Patmos saaren vangit

Patmos saaren vangit kertoo vaietun historian Patmos Lähetyssäätiön synkästä puolesta liittyen nykyisen Radio Patmoksen päätoimittaja Leo Mellerin historiaan. Tietenkin mukaan mahtuu hyvääkin humanitaarista avustustyötä jota muutkin järjestöt tekevät, mutta Patmos saaren historiaan mahtuu suuria talousrikoksia, huorintekoa ja huijari Benny Hinnin suosimista sekä äärikarismaattisten kirjojen julkaisemista – ja paljon muuta. Uhrit ansaitsevat äänensä ja vangit vapautensa.

”Ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle; älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä.” – Efesolaiskirje 5:10-11

Sivustolle on myös päivitetty tapahtumia -osioon tuoreita tilaisuuksia, joissa olen puhumassa Jumalan Sanan koko totuutta ilman kompromisseja. Tule paikalle kuuntelemaan ja keskustelemaan kuulemaan Herran sanaa.

Advertisement

3 comments on “Patmos saaren vangit

  1. Mitä tulee kymmenyksiin, viittasi Yeshua niiden maksamisen tarpeellisuuteen –
    koskien jopa minttuja, ruutuja ja vihanneksia – seuraavissa jakeessa (Luuk. 11:42)
    >>Mutta voi teitä, te fariseukset, kun te annatte kymmenykset mintuista ja ruuduista ja kaikenlaisista vihanneksista, mutta sivuutatte oikeuden ja Elohimin rakkauden! Näitä olisi tullut noudattaa eikä noitakaan laiminlyödä.<<

    Kun olen pyrkinyt noudattamaan tätäkin Yeshuan opetusta, olen saanut kokea yliluonnollista taloudellista menestystä näinä noin 40 vuotena, jolloin olen pyrkinyt ohjetta noudattamaan. Ei Yeshua kieltänyt antamasta kymmenysten lisäksi enempääkin, jos on mahdollista ja kaikki lisäavustus on varsin toivottavaa, koska EV-työ tarvitsee uskovien kannatusta ei vain rukouksin ja myös taloudellisin uhrauksin. Olen siunausten vuoksi kyennyt antamaan paljon enemmän kuin vain kymmenykset ja ne olen antanut kiitos-, ylistys- ja palvontauhreina.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s