Siunattua joulua ja hyvää uuttavuotta

Vuosi 2017 on ollut mielenkiintoinen mihin on sisältynyt monia erikoisiakin hengellisiä ilmiöitä sekä heräämisen merkkejäkin. Haluan tämän videon myötä kiittää jokaista kuuntelijaa ja lukijaa. Olen saanut menneenä vuonna kohdata monia uusia veljiä ja sisaria Kristuksessa sekä olen saanut niin kiittävää kuin kriittistäkin palautetta. Kiitän niistä myös ja jos sinulla edelleen on kysyttävää, niin yhteystiedot -osiosta voit laittaa minulle suoraan palautetta. Oikein siunattua joulua ja hyvää uuttavuotta.

”Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!” – Luukas 2:14

Löydyt kaikki opetusvideoni tästä linkistä: https://www.youtube.com/channel/UCnGcQGsvRfnY0CI83FEjd3w

Advertisement

One comment on “Siunattua joulua ja hyvää uuttavuotta

  1. Kiitos jouluevankeliumeista Sanan mukaan. Siunausta ohjelman tekijöille hyvistä ohjelmista. Kerran sain Mauno Mattilalta rohkaisevan profetian. Olin alamaissa: ”Olen vain vanha vaimo, onkohan minulla enää mitään tekoa Jumalan työssä?” Seuraavan kerran, kun tuli viestinä Mauno Mattilan ohjelma, hän katsoi suoraan ja sanoi: ”Älä noin sano, Jumala katsoo sydämeen, ei ikään.” Kiitos, sain rohkaisun ja jälleen oli ilo palvella rakasta Vapahtajaani.”

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s