Ilmestyskirjan salaisuudet

Raamatun viimeinen kirja on n. 95 jKr kirjoitettu Johanneksen ilmestys, joka paremmin tunnetaan nimellä Ilmestyskirja. Tämä kirja kertoo etukäteen seurakunta ajan, lopunajan suuren ahdistuksen, tulevan rauhan valtakunnan ajan sekä vanhurskaan osan iankaikkisessa taivaassa, kun uudet taivaat ja maa luodaan. Näillä kolmella videolla käännetään katse tulevaisuuden Ilmestyskirjan valossa.

”Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle, joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt.” – Ilmestyskirja 1:1-2

”Nämä sanat ovat vakaat ja todet, ja Herra, profeettain henkien Jumala, on lähettänyt enkelinsä näyttämään palvelijoilleen, mitä pian tapahtuman pitää. Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!” – Ilmestyskirja 22:6-7

2 comments on “Ilmestyskirjan salaisuudet

    • Raamattu kieltää yhteyden henkiolentoihin, jotka eksyttävät ihmisiä. Ennen pitkään elämässä tämä henkiopas tuo ongelmia, mutta ennen kaikkea se ei voi tarjota sovitusta synneistä.

      Jeesus Kristus on ainoa tie Isän luo taivaaseen. Hänen ristin työ on Jumalan tarjoama voima syntiä vastaan, joka avaa tien taivaallisiin. Rauhaan, jota maailma ei voi tarjota.

      Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti