Salainen seurakunnan ylöstempaus

Aikanaan helluntaisaarnaaja Veikko Manninen julisti profeetallisesti, että Jeesus tulee sitten kun siitä ei enää puhuta, toinen veli Raimo Rahnasto taas sai 1980-luvun lopussa sanoman, että lopunaikana ei seurakuntaa ja maailmaa erota toisista. Vieläpä sotiemme aikana vanhurskas arkkipiispa Gustaf Johansson sai ilmestyksen tempauksesta. Olemme tulemassa tuohon aikaan, kun monet eivät halua eivätkä kestä kuulla, he eivät voi ymmärtää eivätkä odota että Jeesus tulee pian, vaikka Hänen itsensä antamat merkit ovat täyttyneet: hengelliset eksytykset ovat tulleet (Luuk. 21:8), suuria maailmansotia tuli ja uutiset täyttyy sanomiasta sodista (Luuk. 21:9-10), luonnonkatastrofit ja ilmaston villiintyminen on päättäjilläkin jo päällimmäinen huolenaihe (Luuk. 21:11), kristittyjä vainotaan nyt enemmän kuin koskaan (Luuk. 21:12) ja juutalaiset ovat palaneet Jerusalemiin 1900 vuoden jälkeen (Luuk. 21:24)! Tässä opetuksia liittyen tähän julkiseen salaisuuteen, joka pian yllättää koko maailman ja ison osan valvomattomia kristittyjäkin.

”Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.” – 1. Korinttolaiskirje 15:51-51

”Vyöttäkää sentähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä.” – 1. Pietari 1:13

Maranata!

2 comments on “Salainen seurakunnan ylöstempaus

  1. En jaksanut kuunnella ja katsoa näitä videoita, mutta seurakunnan ylöstempaus on aivan oven edessä. Siinä Mauno olet ainakin nyt oikeassa. Nyt on nostettava hätähuuto ihmisille asiasta. Oikeastaan Jeesusta odottavalle se on ilohuuto, mutta niin paljon uskovatkin ovat kiinni tämän maailman menossa ja hyörinässä. Nyt ei ole enää aika mennä mukaan tämän maailman menoihin ja rientoihin. Nyt on aika panna suhde Jeesukseen kuntoon. Hän on tulossa. Maranata. Tule Herra Jeesus.

    Tykkää

  2. Kiitos. Asia on juuri näin. Siunausta sinulle ja perheellesi. Jeesus Herramme tulee pian. Minua lohduttaa suuresti kun löytyy niitä jotka odottavat ja jaksavat yrittää herätellä muitakin. Vaikka ei ole vastakaikua. Toivoisin että jos liikut täällä päin että voisimme järjestää kotikokouksen jossain kodissa. Joitakin uskovia on jotka tarttee rohkaisua. Mutta täällä päin on paljon niitä entisiä Tiaisen kannattajia, jotka ei kykene tuntemaan sitä eksytyksen henkeä mikä siinä vaikutti. Vieläkin kaipaavat sinne Kolarin tulitunneleihin ja muihin fiiliksiin. Aika raskasta on tämä aikakausi. Voimia Herrassa. T. Merja Koskela Haapajärveltä

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s