Tulevia kehityssuuntia

Monissa kohtaan Kirjoitukset kehoittavat valvomaan, niin omaa tilaansa kuin maailmankin tilannetta. Tällä hetkellä voimme nähdä muinaisten Kirjoituksien käyvän toteen silmiemme alla ja tässä artikkelissa listataan juuri näitä kehityssuuntia, joista toiset kehittyvät nopeampaa ja toiset hitaampaa sekä yhä usemmat näistä pelilauden nappuloista alkaa jo ollakin paikoillaan.

”Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan. Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.” – Matteuksen evankeliumi 24:42-44

Maaplaneetaan synnytystuskat

earth-globe

”Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle… Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti.” – Roomalaiskrije 8:20,22

Luonto tulee viilliintymään yhä enemmän ja meterologit tulevat yhä enemmän siirtymään termeihin ennennäkemätön ja ennätyksellinen sekä tulevat käyttämään etuliitteitä super-, ultra- tai tappaja- myrsky/maanjäristys/tsunami. Maailmaa tulee myös repimään myös taloudelliset ja poliittiset myrskyt, jotka ajavat kohti yhdentymistä käyttäen apunaan globaaleja uhkakuvia kuten ilmastonmuutos tai ydinaseet. Lintu- ja sikainfluenssan kaltaiset kulkutaudit eli epidemiat tulevat lisääntymään ennustetusti.

Geopoliiittiset muutokset

us-army

”Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.” – Matteuksen evankeliumi 24:6

Jo nyt voimme nähdä monien palikoiden asettuvan globaalilla pelilaudalla kohdalleen, kun Venäjän ja Kiinan johdolla on perustettu Shanghain yhteistyöjärjestö joka on eräänlainen itämainen vastavoima läntiselle NATOlle. Tässä merkittävimpiä muutoksia tulee olemaan Saksan ja Turkin liittoutuminen Venäjän kanssa. Myös taistelu Jerusalemista tulee kiihtymään, kunnes tuleva maailman johtaja tekee seitsemän vuotisen rauhan sopimuksen.

Aikakauden vaihtuminen

Transhumanism

“Mutta sinä, Daniel, pidä nämä asiat salassa ja sulje tämä kirja sinetillä lopun aikaan saakka. Monet matkustelevat edestakaisin ja tieto lisääntyy.” – Daniel 12:4 (K.Syvännön mukaan)

Informaatioteoria ja transistori kehittiin vuonna 1948, kun siirryimme lopun aikaan ja tällöin alkoi toteutua Danielin kirjan sanat, että lopun aikoina ihmiset matkustelevat ja tieto tulee lisääntymään. Teknologian käyttöö siirtyy kuitenkin yhä enemmän saatanallisiin tarkoituksiin tuhota ihmisen geeniperimä ja lopulta kehittää biometrinen seurantasiru. Samalla myös taivaalla tulee näkymään ihmeellisiä merkkejä ja ihmiset tulevat saamaan vielä sydänkohtauksia (Luuk. 21:26) nähdessään näiden ilmiöiden tapahtuvan.

Tässä siis vain muutamia kehityssuuntia, joita meitä pitää profetian sanan valossa seurata ja jotkut voivat tuntua kaukaa haetuilta, kun taas toiset ovat jo melkein toteutuneet. Kaikki näyttää kuitenkin toteutuvan alati kiihtyvällä vauhdilla, aivan kuin jollakin taholla olisi kiire…

”Valvokaa siis kaiken aikaa ja rukoilkaa, että teidät katsottaisiin arvollisiksi paeta kaikkea sitä, mikä on tapahtuva, ja seisoa Ihmisen Pojan edessä.” – Luukkaan evankeliumi 21:36 (RK, Bysantin mukaan)

One comment on “Tulevia kehityssuuntia

  1. Kovasti näyttäisi kulkevan David Wilkersonin näkyjen mukaisesti.. Tänään Euroviisut ratkesivat transseksuaalin voittoon, mikä eittämättä tuo mieleen Wilkersonin varoituksen kun seksuaalisairaudet hyväksytään lainsäädännöllisesti ja kirkon puolesta, ja vieläpä tulevat ihannoitavaksi. Näyssä kaaos alkaa tämän jälkeen, talousromahdus kenties, vai 3. maailmansota?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s