Tuleva sota Lähi-idässä

Profeetta Aasaf oli ylistyksen johtaja muinaisen Israelin valtakunnan aikana yli 3,000 vuotta sitten. Hän sai viimeisten päivien tapahtumasta ennustuksellisen laulun, joka on talletettu Kirjoituksiin psalmiin 83. Tämä ennustusta alkoi toteutua jo vuonna 1948, kun ympäröivät valtiot ensimmäisen kerran hyökkäsivät nykyistä profeetallista Israelia vastaan, mutta tämä on ollut vasta esitäyttymystä. Loppuhuipentuma he tulevat vielä kerran yhdessä yrittämään Israelin tuhoamista.

”Laulu, Aasafin virsi. Jumala, älä ole niin ääneti, älä ole vaiti, älä ole, Jumala, niin hiljaa. Sillä, katso, sinun vihollisesi pauhaavat, ja sinun vihaajasi nostavat päätänsä. Heillä on kavalat hankkeet sinun kansaasi vastaan, ja he pitävät neuvoa sinun suojattejasi vastaan.” – Psalmit 83:1-3

Pahan liittouma

israelin-kartta-ps83

He sanovat: ’Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta’. Sillä he neuvottelevat keskenään yksimielisesti, he tekevät liiton sinua vastaan: Edomin teltat ja ismaelilaiset, Mooab ja hagrilaiset, Gebal, Ammon ja Amalek, Filistea ynnä Tyyron asukkaat. Myös Assur on liittynyt heihin, nämä ovat käsivartena Lootin lapsilla. Sela.” – Psalmit 83:3-8

Liittoumaa johtaa Lootin lapset, jotka ensimmäisen Mooseksen kirjan (19:37-38) mukaan olivat Ammon ja Moab, joista periytyivät nykyisen Jordanian kuningaskunnan alueen kansat. Jordania miehittikin nykyisin Israelille kuuluva Samariaa ja Juudeaa (eli Jordanjoen länsirantaa) vuosina 1949-1967. Valtaosa nykyisistä palestiinalaiksi lukeutuneista arabeista onkin etniseltä taustaltaan jordanialaisia.

 • Edomin teltat – Palestiinalaiset
 • Ismaelilaiset – Saudi-Arabia
 • Mooab – Ma’an kaupunki Etelä-Jordania
 • Hagrilaiset – Egyptiläiset
 • Gebal – Bybloksen kaupunki Pohjois-Libanonissa
 • Ammon – Amman pääkaupunki Pohjois-Jordaniassa
 • Amalek – Beduiinit ja Siinain niemimaa
 • Filistea – Gazan kaista
 • Tyyron asukkaat – Tyroksen kaupunki Etelä-Libanonissa
 • Assur – Syyria

Näillä kaikilla on tänä päivänä sama tavoite hävittää Israel maailman kartalta! – aivan juuri niin kuin profetia Aasaf kirjoítti 3000 vuotta sitten: ”Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta” (jae 4).

Heidät mainitaan myös kovaäänisiksi sanoilla: ”vihollisesi pauhaavat” (jae 2) ja näin ollen hyökkäys ei tule yllättäen eikä äkkiarvaamatta, kuten myöhemmin tapahtuvassa Googin sodassa (Hes. 38-39).

Ja koska tässä mainitaan, että sinun vihollisesi niin juutalais-kristillistä Jumalaa vihaavat ja vastustavat juutalaisia ja kristittyjä tappaen vain radikaalit muslimit. Näitä kaikkia Israelia ympäröiviä valtiota yhdistääkin se, että ne ovat islamilaisia ja ennustuksessa mainitut kansat muodostavatkin kartalla kuunsirpin, jonka tähtenä ovat Israelissa asuvat palestiinalaiset.

Syy hyökkäykselle ja salaliittolle tulee nousemaan öljy, sillä nyt Israel on tehnyt suuria öljylöytöjä ja ympäröivät valtiot tulevat näkemään sen uhkana heidän öljyn tuotannolleen.

Tuho tulessa

nuke_feature

Kun minä kokoan Israelin heimon kansoista, joitten sekaan he ovat hajotetut, silloin minä näytän pyhyyteni heissä pakanakansain silmien edessä, ja he saavat asua maassansa, jonka minä annoin palvelijalleni Jaakobille. He asuvat siinä turvallisesti ja rakentavat taloja ja istuttavat viinitarhoja. Turvallisesti he asuvat, kun minä panen toimeen tuomiot kaikille heidän naapureillensa, jotka ovat heitä halveksineet. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, heidän Jumalansa.” – Hesekiel 28:25-26

Profeetta Hesekielin ennustus luvn 28 lopussa kertoo, että Israelin heimo kerätään useiden kansojen joukoista ja tätä n tapahtunut nyt viimeiset vuosikymmenet alkaen vuoden 1948, mutta Israel ei ole vielä elänyt turvallisesti, vaan he tulevat sitten vasta elämään turvassa, kun tuomiot kohtaa Israelia ympäröiviä valtiota.

”Totisesti, sinä päivänä, sanoo Herra, minä lopetan viisaat Edomista ja taidon Eesaun vuorelta. Ja sinun sankarisi, Teeman, kauhistuvat, niin että viimeinenkin mies häviää Eesaun vuorelta murhatöitten tähden. Väkivallan tähden veljeäsi Jaakobia kohtaan peittää sinut häpeä, ja sinut hävitetään ikiajoiksi… Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut.” – Obadja 1:8-18

Tästä tuomiosta kertoo Obadjan kirja on Vanhan testamentin lyhin kirja. Sen kertoma merkittävä profetia kertoo tästä tulevasta sodasta, jonka lopputuloksena Israel tulee tuhoamaan ympäröivät valtiot sekä erityisesti Edomin (palestiinalaisten) viisaat eli päättäjät ja Eesaun vuoren eli Saudi-Arabian. On hyvin todennäköistä, että tässä sodassa tuhoutuu islamin uskonnon ydin Mekka ja näin islamin käärme saa kuolin haavan suoraan päähän.

Israel tulee käyttämään tässä sodassa todennäköisesti Simsonin vaihtoehto -nimellä kulkevaa sotilaallista asetta, joka tulee tuhoamaan kaikki ympäröivät valtiot ampumalla raketit esi-asetettuihin kohteisiin, sillä ennustus sanoo että Jaakobin heimo (juutalaiset) ja Joosefin heimo (kristityt) tulevat tuhoamaan tulella ympäröivät valtiot.

Tämän sodan seurauksena tuleekin tapahtumaan monien merkittävien muinaisten Kirjoítuksien ennustuksien toteutuminen kirjaimellisesti ja ympäröivien valtioiden dramaatinen tuho, kuten Damaskon tuho (Jes. 17:1) ja Egyptin Aswan-pato tuho, Saudi-Arabian tuho ja Gazan sekä Libanonin tuho. Ja tämä sota saa aikaan valtavan hengellisen heräämisen noissa maissa, josta mm. profeetta Obadjan kirja ja profeetta Jesajan kirjan 19. luku kertoo kuinka syyrialaiset ja egyptiläiset yhdessä seisovat tuolloin Israelin rinnalla.

”Hän käy ahdistuksen meren lävitse, hän lyö meren aaltoja, ja kaikki Niilivirran syvyydet kuivuvat, Assurin ylpeys painuu alas, ja Egyptin valtikka väistyy pois.” – Sakarja 10:11

”Sinä päivänä on Israel oleva kolmantena Egyptin ja Assurin rinnalla, siunauksena keskellä maata, sillä Herra Sebaot siunaa sitä sanoen: ’Siunattu olkoon Egypti, minun kansani, ja Assur, minun kätteni teko, ja Israel, minun perintöosani’.” – Jesaja 19:24-25

Uusi Suur-Israel

israel_obadja_kartta

”Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä… Ja he ottavat perinnöksensä Etelämaan ynnä Eesaun vuoren, Alankomaan ynnä filistealaiset; he ottavat perinnöksensä Efraimin maan ja Samarian maan, Benjaminin ynnä Gileadin. Ja tästä väestä, israelilaisista, viedyt pakkosiirtolaiset ottavat perinnöksensä kanaanilaiset Sarpatiin asti. Ja Jerusalemin pakkosiirtolaiset, jotka ovat Sefaradissa, ottavat perinnöksensä Etelämaan kaupungit.” – Obadja 1:17-20

”Minä tuon heidät takaisin Egyptin maasta ja kokoan heidät Assurista; minä vien heidät Gileadin maahan ja Libanonille, eikä heille ole riittävästi tilaa.” – Sakarja 10:10

Israelin vallatessa ympäröivät hyökkääjänsä toteutuu jo Abrahamille annettu lupaus alkuperäisistä suuremmista rajoista (1. Moos. 15:18), josta tarkkemin ennustaa profeetta Obadjan ja profeetta Sakarjan kirjat. Tällöin tapahtuu myös suuri juutalaisten paluumuutto, räjähtäneen antisemitismin eli juutalaisvihan seurauksena, jolloin Israel ottaessa pohjoisen Libanonin ja itäisen Jordanian (Gileadin) alueita hallintaansa, juutalaiset siirtyvät sinne. Katso kartta edeltä, jossa myös uudet Israelin rajat.

Ihmeellistä joka tapauksessa tässä Obadjan ennustuksessa on se, että juuri nuo mainitut maa-alueet Israelilta nyt kuitenkin puuttuu, jotka se tässä tulen liekissä ilmestyvässä sodassa tulee perimään.

Tämän jälkeen Israel on siinä tilanteessa kuin profeetta Hesekiel ennustaa: ”[Israel] joka on tointunut miekan jäljiltä… [ja he] asuvat turvallisina kaikki tyynni… [ja] asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.” (Hes. 38:8,11). Ja sitten kolmannessa maailman sotaa kuvaavassa Hesekielin profetiassa puuttuvatkin sitten nämä miehitetyt valtiot, jotka tavallisesti ovat aina olleet mukana sodassa Israelia vastaan.

Tätä kaikkea seuraa valtava hengellinen herätys ja antisemitismin aalto ympäri maailmaa. Oletko sinä valmis siihen, että jotakin dramaattista tapahtuu ja oletko sinä laittanut uskosi elävään universumin Luojaan joka ennalta on kirjoittanut ihmiskunnan historian?

”Vaikka sotajoukko asettuisi minua vastaan, ei minun sydämeni pelkäisi; vaikka sota nousisi minua vastaan, siinäkin minä olisin turvassa.” – Psalmit 27:3

Advertisement

One comment on “Tuleva sota Lähi-idässä

 1. Ylistin aamulla 13.9 Herraa sängyssä ja torkahdin, mutta sitten heräsin ja näin merkillisen näyn jonka kirjasin ylös puhelimeen.

  Näin tuossa näyssä Lähi-idän alueen Israelin yläpuolelta. Ja sitten koko Israelin kartta, mukaan lukien kiistanalaiset alueet, tuli esille verenpunaisena.

  Sitten Israelin kartta muuttui valkoiseksi ja se alkoi laajeta, niin että siitä tuli enempi ympyrän muotoinen. Tästä tuli mieleen Obadjan kirjan profetia, kun Israel ottaa hallintaansa lisää maa-alueita.

  ”Ja he ottavat perinnöksensä Etelämaan ynnä Eesaun vuoren, Alankomaan ynnä filistealaiset; he ottavat perinnöksensä Efraimin maan ja Samarian maan, Benjaminin ynnä Gileadin. Ja tästä väestä, israelilaisista, viedyt pakkosiirtolaiset ottavat perinnöksensä kanaanilaiset Sarpatiin asti. Ja Jerusalemin pakkosiirtolaiset, jotka ovat Sefaradissa, ottavat perinnöksensä Etelämaan kaupungit.” – Obadja 1:19-20

  Lopuksi tuon uuden kartan päälle ilmestyi kolme kirjainta: U.S.A. Tämä hätkäytti ja mieleeni muistui Apostolien tekojen (3:21) sanat kaiken ennallistamisesta, sillä Jeesuksen päivinä juutalaiset olivat kyllä kotimaassaan kuten tänään, mutta he elivät Rooman imperiumin ikeen alla. Jos Yhdysvallat on se Baabelin tytär joka ottaa hallintaansa Lähi-idän, niin kuka lienee on se edomelainen Herodes…?

  Lopuksi näin vielä vilauksen Suomen kartasta, eli uskon tämän liittyvän myös Suomen kohtaloon.

  Uusi Israelin kartta näytti suunnilleen samalta, kuin Israelin kartta kuningas Daavidin aikana.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s