Uudestisyntyminen

724325main_hubble_feature_cropped_800-600

”Yksin on hän levittänyt yllemme taivaan, hän kulkee meren hyökyjen yli. Leijonan tähdistön hän on tehnyt, Orionin ja Seulaset ja eteläisten tähtien tarhat. Suuria tekoja hän tekee, tutkimattomia, ihmeitä, joilla ei ole määrää, ei rajaa.” – Job 9:8-10 (1992)

Koska voimme kaikesta universumissa sekä luonnossa havaita, että kaikki noudattaa tarkkoja lakeja sekä ovat täydessä harmoniassa, niin voimme ymmärtää että unversumin Luoja on täydellinen tuomari ja ei voi sallia mitään virheitä sekä joutuu rankaisemaan niistä, aivan kaikista teoista, sanoista ja ajatuksista. Näin ollen kaikki ihmiset ovat pahan luontosta puolesta tuomittuja täydellisen universumin Luojan silmissä. Kaikki maailmassamme oleva pahuus voidaankin johtaa tulevan ihmisten pahoista sydämistä; pahat ajatukset, haureudet, varkaudet, murhat, aviorikokset, ahneus, häijyys, petollisuus, irstaus, pahansuonti, jumalanpilkka, ylpeys ja mielettömyys. Kaikki tämä ihmisen sisältä lähtevä pahuus on turmellut hienon planeettamme kiireestä kantapäähän.

”Kaikki tämä paha lähtee sisästä ulos ja saastuttaa ihmisen.” – Markus 7:23

Muinaiset kirjoítukset kertovat universumin suurimman voiman ja Luojan itsensä laskeutuneen maan päälle inkarnoituen lihaksi ja vereksi. Tämä Messiaaksi kutsuttu mies-jumala kulki vain kolme ja puoli vuotta maan päällä opettaen sekä kutsuen universumin Luojan yhteyteen. Tämä on se suuri salaisuus miksi universumin Luoja itse astui alas ja uhrasi itsensä, että hinta tulisi maksetuksi ja ihmiskunnan ei tarvitsisi kärsiä vaan he voisivat olla yhteydessä Häneen, joka on kaiken suurella viisaudella ja älyllä suunnitellut. Ihminen onkin levoton ja rauhaton niin kauan kunnes saa yhteyden tähän ihmeellisen universumin Luojaan. Mitä siis ihmiseltä vaaditaan, että hän pelastuu? Normaalissa tilassa oleva valmiiksi hengellisesti kuollut ihminen ei voi olla yhteydessä tähän ihmeelliseen universumin Luojaan vaan ihmisen on muututtava täysin. Luonnollinen ihminen on kuin auto joka voi näyttää ulkoa hyvältä, mutta jonka moottori on rikki. Tai kuten matkapuhelin, jonka antenni on rikki.

”Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.” – Johannes 3:7

Rikkinäinen ihminen ei voi itse tehdä mitään, että saavuttaisi yhteyden Luojaan tai että hän tulisi hyväksytyksi, koska tehtyjä virheitä ei saa tekemättömäksi eikä rikkinäistä ehjäksi. On tehtävä kokonaan uusi ihminen, joka on yhteensopiva sekä hyväksyttävä universumin Luojan silmissä. Koska universumin Luoja on itse suunnittelija, niin hänelle ei ole mitenkään vaikea vaihtaa moottori uuteen tai vaihtaa rikkoutunut antenni uuteen, mutta tämä vaatii kuitenkin että kyseisen vapaan tahdon alla elävä hengellisesti kuollut yksilö hyväksyy antautumisen täydellisesti Korjaajan käsiin.

Ihmisen on otettava Yeshua-Messias vastaan maksuksi kaikista rikkomuksistaan tai ihminen joutuu itse maksamaan kaikki rikkeensä. Hänet tunnetaan Suomessa nimellä Jeesus Kristus, mutta Hän ei edustaa uskontoa vaan on uskonnon täysi vastakohta. Sillä uskonto tulee sanasta religo ja tarkoittaa sitoutumista tai kiinnittymistä, mutta Hänen nimensä Yeshua on hepreaa tarkoittaen vapautumista ja pelastumista.

Jos sinä nyt nöyrryt universumin Luojan edessä ja myönnät rikkomuksesi, niin Hän katsoo Poikansa Jeesuksen maksaman hinnan riittävän ylitse kaikkien rikkomuksien ja Hän tekee sinusta uuden ihmisen. Näin sinun henkesi uudistuu ja sinä synnyt uudesti ylhäältä. Laskeudu siis polvillesi ja rukoile Jeesusta, niin Hän kuulee ja antaa sinulle uuden elämän, joka kestää ikuisesti ja jossa kaikki paras on vielä edessä.

”Taivaallinen Isä, minä en tunne sinua ja minä tulen viallisena ja epäonnistuneena sinun eteesi.
Minä olen tehnyt syntiä monella tavalla teoin, sanoin ja ajatuksin, niin että olen sinun kirkkauttasi vailla.
Minä haluan lähteä seuraamaan Poikaasi Jeesusta, joka on kuollut minun syntieni vuoksi
ja jonka sinä Isä olet herättänyt kuolleista, että minulla olisi ikuinen elämä hänessä.
Tule Jeesus elämään sydämeeni ja anna minulle uusi iankaikkinen elämä.
Amen.”

Jos pyysit tätä universumin Luojalta ja taivaalliselta Isältäsi, niin olet nyt uusi luomus ja Messias Jeesus asuu nyt sydämessäsi Pyhän Hengen kautta. Toiset kokevat tässä vaiheessa suuren vapauden tunteen ja Jumalan rakkauden, mutta toiset taas eivät tunne mitään. Mutta pian huomaat muutoksia elämässäsi. Etsi toisten Messiaan uskovien joukko, jotka uskovat pyhiin muinaisiin Kirjoituksiin, joita me kutsumme Bibliaksi tai Raamatuksi. Älä jää yksin, tai olet kuin hehkuva hiili nuotion ulkopuolella ilman lämpöä joka pian sammuu. Ole siunattu!

In Yeshua Presence  WM NET

”Siis, jos joku on Messiaassa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.” – 2. Korintolaiskirje 5:17

Mainokset

12 comments on “Uudestisyntyminen

 1. Niin paljon sellaista on vielä Jumalan kätkössä joista emme teidä vielä mitään vasta perillä ja nyt on kiitoksen aika ,sillä Jeesus tulee pian ja saame olla siunattu suku joka näkee hänet kasvoista kasvoihin ja olemme kultaisen herätyksen ajassa jolloin Pyhä Henki lankeaa ihmisten ylle suuren armon Jumalan rakkaudesta ja lupauksista Jeesuksen veren pelastavan voiton vuoksi,kiitos ja siunausta,keijo södertälje

  Tykkää

 2. Kiitos. ”Yksin uskosta, yksin armosta.”

  Room. 10:17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.
  Joh. 3:3 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: ”Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa.”
  Luuk. 18:13 Mutta publikaani seisoi taampana eikä edes tahtonut nostaa silmiään taivasta kohti, vaan löi rintaansa ja sanoi: ’Jumala, ole minulle syntiselle armollinen.’

  Ajattelen: Jumala on Kaikkivaltias. Ei liha mitään voi.

  Ps. 139:16 Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun päiväni olivat määrätyt ja kirjoitetut kaikki sinun kirjaasi, ennenkuin ainoakaan niistä oli tullut.
  Room. 8:28 Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.
  8:29 Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;
  8:30 mutta jotka hän on edeltämäärännyt, ne hän on myös kutsunut; ja jotka hän on kutsunut, ne hän on myös vanhurskauttanut; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös kirkastanut.
  8:31 Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
  Ef. 1:11 Hänessä me myös olemme saaneet perintöosan, ollen siihen edeltämäärätyt hänen aivoituksensa mukaan, hänen, joka vaikuttaa kaikki oman tahtonsa päättämän mukaan,

  Kutsu on tarpeen.
  http://www.andreas.fi/uskoonTulo.htm

  Ahtaat ajat ovat kutsuja.
  http://www.kotisatama.net/fi/raamattujasana/viikonsana/sana.php?paivays=2002-02-18
  http://kingsministries.fi/2012/02/06/presidentti-kallion-rukous-suomen-puolesta-talvisodan-aikaan/

  Haluaisin liittää kommenttini loppuun mielestäni tärkeät opetusvideot.

  1Tess. 4:17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
  Ilm. 3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

  Ilm. 7:14 Ja minä sanoin hänelle: ”Herrani, sinä tiedät sen.” Ja hän sanoi minulle: ”Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

  Tykkää

 3. Paluuviite: Näky maatalon eläimistä | Muinaisia Ennustuksia

 4. Olkaamme hereillä, rakkaat ihmiset; puhdas kristinoppi on tulossa, se alkuperäinen onnen ja hyvän elämän ilmoitus, jota Johannes Kastaja ja Jeesuskin opettivat. Puhdassydämiset ottavat sen vastaan. Karistakaamme maailman saasta päältämme.

  Tykkää

 5. Ei toisella kädellä voi luoda täydellistä harmoniaa ja toisella kädellä rangaista luomiaan. Ei voi olla täydellinen ja luoda epätäydellistä. Ei voi olla ikuinen absoluutti ja luoda jotain itsestään erillistä.
  Tuo tekstihän on pelkkää uskontoa, joka ei ole koskaan totuudesta piitannutkaan, sen takia kirkkokaan ei koskaan Jeesuksen opetuksia seurannut.

  Tykkää

  • Rakkaus. 🙂

   Rakkaus vaatii vapaaehtoisuutta ja sen takia on maailmassa oltava hyvyyden lisäksi pahuus, että sinäkin voit valita haluatko olla uskollinen Hänelle joka sinut on luonut vai liitytkö kapinallisten joukkoon.

   Kaksinkertainen rakkaus. 🙂

   Rakkaus ilmestyi siinä ihmeellisellä tavalla, että vaikka ihminen tekee elämänsä vääryyksiä; varastaa, valehtelee, kiroaa Luojaansa, tekee pahuutta ja on itsekäs, niin universumin Luoja sallii paluun Hänen yhteyteen ja pyyhkii pois rikkeet.

   Jeesus. 🙂

   Uskonnoissa ihminen kipuaa ylöspäin omilla teoilla etsiäkseen Luojaansa, mutta todellinen Luoja tuli Jeesuksessa ihmisen tasolle tehden kaiken työn ihmisten syntien tähden; Hän syntyi ihmiseksi, Hän tuli pilkatuksi, Hän tuli kidutettavaksi ja Hän tuli tapettavaksi. Tämän Hän teki rakkaudesta sinuun, että pahat tekosi voidaan pyyhkiä pois ja että voit palata taivaallisen Isän luo. Kun uskonnot sanoo: ”Tee! Tee! Tee!”, niin Jeesus sanoo sinulle: ”Tehty! Tehty! Tehty!”.

   Jää kysymys, haluatko sinä pelastua ja saada syntisi anteeksi?

   Tykkää

   • Jeesuksen opetuksista yleisesti tiedetään hyvin vähän. Se vähä mitä Raamatussa on, toistaa lähinnä itseään eri evankeliumeissa.
    Se mitä siellä ei ole, on jopa tärkeämpää kuin mitä siellä on, ottaen huomioon että tekstien kokoaminen jäi katolisen kirkon vastuulle. Heidän tarkoitusperänsä on tullut historian saatossa hyvin selväksi. Edustaako he nyt sitten sitä hyvyyttä vaiko pahuutta? Ainakin eksyttämisessä ovat onnistuneet hyvin, josta Jeesuskin varoitteli.
    Sen jälkeen onkin tullut tusinoittain uskontoja, jotka kaikki julistaa että heillä on Jeesus ja että heidän tiensä on oikea. Lisää eksyttämistä?

    Kun kyse on sokeista ja juopuneista ihmisistä, ei liene väliä kenelle he uhrinsa antaa. Yksikään niistä teistä ei johda minnekään.
    Silti, janoisten määrä on kokoajan kasvussa, heitä Jeesus tulikin etsimään.

    Tykkää

    • Ensiksi täytyy todeta, ettei Da Vinci koodi ole historiallinen teos vaan fiktio, joka haluaa esiintyä historiallisesti uskottavana. Tässä videolla vastataan laajasti juuri noihin kysymyksiisi, mutta unohdat kaikista tärkeimmän pointin.

     Uuden liiton Kirjoituksissa eli tutummin Uuden testamentin puoli Raamatussa on hyvin yhtenevä. Olen lukenut sen läpi kymmeniä ja kymmeniä kertoja. Se kertoo selkeästi miksi Jeesuksen piti tulla maailmaan ja kuka Hän on. Hän on Jumalan Poika, joka tuli maailmaan syntisiä vapahtamaan. Mutta Jeesus on löydettävissä jo Vanhasta testamentista lukuisista esikuvista. Kerron sinulle yhden esikuvan.

     Tiedät varmaan Mooseksen, joka johdatti kansansa Egyptistä luvattua maata kohti ja he kullkivat Punaisen meren halki, joka peitti heitä seuranneet egyptiläiset. Tiedätäkö, että tämä on kuvaus uskosta, kasteesta ja pelastuksesta? Egypti on maailma, jossa syntiset ovat kahleisssa kiinni ja syntinne muinaisten heprealaisten tavoin syö pääsiäislampaan eli ottaa Jeesuksen sovitusuhrin vastaan, he vapautuvat kahleista ja lähtevät kohti luvattua maata, jonka ensimmäinen vaihe on veden läpi käyminen eli kaste. Kasteen jälkeen alkaa sitten se matka varsinainen matka.

     Mikä todistaa, että Jeesus on totta ja elää? Ennen kuin universumin Luojan Henki vuodatettiin, Jeesus kuoli yksin naisten kanssa ristillä. Tuhannet Hänen seuraajansa jättivät Hänet yksin pelosta. Mutta, kun Hänen Henkensä tuli Hänen seuraajinsa, niin he olivatkin valmiita kuolemaan Roomassa aivan niin kuin tänäkin päivänä he yhä kuolevat uskonsa tähden marttyyreinä hirvittävissä olosuhteissa, mutta silti he laulavat ylistystä Messias Jeesukselle. Tämä on aivan ihmeellistä, kun he olisivat voineet vain kieltää uskonsa ja päässeet tuskistaan siinä hetkessä.

     Kaikki pelastuvat, jotka tekevät kaksi asiaa:

     ”Sillä jos sinä (1) tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja (2) uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” – Roomalaiskirje 10:9-10

     Jos haluat pelastua, voit rukoilla tällä tavalla:

     ”Herra Jeesus. Minä en tunne sinua vielä ja haluaisin oppia tuntemaan sinut. Olen tehnyt syntiä niin sanoin, teoin kuin ajatuksinkin sekä tekemättä jättämisin. Anna anteeksi minun syntini sinun ristinkuolemasi tähden ja anna minulle uusi ikuinen elämä, josta todistukseksi sinä nousit kuolleista. Tule asumaan sydämeeni Herraksi ja tee minusta uusi ihminen. Täytä minut Hengelläsi ja anna minulla voima olla sinun seuraajais. Avaa minut Kirjoituksesi ja viisauden aarteesi. Täytä minut rakkaudellasi. Kiitos Jeesus, kun teet tämän. Minä lähden seuraajaksesi ja tunnustan sinut ihmisten edessä. Aamen.”

     Tykkää

 6. Eräs aikamme löytö liittyy Raamatun kertomukseen Punaisen meren kahtia jakautumisesta

  Käännän googlen ja oman ymmärrykseni mukaan, mikä ei välttämättä ole täysin oikea käännös: ”Tutkijat joita johtaa professori Abdel Muhammad Gader, sekä itse tutkimus liittyvät Kairon yliopiston arkelogian tiedekuntaan. He ovat jo löytäneet yhteensä yli 400 eri luurankoa, sekä satoja aseita ja haarniskan paloja, sekä myös kahdet sotavaunut, hajallaan 200 neliömetrin alueella (meren pohjasta). He arvioivat, että koska yli 5000:n muun esineen löytöalue on niin laaja, se viittaa siihen, että armeija oli suurikokoinen ja sotilaat ovat menehtyneet paikanpäällä (meressä).

  http://www.disclose.tv/news/red_sea_archaeologists_discover_remains_of_egyptian_army_from_the_biblical_exodus/123111

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s