Seitsemällä sinetillä suljettu Raamattu

Raamattu on kaikille tarjolla oleva kirja, mutta kuitenkin siitä sanotaan että se on sinetöity seitsemällä sinetillä, siinä toistuu seitsenkertaisuuksia ja luku seitsemän on esillä tavattoman monta kertaa siinä. Jopa aikanaan venäläinen matemaatikko Ivan Panin löysi Raamatun alkutekstin sanoista toistuvan seitsenkertaisuuden. Näissä raamattutunneilla käsitellään historiaa, seurakunnan aikaa ja viimeisinä päiviä seitsemän eri ryhmissä. Mielenkiintoisia hetkiä Raamatun äärellä näiden opetuksien myötä.

”Ja minä näin valtaistuimella-istuvan oikeassa kädessä kirjakäärön, sisältä ja päältä täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun.” – Ilmestyskirja 5:1

Seitsemästi päivässä minä ylistän sinua sinun vanhurskautesi oikeuksien tähden.” – Psalmi 119:164

Advertisement

3 comments on “Seitsemällä sinetillä suljettu Raamattu

  1. Kiitos opetuksista! Annoit videossasi, ”seitsemän maailmanaikaa”, unen koeteltavaksi.

    Todellisen Jumalan Sanan väärentämistä varmasti on tulossa ja ihmiset hoippuvat janoissaan löytämättä Jumalan Sanaa. Esille tuli myös se, että luulet tempauksen tapahtuneen, mutta huomaat olevasi mukana antikristuksen ajassa edelleen Herran Jeesuksen tulemusta odottamassa. Saat siellä vielä olla Jumalan armosta veljiä rohkaisemassa kestämään uskossa, vaikka heillä on ehkä ollut väärä toivo tempauksesta ennen antikristusta.

    Tykkää

  2. Nyt ”Artsi” tutki sinäkin Raamattua rukoillen. Hyvätkin Raamatun opettajat hairahtuvat joskus ja kuuntelevat niitä, jotka varastavat sanan toinen toisiltansa. Tuo uni ja sen selitys oli lohdutukseksi, kun tulee aika jolloin huomataan, että jotkut ennustukset ovat ihmiset ottaneet omalta kieleltään, ja huomataan kuka on tarkannut Jumalan Sanaa. Aikojen lopulla te tulette sen hyvin ymmärtämään.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s