Norjalaisnaisen näky (1968)

emanuel_minos

Emanuel Minosin 1968 ylöskirjaama 90-vuotiaan norjalaisnaisen profetia tulevista tapahtumista. On hämmästyttävä nähdä, että tämä profetia on toteutunut lähes täydellisesti. Emanuel ei tuolloin vielä pystynyt sanoman järkyttävyyden vuoksi tuomaan sitä silloin esille ja paperi hukkuikin 25 vuodeksi, kunnes hän löysi kellastuneen paperin jossa profetia oli ja toi sen järkyttyneenä esille.

”Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan – maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet. Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa. Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut. Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia. Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin. Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan. Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta. Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.

Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia – rikkaat maat. Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.”

Leo Mellerin ohjelmassa Emanuel Minosin haastattelusarja, jossa hän tuo esille omia mietteitään tästä profetiasta.
Osa 1 Osa 2 Osa 3 Osa 4

Kirjoítukset myös ennustavat näistä samaisesta asiosta; menetysteologia (1. Tim. 6:5-8), kristittyjen penseys (Ilm. 3:16) ja moraalinen rappio (Luuk. 17:28-32). Ja sota todellakin tulee ylättäen ja juuri silloin, kun luulemme elävämme rauhassa. ”Kun he sanovat: ’Nyt on rauha, ei hätää mitään’, silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” (1. Tess. 5:3). Tämä edeltävä kohta voidaan kääntää myös ”Kun he sanovat: ’Rauha ja turva (engl. Peace and Security)’…” ja tänä päivän uutisissa nämä kaksi sanaa ovatkin kaikista yleisimmin käytössä, kuten tältä videolta voi havaita.

2 comments on “Norjalaisnaisen näky (1968)

 1. Toissa päivänä luovuin mene(s)tysteologiasta luettuani tämän profetian, joten kiitos siitä. Tuo ”menestystä tavoitteleva kristillisyys” -kohta vastasi täysin ideologiaani, jonka olin saanut Youtuben ”Law of Attraction” -ajatusmallista, heidän arvonsa olivat minusta vääriä alusta alkaen, johtuen heidän suhtautumisestaan rahaan, mutta olin samaa mieltä menestyksen tavoittelusta, joka oli mielestäni hyväksyttävää.

  Sen jälkeen törmäsin ”Sacred Texts” -nettiarkistossa ”New Thought” -liikkeeseen, joka sisälsi paljon Raamatullisen näköisiä väitteitä, joita perusteltiin erilleen irrotettuina asiayhteyksistään, sitten googletin kirkkoja, joissa ajatellaan näin löysin ”Unity Church” -liikkeen, joka vaikuttaa ulkomailla, epäilykseni heräsivät kun näin heidän sivuillaan, että he eivät pidä LGBT-porukkaa syntisinä ja hain Youtubesta hakusanalla ”Unity Church” löysin videon, joka osoitti että he eivät usko Jeesuksen olevan ainoa oikea tie…

  Videolla liikkeen jäseniä osallistui johonkin buddhalaismunkkien meditaatiorituaaliin, näiden sattumusten jälkeen löysin tämän profetian sivuiltasi – joita olen selaillut ennenkin- , se oli viimeinen naula mene(s)tysteologien arkkuun, mieleeni tuli nopealla tahdilla useita Raamatun kohtia, jotka olivat täysin erimieltä ”mene(s)tysteologian” kanssa, esim. muistin erään kohdan (1. kor 7:21) Paavalin kirjeistä ”Jos olet kutsuttu orjana, älä siitä murehdi; mutta vaikka voisitkin päästä vapaaksi, niin ole ennemmin siinä osassasi” . Silloin tajusin, ettei se orja pysty menestymään, vaan hänen on oltava nöyrä isännälleen, muitakin kohtia olisi, mutta niiden ilmoittaminen veisi liikaa tilaa.

  Minulla on omat syyni kutsua kyseistä harhaoppia menetysteologiaksi, koska se sai minut melkein menettämään pelastukseni, nöyryyteni ja kristillisen uskoni… Kiitos tästä postauksesta vielä kerran pelastit luultavimmin sieluni ja toinen kiitos Jumalalle, sekä Kristukselle, että nuo Raamatun kohdat palasivat mieleeni tämän luettuani.

  Tykkää

  • Onpa mukava kuulla, että katse on siirtynyt maallisista taivaallisiin. Miksi kerätä aarteita maan päälle, ”missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat.” (Matt. 6:19), kun voi kerätä iankaikkista aarretta. Jos esimerkiksi annat 500€ lähetystyöhön, on siitä saatu voitto äärettömän paljon suurempi, kuin jos ostat uudet taulu-TV:n, mutta suurin ilo tulee siitä, että sielut pelastuvat.

   Vapaiden suuntien kuten helluntailaisuuden haaste on juuri tämä, että katse laske Kristuksen tulemuksesta maallisiin asioihin. Jopa armolahjoista puhutaan kuin ne olisivat meidän iloksemme olevia ”yliluonnollisia taikoja”.

   ”Sillä me emme ole maailmaan mitään tuoneet, emme myös voi täältä mitään viedä; mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin.” – 1. Kirje Timoteukselle 6:7-8

   Suosittelen rukouksella lukemaan koko 1. kirjeen Timoteukselle (http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Tim.1.html), joka kokonaisuudessaan puhuu paljon rahasta ja miten sitä tulisi käyttää sekä miten siihen tulisi suhtautua. Raamattuhan puhuu rahasta jopa enemmän kuin rukouksesta, kasteesta tai monesta muusta asiasta, sillä Jumalaa kiinnostaa aidosti, kuinka käytämme rahamme ja mitä tavoittelemme elämässä. Jeesus tiivisti lopulta rahan ja Jumalan kahdeksi äärimmäiseksi vaihtoehdoksi.

   ”Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa.” – Matteus 6:24

   Siunausta ja Messias Jeesuksen rakkautta sinulle. Ja muista sivuston kirjoíttajaa rukouksilla.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s