Ahdistuksen aika

Kirjoitukset kertovat, että on tulossa suuri ahdistuksen aika, jolloista ei koskaan ole vielä ollut eikä sen jälkeen tule. Tämä ahdistuksen aika on lyhyt, vain n. seitsemän vuotta ja Kirjoitukset kertovat yksityiskohtaisesti mitä tuolloin tapahtuu. Tätä ennen uskovat evakuoidaan pois, jonka seurauksena kauan odotettu tuleva maailman johtaja astuu estraadille ja sen jälkeen alkaa kolmas maailmansota Venäjän liitttouman hyökkyäksellä Israeliin, jota myös Googin sodaksi kutsutaan. Sodan jälkeen tuleva maailman johtaja sitoo seitsemän vuotisen valerauhan. Näitä kuvaa Ilmestyskirjan kuudennen luvun tunnetut neljä ratsastajaa; valkoinen- (maailman johtaja), punainen- (Googin sota), musta- (puute ja katumus) ja kalpea hevonen (sairaudet ja kuolema).

ahdistuksen_aika

”Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.” – Matteus 24:21

Advertisement

5 comments on “Ahdistuksen aika

   • Missä Raamatussa sanotaan, että juuri seurakunta pidättää antikristusta nousemasta valtaan? Mihin perustuu ajatus että se on juuri seurakunta? Onko muita syitä, joihin tässä (kuin seurakunta pidättää) voidaan raamatussa viitata?

    Tykkää

    • Tähän ei ole yhtä tyhjentävää vastausta ja tästä on olemassa muutamia erilaisia tulkintoja, niin että jotkut pitävät pidättäjänä arkkienkeli Mikaelia Danielkin kirjan 12. luvun alun mukaan.

     Itse kuitenkin vedoten mm. näihin jakeisiin, että Pidättäjä on Pyhä Henki, joka on Messiaan seuraajissa. Näin he toimivat kuin suola estäen Antikristusta astumasta lavalle.

     ”Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi. Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä; eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville.Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.” – Matteus 5:13-16

     Alkutekstin mukaisesti käännettynä 2. Tess. 2:7, mm. Aapeli Saarisalon käännöksessä, käy ilmi, että pidättäjä on Hän eikä se, jolloin kyseessä voi vain olla Pyhä Henki. Ylöstempauksen jälkeen on pelikenttä vapaa Antikristukselle.

     Tästä olen kirjoittanut vähän tarkemmin tässä artikkelissa tulevan maailman johtajan eli Antikristuksen ilmestymisestä.
     https://ennustuksia.wordpress.com/2013/06/23/maailman-johtajan-ilmestyminen/

     Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s