Körttiukon ennustus

Viljami Vuolle oli körttiukko, joka eli viime vuosisadan alkupuolella, ja ehti eläessään nähdä toisen maailmansodan alkavan. Tuolloin hän antoi tämän ennustuksen, joka sittemmin on julkaistu Kalajokilaakso lehdestä 19.11.1969.

sota_jumalanpalvelus

”Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.” – Aamos 3:7

Sotia ja rauhan aikakausia

”Aika on rakastaa ja aika vihata. Aika on sodalla ja aika rauhalla.” – Saarnaja 3:8

”Tämä sota kestää vielä monta vuotta, joskin välillä on lyhyt rauhan kausi. Vasta silloin on sodan loppu lähellä kun Torniossa noustaan maihin. Sitä ennen hävitetään Rovaniemi ettei siellä jää kiveä kiven päälle ja sama kohtalo odottaa monia muita Lapin paikkakuntia. Seuraa rauhan aika jolloin nopeassa tahdissa jälleenrakennetaan sodan aiheuttamat tuhot.”

Aivan kuten Viljami Vuolle oli ennustanut 1939, niin talvisodan jälkeen tuli lyhyt rauhan kausi ja sota tulisi jatkumaan vuosia aina 1945 asti. Ennustus Rovaniemen ja muiden Lapin kylien tuhosta toteutui myös täysin. Kuten myös näitä sotia seurannut jälleen rakentamisen kausi.

”Mutta uusi sota puhkeaa vielä tämän sukupolven eläessä. Se alkaa Israelista ja Egyptistä ja se vetää syövereihinsä koko maapallon. Se on monin verroin tuhoisampi kuin sitä edeltänyt ja se aiheuttaa kaikille kansoille suuria kärsimyksiä. Tämä sota on kauhea, mutta se ei onneksi kestä kauan. Sen loppu on lähellä, kun joukot nousevat maihin Porin seutuvilla. Siellä käydään ankaria taisteluja ja pellonojatkin täyttyvät kaatuneitten verestä. Kukaan ei selviydy voittajana tulevasta sodasta. Sen aikana käytetään jotain uutta tuhoasetta, joka tekee hirvittävää jälkeä. Brittein saaret vajoavat miltei kokonaan mereen ja sama kohtalo on puolen Italian osana. Venäjä elää silloin mahtinsa suuria päiviä, sitä ei pysty kukaan voittamaan. Räjähdys tapahtuu kuitenkin sisältäpäin ja myös Yhdysvalloissa tapahtuu suuria muutoksia. Tämä tuho ja hävitys on välttämätön jotta Jumalan viha lauhtuisi ja olisi edellytykset ihmiskunnan elämän onnelliselle jatkumiselle.”

Tässä kuvattu sota on tuleva Lähi-idän sota, mutta siinä on myös elementtejä tulevasta kolmannesta maailmansodasta. Myös Kirjoitukset ennustavat Venäjän nousun ja varustaumisen (Dan. 7:5, Hes. 38:7), kun itse universumin Luoja nostaa Venäjän itsellensä vitsaksi, jolla Hän herättelee kansaansa Israelia.

Rauhan valtakunta

”Seuraava rauhan kausi onkin onnekkain mitä koskaan on koettu. Kansat unohtavat hävityksen jälkeen vihamielisyytensä, elävät keskenään sulassa sovussa ja saattavat pian maapallon entistä ehonpaan kukoistukseen. Silloin otetaan käyttöön ihmeellinen sähkö. Tulitikkulaatikon kokoinen mitätön ainemäärä pystyy lämmittämään ja antamaan voiman kokonaisille kaupungeille ja suurimmaksi osaksi sen ansiota on, että ihminen voi vihdoinkin tuntea olevansa onnellinen.”

Tässä kuvattu rauhan kausi on messiaaninen rauhan valtakunta, jossa Messias Jeesus itse hallitsee. Tämä aikakausi on kuin paluu paratiisiin tai ennen vedenpaisumusta vallineeseen kadonneeseen maailmaan, jossa ihmiset tulevat elämään paljon pitempään kuin nyt ja rikkomuksia ei enää tehdä. Oletko sinä tehnyt jo ratkaisun seurata Häntä?

”Ja hän tuomitsee monien kansojen kesken, säätää oikeutta väkeville pakanakansoille, kaukaisiin maihin saakka. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan. He istuvat kukin oman viinipuunsa ja viikunapuunsa alla kenenkään peljättämättä. Sillä Herran Sebaotin suu on puhunut.” – Miika 4:3-4

Advertisement

3 comments on “Körttiukon ennustus

 1. Terve

  Eräs mies oli Mynämäen suunnalla nähnyt 28-29.9.2015 yöllä ( Verikuun yö)
  unen:
  ” Näin erikoisen unen, Raumalle ja Poriin satoi ohjuksia. Oli syttynyt sota!”

  – Kommentti:

  Tunaroivat UKK;n arvokkaan rauhan perinnön!

  Am

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s