Paluu paratiisiin

Vaikka edeltävät profetiat ovat maalanneet synkkiä kuvia tulevista tuomioista, niin kuitenkin Kirjoitukset kertovat parhaan olevan vielä edessä eikä se tarkoita taivasta, sillä kun synnytystuskat eli suuri maailmaa ravistelevat ahdistuksen aika on ohitse ja tämän maailman ruhtinas vangitaan, alkaa tuhat vuotinen valtakunta, jossa Messias itse hallitsee. Tämä alkaa sillä, kun Messias tulee maan päälle ennen ahdistuksen aikaa ylöstemmattujen ylösnousemusruumissa olevien pyhien kanssa ja sotii jumalattomia vastaan. Tämä onkin oikeastaan Ilmestyskirjan pääsanoma ja uskovien kärsivällisyyteen palkka.

”Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.” – Ilmestyskirja 3:21

Armageddonin sota Messiasta vastaan

megiddo

”Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä… Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.” – Ilmestyskirja 16:13-16

Tämän ajan viimeinen taistelu tulevan maailman johtajan johdolla tullaan käymään Harmageddonilla. Nimi Harmageddon tarkoittaa Megiddon vuorta ja taistelu tullaan käymään tuolla paikalla.  Jo toisessa maailman sodassa Winston Churchchill lähetti tuolle geopoliittisesti merkittävälle paikalle joukkoja, koska hän tunsi Kirjoituksien ennustukset. Paikka on strategisesti erittäin merkittävä ja on risteys Afrikan, Aasian ja Euroopan välillä. On myös merkittävää, että Messiaan kotikaupunki Nasaret oli tuon laakson vieressä ja ehkäpä Hän Isänsä ohjauksessa pystyi näkemään ennalta ne tulevat sodan tapahtuvat siellä. Kirjoítukset sanovat, että koko maailma ja kaikki kansakunnat kerääntyvät tuonne ja todennäköisesti ne kerääntyvät sinne eri syistä kolmen saastaisen hengen vetäminä tullen ikään kuin vahingossa vedettyä mukaan taisteluun.

second_coming

”Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa… Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.” – Ilmestyskirja 19:11,14

”Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin. Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi.” – Sakarja 14:3-5

Toisin kuin ylöstempauksessa, näkyvässä Messiaan paluussa on Hänen pyhänsä Hänen mukanansa ja he tulevat taistelemaan Hänen rinnallaan. Tämä tapahtuu kuitenkin vasta, kun juutalaiset ottavat Hänet vastaan ja toivottavat Hänet tervetulleeksi sanoen: ”Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen” (Matt. 23:39), mutta tämä tapahtuu vasta kun juutalaisista on jäljellä vain yksi kolmannes eli heitä tulee kohtamaan vielä suurempi joukkosurma kuin holokausti, jossa kuoli ”vain” noin puolet juutalaisista.

Uusi kuningas ja uudet hallitsijat

secondcomming1

”Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta. Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.” – Ilmestyskirja 20:4-6

”Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi… Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa. Ja mitkä maan sukukunnista eivät käy ylös Jerusalemiin kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, niille ei tule sadetta. Ja jos egyptiläisten sukukunta ei käy eikä tule sinne ylös, ei tule sitä heillekään; vaan heitä on kohtaava se vitsaus, millä Herra rankaisee niitä pakanakansoja, jotka eivät tule sinne ylös viettämään lehtimajanjuhlaa.” – Sakarja 14:5-18

”Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita? Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita?” – 1. Korintolaiskirje 6:2-3

Messias Jeesuksen tullessa ne ahdistuksen ajan uskovat, jotka eivät ottaneet pedon (biologista tunniste) merkkiä vaan valitsivat marttyyri kuoleman, heräävät kuolleista Samalla maailman hallinto muoto muuttu kuningas kunnaksi, niin että Messias itse hallitsee Jerusalemista kansakuntia ja Hänen uskovansa muita kansakuntia. Jokainen kansakunta tulee tuolloin lähettämään vuosittain lehtimajajuhlille edustajansa tai he saavat rangaistuksen. Uskovat nostetaan tuolloin niin ylös, että enkelit tulevat heidän tuomittavakseen.

un_isaiah

”Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, kukkuloista korkeimpana, ja kaikki pakanakansat virtaavat sinne. Monet kansat lähtevät liikkeelle sanoen: ’Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana’. Ja hän tuomitsee pakanakansojen kesken, säätää oikeutta monille kansoille. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.” – Jesaja 2:2-4

”Silloin susi asuu karitsan kanssa, ja pantteri makaa vohlan vieressä; vasikka ja nuori leijona ja syöttöhärkä ovat yhdessä, ja pieni poikanen niitä paimentaa. Lehmä ja karhu käyvät laitumella, niiden vasikat ja pennut yhdessä makaavat, ja jalopeura syö rehua kuin raavas. Imeväinen leikittelee kyykäärmeen kololla, ja vieroitettu kurottaa kätensä myrkkyliskon luolaan. Ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sillä maa on täynnä Herran tuntemusta, niinkuin vedet peittävät meren.” – Jesaja 11:6-9

Encyclopedia of Wars -tietosanakirjan mukaan on tunnetun ihmiskunnan historian aikana ollut 1763, mutta Messiaan hallitessa vihdoinkin sodat loppuvat! YK:n päämajan ulkoseinässä lukee Jesaja kirjan luvun 2 teksti: ”Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan” ja tämä tuleekin vihdoikin toteutumaan Messian hallitessa, niin että sodat ja taistelut loppuvat, kun Saatana on vangittu eikä villitse enää ihmisiä sotimaan. Eikä ainoastaan väkivalta ihmisten välillä, vaan myös eläinten, niin että eläimetkään eivät taistele enää ja näin ollen koko maaplaneetta tulee vapaaksi synnin kirouksesta. Kuinka hieno se tuleekaan olemaan, kun ei ole sotia, rikoksia, väkivaltaa tai korruptiota, vaan todellinen rauha. Tämä on se, mitä koko ihmiskunta on odottanut ja josta viisaimmat filosofit ovat kirjoittaneet satoja kirjoja.

Howard Storm näki kuolemanrajakokemuksessaan näyn tulevasta ajasta, jolloin maailma vaikutti täysin erilaiselta ja ihmiset elivät yhteydessä toisiinsa, luontoon ja Luojaan aivan erityisellä tavalla. Tuossa ajassa kuolema ei ollut ikävä asia, vaan sitä juhlittiin kuin syntymää.

Viimeinen sota

space-war

”Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan, ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät.” – Ilmestyskirja 20:7-9

”Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.” – Ilmestyskirja 21:1

Kun tuhat rauhan vuotta on ohitse Messiaanista milleniumista, niin silloin vielä kerran päästetään Saatana villitsemään kansoja, koska myös tänä aikana on oltava mahdollisuus kapinaan eli jumalattomuuten, jotta vapaa tahto toteutuu. Saatana onnistuukin villitsemisessä erittäin hyvin ja saa suuren seuraajajoukon, kuten muinakin aikakausina. Tuolloin messiaanisessa valtakunnassa ollaan tämän mukaan edetty myös avaruuteen, sillä nämä joukot kerääntyvät ”yli maan avaruuden” taisteluun. Mutta kuten muinakin aikakausina, niin myös tällöin lopulta Saatana tulee häviämään ja tämän jälkeen tulee suuri valkoisen valtaistuimen tuomio, jossa kaikki historian aikana eläneet ihmiset nousevat tuomiolle. Tuomion jälkeen tehdään uusi taivas ja maa eli kokonaan uusi universumi, joka tulee olemaan täydellinen ilman sairauksia, kuolemaa tai kärsimystä, ja jossa Messiaaseen uskovat saavat elää ikuisesti. Oletko sinäkin mukana tuossa uudessa universumissa?

”Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.” – Ilmestyskirja 20:6

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s