Isaskarilaiset ja riifattilaiset suomalaiset

Suomi löytyy muinaisista Kirjoituksista erityisellä tavalla ja Suomen asema onkin ollut aivan erityinen kansakuntien keskuudessa. Mitä voimme löytää Kirjoituksista Suomen kohtalosta liittyen Isaskarin heimoon ja riifattilaisiin? Onko Suomella tulevaisuutta ja mikä on Suomen asema viimeisinä päivinä Venäjän liittouman rakentuessa silmiemme edessä?

”Isaskar on luiseva aasi, joka loikoilee karjatarhojen välissä.” – 1. Mooses 49:14

Isaskar ja saatu palkka

421.jpg~originalf

”Kun Jaakob illalla palasi vainiolta, meni Leea häntä vastaan ja sanoi: ’Minun luokseni sinun on tultava, sillä minä olen ostanut sinut poikani lemmenmarjoilla’. Ja hän makasi sen yön hänen kanssaan. Ja Jumala kuuli Leeaa, ja Leea tuli raskaaksi ja synnytti Jaakobille viidennen pojan. Niin Leea sanoi: ’Jumala on palkinnut minulle sen, että annoin orjattareni miehelleni’. Ja hän antoi hänelle nimen Isaskar.” – 1. Mooses 30:16-18

Suomen hengelliset juuret menevät yli 4,000 vuoden taakse muinaiseen Isaskarin sukukuntaan, joka oli yksi 12 Israelin kansakunnan heimosta. Tämä sukukunta hävisi n. 600 eKr. kun assyrilaiaset veivät heidät pakkosiirtolaisuuteen ja sieltä he levisivät ympäri Eurooppaa ja lopulta myös Suomeen.

Alunperin Babyloniasta Irakin alueelta kutsuttu kohti luvattua maata lähtenyt Aabraham sai pojan nimeltä Iisak ja hän sai taas pojan nimeltä Jaakob. Ja tämä Jaakob tuhansia vuosia sitten sai merkillisten sattumien seurauksena kaksi vaimoa, Raakelin ja Lean.

Tämä toinen syrjitty Leea vaimo sai kuitenkin ensin neljä poikaa Jaakobin kanssa, mutta sen jälkeen hän oli lakannut synnyttämästä ja hän teki toisen vaimon Raakelin kanssa sopimuksen, että jos hän antaa Alruuna-kasvista tuotetun lemmenmarjat Raakelille, niin hän saisi tehdä vielä yhden pojan Jaakobin kanssa ja tästä viidennestä pojasta tuli Isaskar. Luku viisi kuvaa paholaisen hyökkäystä, mutta myös armoa, ja nämä kuvaavatkin Suomen historiaa hyvin, joka on ollut täynnä hyökkäyksiä ja suurta armoa universumin Luojalta.

Nimi Isaskar on hepreaa ja tarkoittaa ”saada palkka”. Tämä viittaa siihen, että Lea sai Isaskarin palkaksi siitä kun hän antoi lemmenmarjat Raakelille ja orjattarensa Silpan vaimoksi Jaakobille (1. Moos. 29:24). Nämä kaksi olivat varmasti Lean arvokkainta omaisuutta tuolloin. Suomi maksoikin ainoana maana sotakorvaukset sekä Yhdysvalloille ensimmäisessä maailmansodassa, että myös Neuvostoliitolle toisessa maailmansodassa.

Isaskarin sukukunta oli pieni ja heidän alueensa oli aivan keskellä ja siihen kuului pohjoinen Jisreelin varustettu kaupunki Galilean meren etelä puolelta, mutta Isaskarin asema oli kuitenkin tärkeä. Sillä universumin Luojan ilmestysmajan alttarin vihkiäisiin tuli juutalaisten heimon jälkeen 12 heimosta toisena uhraamaan isaskarilaiset (4. Moos. 7:18). Jotkut ovat sanoneetkin, että Messias Jeesus lempikansa on juutalaisten jälkeen suomalaiset.

489.jpg~original

”Ja Isaskar ja Naftali jotka jäivät muurin alle lähestyivät ja murtivat kaupungin portit, ja sytyttivät tulen kaupungin porttien luo, että rauta sulaisi, ja kaikki Jaakobin pojat tulivat kaupunkiin, he ja kaikki heidän miehensä, ja he taistelivat Sarton kaupungin asukkaita vastaan, ja löivät heidät miekan terällä, ja yhtään heistä ei jäänyt pystyyn.” – Oikeamielisen kirja 38:33

Juutalaiseen perimätietoon kuuluva Oikeamielisen kirja kertoo edeltävän tapauksen, kun Jaakobin pojat olivat sodassa miehineen ja tuolloin nuori Isaskar toimi Naftalin kanssa erityisinä pioneereina mennen muurien alle ja polttaen portit auki, että he pääsisivät hyökkämään kaupunkiin.

Kun Joosefin veljet hylkäsivät hänet ja kastoivat hänen vaatteensa vereen uskotallekseen isällensä että eläimet tappoivat hänet (1. Moos. 37:31), Oikeamielisen kirjan (43:10) mukaan se oli Isaskar, joka keksi tämän ovelan juonen. Häntä pidettiin siis erittäin neuvokkaana.

Suomalaiset ovat olleet niin ikään erittäin neuvokkaita ja pioneereja.

”Isaskarin pojat, seisokaa ja kuolkaa, mutta jättäkää vain palanut maa vihollisten käsiin.” – Marsalkka Mannerheim

Ennustuksia Suomelle

issachar_color

Isaskar on luja aasi, ja sioittaa itsensä rajain välille. Hän näki levon hyväksi, ja maan ihanaksi; ja kumarsi hartiansa kantamaan, ja on veronalainen palvelia.” – 1. Moos. 49:14-15 (Biblia)

Ennen kuolemaansa Jaakob antoi ennustuksen koskien kaikkia 12 heimoa ja Isaskaria kohtaan annettu erityinen ennustus.

Tässä ennustuksessa häntä kuvataa lujaksi aasiksi, joka kuvaa hyvin sisua suomalaisissa Ja tämä aasi sijoittaa itsensä levolliseen ja ihanaan maahan kahden rajan välille. Nämä kaksi rajaa kuvaavat länttä (Natoa) ja itää (Venäjää) ja läpi Suomen historian Suomi on ollut lännen ja idän välisien kiistojen välikappaleena, josta on syntynyt jopa oma termi suomettuminen.

Se, että aasilla on taakka selässään ja hän on veronalainen palvelija kuvaa sitä, että Suomi on joutunut monesti maksumieheksi vieraalle sitä hallineella suurelle vallalla historian aikana, kuten Ruotsille, Venäjälle ja viimeisenä Euroopan unionille, jolle Suomi on joutunut maksamaan veroa tai jäsenmaksua. EU komissio arvioi myös hiljattain raportissaan, että Suomi kuuliaisimpia veronmaksajia.

issachar

”Isaskarilaisia, jotka ymmärsivät ajan ja käsittivät, mitä Israelin oli tehtävä, 200 päämiestä, ja kaikki heidän veljensä heidän johdollansa.” – 1. Aikakirja 12:32

Isaskarille juutalaiset ovat antaneet kaksi symbolia, joista toinen on aasi ja toinen on kirja. Koska yksi Isaskarin pojista oli Job (1. Moos. 46:13) ja Jobin kirja on Kirjoituksien vanhin kirja, sopiikin kirja erittäin hyvin symbolisoimaan Isaskarin heimoa.

Kirja kuvaa myös sitä mitä isaskarilaisista kerrottan. Sillä, he olivat hengellisesti oppineita ja he olivat uskonnollisina opettajina omaten ymmärryksen ja käsityksen. Perimätiedon mukaan he olivatkin Sanhedrin-neuvoston jäseniä eli sen aikaisen eduskunnan päättäjiä. Suomessa eduskunnassa onkin samalla tavalla 200 kansanedustajaa, kuin oli isaskarilaisia päämiehiä.

Jaakobin lisäksi myös profeetta Mooses antoi seuraavanalaisen ennustuksen.

”Iloitse, Sebulon, kun liikkeelle lähdet, ja sinä, Isaskar, majoissasi. He kutsuvat kansoja vuorellensa, siellä he uhraavat oikeita uhreja. Sillä he imevät merten rikkauden ja hiekkaan kätketyt aarteet.” – 5. Mooses 33:18-19

Tässä ennustetaan Isaskarin kutsuvan kansoja vuorelle. Tämä vuori kuvaa hengellistä voimaa ja myös juutalaisen perimätiedon mukaan isaskarilaiset olivat kaikista tehokkaimpia tekemään käännynnäisiä eli johtamaan pakanoita tuntemaan universumin Luojaa. Suomesta käsin ollaankin tehty paljon lähetystyötä ympäri maailmaa.

Tässä mainitaan myös hiekkaan kätketyt aarteet. Suomi on tullut tunnetuksi teknologisista innovaatioista ja mikrosirut tehdäänkin piistä eli hiekasta, jolloin suomalaiset ovat todella löytäneet hiekkaan kätketyt aarteet. Isaskarilaisia pidetäänkin rikkaina ja hyvin menestyneinä erityisesti johtuen heidän oppineisuudestaan ja tiedosta.

Pääministeri Sipilä menestyneenä tietotekniikan insinööri kuvaa lähes täydellisesti isaskarilaista sukukuntaa suomalaisena.

Suomen tulevaisuus palvelijana

Haplogroups_europe

”Jaafetin pojat olivat Goomer, Maagog, Maadai, Jaavan, Tuubal, Mesek ja Tiiras. Ja Goomerin pojat olivat Askenas, Riifat ja Toogarma.” – 1. Mooses 10:2-3

Kirjoituksien tutkija Paul James-Griffiths on selvittänyt ensimmäisen Mooseksen kirjan 10. luvun perusteella kansakuntien esi-isät ja hän asettaa suomalaiset Riifatin pojiksi, jotka kuuluvat goomerilaisiin eli germaanien sukuun, jotka taas periytyvät jaafettilasista, johon kuuluvat kaikkia vaaleaihoiset kuten eurooppalaiset ja aasialaiset.

Riifattilaiset ovat finno-ugrilaisia kansoja, jotka tulevat Karpaattien vuoristosta Unkarin alueelta. Riifatin nimi viittaakiin suoraan Karpaattiin. Ja sitä kautta riifattilaiset kuvaavat suomalaisia.

Kun isaskarilaiset kuvasivat Suomen hengellisiä siunausta ja asemaa, niin riifattilaiset kuvaavat Suomea etnisenä ryhmänä erityisesti geneettisellä tasolla.

Suomi_venäjä

”Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin (Venäjän), Mesekin (Moskovan) ja Tuubalin (Tubolskin) ruhtinas…Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat – lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten.” – Hesekiel 38:3-7

Venäjä nousee viimeisinä päivinä liittoumansa kanssa.

Venäjän ja sen liittolaisissa mainita useita eri kansakuntia kuten Iran ja Pohjois-Afrikan valtiot, mutta siellä mainitaan myös Goomer, joka kuvaa germaanilaisia kansoja ja Putinin neuvontantaja Aleksandr Duginin tavoite onkin tehdä Moskovan ja Berliinin välinen liittouma.

Ja Suomi kuuluu myös osittain pohjan periltä eli Pohjoismaista olevaan Toogarmaan, mutta toiselta osalta Goomerin sillä hänen poikansa oli Riifat. Näin Suomi joutuu osaksi kokonaan (Toogarman) ja osaksi autonomiseen asemaan (Riifat Goomerin poikana) Venäjän alle.

Oletko sinä valmis muutoksiin Suomessa? Mihin sinä pistät turvasi kun ympärillä tapahtuu mullistavia asioita? Ja joko sinä olet kohdannut elävän Messias Jeesuksen?

7 comments on “Isaskarilaiset ja riifattilaiset suomalaiset

  1. Paluuviite: Herodilaisten paluu

  2. Oli valaisevat ja mielenkiintoinen Raamatun mukaan kin ilmestystietoutta täynnä oleva tärkeä artikkeli. KIITOS! TEKIJÄLLE JA SIUNATTUA UUTTA MIELELLÄÄN LISÄÄ.

    Tykkää

  3. se mitä voidaan on Jumalan Hengen ilmoittamin totuuksin ja ajatellen mitä yhteneväisyys ”rukoilemme mitä kokea ilmoitus ja ohjaus olisi” kokea selvyys osaltani olen palvelusten Herrat linjalla on oikein … ihmettelemme maassa ja taivaalla ilmiöitä ja mihin suhteemme pitää pitänee Jeesukseen Kristukseen … rukouksin Herra Herralle Herralla … kuljemme rukoillen johdattaja on

    Tykkää

  4. Suomalaiset eivät ole riifattilaisia. DNA N ei ole Jaafetin jälkeläisten dna:ta http://jarmo10.org/dnari.htm
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisen_isälinjanlinjan_haplotyyppi
    Suomalaisilla on pääasiallinen haplotyyppi N ja minullakin se on N-M321. Tätä samaa haplotyyppiä on löydetty Länsi-Kiinasta Western Zhou-era Peng cemetery -hautausmaalta, Jiang Coutysta, Shanxista. Sitä löydetään runsaasti Siperian pohjoisosissa asuvilta suomensukuisilta kansoilta.

    Tykkää

Jätä kommentti