Yhdysvaltojen viimeinen trumpetti

Jeremiah Johnson on Heart of the Father Ministry seurakunnan johtaja Lakelandissa Floridassa ja hän sai universumin Luojalta sanoman koskien miljardööri Donald Trumpia, joka on asettunut ehdolle vuoden 2016 presidentin vaaleihin ja johtaa tällä hetkellä gallup tuloksia, niin että jos vaalit nyt pidettäisiin hän voittaisi. Minkä sanoman profeetta Jeremiah Johnson sai koskien Trumpia?

”Niinikään, jos trumpetti (pasuna) antaa epäselvän äänen, kuka silloin valmistautuu taisteluun?” – 1. Korinttolaiskirje 14:8

Epätodennäköinen vaihtoehto

trump-presidential-run

”Näin sanoo Herra voidellulleen Koorekselle, jonka oikeaan käteen minä olen tarttunut kukistaakseni kansat hänen edestään ja riisuakseni kuninkaitten kupeilta vyöt, että ovet hänen edessään avautuisivat eivätkä portit sulkeutuisi: Minä käyn sinun edelläsi ja tasoitan kukkulat, minä murran vaskiovet ja rikon rautasalvat.” – Jesaja 45:1-3

Kyyros Suuri (576-529 eKr) oli erityinen Persian kuningas, josta etukäteen ennustettiin Kirjoituksissa. Hän nousi vapauttamaan israelilaiset Babylonian orjuudesta ja hänen valtaansa annettiin kaikki maa. Erityistä tässä pakana kuninkaassa on se, että vaikka hän ei tuntenut universumin Luojaa niin hänestä ennustettiin Kirjoituksissa ja hänet mainitaan voidelluksi eli messiaaksi!

Samaan tapaan yllättäen Donald Trump on noussut esille, josta suomalainen media on uutisoinut vain vähän ja vain yöaikaan kuten tämä Helsingin Sanomien uutinen klo 02.00, silloin kun vain harvat lukevat uutisia.

Pääministerimme Juha Sipilän tavoin Donald Trump ei omaa pitkää poliittista historiaa, vaan hän nousee bisnesmaailman huipulta kisaan. Hän esiintyy voittajana, varmana ja on ennen näkemättömällä tavalla noussut 0-kannatus lukemista suurimmaksi ja hän voittaisi jopa suosituimman demokraattien ehdokkaan Hillary Clintonin, jos vaalit järjestettäisiin nyt. Hänen edessään siis todellakin ovet ovat auenneet.

Myös rautasalvat ovat tulleet rikotuksi, sillä kuka vain on alkanut kritisoimaan ja pilkkaamaan Trumpia, on pian menettänyt nopeasti kannatuksensa kuten Jeb Bush ja Rand Paul.

”Minä annan sinulle aarteet pimeän peitosta, kalleudet kätköistänsä, tietääksesi, että minä, Herra, olen se, joka sinut nimeltä kutsuin, minä, Israelin Jumala.  Palvelijani Jaakobin ja valittuni Israelin tähden minä kutsuin sinut nimeltä ja annoin sinulle kunnianimen, vaikka sinä et minua tuntenut.” – Jesaja 45:4-5

Iso ongelma yhdysvaltalaisissa politiikoissa on se, että he ovat ostettavissa lobbarien ja pankkien toimesta tarjoamalla suuria summia rahaa sopivien poliittisten näkemysten hinnalla. Näin ei ole Donald Trumpin kohdalla, joka on multimiljonääri, vaan hän ei tarvitse avustuksia eikä lobbarit voi kontrolloida häntä, vaan päinvastoin on laittanut lobbarit itse liikkeelle. Hän on siis saanut todellakin aarteet ja kalleudet kätköistä.

Hän on myös ainoana ehdokkaana noussut erittäin vahvasti puolustamaan kristittyjä kertoen ennennäkemättömistä vainoista ja kuinka Iranissa on kristitty pastori Saeed Abedini vankilassa vastustaessaan Iranin sopimusta. Hän on ollut hyvin suorasainen, ellei jopa populistinen, ja hän on kritisoinut mm. islamin ongelmaa sekä laitonta maahanmuuttoa. Näin hänet on selkeästi kutsuttu juutalaisten ja kristittyjen tähden.

Eikä häneltä putu kunnianimeäkään, vaan hän on tullut erityisen tunnetuksi The Apprentice (diili) -tv-sarjan myötä. Ja aivan kuin Kyyros muinoin, niin Donald Trump ei itse selkeästi tunne universumin Luojaa vaikka sanookin Kirjoituksia eli Raamattua parhaaksi kirjaksi.

Jeremian ennustus

donald_trump_getty

”Sana, joka tuli Jeremialle Herralta ja kuului:” – Jeremia 18:1

Näin universumin Luojan Henki puhui eräiti viikkoja sitten Floridasta kotoisin olevalla tunnetulle julistajalle ja profeetalle Jeremiah Johnsonille.

”Trumpista tulee minun trumpettini Amerikan kansalle, sillä hänellä on ominaisuuksia joita on vaikea löytää jopa minun kansastani näinä päivinä. Trump ei pelkää ihmisiä eikä hän salli petoksien ja valheiden jäädä huomaamatta. Minä tulen käyttämään häntä paljastaakseni pimeyden ja kieroutuneisuuden Amerikassa ennennäkemättömällä tavalla, mutta sinun täytyy ymmärtää että hän on kuin elefantti posliinikaupassa.

Monet tulevat haluamaan heittää hänet pois koska hän häiritsee heidän mielenrauhaa ja levollisuutta, mutta sinun on nähtävä suunsoiton läpi löytääksesi totuuden jonka minä tulen puhumaan hänen kauttansa. Tulen käyttämään sitä varallisuutta jonka olen antanut hänelle paljastakaaseni ja laukaistaakseni tutkimukset totuuden löytämiseksi. Aivan kuin minä nostin Kyyroksen toteuttamaan minun tarkoitusperiä ja suunnitelmiani, niin minä nostan ylös Trumpin täyttääkseen minun päämääräni ja tarkoitukseni ennen 2016 vaaleja.

Sinun tulee kuunnella trumpettia tarkasti sillä hän se soittaa varoituksena ja monet tulevat siunatuksia hänen myötätuntonsa ja armollisuutensa tähden. Vaikkakin monet näkevät ulkoisen ylpeyden ja ylimiellisyyden, olen minä antanut hänelle pehmeän isän sydämen joka haluaa antaa köyhille ja tarvitseville, ulkomaalaiselle ja muukalaiselle.”

Totuuden Trumpetti

”Hän vuodattaa ylenkatsetta ruhtinasten päälle ja aukaisee virtojen padot. Hän paljastaa syvyydet pimeyden peitosta ja tuo valoon pilkkopimeän. Hän korottaa kansat, ja hän hävittää ne, hän laajentaa kansakunnat, ja hän kuljettaa ne pois. Maan kansan päämiehiltä hän ottaa ymmärryksen ja panee heidät harhailemaan tiettömissä autioissa.” – Job 12:21-24

Tämä ei sano, että Donald Trumpista tulee seuraava Yhdysvaltojen presidentti, mutta että hän tulee olemaan merkittävällä tavalla äänessä paljastaakseen mädän ja valheen Yhdysvalloista. Tätä hän on epäilemättä tehnytkin jo ennen näkemättömällä tavalla, mutta tulemme varmasti näkemään monien pahuuksien ja asoiden paljastuvan tulevina aikoina.

Yksi asia on varmaa. Yhdysvallat, Eurooppa ja Suomi on kuilun partaalla sekä tulemme näkemään suuria muutoksia. Kun nämä ravistelut alkavat, mihin sinä silloin laitat luottamuksesi ?

”Ei kuningas voita paljolla väellänsä, ei sankari pelastu suurella voimallansa. Turha on sotaratsu auttajaksi, ei pelasta sen suuri väkevyys. Katso, Herran silmä valvoo niitä, jotka häntä pelkäävät ja panevat toivonsa hänen laupeuteensa,  pelastaaksensa heidän sielunsa kuolemasta, elättääksensä heitä nälän aikana.” – Psalmit 33:16-19

Advertisement

16 comments on “Yhdysvaltojen viimeinen trumpetti

 1. Paluuviite: Herodilaisten paluu

 2. Paluuviite: Inspiroivia Youtubevideoita Donald Trumpin puolesta. Odottaako Amerikan Yhdysvaltoja pian vallankumouksellinen Brexit-plus? | ANTIKRISTUS PALJASTETAAN TÄNÄÄN SEURAKUNNALLE!

 3. PALOMIEHEN PROFETIA TRUMPISTA

  Eläkkeelle jäänyt palomies Mark Taylor sai profeetallisen sanoman Donald Trumpista 28.4.2011 katsellessaan Trumpin TV esiintymistä.

  ”Jumalan Henki sanoo: Minä olen valinnut tämän miehen, Donald Trumpin, tällaista aikaa varten. Sitä mitä Benjamin Netanyahu on Israelille, sitä tämä mies tulee olemaan Amerikan Yhdysvalloille! Sillä minä tulen käyttämään tätä miestä tuomaan kunniallisuuden, kunnioituksen ja palautumisen Amerikalle. Amerikka tulee jälleen olemaan kunnioitettu voimakkaimpana ja menestykseimpänä kansakuntana maan päällä, Israelin jälkeen. Dollari tulee olemaan vahvempi kuin mitä se koskaan on ollut Yhdysvaltojen historian aikana, ja se tulee olemaan valuutta johon muita verrataan.

  Jumalan Henki sanoo: Vihollinen tulee järkytetyksi, ravistelluksi ja pelkäämään tätä miestä jonka minä olen voidellut. He tulevat jopa järkytetyksi ja ravistetuksi kun hän julistaa pyrkivänsä presidentiksi, se on kuin laukaus joka kajahtaa ympäri maailmaa. Vihollinen tulee sanomaan: Mitä me teemme? Tämä mies tietää kaikki temppumme ja juonemme. Olemme ryöstäneet Amerikkaa vuosikymmeniä, mitä me teemme pysäyttääksemme tämän? Henki sanoo: HAH! Kukaan ei tule pysäyttämään tätä minkä minä olen aloittanut! Sillä vihollinen on varastanut Amerikalta vuosikymmeniä ja nyt se loppuu! Sillä minä käytän tätä miestä korjatakseni sadon jonka Yhdysvallat on kylvänyt ja ottamaan viholliselta sen minkä hän on varastanut ja palauttamaan sen seitsemänkertaisesti takaisin Yhdysvalloille. Vihollinen tulee sanomaan: Israel, Israel, mitenkä Israel? Sillä Yhdysvallat tulee suojelemaan Israelia jälleen. Henki sanoo: Kyllä! Amerikka tulee jälleen seisomaan käsi kädessä Israelin kanssa, ja nuo kaksi tulevat olemaan kuin yksi. Siinä Israelin ja Yhdysvaltojen välinen side tulee olemaan vahvempi kuin koskaan, ja Israel tulee kukoistamaan enempi kuin ikinä.

  Jumalan Henki sanoo: Minä suojelen Amerikkaa ja Israelia, sillä tämä seuraava presidentti tulee olemaan sanojensa mittainen mies, kun hän puhuu niin maailma kuuntelee ja tulee tietämään että hänessä on jotakin suurempaa kuin mitä muissa ennen häntä. Tämän miehen sana on hänen panttinsa, ja maailma sekä Amerikka tulee tietämään tämän ja vihollinen pelkää tätä, sillä tämä mies tulee olemaan peloton. Henki sanoo: Kun taloudellinen sadonkorjuu alkaa niin se on yhtäaikaista hengelliselle sadokorjuulle Amerikassa.

  Jumalan Henki sanoo: Tulevissa vaaleissa he tulevat käyttämään miljardeja pitääkseen tämän presidentin poissa; se on kuin rahan huuhtelemisesta alas vessanpöntöstä. Antaa heidän tuhlata rahansa, sillä se tulee ja se on toiminnassa olevien pahojen voimien käyttämää, mutta he eivät tule onnistumaan, sillä nämä tulevat vaalit tulevat olemaan kuin pöydän tyhjennys tälle valitsemalleni miehelle. He tulevat sanomaan kaikenlaisia asioita tästä miehestä, mutta se ei vaikuta häneen, ja he sanovat että se valuu hänen yltään kuin ankan yltä, sillä niin kuin ankan sulat suojelevat sitä, niin minun sulkani suojelevat tätä seuraavaa presidenttiä. Jopa valtamedian uutistaloja kiehtoo tämä mies ja ne kyvyt jotka olen hänelle lahjoittanut, ja he alkavat jopa hyväksyä mitä hän sanoo, sanoo Jumalan Henki.”

  Tykkää

 4. Olen tehnyt omia juttujani joka päivä ja kaikki on minun aikaansaannoksiani, koska minä olen. Minun elämässäni on uskomattomia yhtäläisyyksiä. Olen syntynyt 7.7.
  Olen leijona. Tiedän että kukaan ei ymmärrä, eikä usko, mutta minä olen. Ja minä annan rakkauteni.

  Tykkää

 5. Meinaatko että Jumalan tuomio Amerikalle ja Ahdistuksen aika on vain lakaistu maton alle nyt kun Trump on presidentti? En oikein usko sitä. Muista, että Donald Trump voi olla myös Antikristus.

  Tykkää

 6. Ei todellakaan,mikään viimeinen trupetti,lähinnä diktaattori,joka ei muita.kuuntele.rahalla valtaa,sexlubeja,valkeudn enkeliksi pukeutunut tyranni.

  Tykkää

  • Trump lopetti maailmanlaajuisen abortin rahoituksen.

   Valitsi Jeesukseen Kristukseen uskovan varapresidentin, joka tekee kaduilla evankeliumin työtä ja joka oli korkeimman arvoinen henkilö, joka oli Elämän puolesta -mielenilmaisussa puhuna.

   Trump valitsi CIAn johtaja toteaa, että vain Jeesus Kristus on lopullinen pelastus maailmalle.

   Trump on luvannut valita korkeimman oikeuden tuomareiksi konservatiivisia kristillisiä arvoja ajavia arvoja ja on yhden sellaisen jo asettanut.

   Trumpin vaimo aloitti hiljattain tapahtuman Isä Meidän -rukouksella. Trump itse – olipa hänen uskossa millä tasolla tahansa – on julkisesti sanonut Raamattu parhaaksi kirjaksi ja on todennut ettei kannatta homoliittoa koska se on Raamatun vastainen.

   Muistetaan, että Daavid oli huorintekijä, murhaaja ja valehtelija – ja teki tämän vielä kuninkaana ollessa.

   Nyt ei myöskään valittu pastoria, nyt valittiin presidentti.

   ”Te sokeat taluttajat, jotka siivilöitte hyttysen, mutta nielette kamelin!” – Matteus 23:24

   Miten ihmeessä jotkut kristityt rukoilivat ja halusivat Hillary Clintonista presidenttiä?!

   Tykkää

   • Oli Mauno nyt niin hyvä kommentti sinulta, että piti tulla kehumaan sitä. Kuuntelin Patmoksen radiolähetystä viikonloppuna, ja sielläkin puhuttiin siitä Trumpin vaimon rukouksesta. Kuulosti mukavalta. Donald on myös käsittääkseni jonkin verran tai paljon myötämielinen Israelille, toisin kuin Obama hallituskaudellaan. Ei ihme että yrittävät kaikin keinoin mustamaalata, jopa suomalaisessa mediassa. Trumpia vastaan on käyty propagandasotaa alusta alkaen. Pahat henkivallat raivoaa asiasta ja yrittävät käyttää kätyreitään syöstäkseen hänet vallasta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s