Mitar Tarabic – Serbian profeetta

Mitar Tarabic (1829-1899) oli lukutaidoton maanviljelijä pienestä serbialaisesta Kremnan kylästä. Hän oli uskonnollinen henkilö ja hänen kummisetänsä oli paikallinen ortodoksi pappi, jolle hän kertoi tulevaisuuden näyistään. Hänen kummisetänsä Zaharije Zaharich (1836-1918) kirjoitti nämä näyt pieneen muistikirjaan, joka vaurioitui myöhemmin tulipalossa. Monet hänen ennustuksistaan koski 1900-luvun Serbia, mutta monet myös koko maailmaa.

01-tarabic

”Kirjoita siis, mitä olet nähnyt ja mikä nyt on ja mitä tämän jälkeen on tapahtuva.” – Ilmestyskirja 1:19

Ensimmäinen ja toinen maailmansota

Vojska_Ada_Ciganlija

Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.” – Daniel 7:4

”Pian tämän sodan jälkeen, toinen sota tulee alkamaan… suuri sota missä tulee vuotamaan paljon verta. Jos tuo veri olisi joki, suuri 300 kiloinen kivi pyörisi sen virrassa helposti. Mahtava armeijaa ylittää joen, kolme kertaa suurempi kuin meidän (Serbian), hyökkää meitä vastaa… He tuhoavat kaiken tieltänsä. He tunkeutuvat syvälle meidän maahamme… Kovat ajat tulevat meille… Meidän armeijamme tulee melkein luovuttamaan, mutta sitten yhtäkkiä älykäs mies mustan orin selässä tulee ottamaan johdon ja huutamaan: ’Eteenpäin voittoon, my kansansi! Eteenpäin Serbian veljet!’ Armeijamme kumpuaa elämään. Sen taistelutahto herää ja vihollinen ajetaan joen ylitse… Sitten vielä suurempi armeijaa tulee pohjoisesta ja ajaa ylitsemme. Maamme tulee tuhoutumaan. Me kuolemme nälkään ja sairauteen suurissa määrin. Kolme vuotta Serbia tulee elämään täydessä pimeydessä. Tuona aikana meidän haavoitettu armeija on ulkomailla. He tulevat olemaan paikassa meren ympäröimänä, ja heitä ruokkii ja huolehtii ystävät merien takaa. Sitten kun heidän haavansa ovat parantuneet, he tulevat takaisin kotiin laivoilla. He vapauttavat Serbian ja kaikki alueet missä veljemme asuvat.”

1914 Itävalta-Unkari valtakunta aloitti sodan Serbiaa vastaan, sen jälkeen kun Serbian nationalisti Gavrilo Princip tappaa itävaltaltalaisen prinssi Ferdinandin Sarajevossa. Tämä alueellinen sota kehittyy pian ensimmäiseksi maailmansodaksi. Alussa, Itävalta valtaa pohjois- ja keski- Serbian helposti, mutta kun kenraali Alexander Mishich ottaa komennon, innoittunut Serbian armeija työntää itävaltalaiset takaisin Drina-joen ylitse. Pian sen jälkeen, sakalaiset hyökkäävät pohjoisesta ja Serbian armeija on pakotettu vetäytymään Albanian läpi Kreikan Kerkiran saarelle. Siellä he kokoontuvat, ja täysin palauduttuaan seilaavat Salonikaan, missä he muodostavat uuden linjan muiden liittoutuneiden armeijoiden kanssa. Raskaiden taisteluiden jälkeen Serbia on viimein vapaa ja yhdistynyt muiden etelä slaavilaisten kansojen (Kroatia ja Slovenia) kanssa. Saksalaismiehityksen aikana suuri joukko ihmisiä Serbiassa kuolee nälkään ja sairauksiin.

soviet_union_stalin

”Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: ’Nouse ja syö paljon lihaa’.” – Daniel 7:5

”Aluksi Venäjä ei sodi, mutta kun heitä vastaan hyökkää paha armeija, he taistelevat vastaan. Tulee olemaan punainen Tsaari Venäjän valtaistuimella. Sitten, miehet joilla on tähdet otsallaan ilmestyvät… Venäjä liittoutuu muiden suurien valtakuntien kanssa merten takana, ja he tulevat polttamaan alas kieron epä-ristin ja vapauttavat kaikki Euroopan orjuudet kansat. Mies jolla on siniset silmät ja tähti otsallaan, rikkoo pitkäkestoisen rakkauden meidän ortodoksi kristittyjen venäläisten veljien kanssa. Hän ei tule olemaan hyvillään heille siitä tosiasta, että hän istui meidän valtaistuimellamme, koska he pistivät hänet sinne alkujaan. Suuri viha purkautuu meidän ja venäläisten välille. Veri tulee vuotamaan kansamme keskellämme. Nämä haavat parantuisivat nopeasti ja me voisimme jälleen olla ystäviä venäläisten kanssa, mutta emme koskaan vilpittömästi, vain muodollisesti, teeskennellen muiden takia ymmärtämättä kuinka huijasimme ja valehtelimme toisillemme.”

1941 tultuaan natsi-Saksan hyökkäämäksi, Venäjä alkaa sotimaan johtajanaan kommunisti ”punainen Tsaari” Stalin. Yugoslaaviassa kommunisti puolueen johtaja Josip Broz Tito, mies jolla on siniset silmät ja punainen tähti lakissaan, aloittaa vastarinta liikkeen saksalaisia ja italialaisia vastaan, kuten myös Serbian ja Kroatian ääri-nationalisteja vastaan, jotka teurastavat toisiansa. 1945 Yugoslaavia on vapautettu ja kommunisti Yugoslaavia muodostuu. Liittoutuneet vapauttavat Euroopan ja natsien hakaristi on murskattu, ja toinen maailmansota on ohi. 1954 Stalinin kuoltua poliittiset ja taloudelliset suhteet Venäjän kanssa muodostetaan uudelleen, mutta eivät koskaan ”vilpittömästi”.

Rauhan aikakausi

un_isaiah

”Ja kun kuulette sotien ja kapinain melskettä, älkää peljästykö. Sillä näitten täytyy ensin tapahtua, mutta loppu ei tule vielä heti.” – Luukkaan evankeliumi 21:9

”Suuren sodan jälkeen sota tulee vallitsemaan ympäri maailmaa. Monia uusia valtiota ilmestyy… mustia, valkoisia, punaisia ja keltaisi. Kansainvälinen tuomioistuin muodostuu, joka ei salli maiden taistella keskenään. Tämä tuomioistuin tulee olemaan kaikkien kuninkaiden yläpuolella. Missä sota alkaa, tuomioistuin tuomitsee oikeudenmukaisesti, yrittäin muuttaa vihan ja teurastuksen rakkaudeksi ja rauhaksi. Onnekkaat jotka elävät nähdäkseen nämä ajat tulevat oelmaan enemmän kuin onnellisia.

Vähän ajan kuluttua jotkut suuret kuninkaat, kuten myös pienet, aloittavat teeskentelemään kunnioituksessaan tuomioistuinta kohtaan, samalla tehden mitä haluavat… Monia pieniä sotia alkaa tämän takia… tuhannet ja tuhannet tulevat kuolemaan, mutta ei tule isoja sotia. Tulee olemaan muutamia sotia Israelin valtakunnan ympärillä, mutta enemmin tai myöhemmin rauha tulee jopa sinne. Näissä sodissa veli taistelee veljeä vastaan; sitten he tekevät rauhan ja suutelevat toisiansa, mutta heidän vihansa säilyy… Kaikki nämä pienet sodat aloittaa suuret valtakunnat, heidän pahuutensa ja ilkeytensä takia; nuo jotka taistelevat ja teurastavat toisiansa tekevät sen heidän sokean tyhmyytensä takia.”

Monet valtiot itsenäistyivät ja muodostuivat tämän ennustuksen mukaisesti toisen maailmansodan jälkeen, kuten Israelin valtion 1948. Tuolloin alkoi lopun ajat ja samalla pitkä rauhan aika, jolloin on ollut vain pieniä sotia. Ja vain kuten tässä mainitaan, niin pienien sotien takana ovat olleet suurvallat kuten USA, Venäjä ja Kiina.

feast

”Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle…  Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat.” – Luukkaan evankeliumi 17:26-28

”Meidän maassamme, rauhan ja vaurauden aika tulee kestämään pitkän ajan. Monet sukupolvet tulevat syntymään elääkseen ja kuollaakseen rauhassa, tietäen sodista vain viisaista kirjoísta, sanoista ja erilaisista oudoista laitteista. Meidän valtakuntamme tulee olemaan vahva, hyvin pidetty ja kaikkien arvostama. Ihmiset tulevat syömään vain valkoista leipää, ja koko nisua vain kun he haluavat. Kaikki tulevat ratsastamaan ympäriinsä kärryillä ilman härkiä. Ihmiset tulevat matkustamaan taivaalla, katsoen alas meidän maatamme niin kuin kaksinkertaiselle Tara vuorelle… 

Serbia menestyy parhaiten, kun mies jolla on siniset silmät ja on valkoisen hevon selässä hallitsee, joka tulee Serbiaan tuoden jonkinlaisen uuden uskonnon. Hän tulee nousemaan valtaistuimellemme, ja hän tulee olemaan vahva ja hyväkuntoinen, eläen pitkän elämän lähelle sataa vuotta. Hän tulee pitämään paljon metsästämisestä, ja yhdellä kertaa metsästäessä hän tulee putoamaan valkoisen hevosensa selästä ja näin menettämään jalkansa. Tästä haavastaan hän tulee kuolemaan, eikä hänen suuresta iästään.”

Autot ja lentokoneet todellakin ovat tulleet, kuten myös Kirjoitukset sen ennusti (autot Nah. 2:4, lentokoneet Jes. 60:8). Tässä mainitut oudot laitteet ovat radio, tv ja tietkone, mitä tuolloin 1800-luvun lopulla ei vielä ollut. Yltäkylläisyys on tullut ja ihmiset todellakin voivat valita leipänsä sellaisenaan, kuin sen haluavat. Tässä mainittu sinisilmäinen mies valkoisen hevosen selässä on edellä mainittu Tito, joka toi ”uuden uskonnon” kommunismin. Valkoinen hevonen kuvaa voittajaa ja sitä hän hallitsikin Yugoslaavia kuolemaansa saakka 1981, joka ei tapahtunut metsästyksessä (vaikka hän siitä ja ratsastuksesta pitikin), mutta hän menetti jalkansa diabetekseen ja kuoli myös siihen.

Luopumus ja ihmisjärjen tuotokset

tech-labtop

”Ja sinä, Daniel, sulje nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti; kunnes monet opetetaan, ja tieto on lisääntynyt.” – Daniel 12:4 (LXX mukaan)

”Kun maailma alkaa elää rauhassa ja yltäkylläisyydessä toisen suuren sodan jälkeen, kaikki tuo on vain katkeraa harhaa, koska monet unohtavat Jumalan, ja he palvovat vain heidän omaa ihmisjärkeänsä… Mitä on ihmisen järki verrattuna Jumalan tahtoon ja tietoon? Ei edes yhtä pisaraa valtameressä.

Ihmiset rakentavat laatikon ja sisällä on joku vekotin kuvilla, mutta he eivät kykene keskustelemaan minun jo silloin kuolleen kanssa, vaikkakin tämä kuva vekotin tulee olemaan yhtä lähellä tätä toistaa mailmaa kuin hiuksen ovat lähellä toisiaan päänahassa. Tämän kuva vekottimen avulla ihminen kykenee näkemään kaiken mitä tapahtuu ympäri maailmaa.

Ihmiset tulevat poramaan syviä kaivoja maahan ja kaivamaan ulos kultaa, mikä antaa heille valon, vauhdin ja voiman, ja maa tulee vuotamaan surun kyyneleitä, koska on paljon enemmän kultaa ja valoa sen pinnalla mitä sen sisällä. Maa tulee kärsimään näiden avointen haavojen tähden. Sen sijaan että työskentelisivät pelloilla, ihmiset kaivavat joka puolella, oikeista ja vääristä paikoista, mutta todellinen voima tulee olemaan heidän ympärillään, joka pystymättä kertomaan heille sanoo: ’Tulkaa, ottakaa minut, ettekö näe että minä olen täällä, kaikkialla ympärillänne’. Vasta monen kesän jälkeen, ihmiset muistavat tämän oikean voiman, ja sitten he ymmärtävät kuinka tyhmää oli kaivaa kaikkia noita reikiä. Tämä voimaa tulee olemaan myös esillä ihmisille, mutta menee kauan ennen kuin he löytävät ja käyttävät sitä.”

Elämme nyt tätä aikaa, kun ihmiset luopuvat uskosta pois (Matt. 24:12, 1. Tim. 4:1) ja tieto lisääntyy (Dan. 12:4, 2. Tim. 3:7) kiihtyvällä vauhdilla. Latinan kielisessä Vulgatassa tieto sana onkin scientia, josta saamme tiedettä tarkoittavan Englannin kielisen sanan science. Kuvaus globaalista kommunikaatiosta on toteunut nyt sateellitti yhteyden ja Internetin kautta, niin että voimme nähdä suoria lähetyksiä ympärimaailmaa ja jopa soittaa videopuheluita toiselle puolelle maailmaa, laitteella joka menee taskuumme helposti. Maasta porattava kulta tässä kuvaa öljyä, jota kuvataankin mustaksi kullaksi. Tässä kuvattu uusi energia muoto on vielä tulematta, joka tulee korvaamaan öljyn. Se voisi olla esimerkiksi jo Nikolai Teslan aikanaan kehittämä vapaaenergia.

brain-synapses

”Henki sanoo selvästi, että viimeisinä aikoina jotkut luopuvat uskosta ja seuraavat eksyttäviä henkiä ja riivaajien oppeja tekopyhien valehtelijoiden vaikutuksesta, joiden omatunto on merkitty poltinraudalla.” – 1 kirje Timoteukselle 4:1-2 (RK)

”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin… opetusta ottamassa, eivätkä koskaan voi päästä totuuden tuntemiseen.” – 2. kirje Timoteukselle 3:1-7

”Niinpä ihminen tulee elämään pitkään, pitkän ajan, tuntematta itseänsä. Tulee olemaan monia oppineita, jotka ajattelevat kirjojensa kautta että he tietävät ja voivat tehdä kaiken. He tulevat olemaan suurena esteenä tälle tajuamiselle, mutta kun ihmiset saavat tämän tiedon, sitten ihmiset näkevät minkälainen harhakuvitelma se oli kun he kuuntelievat heidän oppineitaan. Kun tämä tapahtuu, ihmiset tulevat olemaan pahoillaan että he eivät löytäneet sitä aikaisemmin, koska tämä tieto on niin yksinkertaista.

Ihmiset tulevat tekemään monia tyhmiä asioita, ajatellen että he tietävät ja voivat tehdä kaikkea, tieämättä mitään. Viisaat miehet ilmestyvät itämaista ja heidän viisautensa tulee ylittämään kaikki meret ja esteet, mutta ihmiset eivät tähän viisauteen pitkää aikaa, ja tämä todellinen totuus tullaan julistamaan valheeksi.

Heidän sielujansa ei hallitse Paholainen, vaan joku paljon pahempi. He tulevat uskomaan että heidän harhansa on oikea totuus, vaikka heidän päässään ei tule olemaan mitään totuutta. Täällä kotona se tulee olemaan sama kuin kaikkialla maailmassa. Ihmiset alkavat vihamaan puhdasta ilmaa ja tätä jumalaista raikkautta ja kaikkea jumalaista kauneutta ja tulevat piiloutumaan maalliseen asemaan. Kukaan ei tule pakottamaan heitä siihen, vaan he tekevät sen omasta vapaasta tahdostaan. Täällä Kremnassa monista pelloista tulee niittyjä, ja monet kodit jäävät hyljätyksi, mutta sitten nuo jotka lähtivät tulevat takaisin parantamaan itsensä hengittämällä raikasta ilmaa. Serbiassa ei tulla erottamaan miestä naisesta. Kaikki tulevat pukeutumaan samalla tavalla. Tämä kurjuus tulee meille ulkomailta, mutta se tulee pysymään meillä pisimpään. Sulhanen tulee ottamaan morsiamen, mutta kukaan ei tiedä kuka on kuka. Ihmiset tulevat eksymään ja enemmän ja enemmän tunnottomaksi päivä päivältä. Ihmisiä tulee syntymään tietämättä kuka heidän iso-isänsä ja iso-iso-isänsä oli. Ihmiset tulevat ajattelemaan tietävänsä kaiken, mutta eivät tiedä mitään.”

Aivan kuten Kirjoitukset kertovat viimeisten päivien ihmisistä, niin myös tämä profeetta näki kuinka he tulevat jatkuvasti ottamaan opetusta ja opiskelemaan, löytämättä kuitenkaan totuutta. Kirjoitukset myös kertovat, että lopun aikana ihmiset ovat turmelleet maan (Ilm. 11:18) ja että ”tieto paisuttaa” (1. Kor. 8:1), jonka voi havaita aikamme ylimielisissä oppineissa.

Universumin Luojaa etsimässä

mars-mönkijä

”Vaikka he taivaaseen nousisivat, sieltäkin minä syöksen heidät alas.” – Aamos 9:2

”Vaikka tekisit pesäsi korkealle niinkuin kotka ja vaikka sen sija olisi tähtien välissä, minä syöksen sinut sieltä alas, sanoo Herra.” – Obadja 1:4

”Koko maailma tulee ruttoiseksi oudosta taudista ja kukaan ei löydä hoitokeinoa; kaikki sanovat että tiedän, tiedän, koska olen oppinut ja älykäs, mutta kukaan ei tiedä mitään. Ihmiset tulevat miettimään ja miettimään, mutta he eivät löydä oikeaa hoitokoeinoa, joka on Jumalan apu, kaikkialla heidän ympärillä ja heissä.

Ihminen tulee matkustamaan toisiin maailmoihin löytääkseen elottomia aavikkoja sieltä, ja silti, Jumala antaa anteeksi hänelle, vaikka hän ajattelee että hän tietää paremmin kuin Jumala itse. Siellä, paitsi ikuisessa Jumalan rauhassa, hän ei näe mitään, mutta hän aistii sydämellänsä ja sielullansa kaiken Jumalan kauneuden ja voiman. Ihmiset tulevat ajamaan laitteilla kuussa ja tähdissä. He tulevat etsimään elämää, mutta samanlaista elämää kuin me he eivät tule löytämään. Se tulee olemaan siellä, mutta he eivät tule ymmärtämään sitä ja näkemään että se on elämää.

Joka menee sinne, Jumala antaa anteeksi hänelle, ettei usko Jumalaan kuten se on sopivaa kunnialliselle ja kelvolliselle henkilölle. Kun hän tulee takaisin hän sanoo: ’Oi, te ihmiset, kuka mainitse Jumalan nimen epäillen, menkää sinne missä minä olin, niin näette mikä on Jumalan mieli ja voima’.”

Ei ole sattuma, että ensimmäisen Apollo-kuumoduulin nimi oli Eagle (suom. kotka) ja astronauttien ensimmäiset sanat Kuussa olivat: ”Kotka on laskeutunut!” sekä tietenkin Yhdysvaltalaisille astronauteilla oli symbolina Yhdysvaltojen kotka, koska juuri näin Obadja sanoo kirjassaan kotkan pyrkivän tähtiin. Olemme myös nyt saaneet lukea kuinka ihminen on matkustanut Marssiin ja kuvatulla tavalla etsimään elämää, mutta aivan kuten ennustus sanoi, niin sieltä löytyi vain aavikkoa. Ja aivan kuten tässä yli 100 vuotta vanhassa ennustuksessa sanottiin, niin ihmiset ovat ajaneet kuussa ja nyt Marssissakin, kun Curiosity-mönkijä on laskeutunut sinne ja ottanut sieltä kuvia. Kuvaus ateismista on myös hämmästyttävä, sillä vielä 100 vuotta sitten se ei ollut kovinkaan yleistä, mutta kuitenkin monet avaruudessa ja kuussa käyneet kertovat että se on vakuuttanut heidän universumin Luojan olemassaolosta.

bible-witnessing

”Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.” – Matteuksen evankeliumi 24:10-12

”Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä. Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen, etten minä tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi.” – Malakia 4:5-6

”Mitä enemmän ihmiset tietävät, sitä vähemmän he rakastavat ja välittävät toisistaan. Viha tulee olemaan niin suurta heidän välillään että he välittävät enemmän heidän vekottimistaan kuin heidän sukulaisistaan. Ihminen tulee luottamaan hänen vekottimeensa enemmän kuin lähimpään naapuriinsa…

Kaukaisen pohjoisen kansankunnan keskuudessa pieni mies ilmestyy, joka tulee opettamaan ihmisille rakkautta ja myötätuntoa, mutta tulee olemaan monia Juudaksia ja ulkokullattuja hänen ympärillään, niin että hänellä on monta ylä- ja alamäkeä. Eikä yksikään näistä ulkokullatuista halua tietää mitä on todellinen ihmisen armo, mutta hänen viisaat kirjansa tulevat säilymään, ja kaikki hänen sanansa mitä hän puhuu, ja sitten ihmiset tulevat näkemään kuinka itsepetoksessa he olivat.

Nuo jotka lukevat ja kirjoittavat eri kirjoa numeroilla tulevat ajattelemaan että he tietävät eniten. Nämä oppineet ihmiset tulevat antamaan heidän laskelmiensa johdattaa elämäänsä, ja he tulevat tekemään ja elämään tarkalleen niin kuin nämä numerot kertovat heille. Näiden oppineiden joukossa tulee olemaan hyviä ja pahoja miehiä. Pahat tekevät pahoja tekoja. He myrkyttävät ilman ja veden ja levittävät kulkutauteja merien, jokien ja maan päälle, ja ihmiset alkavat kuolla yllättäen moniin sairauksiin. Nuo hyvät ja viisaat huomaavat, että kaikki tämä vaiva ja kova työ ei ole penninkään arvoista ja että se johtaa maailman tuhoon, ja sen sijaan että etsisivät viisautta numeroista, he alkavat etsimään sitä mietiskelystä.”

Viimeisten päivien ihmisten monimuotoinen kuvaus voidaan yksinkertaistaa rakkauden kylmenemiseksi. Tämä onkin yksi lopun ajan suurin eksytys, mutta unversumin Luoja ei suinkaan hylkää maailmaa, vaan tulee olemaan herätystä. Tämän lisäksi muutkin ennustukset ja Kirjoitukset puhuvat herätyksen alkavan Pohjoismaista (Sak. 6:8, Jer. 25:32). Ja tätä herätystä tulee seuraamaan myös vastustajat, jotka alkavat lyömään kanssapalvelijoitaan eli kyseessä on uskonnolliset ulkokullatut ihmiset (Dan. 11:33-35). Myös tässä kuvatut kulkutaudit ja nälänhätä ovat yksi selkeä lopun ajan merkki (Luuk. 21:11).

Ahdistus ja viimeinen sota

Third_World_War

”Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin…” – Ilmestyskirja 6:15

”Kansan keskuudessa olevat oppineet johdattavat monet ymmärrykseen, mutta heitä sorretaan miekalla ja tulella, heitä vangitaan ja heitä ryöstetään jonkin aikaa. Mutta keskellä sortoa heitä vähän autetaan, ja monet liittyvät heihin liehakoiden. Jotkut oppineista kompastuvat, jotta heidän joukkonsa koeteltaisiin, puhdistettaisiin ja kirkastettaisiin lopun ajaksi, sillä vielä on aikaa määrähetkeen.” – Daniel 11:33-35 (RK)

”Kun he alkavat mietiskellä enemmän, he tulevat lähemmäksi Jumalan viisautta, mutta se tulee olemaan liian myöhäistä, koska pahat ovat jo hävittämässä koko maata ja ihmisiä alkaa kuolla suurissa määrin. Sitten ihmiset pakenevat kaupungeista maalle ja etsivät vuoria joissa on kolme ristiä, ja siellä, sisässä, he voivat hengittää ja juoda vettä. Nuo jotka pakenevat pelastavat itsensä ja heidän perheensä, mutta eivät pitkäksi aikaa, koska tulee suuri nälänhätä. Tulee olemaan runsaasti ruokaa kylissä ja kirkonkylissä, mutta se on myrkytettyä. Moni syö sitä nälän takia ja kuolee välittömästi. Nuo jotka paastotavat loppuun selviytyvät, koska Pyhä Henki pelastaa heidät ja he tulevat olemaan lähellä Jumalaa.”

Tätä sotaa käyvillä ihmisillä on tiedemiehiä, jotka keksivät erilaisia ja outoja kanuunankuulia. Kun ne räjähtävät, nämä kanuunankuulat, sen sijaan että tappaisivat, ne heittävät loitsun kaikkien noiden ihmisten päälle; ihmisten, armeijoiden ja karjan. Tämä loitsu nukuttaa heidät, ja he nukkuvat taistelemisen sijaan, ja jälkeenpäin he tulevat tajuihinsa.

Me [serbialaiset] emme taistele tässä sodassa, mutta muut tulevat taistelemaan päistämme. Palavia ihmisiä tulee putoilemaan taivaalta Pozegan (kylän) yläpuolella. Vain yksi maa maailman ääressä, suurten merien ympäröimänä, yhtä suuri kuin Eurooppamme, tulee elämään rauhassa, ilman mitään vaikeuksia… Sen päälle tai siihen ei yksikään kanuunankuula räjähdä! Nuo jotka pakenevat ja piiloutuvat vuoriin missä on kolme ristiä, löytävät suojan ja pelastuvat elääkseen yltäkylläisyydessä, onnellisuudessa ja rakkaudessa, koska sitten ei ole enää sotia…”

Ihmiset tulevat pakenemaan kaupungeista maalle (Jes. 13:14), kuten monet muutkin ovat ennustaneet, ja yhteiskunnan romahduttua herää pieni joukko oppineita ihmisiä julistamaan totuutta. Tämä kuitenkin on jo ahdistuksen aikana, jolloin vain Pyhän Hengen sinetöimät voivat selvitä – jos hekään. Tässä kuvatut ristit voivat olla bunkkereiden turvaovien kääntövipuja ja myös Kirjoitukset kuvaavat, että ihmiset tulevat pakenemaan vuorilla ja luoliin, kun tuleva maailman johtaja saa täyden vallaan viimeiseksi kolmeksi ja puoleksi vuodeksi ennen Messiaan paluuta maan päälle.

”… silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina. Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.” – Matteuksen evankeliumi 24:16-21

Jesussecondcoming

”Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, ja se on oleva korkein kukkuloista, ja sinne virtaavat kansat… He istuvat kukin oman viinipuunsa ja viikunapuunsa alla kenenkään peljättämättä. Sillä Herran Sebaotin suu on puhunut. Sillä kaikki kansat vaeltavat jumalansa nimessä kukin, mutta me vaellamme Herran, meidän Jumalamme, nimessä aina ja iankaikkisesti.” – Miika 4:1-5

4 comments on “Mitar Tarabic – Serbian profeetta

 1. Luin tämän artikkelin nyt tarkemmin, ilman ’seulontaa’. Aion lukea vielä uudestaan ja tulostaa tämän paperille.
  Uskon, että suurin osa näistä ennustuksista on jo toteutunut ja osa on vielä toteutumatta. Olemme kaikki saaneet jopa omin silmin nähdä, että ne ovat toteutuneet juuri niin, kuin on ennustettu.
  Hyvin mielenkiintoinen huomio on se pohjoisesta tuleva pieni mies, joka julistaa rakkautta ja empatiaa, aitoa toisista välittämistä.
  Mitä pienellä tässä tarkoitetaan?
  Mikä on pohjoinen?
  Raamatusta en löydä ko. pientä miestä, mutta koko artikkeli herättää halun lukea enemmän Jumalan sanaa, Raamattua. Ilman Jumalaa ja Hänen sanansa tuntemista on vaikea, tai mahdotonta selvitä näissä lopun ajoissa.
  Voi olla, ettei tätä kommenttiani lue kovinkaan moni, mutta ainakin sain esittää jotain mietteistäni.

  Tykkää

  • Rauhan tervehdys.

   Ainakin minä luin sen ja iloitsen, että kirjoitukseni sai sinut tutkivalle mielelle.

   ”Nämä olivat jalompia kuin Tessalonikan juutalaiset; he ottivat sanan vastaan hyvin halukkaasti ja tutkivat joka päivä kirjoituksia, oliko asia niin.” – Apostolien teot 17:11

   Kun profetia on Jumalan inspiroimaa sanaa, siinä on elävyyttä ja pysyvyyttä. Sitä voi tutkia vuosien jälkeen hämmästellen ja silti se niin elää, ettei voi tyhjentävästi sitä ratkaista.

   Siunauksin, MM.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s