Suomi neito polvillaan

Suomi, tuo meille suomalaisille rakas pieni pohjoinen maa on löydettävissä Kirjoituksista, mutta jonka kohtalosta myös monet ovat nähneet näkyjä. Tämä pohjoista Suomen niemeä on asutettu tuhansien vuosien ajan vaikkakin muinainen historia on osittain niin epäselvä, että jotkut epäilevät Suomen olleen muinoin kuningaskunta ja hallinneen koko Pohjolaa, kun taas toiset epäilevät suomalaisten olleen sumerilaisia, joiden historia katkeaa mysteerisellä tavalla eikä heidän tarkasta kohtalostaan tiedetä. Aikaisempi artikkeli Vaimon ja käärmeen taistelusta kertoi jo kuinka Suomen kohtalo näyttäisi olevan liitoksissa Israelin kohtaloon, mutta mitä oikeastaan Suomen tulevaisuus pitää sisällään?

suomi-neito

“Minä rakennan sinut jälleen, ja sinä tulet rakennetuksi, neitsyt Israel. Sinä kaunistat itsesi jälleen käsirummuillasi ja lähdet iloitsevaisten karkeloon.” – Jeremia 31:4

Myrsky nousee maan ääristä

finland_jerusalem_lions

”Älä itke. Juudan heimon leijona, Daavidin juuriverso, on saanut voiton! Hän avaa kirjan ja murtaa kaikki seitsemän sinettiä.” – Ilmestyskirja 5:5

On merkillistä, että kuten Jerusalemilla, niin Suomellakin on vaakunassaan leijona. Leijona symbolisoi Kirjoituksissa Messias Jeesusta itseänsä. Suurin ero näiden kahden välillä on se, että meidän leijonallamme on kaksiteräinen miekka kädessä ja seisomme kieron miekan päälle. Kiero miekka kuvaa paholaisen vääristynyttä voimaa, mutta leijonan kädessä oleva miekka kuvaa taas universumin Luojan kirjoitettua sanaa: ”Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka…” (Hepr. 4:12) ja niinpä maamme kohtalona onkin ollut pitää esillä Hänen sanaansa ja kuljetta ilosanomaa Messiaasta ympäri maailmaa.

”Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut, vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka.” – Apostolien teot 1:7-8

Messias Jeesuksen viimeinen viesti oli jäädä odottamaan voimaa, jonka Hän antaisi Pyhässä Hengessä, ja sen jälkeen lähteä viemään ilosanomaa Messiaasta maan ääreen saakka. Suomen kansainvälinen nimi Finland tarkoittaakin kirjaimellisesti juuri tätä ääressä olevaa maan Fin (loppu, ääri) Land (maa).

myrsky2_1312MN_uu

”Sillä katso, siitä kaupungista alkaen, joka on otettu minun nimiini, minä alotan onnettomuuden tuottamisen; ja tekö jäisitte rankaisematta! Te ette jää rankaisematta, sillä minä kutsun miekan kaikkia maan asukkaita vastaan, sanoo Herra Sebaot. Mutta sinä, ennusta heille kaikki nämä sanat ja sano heille: Herra ärjyy korkeudesta, antaa äänensä kaikua pyhästä asunnostansa. Hän ärjyy väkevästi yli laitumensa. Hän nostaa kuin viinikuurnan polkijat huudon kaikkia maan asukkaita vastaan. Pauhina käy maan ääriin asti, sillä Herralla on riita-asia kansoja vastaan, hän käy oikeutta kaiken lihan kanssa: jumalattomat hän antaa miekalle alttiiksi, sanoo Herra. Näin sanoo Herra Sebaot: Katso, onnettomuus kulkee kansasta kansaan, ja suuri myrsky nousee maan perimmäisistä ääristä.” – Jeremia 25:29-32

Profeetta Jeremia 500 eKr ennustaa, että tuomio alkaa Herran omista ja niistä, jotka ovat otettuja Hänen nimeensä. Kristillisenä – Suomeksi messiaanisena – kansana tuomio tulee alkamaan meistä. Koska kyseessä on myrsky, niin se repii olemassa olevat rakennelmat rikki ja sen jälkeen tulee sade. Juuri nyt on tuuli nousemassa Suomessa, niin että universumin Luoja repii maahan uskonnollisuuden ja epäjumalat mammonasta materiaaliin, ja kohta seisomme täällä alastomina ja kaiken menettäneinä. Myrsky ei kuitenkaan ole pelkkä negatiivinen symboli, vaan se tuo myös kosteuden ja kasvun eli hengellisen herätyksen. Samalla tavalla ennustaa mm. Kristinbergin kaivoskuiluun liittyvä profetia. ja serbialainen Mitar Tarabich. Juuri nyt (2013 talvi) olemme tämän alkavan niin hengellisen kuin taloudellisenkin myrskyn kourissa. Se on hyvä merkki ja kertoo sateen olevan tulossa.

Suomi kaatuu polvilleen

Maalisuikale 2bSuomen karttavenajan_valloittama_alue2kartta_ hassinen

”Kaatunut on neitsyt Israel eikä enää nouse; hän viruu kaadettuna maassansa, eikä ole, kuka hänet nostaisi.” – Aamos 5:2

Kun Hengen sateet ovat ohitse ja Luojan omat ovat haettu pois, iskee Suomeen miekka. Jos Suomi neito menetti Jatkosodan jälkeen 1947 Pariisin rauhasopimuksessa toisen kätensä ja seisoo nyt vain yksi käsi pystyssä, niin jos nämä edellä olevat ennustukselliset kartat toteutuvat, niin Suomi neito vaipuu alas ikään kuin polvilleen rukoilemaan. Samalla kun Suomi takoo miekkoja auroiksi, niin Venäjä varustauu ennätyksellistä vauhtia.

Venäjä ei ainoastaan omaa sotilaallisia aseita Eurooppaa ja Suomea vastaan, vaan myös energia aseen eli Nord Streamin kaasutputken, josta suomalainen sotilasasiantuntija sanoo nän: ”Venäjä ei kätke energia-asettaan. Muiden energian suurtuottajien tavoin se käyttää sitä hyväkseen. Lähivuosina käyttömahdollisuudet paranevat Venäjän saatua valmiiksi pohjoiset, eteläiset ja itäiset energiaväylät. Silloin Venäjällä on käytettävissään välineet, joiden avulla Venäjä voi toteuttaa energiaimperialistista politiikkaansa globaalisti.”. Epäilemättä Venäjää alkaa kiinnostamaan ennen pitkään Norjan öljy ja sopivana ajankohtana se tulee menemään Lapin kautta Norjaan, kun talous romahtaa Euroopassa.

Mutta eivätkö länsimaat tulisi apuun ja suojelemaan pientä Suomea? Venäjään perehtnyt kirjailija Sofi Oksanen toteaa, että Suomelle kävisi kuten Venäjän valloittamalle Krimille: ”Varastetun maan palauttamisesta ei tulisi kansainvälistä liikettä. Invaasio vain tapahtuisi, ja sen annettaisiin tapahtua, koska Venäjän rajavaltiot ja entiset neuvostomaat ovat suurimmaksi osaksi pieniä valtioita, joissa suurin osa länsimaiden kansalaisista ei ole koskaan käynyt ja vain osa heistä osaa edes asettaa nämä maat kartalle. Sellaisten maiden puolesta on hankala menettää yöuniaan.”.

Risto Arhon profetia (1979):
”Tästä maasta karkotetaan myös ihmisiä, ennen kuin kaikki on päättynyt. Ja vainot kylvävät tuhoaan tämän kansan elämään. Katso, maa ja rakennukset monissa paikoissa pian palavat. Ihmiset menettävät turvallisuutensa ja kaikkialla on kuolemaa.

Joka puolelta tulee sotaväkeä: Tulee Turun kautta, tulee lännestä. Katso, katso, tulee myös Helsinkiin nousemaan sotavoimia. Eikä ole sitä paikkaa, missä ei maatanne piiritettäisi. Sen tähden: Valmistautukaa kohtaamaan Jumalanne. Herra tulee kääntämään tämänkin taistelun osittain kansansa onneksi.

Katso, maa jaetaan mittanuoralla keskeltä Suomea. Suurempi osa Suomesta jää idälle. Vedetään raja! Katsokaa, että olette omalta puoleltanne valmiina julistamaan evankeliumia! Sillä katso, länsi on vielä saava oikeuden ja uskonnonvapauden. Katso, Itä-Suomi joutuu pimeäksi ja mustaksi. Siellä alkaa kristittyjen vaino. Sen tähden olkaa uskollisia Herralle. Ja tehkää minkä voitte tehdä ennen kuin myrsky puhkeaa! Herra sanoo: ’Te olette todella lähestymässä vaikeinta aikaa. Tämä turvallisuus ja hyvinvointi, mikä nyt on, tulee kestämään enää vain hetken’.”

Klimenkon pojan Aban uni (1979):
”Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan. Suomalaiset ja minä! Siellä oli korkeat muurit ja muurilla korkeita torneja, eikä sinne voi kiivetä. Ja sitten ne norjalaiset taistelivat norjalaisia vastaan.  Katso,  niillä oli siellä toisella puolella sellaisia niin kuin venäläiset. Ja he taistelivat kauheasti myös keskenään. Suomalaiset on kovia. Niitä ei ollut kuin kaksikymmentä ja norjalaisia kymmenen tuhatta. Niitä oli paljon, mutta suomalaiset on kovempia. Ruotsalaiset kyyristelivät siinä välissä. Me hakattiin ne kaikki. Ja Jumala auttoi meitä. Se oli pilven päällä ja se tuli sieltä alas ja auttoi meitä kun se oli niin kiltti. Ja sitten kaikki olivat kuolleet. Kaikki, lapset ja kaikki. Venäläiset tulivat tänne taistelemaan norjalaisia vastaan. Kaikki maat jotka ovat Venäjän rajalla ovat pahoja… Nyt me hyökätään venäläisten valleille, kun ne on niin inhottavia.”

Tukholman profetia (1984):
”Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niin kuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Hän seisoi rajapyykkien välissä, toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki. Venäjän sotilas kävelee reippaasti Kuopioon ja siitä Ouluun ja siitä Kemiin ja Tornioon jokivartta ylös. Edelleen sille sanotaan: tähän sinä rakennat leirin. Jos kartalta katsotaan, niin se on noin 30-50 kilometriä Pellon pohjoispuolella. Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: sinä saat olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle. Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan.

Sanoma Suomen kansalle on tämä, sanoo Jumala, kun ahdistuksen päivät tulevat ja portti avataan idästä nousevalle kuninkaalle ja sen sotilaille, teillä ei ole yhtään ystävää Euroopassa. Teillä ei ole yhtään kansaa, joka nostaisi asetta teidän puolestanne Venäjää vastaan. Sinä Suomen kansa tulet olemaan yksin, yksinäisempi kuin talvisodan päivinä, mutta sama enkeli, joka taisteli teidän rinnallanne talvisodan päivinä, tulee taistelemaan teidän rinnallanne. Ruokatavarat tulevat nousemaan arvaamattomiin hintoihin teidän maassanne. Koiniks-mitta nisuja tulee maksamaan denarin ja kolme koiniksia ohria denarin, mutta öljyä ja viiniä ei turmella. Öljy on Jumalan Pyhä Sana ja viini on Jumalan Sana. Teille jää vain yksi paikka, mihin te voitte paeta, kun ahdistuksen päivät tulevat, sanoo Jumala ja se paikka on Jumalan Sana. Suomen kansa, Minä olen kutsunut sinua niin monta kymmentä vuotta, talvisodan raskaina päivinä te rukoilitte Minun edessäni. Jokaisesta kirkosta nousi rukous Minun kasvojeni eteen. Te kannoitte kärsivän kansanne kohtalon Minun eteeni. Minä muistin teitä ja Minä siirsin teidän kohtalonne hetken. Mutta nyt hyvinvoinnin ja rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä, te kirkkojen etumaisina olevat, teidän tehtävänne tuntuu olevan häpäistä Minun Sanaani.”

Tauno Rantalan ennustus (1999):
”Venäjän puolelta tuli yli rajan tiedustelujoukkoja, joita suomalaiset sotilaat lähtivät jäljittämään. Kun he kohtasivat heidät, he alkoivat ampua suomalaisia tuliaseilla. Joku suomalaisista sotilaista kuoli. Toisia joukkoja Venäjän puolelta tuli yli rajan taas uudelleen. Suomalaiset sotilaat lähtivät heidän jälkeensä. Tällä kerralla heidän kesken ei syntynyt tulitaistelua. He veivät nämä venäläiset sotilaat rajavartioasemalle. Kun heiltä kysyttiin, minkä tähden he tulivat Suomen puolelle, he sanoivat, että heille sanottiin Venäjän puolella, ettei mitään rajaa enää ole olemassakaan – Suomi kuuluu Venäjään. Tästä alkoi kovat kyselyt ja neuvottelut. Kuka näin on käskenyt ja sanonut? Mutta hallitusmiehet alkoivat syytellä toisiansa sanoen ”Sinä sen olet sanonut” ja toinen taas ”Eipä, sinä sen olet sanonut”. Lopuksi ei mitään selvää tullut, kuka sen oli sanonut.

Jonkin ajan kuluttua tuosta Vaalimaan rajapuomi avattiin kokonaan ja venäläiset sotilaat tulivat Suomen puolelle – mitään lupaa kysymättä! Suomalaiset sotilaat yrittivät heitä pysäyttää rauhanomaisin keinoin, mutta eivät he mitään välittäneet, vaan jatkoivat matkaansa aina Kouvolan kaupunkiin asti. Sinne saavuttuaan he laittoivat leirinsä pystyyn ja alkoivat asumaan teltoissansa. Nyt alkoivat neuvottelut taas hallitusten kesken. Mitä tämä tarkoittaa? He vain sanoivat: ’Me olemme pakotetut ottamaan Suomi sellaiseksi puskurialueeksi, etteivät NATOn joukot tule meidän rajamme taakse. Samalla me vartioimme myös teitä’. Suomen hallituksessa käytiin neuvotteluja, mitä nyt tehdään. Amerikka jo antoi venäläisille uhkavaatimuksen, mutta venäläiset sanoivat, että Suomen on itse vastattava heille – kyllä tai ei! Suostutaanko vapaaehtoisesti? Suomen hallituksessa nähtiin parhaaksi suostua, koska kieltäytyminen olisi merkinnyt sotaan joutumista. Edelleen käytiin neuvotteluja Venäjän hallituksen ja Suomen välillä. Miten se toteutetaan? Heillä oli valmis suunnitelma: Hankoniemi, Kotka rannikkokaupungeista, myös Helsinkiin pieni puolustuspaikka. Sitten Lahteen ja Tampereelle puolustus- ja tutka-asemat, Jyväskylään varuskunta panssariosastoineen. Siitä ylöspäin kaupungit Kokkola ja Kemi. Ilmavoimat Rovaniemelle ja Sallaan. Tämä oli Suomen hallitukselle kova sana otettavaksi vastaan. Mutta toinen vaihtoehto olisi ollut sotatantereeksi muuttuminen. Tämä on osa Jumalan rangaistusta, kun olemme menneet Euroopan unioniin.”

Petruksen uni (1980 alkupuoli):
”Suomi hiljaisesti myöntyen antoi pohjoisosan ja osan Itä-Suomea Venäjälle hyökkäysväyläksi Ruotsiin ja Norjaan. Näin sitten Venäjä valloitti Ruotsin lähes kokonaan ja Pohjois-Norjan. Ja tässä unessa Venäjä antoi Suomelle myönnytykseksi, kun Suomi ei aktiivisesti vastustanut Venäjän operaatiota, Karjalan kannaksen ja osan Vienan Karjalaa. Raja vedettiin siinä unessa suunnilleen Oulusta Äänisjärveen ja siitä sitten Syväriä myöten Laatokkaan, ja Karjalan kannas saatiin aina Rajajokeen saakka. Näin Suomi muistuttaa polvillaan rukousasennossa olevaa henkilöä. Koko Länsi-, Keski- ja Etelä-Suomi jäi jäljelle ja sitten nämä uudelleen Suomeen liitetyt alueet. Muistan senkin, että myös ulkopoliittisesti tunsimme nyt olevamme turvattuja, koska Venäjä ei enää periaatteessa ollut uhka – se oli saanut sen mitä halusi eivätkä muutkaan maat voineet olla Suomelle uhkana. Myös ajatukset taloudellisista mahdollisuuksista tuli siinä unessa esiin. Jollain tasolla me olimme – luulen että tarkoittaa uskovia – helpottuneita.”

Niilo Yli-Vainio (1977-1981):
”Voi Suomi rukka, minä aina sanon etten voi kaikkea kertoa, Kekkoselle jo kirjoitin kirjeen ja sille kerroin mitä tiedän: että Suomi siltä kohtaa kuin kerroin ja mihin kotona nuppineuloilla karttaan merkkasin, tullaan vinosti leikkaamaan halki, idästä alempaa ja ylös pohjoisemmas poikki vinosti ja antamaan pois se ylempi osa.”

Jouko Piho on kerännyt näiden lisäksi monia muita vastaavanlaisia ennustuksia ja kaikki näyttävät ennustavan samaa kohtaloa Suomelle.  Näiden ennustuksien valossa on hämmentävää kuulla erään suomalainen upseerin anonyymisti antama lausunto Suomen puolustus kyvykkyydestä:  ”Puolustusvoimien alasajon  myötä alueelliset merkitykset korostuvat. Puolustusvoimien pääesikunnassa on olemassa päivitetty suunnitelma Suomen katkaisemiseksi Oulun korkeudelta. Koko Suomea on jo nykyisellään mahdotonta puolustaa. Lappia ei kyetä – eikä aiota – puolustaa”. Tämä ei ole yllättävää, sillä Suomella on koko Euroopan unionissa pisin rajaviiva suuren Venäjän kanssa.

suo_pah_39_map kartta-pystykorvaHaplogroups_europe

”Pystytä itsellesi kivimerkkejä, aseta itsellesi tienviittoja, paina mieleesi tie, polku, jota olet kulkenut. Palaja, neitsyt Israel, palaja näihin kaupunkeihisi. Kuinka kauan sinä mutkistelet sinne ja tänne, sinä luopiotytär? Sillä Herra luo maahan uutta: nainen miestä piirittää.” – Jeremia 31:21-22

Toisin kuin edelliset piirrokset Suomen mahdollisesti tulevasta uusista rajoista, on ensimmäinen edeltävistä kartoista vuodelta 1323 Pähkinäsaaren rauhasta. Kun nämä ennustukset Suomen halkaisemisesta toteutuvat, niin silloin Suomen kohdalla toteutuu se, että universumin Luoja ottaa meiltä siunauksen ja maan pois ja vaivumme siihen tilaan, kun olimme ennen Hänen tuntemistaan. Kuitenkin, hän tuolloin armossaan palauttaa meille sen minkä aikaisemmin menetimme…

Toinen edeltävistä kartoista taas on aivan tuoreen YLEn Mikä jakaa kansaa? -kyselystä, jossa todetaan että Suomi on jo arvojensa puolesta pirstoutunut maa ja niinpä hämmästyttävällä tavalla tämäkin kartta on aivan samanlainen kuin muutkin kartat kahtia leikatusta Suomesta.

Kolmas karttaa näyttää taas Y-DNAn eli haploryhmien jakaantumisen suomalaisten kohdalla. Suomi on myös siis geneettisestikin jakaantunut kahteen eri ryhmään.

Kuinka vakavia varoituksia nämä jakaantumiset Suomen sisällä ovatkaan!

Mikko Reponen (1947):
”Herramme tulee pilvistä. Nyt on korkea aika etsiä herraa. Kohta tulee palkanmaksu. Herra kruunaa uskolliset palvelijansa. Sitä ennen hän muistaa karjalan kiusattua siirtokansaa. Herra odottaa vielä, merkkaa sieluja, murheen ahjossa pehmittää, että hän saisi monelle kiusatulle siirtolaiselle antaa kirkkauden valtakunnan isän kodissa ja kunniaistuimen luonansa. Siksi herra pitkittää, ja enkelit pitävät kiinni vihan tuulia. Mutta näky täyttyy ajallaan. Silloin, vihan tuulien puhaltaessa, aukeaa karjalan maa takaisin…

Kyllä Karjala saadaan vielä takaisin, vaan ei ole hänelle ilmoitettu aikaa. Nyt se saadaan lahjaksi eikä sodalla. Ja hän sanoi, että Venäjä tulee meidän ystäväksemme, vaikka se on vihamies.”

Viipun profeettana tunnettu kalakauppias-saarnamies Mikko Reponen on hyvin tunnettu ennustuksistaan liittyen Karjalan takaisin saamiseksi. Hänen aikaisemmat ennustuksensa Viipurin menettämisestä toteutuivat hyvin tarkasti ja siksi myös näitä ennustuksia on pidetty uskottavina. Hän sanookin, että se saadaan nyt lahjaksi eikä sodalla, joka tarkoittaa että Venäjä antaa Karjalan – ehkäpä vaihtokauppana Lapista! Niin kuin moni muu ennustus viimeisestä sukupolvesta, niin tähänkin on liitetty 70 vuotta, joka myös ohjaisi vuoteen 2017. Kun siis sielut ovat merkattu eli on käynyt hengellinen herätys ja sitä seurannut ylöstempaus, niin silloin alkavat vihan tuulet puhaltaa ja Goog eli Venäjä päästetään irti näkymättömien voimien aukaistaessa rajat. Loppuun Viipun profeetan itsensä käyttämä Habakukin kirjan kohta puhuttaessa näystään.

Venäjä_asevoimat

”Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy.” – Habakuk 2:3

Advertisement

18 comments on “Suomi neito polvillaan

 1. No. Se on niin monella maalla se Leijoona vaakunassaan, esim: Englantilaisilla, mikä mm syntyi siitä kun tekivät 3 ristiretkeä Palestiinaan. Mielestäni aika heikot argumentit niillä jotka väittävät Suomen olevan osa Israelia. Heidän niin sanotut merkit käyvät jokaiseen maahan. Ilis kiva saada tietää millä he perustelevat väitteen.

  Tykkää

  • Tällaisen listan tein joskus, lähteenä pääasiallisesti http://www.jarmo10.org -sivusto.

   Suomalais-ugrilaisten heprealaiset juuret:
   – Mannerheim sanoi sotilaitaan ”Isakarin pojiksi”: “Sons of Issachar, stand and die, but let only scorched earth fall into the hands of the antichrists”. (http://www.ensignmessage.com/archives/finland.html)
   – Heprealaiset jaettiin kahtia. 10 Heimoa, jotka lähtivät siirtolaisiksi Assyriaan (kadonneet) sekä Juudan heimo (juutalaiset).
   – Isakar oli tunnettu älykkyydestään (pioneeri, insinööri, arkkitehti) sekä toisaalta karjanhoidosta
   – Kekrikaritsan teurastaminen – Heprealainen tapa päästä synneistä (http://fi.wikipedia.org/wiki/Kekri)
   – 6.12.1917 Suomi itsenäistyi ja vain kolme päivää myöhemmin Ottomannit jättivät Israelin alueen.
   – 1967 Israelin kuuden päivän sodan jälkeen Jerusalemissa liehui kaksi lippua; Israelin ja Suomen. (http://jarmo10.org/isu1.jpg)
   – Suomen ja Israelin lipuissa on samat värit, sininen ja valkoinen
   – Suomen ja heprean kielen yhtäläisyydet (http://www.helsinki.fi/uh/1-2006/juttu12.shtml)
   – Paikkojen nimet kuten Levi ja Sawilahti tulevat Israelista (http://jarmo10.org/ipc.htm)
   – Raamatun koodi paljastaa Issacharin jälkeläiset Suomalaisiksi (http://www.britam.org/codesarticles/CodesFinland.html)
   – 2. maailmansodan ihme – Suomi taistelee Venäjää vastaan ja selviää
   – Davidin (kuusisakarainen) tähti on 13 Suomen kunnista (mm. Kemijärvi, Muonio, Sodankylä…)
   – Itkuvirret: ”Kuulkaa tämä Herran sana, itkuvirsi, jonka minä viritän teistä, te Israelin heimo”. (Aamos 5:1) (http://fi.wikipedia.org/wiki/Itkuvirsi)
   – Sh-äänne on vaikea Suomalaisille kuten se oli Efraimin heimollekin (Tuom. 12:5-6). vrt. Venäjällä s-äänteitä on seitsemän
   – Karjalankarhukoira on sukua Israelin Kaanakoiralle
   – Kyyttölehmän ja Suomenlammapaan juuret tulevat Kaukasukselta, johon Assyyrialaiset lähtivät Israelista
   – Suomalaisilla on kuusi harvinaista tautia, joita esiintyy ainoastaan Israelilaisilla
   – Israelilaisilla esiintyy 14 sairautta, jotka esiintyvät myös Suomalaisilla
   – Apostoli Andreaksen matka Karjalaan (http://fi.wikipedia.org/wiki/Antrea)
   – Magneettinen pohjoisnapa kulkee Suomen läpi Jerusalemiin
   – ”Katso, minä tuon heidät pohjoisesta maasta, kokoan heidät maan perimmäisiltä ääri(e)ltä.” Jeremia 31. Fin = loppu/ääri, Land=maa
   – Genesis 49:14: ”Issachar is a strong ass (donkey) crouching down between two burdens; and he saw that rest was good, and the land that was pleasant; and bowed his shoulder to bear, and became a servant unto tribute”
   * Elää rauhassa, mutta joutuu elämään puoli itsenäisesti (”under tribute”) ja löytää rauhan alistumalla näille kahdelle (Suomettuminen).
   – SISU = Vahva aasi (itsepäinen). Ratsu on Assyriaksi sisu.
   – Deut. 33:19: ”…Sillä he imevät merten rikkauden ja hiekkaan kätketyt aarteet.”. Kalastus ja lasiesineet (hiekasta)
   – ”Sakar” on hepreaa ja tarkoittaa velan maksamista. Suomi oli AINOA joka maksoi WW1 velan USA:lle. Ja sen lisäksi suomi maksoi WW2 sotavelat venäjälle korkoineen.
   – Isakarin heimo oli pienin (vain 4,000)

   Suomen Leijona
   – vrt. Jerusalemin vaakuna: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7f/Emblem_of_Jerusalem.svg
   – Suomen Leijona vs Jerusalemin Leijona: ”Sillä minä olen Efraimille kuin leijona, Juudan heimolle kuin nuori jalopeura…” (Hoosea 5:14)
   – Punainen väri kertoo (Kristuksen) verestä ja uhrauksesta
   – Muut ”värit” ovat kulta ja hopea: ”Minun on hopea, ja minun on kulta, sanoo Herra Sebaot” (Haggai 2:8)
   – Leijona kuvaa Kristusta
   – Kruunu päässä kertoo, että Kristus on kuningas
   – Miksi Leijona pohjoisen kansoilla (Ruotsi, Norja, Viro, Latvia ja Skotlanti) ja varhaissuomalaiset liikkuivat juuri näissä maissa.
   – Joidenkin historiatiedojen mukaan juuri näiden maiden kuninkaat periytyisivät Suomen kuninkaasta (http://victorian.fortunecity.com/christy/32/frnjtre.html)
   – Assyriassa leijona oli yleinen eläin
   – Miekka kädessä kuvaa henkeä: ”ja ottakaa vastaan … Hengen miekka, joka on Jumalan sana”. (Ef.6:17).
   – Oikea käsi on ihmisen (Herran) käsivarsi: ”Heräjä, heräjä, pukeudu voimaan, sinä Herran käsivarsi; ”. (Jes.51:9)
   – Ruusukkeissa on 10 terälehteä = 10 kadonnutta heimoa.
   – Ruusukkeiden määrä pieneni 9:ään, kun Suomen Suomen suuriruhtinaskunnan vaakunassa niitä oli 11 mutta 2 jäi Karjalaan (http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Coat_of_Arms_of_Grand_Duchy_of_Finland.svg)

   Mutta jotkut, kuten Kalervo Syväntö, yhdistävät suomalaiset jopa sumerialaisiin, jotka raamatulliset ovat periaatteessa seemiläisiä. Jos karkeassa kuvassa katsotaan, niin haamilaiset ovat orja kansaa (valitettavasti), jaafettilaiset ovat orjuuttajia ja johtaja kansaa, kun taas seemiläiset ovat pappeus kansaa. Ja näin ollen nuorempi Syväntö päätteli että suomalaisten täytyy olla seemiläisiä, koska olemme alistuvaisia, mutta kuitenkin kuitenkin evankeliumin viejiä esimerkiksi Venäjälle ja Israeliin. Ja näin ollen hän käänsi ajatuksen niin, että suomalaiset eivät ole israelilaisia, vaan israelilaiset (juutalaiset) ovatkin paremmin suomalaisia.

   Ehkä leijonaa merkittävempi on Suomen lippu verrattuna Israelin lippuun. Sillä siinä missä Suomen lipussa on symboli Uudesta liitosta, niin Israelin lipussa on symboli vanhasta. Nämä liput päällekkäin muodostavat kolme ristiä, joista keskimmäisellä on Daavidin tähti tehden kuvan Golgatalta, jossa Daavidin Poika oli keskimmäisellä ristillä. Molemmat liput ovat myös juutalaista käsialaa, sillä Suomen lipun on kehittänyt messiaaninen juutalainen Sakari Topelius. Molemmissa maissa on puhtautta kuvaava väri valkoinen ja pappeutta kuvaava sininen väri. Molemmat maat ovat myös olleet myös poikkeuksellisesti tekniikassa ja kehityksessä edelläkävijöitä, niin että muistaakseni IT-alalla Suomi oli väkilukuun nähden ykkönen ja Israel kakkonen.

   Joka tapauksessa uskon historiasta ja ennustuksien valossa, että Suomella on aivan erityinen tulevaisuus, ja näin ollen varmasti myös suomalaiset juuret ovat erityiset.

   Tällaisen Lucifer (suom. Valontuoja) patsaan pystyttäminen siltikin on Suomelle kohtalosta ja siunaus tulee vetäytymään nyt todella nopeaa maasta, erityisesti jos aloite homoavioliitosta menee läpi. Maatamme tullaan ravistelemaan rajusti, mutta uskon että raju myrsky tuo rajun herätyksen.
   http://yle.fi/uutiset/talvisodan_muistomerkkikilpailun_voittaja_selvilla/6978984

   Tykkää

 2. Kiitos ME. Sinulla piisaa hyviä artikkeleita. Antaisin pienen lisämausteen.

  5Moos. 32:8 Kun Korkein jakoi perinnöt kansoille, kun hän erotteli ihmisten lapset, silloin hän määräsi kansojen rajat israelilaisten luvun mukaan.

  http://jewsandjoes.com/the-10-lost-tribes-of-israel.html

  Hes 37:
  19. niin puhu heille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä otan Joosefin sauvan, joka on Efraimin kädessä, ja häneen liittyneet Israelin sukukunnat, ja minä asetan ne yhteen Juudan sauvan kanssa ja teen niistä yhden sauvan, niin että ne tulevat yhdeksi minun kädessäni.
  20. Ja kun sauvat, joihin olet kirjoittanut, ovat sinun kädessäsi, heidän silmäinsä edessä,
  21. niin puhu heille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä otan israelilaiset pois pakanakansojen keskuudesta, minne vain he ovat kulkeutuneet, kokoan heidät joka taholta ja tuon heidät omaan maahansa.
  22. Minä teen heidät yhdeksi kansaksi siinä maassa, Israelin vuorilla, ja yksi kuningas on oleva kuninkaana heillä kaikilla. Eivätkä he enää ole kahtena kansana eivätkä enää jakaantuneina kahdeksi valtakunnaksi.

  http://jarmo10.org/jouni.htm


  http://fkf.net/Kadonneet/index.html#profeetallinen

  Kevätterveisin Efraim

  Tykkää

 3. Mielenkiintoinen ajatus,Vaikka pohjois valtioiden
  geenit eivät ole aivan samat kuin juudean,pitäisikkö silti olla merkittävä geneettinen yhteys juudean väestöön,En taida uskoa,jospa kysymys onkin vain
  kulttuurin siirtymisestä väestöltä toiselle.

  Tykkää

 4. Paluuviite: Suomen kohtalo |

 5. http://www.britam.org
  – Brit-Am traces the Lost Ten Tribes to Western Nations. Brit-Am is an organization centered in Jerusalem, the capital of Israel.The Director of Brit-Am adheres to Orthodox Judaism but most of our supporters do not.

  http://www.britam.org/collins/Issachar.html
  http://www.britam.org/countries/finland.html
  http://www.britam.org/codesarticles/CodesFinland.html

  http://hebrewnations.com/
  – Brit-Am/Hebrew Nations works to Research the Whereabouts of the Ten Tribes; to Reveal (and Represent) the Findings and Implications of this Research; and to bring about a Reconciliation between the present-day Jews of Judah and the Ten Tribes in Western Nations.

  Tykkää

 6. kyllä mäki oon enemmän kallellaa siihen suuntaan että suomalaisugrilaisilla olis jotain tekemistä israelin kanssa, ehkä. Sen näkee sitten. Mutta itse olisin vähän varovaisempi seuraavien juttujen kanssa: vaakuna, Andreaan retki antreaan (seinäjoella on kapernaumi ja kihniöllä käskyvuori puhumattakaan miljoonasta mount sinaista ja mount gileadista ameriikassa), suomalaisten osa skandinavian kuninkaiden kans, ja sitte tämä meuhkaaminen suomalaisista mainitsematta virolaisia, karjalaisia, vepsäläisiä jne suomensukuisia. Kalevan kansalla voi tosiaan ehkä ollaki jotain asiaa lähi-idän kalevien kanssa, mutta ei ne sieltä siperian halki kantanu meille valmista vaakunaa yhdeksän heraldisen ruusukkeen kera. On hyvä erottaa perustelut Jumalan huumorintajuisista hienovaraisista vihjeistä. Kerran näin jollain sivulla, kun suomen israelilaisuutta perusteltiin valokuvalla suomen puuteollisuusjätti Enson laivan savupiipun kyljessä olleesta daavidintähdestä. Olishan sitä voinu vaikka tarkistaa laivan omistajan taustat: Enso Guzeit oli suomeen muuttanut juutalainen 🙂

  Tykkää

 7. Paluuviite: Suomen tulevaisuus | BELTSASSAR

 8. Juudan ja israelin erosta (etelä- ja pohjoisvaltio) on hyvä ,muistaa että efraimilla ja mansassella oli egyptiläinen äiti ja siltä osin erilainen perimä kuin 10 muulla heimolla. Siksi mm. uskon itse suomalasiten pääheimon olevan efraim eikä niinkään isaskar. Myöskin sinisilmäisyys lienee yksi todiste tästä, suomalaiset ovat maailman eniten sinisilmäinen kansa (holllntilaisen erasmus yliopiston tutkimus)

  Tykkää

  • Suomalainen Lasse Viren osallistui kympin finaaliin Mynchenin Olympialaisissa vuonna 1972. Hän kaatui, nousi ja voitti.

   ”1972 Munich Games 10000m (Viran’s Fall)”

   Isrealin heimoja on 12. Terroristit tappoivat 11 israelilaista vuoden 1972 kisoissa. Voisiko Lasse Viren edustaa Efraimia. Jaacob siunasi Efraimin oikealla kädellään, vaikka Efraim oli nuorempi kuin Manasse. Liittyisikö Virenin juoksuun ja Israelin urheilijoiden kohtaloon vertauskuvallisia ulottuvuuksia?

   Genesis:
   48:17 Mutta kun Joosef huomasi, että hänen isänsä laski oikean kätensä Efraimin pään päälle, pani hän sen pahakseen ja tarttui isänsä käteen siirtääkseen sen Efraimin pään päältä Manassen pään päälle. 48:18 Ja Joosef sanoi isälleen: ”Ei niin, isäni, sillä tämä on esikoinen; pane oikea kätesi hänen päänsä päälle.” 48:19 Mutta hänen isänsä epäsi ja sanoi: ”Kyllä tiedän, poikani, kyllä tiedän; hänestäkin on tuleva kansa, hänkin on tuleva suureksi, mutta hänen nuorempi veljensä on kuitenkin tuleva häntä suuremmaksi, ja hänen jälkeläisistään on tuleva kansan paljous.” 48:20 Ja niin hän siunasi heidät sinä päivänä, sanoen: ”Sinun nimelläsi siunataan Israelissa, sanotaan: Jumala tehköön sinut Efraimin ja Manassen kaltaiseksi.” Niin hän asetti Efraimin Manassen edelle. 48:21 Ja Israel sanoi Joosefille: ”Katso, minä kuolen, mutta Jumala on teidän kanssanne ja vie teidät takaisin isienne maahan. 48:22 Ja lisäksi siihen, minkä veljesi saavat, minä annan sinulle vuorenharjanteen, jonka olen miekallani ja jousellani ottanut amorilaisilta.”

   ”Annan sinulle vuorenharjanteen.”

   Julkaisin lyhyen jutun WordPressissä.
   https://oneway2day.wordpress.com/about/#comment-11579

   Muuten. Miksei Efraimin verta voisi virrata useissa kansoissa? ”Kansojen paljous.” ”Group/multitude/many”
   http://biblehub.com/genesis/48-19.htm

   JOSEPH DUMOND vertaa Suomea Isaskariin.
   ”The Ten Lost Tribes of Israel | Where They Went, What They Are Now Called”

   Tule Herra Jeesus!
   Jyrki

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s