Jumalan kolminaisuus

Jumala ei ole niin yksinkertainen ymmärtää, kuin ajattelemme, sillä me olemme vain luotuja olentoja ja Hän on Luoja. Yksi vaikea alue on ymmärtää Jumalan kolmiyhteys, niin että Hän on Yksi Jumala ja kuitenkin Hän on ilmoitettu kolmessa persoonassa; Isä, Poika ja Pyhä Henki. Yksi vertauskuva tästä on vesi, joka voi olla nestettä eli vettä, kaasua eli höyryä ja kiinteää eli jäätä, mutta se on kuitenkin aina vain H2O. Tämän opin sisäistäminen ehkäisee ja erottaa jo suurista osista harhaliikkeistä. Näissä opetuksissani käsittelen jumaluuden olemusta ja siihen liittyviä harhoja.

”Sillä Herra (Isä) on meidän tuomarimme, Herra (Pyhä Henki) on johdattajamme, Herra (Poika) on meidän kuninkaamme; hän pelastaa meidät.” – Jesajan kirja 33:22

”Sillä kolme ovat, jotka todistavat taivaassa: Isä, Sana ja Pyhä Henki, ja ne kolme yksi ovat.” – 1. Johanneksen kirja 5:7

Advertisement

2 comments on “Jumalan kolminaisuus

  1. Kaipaan selvyyttä oheiseen videoon: https://youtu.be/6R0ZgZEmOqs
    Käykö Jumala sotaa satanaa vastaan koko aikajatkumolla, eli Raamattu muuttuu sodan käänteiden mukaan, ufot eli henkivallat muuttavat aikaa vai suurvallat muuttavat menneisyyttä itselleen paremmaksi ja Raamattu muuttuu samalla ? Onko Raamatussa kuvattu patsas nostettu nykyajasta ohjaten eli muuttaen menneisyyttä eli ihmiskunnan koko nopea 6000 vuoden kehitys on toteutettu muuttamalla menneisyyttä aikamatkailulla ? Miten patsaan jalkoihin osuva kivi muuttaa aikaa, Maata ja taivasta ? Syntyykö vuori, joka ei voi kaatua, aikamatkailulla ?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s