Polvijärven hajaannus

Äärikarismaattinen TV7 kanava on nimennyt pastoreikseen Veijo Piipposen ja Aulikki Hartikainen-Piipposen. Televisiokanavalla he antavat ymmärtää, että he ovat tuoneet suuren siunauksen ja herätyksen Polvijärven kuntaan, mutta todellisuus ei voisi olla kauempana. Seurakunta on hajonnut, uskovaiset ovat hajaantuneet ja jotkut ovat jo luopion tiellä sekä kunnan alueella on tapahtunut useita avioeroja ja itsemurhiakin. Missä susi on kulkenut, sieltä löytää useita hengellisiä ruumiita. Mistä hengestä on kyse ja voiko Herra vielä eheyttää Polvijärven?

”Moni sanoo minulle sinä päivänä: ’Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?’ Ja silloin minä lausun heille julki: ’Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät’.” – Matteus 7:22-23

Valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin; älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän.”
– Heprealaiskirje 10:24-25

Advertisement

8 comments on “Polvijärven hajaannus

 1. Ei meillä ole taistelu lihaa ja verta vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkivaltoja vastaan taivaan avaruuksissa. Ef. 6:12.
  Vihollisen töitä Polvijärvellä ei voida laittaa Piipposten syyksi, he ovat Jumalan lapsia. Olkaamme varovaisia ettemme koske Jumalan voideltuihin. Ei ole hyvä todistus maailmalle kun uskovat tappelevat keskenään tai antavat väärän todistuksen. Antakaa sijaa Jumalan tuomioille. Koetelkaa kaikki ja pitäkää sitä mikä hyvää on. Olkaa armahtavaiset, niinkuin teidän isänne on armahtavainen.

  Tykkää

  • Hedelmä on hyvin surullista ja valitettavasti hapatus on levinnyt muuallekin. Herra armahtakoon.

   Jumala ei ole voideltu vääryyden tekijöitä eikä kukaan ole arvostelun yläpuolella, paitsi Jumala yksin. Tämä on tärkeä muistaa. Vääryydestä on nuhdeltava.

   ”Sillä paljon on niskoittelevia, turhanpuhujia ja eksyttäjiä, varsinkin ympärileikattujen joukossa; semmoisilta on suu tukittava, sillä he kääntävät ylösalaisin kokonaisia huonekuntia opettamalla sopimattomia häpeällisen voiton vuoksi… Tämä todistus on tosi; sentähden nuhtele heitä ankarasti, että tulisivat uskossa terveiksi.” – Tiitus 1:10-13

   Tykkää

   • Shalom, kiitos Herralle, että Suomen Siionissa on vielä niitä miehiä ja naisia, jotka tuovat esille nämä ikävät TV 7:n eksytykset ja väärät opit ja nuhtelevat väärää opetusta jakavia ja kehottavat parannukseen❣ .
    Herra tulee pian💗 rukoillaan kestämistä loppuun saakka, Herra on uskollinen omilleen ja vie työnsä omissaan loppuun saakka. Ylistys Isälle ja Pojalle ja Pyhälle Hengelle nyt ja iankaikkisesti. Amen.❣

    Tykkää

  • Valitettavasti molemmat ovat rikkoneet antamansa avioliittolupauksen Jumalan ja ihmisten edessä. Tästä lähin he eivät ole kykeneviä julistamaan Täyttä Evankeliumia. Avioerosta he eivät voi opettaa, koska itse ovat eronneet . Aivan samaa, jos joku saarnaaja valehtelisi, niin kuinka hän voisi opettaa aiheesta: Älä valehtele!

   Tykkää

 2. Tätä sanomaa he ovat jakaneet Herra voi tehdä ihmeitä.ja vie työn loppuun saakka aikanaan kuuntelin ,mielestäni huomasin tästä puuttuu jotain tärkeää ,pohja on heikko jos julistus koetellaan.

  Tykkää

 3. Tervehdys.Lähetätkö minulle tilaisuusaikataulut missä käyt puhumassa 2018 kiitos.Jumalan siunausta elämääsi.Toivoo.Sauli Harjulampi.Viehepolku 2A 1 72600 Keitele.Puh 0408161940 Rukoiletko lasteni ja äitini ja veljieni ja siskoni pelastumisen puolesta ja minunkin puolestani.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s