykkää

 5. Ei toisella kädellä voi luoda täydellistä harmoniaa ja toisella kädellä rangaista luomiaan. Ei voi olla täydellinen ja luoda epätäydellistä. Ei voi olla ikuinen absoluutti ja luoda jotain itsestään erillistä.
  Tuo tekstihän on pelkkää uskontoa, joka ei ole koskaan totuudesta piitannutkaan, sen takia kirkkokaan ei koskaan Jeesuksen opetuksia seurannut.

  Tykkää

  • Rakkaus. 🙂

   Rakkaus vaatii vapaaehtoisuutta ja sen takia on maailmassa oltava hyvyyden lisäksi pahuus, että sinäkin voit valita haluatko olla uskollinen Hänelle joka sinut on luonut vai liitytkö kapinallisten joukkoon.

   Kaksinkertainen rakkaus. 🙂

   Rakkaus ilmestyi siinä ihmeellisellä tavalla, että vaikka ihminen tekee elämänsä vääryyksiä; varastaa, valehtelee, kiroaa Luojaansa, tekee pahuutta ja on itsekäs, niin universumin Luoja sallii paluun Hänen yhteyteen ja pyyhkii pois rikkeet.

   Jeesus. 🙂

   Uskonnoissa ihminen kipuaa ylöspäin omilla teoilla etsiäkseen Luojaansa, mutta todellinen Luoja tuli Jeesuksessa ihmisen tasolle tehden kaiken työn ihmisten syntien tähden; Hän syntyi ihmiseksi, Hän tuli pilkatuksi, Hän tuli kidutettavaksi ja Hän tuli tapettavaksi. Tämän Hän teki rakkaudesta sinuun, että pahat tekosi voidaan pyyhkiä pois ja että voit palata taivaallisen Isän luo. Kun uskonnot sanoo: ”Tee! Tee! Tee!”, niin Jeesus sanoo sinulle: ”Tehty! Tehty! Tehty!”.

   Jää kysymys, haluatko sinä pelastua ja saada syntisi anteeksi?

   Tykkää

   • Jeesuksen opetuksista yleisesti tiedetään hyvin vähän. Se vähä mitä Raamatussa on, toistaa lähinnä itseään eri evankeliumeissa.
    Se mitä siellä ei ole, on jopa tärkeämpää kuin mitä siellä on, ottaen huomioon että tekstien kokoaminen jäi katolisen kirkon vastuulle. Heidän tarkoitusperänsä on tullut historian saatossa hyvin selväksi. Edustaako he nyt sitten sitä hyvyyttä vaiko pahuutta? Ainakin eksyttämisessä ovat onnistuneet hyvin, josta Jeesuskin varoitteli.
    Sen jälkeen onkin tullut tusinoittain uskontoja, jotka kaikki julistaa että heillä on Jeesus ja että heidän tiensä on oikea. Lisää eksyttämistä?

    Kun kyse on sokeista ja juopuneista ihmisistä, ei liene väliä kenelle he uhrinsa antaa. Yksikään niistä teistä ei johda minnekään.
    Silti, janoisten määrä on kokoajan kasvussa, heitä Jeesus tulikin etsimään.

    Tykkää

    • Ensiksi täytyy todeta, ettei Da Vinci koodi ole historiallinen teos vaan fiktio, joka haluaa esiintyä historiallisesti uskottavana. Tässä videolla vastataan laajasti juuri noihin kysymyksiisi, mutta unohdat kaikista tärkeimmän pointin.

     Uuden liiton Kirjoituksissa eli tutummin Uuden testamentin puoli Raamatussa on hyvin yhtenevä. Olen lukenut sen läpi kymmeniä ja kymmeniä kertoja. Se kertoo selkeästi miksi Jeesuksen piti tulla maailmaan ja kuka Hän on. Hän on Jumalan Poika, joka tuli maailmaan syntisiä vapahtamaan. Mutta Jeesus on löydettävissä jo Vanhasta testamentista lukuisista esikuvista. Kerron sinulle yhden esikuvan.

     Tiedät varmaan Mooseksen, joka johdatti kansansa Egyptistä luvattua maata kohti ja he kullkivat Punaisen meren halki, joka peitti heitä seuranneet egyptiläiset. Tiedätäkö, että tämä on kuvaus uskosta, kasteesta ja pelastuksesta? Egypti on maailma, jossa syntiset ovat kahleisssa kiinni ja syntinne muinaisten heprealaisten tavoin syö pääsiäislampaan eli ottaa Jeesuksen sovitusuhrin vastaan, he vapautuvat kahleista ja lähtevät kohti luvattua maata, jonka ensimmäinen vaihe on veden läpi käyminen eli kaste. Kasteen jälkeen alkaa sitten se matka varsinainen matka.

     Mikä todistaa, että Jeesus on totta ja elää? Ennen kuin universumin Luojan Henki vuodatettiin, Jeesus kuoli yksin naisten kanssa ristillä. Tuhannet Hänen seuraajansa jättivät Hänet yksin pelosta. Mutta, kun Hänen Henkensä tuli Hänen seuraajinsa, niin he olivatkin valmiita kuolemaan Roomassa aivan niin kuin tänäkin päivänä he yhä kuolevat uskonsa tähden marttyyreinä hirvittävissä olosuhteissa, mutta silti he laulavat ylistystä Messias Jeesukselle. Tämä on aivan ihmeellistä, kun he olisivat voineet vain kieltää uskonsa ja päässeet tuskistaan siinä hetkessä.

     Kaikki pelastuvat, jotka tekevät kaksi asiaa:

     ”Sillä jos sinä (1) tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja (2) uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” – Roomalaiskirje 10:9-10

     Jos haluat pelastua, voit rukoilla tällä tavalla:

     ”Herra Jeesus. Minä en tunne sinua vielä ja haluaisin oppia tuntemaan sinut. Olen tehnyt syntiä niin sanoin, teoin kuin ajatuksinkin sekä tekemättä jättämisin. Anna anteeksi minun syntini sinun ristinkuolemasi tähden ja anna minulle uusi ikuinen elämä, josta todistukseksi sinä nousit kuolleista. Tule asumaan sydämeeni Herraksi ja tee minusta uusi ihminen. Täytä minut Hengelläsi ja anna minulla voima olla sinun seuraajais. Avaa minut Kirjoituksesi ja viisauden aarteesi. Täytä minut rakkaudellasi. Kiitos Jeesus, kun teet tämän. Minä lähden seuraajaksesi ja tunnustan sinut ihmisten edessä. Aamen.”

     Tykkää

 6. Eräs aikamme löytö liittyy Raamatun kertomukseen Punaisen meren kahtia jakautumisesta

  Käännän googlen ja oman ymmärrykseni mukaan, mikä ei välttämättä ole täysin oikea käännös: ”Tutkijat joita johtaa professori Abdel Muhammad Gader, sekä itse tutkimus liittyvät Kairon yliopiston arkelogian tiedekuntaan. He ovat jo löytäneet yhteensä yli 400 eri luurankoa, sekä satoja aseita ja haarniskan paloja, sekä myös kahdet sotavaunut, hajallaan 200 neliömetrin alueella (meren pohjasta). He arvioivat, että koska yli 5000:n muun esineen löytöalue on niin laaja, se viittaa siihen, että armeija oli suurikokoinen ja sotilaat ovat menehtyneet paikanpäällä (meressä).

  http://www.disclose.tv/news/red_sea_archaeologists_discover_remains_of_egyptian_army_from_the_biblical_exodus/123111

  Tykkää

 7. Mauno! Mitä tarkoitit sanoilla ” yksin naisten kanssa ” . Miten niin naisten kanssa?

  -Mikä todistaa, että Jeesus on totta ja elää? Ennen kuin universumin Luojan Henki vuodatettiin, Jeesus kuoli yksin naisten kanssa ristillä

  Tykkää

 8. Hei! Olen niin huolestunut, kun minulla ei ole täyttä pelastusvarmuutta. Kuuntelin videon, jonka nimi oli ylöstempaus ja muita huijauksia. En ole aivan varm, tuliko nimi oikein. Missä kohtaa Luukkaan evankeliumia sanotaan: He luulivat olevansa uskossa tai he luottivat itseensä
  Haluaisin saada pelastusvarmuuden. Olen ollut 43-vuotta uskossa.

  Tykkää

  • Rauhan tervehdys.

   ”Emme enää usko sinun puheesi tähden, sillä me itse olemme kuulleet ja tiedämme, että tämä (Jeesus) totisesti on maailman Vapahtaja.” – Johanneksen evankeliumi 4:42

   Varmat pelottavat epävarmoja, sanotaan, ja uskovainen eroaa siinä kohdin uskonnollisesta, maailmallisesta ja epäuskoisesta, että hän voi sanoa ”itse olemme kuullut ja tiedämme” eli henkilökohtaisesti olemme tulleet tietämään kuinka asia on. Kuinka voimme olla varmoja? Kuinka voimme tietää? Mitä me uskomme, totisesti uskomme sydämestämme?

   ”Me tiedämme, ettei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä; vaan Jumalasta syntynyt pitää itsestänsä vaarin, eikä häneen ryhdy se paha. Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa. Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä.” – 1. Johanneksen kirje 5:18-20

   Huomaa tässä useita kertoja sana: ”me tiedämme”, joka on hyvin tärkeä toteamus, kertoo uskon varmuudesta ja sitä kautta pelastusvarmuudesta, ettei meidän tarvitse enää olla pelossa, epävarmuudessa ja epäuskossa, sillä usko on ensiksi luja luottamus.

   Näihin ”me tiedämme” sanoihin sisältyy tässä kaikki: koko maailma, Jumala ja pelastuksemme.

   Apostoli ei kirjoita tässä, että sanoen: ”meillä voi olla ymmärrys”, tahi: ”voimme ehkä olla Hänen Pojassansa” tahi vielä: ”Hän saattaa olla totinen Jumala tai sitten ei”, vaan kirjoittaa täydessä varmuudessa asiat. Raamattu ei ole epäselvä, epävarma tai epäuskon kirja, vaan suora, selkeä ja syvällinen Jumalan ilmoitus.

   Varmuus minulle tulee siitä, että olen Raamatusta, käytännöstä ja ymmärryksestäkin tullut ymmärtämään, että Jumalan sana on totuus, joka tähtää kaikessa ristillä tapahtuneen sovitukseen. Siellä, ristinpuulla, Golgatalla ja Kristuksen kuolemassa minut sovitettiin, lunastettiin ja pelastettiin, jonka saan uskoa todeksi omalle kohdalleni uskomalla sen. Uskomattoman helppoa? Kyllä, Jumala teki sen näin helpoksi ymmärtää, että se sopisi vauvasta vaariin pelastustieksi.

   ”Sentähden se on uskosta, että se olisi armosta; että lupaus pysyisi lujana kaikelle siemenelle, ei ainoastaan sille, joka pitäytyy lakiin, vaan myös sille, jolla on Aabrahamin usko, hänen, joka on meidän kaikkien isä.” – Roomalaiskirje 4:16

   Tässä lukee ”on uskosta”, ”lupaus pysyisi lujana kaikelle” ja ”jolla on Abrahamin usko”. Ainoa este tälle pelastusvarmuudelle on se, että kyseinalastamme lupauksen, emme perusta pelastusta armoon vaan ansioon ja uskomme kohde on minä itse eikä Kristus Jeesus.

   Tunnusta Jumalalle, että sinä olet täysin kelvoton, täysin syntinen ja täysin jumalaton – tiputa hanskat tiskiin, heitä pyyhe kehään ja nosta kädet pystyyn – luovuta kaikki yritykset ja älä enää yritä kelvata. Yllätyt, että kun tulet läpensä syntisenä Jumalan eteen, Hän julistaa sinut armahdetuksi ja saat uskoa lahjan myös omalle kohdalle todeksi.

   ”Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahja – ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.” – Efesolaiskirje 2:8-9

   Jos sinulla ystävä ei ole pelastusvarmuutta, niin ehkä tämä opetukseni voi rohkaista sinua siihen, että saat pysyvän, kestävän ja todellisen rauhan sydämeesi uskossa Jeesukseen Kristukseen.

   Siunauksin, MM.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s