Alois Irlmaier ja kolmas maailmansota

Irlmaier

Alois Irlmaier (1894 – 1959) oli saksalainen kaivon kaivaja, josta tuli kuuluisa näkyjen näkijä ja selvännäkijä. Hän ennusti mm. 1. maailman sodassa pommien iskuja ja auttoi ratkomaan rikoksia. Yksi hänen merkittävimmistä ennustuksistaan koskee 3. maailman sotaa.

* Kun kaikki sanovat, että on rauha, niin silloin sytty taistelu välimerellä – tilanne tulee olemaan kireä.
* Varsinainen kipinä sotaan syttyy Balkanin niemimaalta (Kreikka, Turkki, Makedonia,…).
* Näen yhden ”suuren” kaatuvan, ja verinen tikari on hänen vierellään – ja sitä seuraa kosto.
* Kaksi miestä tappaa kolme korkea arvoista henkilöä, mutta joku muu maksoi heille siitä.
* Yksi murhaajista on pieni tumma mies, toinen vähän pitempi vaalea tukkainen, jossakin päin Balkanin niemimaata.
* Kolmannen murhan jälkeen se alkaa yöllä. Näen kolme numeroa selvästi, kaksi kahdeksikkoa ja ysin. (88 9)
* Sota alkaa auringonnousussa ja hän tulee erittäin nopeasti, niin että maanviljelijät istuvat pubeissaan pelaamassa korttia sotilaiden tullessa.
* Paljon kuolleita, armeija tulee idästä, mutta kuitenkin kaikki tapahtuu erittäin nopeasti. Näen kolmosen, mutta en tiedä ovat ne päiviä vai viikkoja.
* Suuri joukko marssii idästä Belgradiin ja jatkaa eteenpäin Italiiaan. Sen jälkeen kolme pansaroitua kiilamuodostelmaa etenee salaman nopeudella Tonavan pohjois puolta Saksaan kohti Reiniä ilman ennakkovaroitusta. Tämä tapahtuu niin yllättäen, että väki pakenee täydessä paniikissa länteen ja monet tiet ovat tukossa autoista. Kaikki mitkä tulevat olemaan esteenä nopeasti eteneville panssareille hävitetään. Tovanan sillat Regensburgissa häviävät ja Frankfurtista ei jää jäljelle paljon mitään. Reinin Laakso tuhotaan myös pääasiallisesti ilmasta.
* Näen kolme kiilaamaista muodostelmaa tulossa. Venäläiset eivät pysähdy mihinkään jatkaessaan kolmessa kiilassa. Yötä päivää he ajavat päästäkseen Ruhrin alueelle, missä monet uunit ja tulisijat palavat.
* Kosto tulee välittömästi ison meren toiselta puolelta (Yhdysvalloista), vaikkakin keltainen lohikäärme tunkeutuu samalla Alaskaan ja Kanadaan, mutta se ei pääse pitkälle.
* Ja sitten sataa keltaista jauhetta viivoina. Kun kultainen kaupunki on tuhottu, se alkaa. Kuin keltainen viiva se menee ylös kaupunkiin lahdella.
* Se on kirkas yö kun he alkavat heittämään sitä (keltainen tomu).
* Panssarit ovat vielä ajamassa, mutta he jotka istuvat niissä heistä tulee kuolleita.
* Mihin vain se laskeutuu, siellä kaikki kuolee; puut, pensaat, karja ja nurmi, kaikki kuihtuvat, vain talot jäävät.
* En tiedä mikä se on, mutta se on pitkä viiva ja kuka menee linjan yli menehtyy. Sitten kaikki kiilamuodostelmat hajoavat. Kukaan ei tule takaisin enään.
* Lentokoneet pudottavat keltaista jauhetta Mustamanmeren ja Pohjanmeren välille, joka synnyttää Baijerin leveän kuoleman kaistaleen.
* Tällä kaistaleella ei mikään kasva eikä kukaan voi elää. Venäjän huoltoketju tulee katkeamaan tällä.
* Reinissä hyökkäys viimeinen torjutaan ja kolmesta kiilasta ei yksikään sotilas palaa kotiin.
* Lentäjät pudottavat mustialaatikoita jotka räjähtävät ja päästävät keltaista jauhetta ennen kuin osuvat maahan, joka tappaa kaiken. Näille alueille ei kukaan voi astua vuoteen tai heitä kohtaa kuolema.
* Nämä laatikot ovat saatanallisia, ja tappavat ihmisiä niin että heiltä sulaa liha luiden päältä.
* Sitten joku idästä päin lentävä pudottaa jotakin suureen veteen ja jotakin outoa tapahtuu. Meri nousee korkeaksi kuin torni ja laskeutuu peittäen kaiken veden alle (tsunami).
* Koko tapahtuma ei kestää kauaa, vain kolme päivää (tai kolme viikkoa tai kuukautta).
* Sitten on oleva maanjäristys. Eteläinen osa Englantia putoaa vajoaa mereen. Valtiot meren keskellä (saaret) ovat vaarassa ja talojen korkuiset aallot vaahtopäineen upottavat saaria.
* Sodan aikana tulee suuri pimeys tulee ja kestää 72 tuntia (3 päivää) ja oleva pimeää päivälläkin. Sitten alkaa myrskytä ja salamoida ja suuri maanjäristys järisyttää maata. Älkää menkö tuona aikana taloista ulos, sillä ulkona oleva pöly tappaa kaiken, vaan pysykää sisällä ja rukoilkaa. Yön aikana tulee kuolemaan enemmän ihmisiä kuin kahdessa maailmansodassa yhteensä. 72 tunnin jälkeen tuuli puhaltaa kuoleman pilvet pois itään.
* Kaupungista, jossa rautatorni seisoo (Pariisi), tulee omien kansalaistensa uhri. He itse sytyttävät kaiken palamaan ja syttyy vallankumous, ja anarkia vallitsee.
* Anarkia leviää myös Italiaan ja he tappavat paljon ihmisiä siellä, niin että Paavikin pakenee, mutta monet papit kuolevat ja monia kirkkoja poltetaan.
* Venäjällä myös vallankumous syttyy ja sisällissota. Ruumita tulee olemaan niin paljon, että niitä ei enään edes kerätä teiltä.
* Suuret puoluejohtajat tekevät itsemurhia ja niin veri puhdistaa suuren syyllisyyden pois.
* Näen punaisia massoja sekoitettuna keltaisiin naamoihin (kiinalaisiin) ja siitä tulee yleinen mellakka ja kamala tappaminen.
* Ristiä tullaan kunnioittamaan uudelleen ja Venäjän ihmiset alkavat jälleen uskoa Jumalaan. He laulavat Pääsiäis-lauluja ja polttavat kynttilöitä pyhien kuvien edessä.
* Kristittyjen rukouksilla hirviöt helvetistä kuolevat ja myös nuoret uskovat jälleen ja rukoilevat. Kun kaikki on ohi ja osa asukkaista on kuolleita, ihmisillä on jälleen Jumalan pelkoa.
* Lait, jotka toivat kuoleman lapsille (abortit) hävitetään. Ja sitten tulee rauhaa ja hyvä aika.
* Paavi, joka pakeni meren taakse pitkäksi aikaa, palaa. Ja kun kukat puhkeavat kukkiin niityillä, he palaavat ja surevat kuolleita veljiään.
* Ja noiden tapahtumien jälkeen koittaa pitkä ja hyvä aika, mutta ihmisten on aloitettava alusta siitä mistä heidän isosiänsä aloittivat. Loppu.

Kirjoituksien viittauksia tapahtumiin

”Kun he sanovat: ’Nyt on rauha, ei hätää mitään’, silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” – 1. Tessalonikalaiskirje 5:3

”Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.” – Joel 2:30-31

”Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa. Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.” – Ilmestyskirja 16:10-12

”Ja seitsemäs enkeli vuodatti maljansa ilmaan, ja temppelistä, valtaistuimelta, lähti suuri ääni, joka sanoi: ’Se on tapahtunut’. Ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää; ja tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä. Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan. Ja kaikki saaret pakenivat, eikä vuoria enää ollut. Ja suuria rakeita, leiviskän painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle; ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa raesateen vitsauksen tähden, sillä se vitsaus oli ylen suuri.” – Ilmestyskirja 16:17-21

”Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Entisiä ei enää muisteta, eivätkä ne enää ajatukseen astu; vaan te saatte iloita ja riemuita iankaikkisesti siitä, mitä minä luon. Sillä katso, iloksi luon minä Jerusalemin, riemuksi sen kansan. Minä iloitsen Jerusalemista ja riemuitsen kansastani; eikä siellä enää kuulla itkun ääntä eikä valituksen ääntä. Ei siellä ole enää lasta, joka eläisi vain muutaman päivän, ei vanhusta, joka ei täyttäisi päiviensä määrää; sillä nuorin kuolee satavuotiaana, ja vasta satavuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen.” – Jesaja 65:17-20

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s