Tuho vedellä ja tulella

Kirjoitukset kertovat, että maailma tuhotaan kaksi kertaa; ensin vedellä ja sitten tulella. Vedellä tuhoaminen tapahtui n. 4300 vuotta, josta kertovatkin melkein 300 kertomusta ympäri maailmaa maailman tuhonneesta tulvasta tai vedenpaisumuksesta. Ja tämän lisäksi on todisteena fossiililöydöt, joita ei synny kuin erityisolosuhteissa kuten tulvassa, ja monet fossiilit ovatkin löydetty seisomasta ja ruokailemasta. Ja suuret geologiset muutokset, kuten Pangea mantereen repeäminen nykyisiksi mantereiksi ja syvyyden lähteiden aukenemisen jäljet repeämisinä Atlantin pohjassa. Ja tietenkin jääkausi on ollut suuresta tulvasta luonnollinen seuraus ja jää on tietenkin juuri tätä vettä. Kirjoitukset kertovat, että maailma ja ihmiset menevät samanalaiseen tilaan ennen tuhoa vedellä, kuin ennen tuhoa tulella. Tässä listattuna joitakin yksityiskohtaisia tapahtumia, jotka tapahtuivat ennen vedenpaisumusta Nooan päivinä ja jotka ovat tapahtumassa meidän päivinämme, jolloin tuleva tuho tulella näyttäisi olevan edessä.

Alhaalla myös otteita Oikeamielisen kirjasta, jonka Vanhan testamentin Kirjoitukset mainitsevat nimellä kohdissa 2. Sam. 1:18 ja Joos. 10:13. Vaikka emme voikaan olla kirjan alkuperästä varmoja, niin kirjan sanoma ei ole ristiriidassa erehtymättömiin ja inspiroituihin Kirjoituksiin, vaan kertoo samat tapahtumat tarkemmin paljastaen yksityiskohtia. Kyseiset kohdat ovat vapaasti käännettyjä 1613 vuodelta olevasta englannin kielisestä käännöksestä suomeksi. Tämän kirjan ensimmäiset kuusi lukua suomeksi on sisällytetty tähän kirjaseeni Vanhasta maailmasta muiden muinaisten apokryfisten kirjoitusten lisäksi.

noah_ark_people_drowing

”Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: (1) he söivät, joivat, (2) naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki.” – Luukas 17:26-27

”Sillä niinä päivinä ihmisten pojat alkoivat rikkoa Jumalaa vastaan, ja rikkomaan niitä käskyjä jotka hän oli antanut Aadamille, olemaan hedelmälliset ja lisääntymään maan päällä. Ja jotkut ihmisten pojista juottivat vaimoilleen (3) juoman, joka teki vaimoista hedelmättömät, jotta nämä säilyttäisivät muotonsa eikä näiden kaunis hahmonsa häipyisi… Ja (4) lapsia synnyttävät naiset olivat miestensä silmissä iljetyksiä leskinä, heidän miestensä eläessä, sillä vain hedelmättömiin he olivat kiintyneitä.” – Oikeamielisen kirja 2:19-22

”Kun (5) ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä, huomasivat (6) Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat. Silloin Herra sanoi: ’Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa (7) 120 vuotta.’… Niin Jumala näki, että maa oli turmeltunut; (8) sillä kaikki liha oli turmellut vaelluksensa maan päällä. Silloin Jumala sanoi Nooalle: ’Minä olen päättänyt tehdä lopun kaikesta lihasta, sillä (9) maa on heidän tähtensä täynnä väkivaltaa; katso, minä hävitän heidät ynnä maan.'” – 1. Mooses 6:1-13

”Ja heidän tuomarinsa ja hallitsijansa menivät ihmisten tyttärien tykö ja ottivat heidän vaimonsa voimalla miehiltään valintansa mukaan, ja ihmisten pojat niinä päivinä otti maan karjasta, peltojen pedoista ja ilmojen siipikarjasta, ja (8) opetti yhden lajin eläinten toisen kanssa sekoitusta, ärsyttääkseen siten Herraa; ja Jumala näki koko maan, ja se oli turmeltunut, sillä kaikki liha oli turmellut tiensä maan päällä, kaikki ihmiset ja kaikki eläimet.” – Oikeamielisen kirja 4:17

”Ja ihmisten pojat kokoontuivat yhteen, noin 700,000 miestä ja naista, ja he tulivat Nooan luokse arkille. Ja he kutsuivat Nooaa, sanoen: ’Avaa meille, että voisimme tulla sinun luoksesi arkkiin — ja miksi meidän pitäisi kuolla?’ Ja Nooa vastasi heille arkista kovalla äänellä, sanoen: ’Ettekö ole kaikki kapinoineet Herraa vastaan, ja (10) sanoneet ettei häntä ole olemassa? Ja siksi Herra toi teidän päällenne tämän pahan, tuhotakseen ja leikatakseen teidät pois maan kasvoilta. Eikö tämä ole sitä, (7) mitä minä puhuin teille 120 vuotta sitten, ja te ette kuunnelleet Herran ääntä, ja nytkö te haluatte elää maan päällä?'” – Oikeamielisen kirja 6:17-20

1) Hedonismi eli nautintojen perässä juokseminen tai ”bilettäminen”, niin että ihmisen ainoa ilon lähde on päihteet ja ruoka. Tänäpäivänä onkin ennätysmäärä alkoholisteja, narkomaaneja ja ylensyöntiä.
2) Irtosuhteet eli naiminen ja naittaminen kuvaavat tämän päivän ”kukasta kukkaan hyppelemistä” ja samalla avioliiton merkitystä ja pyhyyttä pilkataan jopa kirkoissa. Monille ihmisille parisuhde onkin muuttunut enää vain omien seksuaalisten halujen tyydyttämiseksi.
3) Ehkäisy. Jo tuhansia vuosia sitten oli käytössä juoma, jonka avulla saatiin naiset hedelmättömiksi. Motiivina oli myös sama kuin tänäpäivänä eli naisten halutiin pysyä hyvän muotoisina tai ”seksikkäinä”.
4) Lapsen saanet naiset hylättiin tuolloin leskiksi ja samalla tavalla nytkin ylistetäänkin ”sinkkuja”, samalla kun yksinhuoltajien määrä kasvaa nopeasti.
5) Ihmiset alkoivat lisääntyä suuresti ja on arvioitu että tuolloin eli ihmisiä jopa satoja miljoonia. Samalla tavalla nytkin viimeisen sadan vuoden aikana on maailman väkiluku kasvanut eksponentiaalisesti.
6) Jo vuonna 1876 teologi George H. Pember ennakoi kirjassa Earth’s earliest ages viimeiseksi lopun ajan merkiksi Ilmavallan hallitsijan (Ef. 2:2) joukkojen paluun, mutta tällä kertaa seitsen kertaisena. Jumalan pojat, jotka laskeutuivat maan päälle olivat langenneita enkeleitä ja heidän ihmis-enkeli hybridi jälkeläisiään kutsuttiin Nefiileiksi tai Nephilim. Nefiileistä tuli Jumalan heidän surmattuaan riivaajia eli pahoja henkiä maan päälle. Tuntemattomat avaruuden oliot eivät siis olekkaan tuntemattomia tai ulkoavaruudesta, vaan vanhoja tuttuja langenneita enkeleitä. Tästä toisessa artikkelissa enemmän.
7) Maailmalle tuolloin annettiin aikaa 120 vuotta, jonka aikana Nooa saarnasi ihmisille parannusta ja häntä kutsuttiinkin vanhurskauden saarnaajaksi (2. Piet. 2:5). Eräät laskevat tämän laskun alkaneet 1897, kun pidettiin ensimmäinen sionistikokous ja aloimme siirtymään Israelin aikaan, jolloin armon aika loppuisi 2017, mutta joka tapauksessa elämme nyt tuon ajanjakson loppua!
8) Lopullisen tuhon sinetöi maan päällä geeniperimän sekoitus, jonka tarkoituksena oli estää Messiaan syntyminen vaimon siemenestä (1. Moos. 3:15) Kirjoituksien ensimmäisessä ennustuksessa. Nooasta sanottiinkin, että hän on sukupolvessaan tamiym (תמים) eli puhdasrotuinen, koska samaa sanaa käytetään virheettömistä eläinuhreista. Tänäpäivänä tätä samaa tehdään jo ja puhutaan Transhumanismista tai Human+ nimikkeestä. Pedon merkki (Ilm. 13:16) tulee jälleen tekemään tämän geeniperimän muutoksen ja sen ottaneet eivät voikaan enää pelastua (Ilm. 14:9-10).
9) Kaiken seurauksena oli Nooan päivinä väkivallan lisääntyminen ja sama on nähtävissä tänäpäivänä kun murhat, sodat, kansannousut, etniset taistelut, terroristi iskut ja muu väkivalta on jatkuvasti otsikoissa ja elämme yhä väkivaltaisempaa aikaa. Kun kouluista poistettiin rukoukset ja Kirjoitukset, on nyt tilalle tulemassa metallinpaljastimet ja vartijat.
10) Vedenpaisumuksen alettua ja ihmisten tullessa Arkin luokse, jota ilmeisesti olivat pitkään pilkanneet, Nooa kertoi heidän olleessan Jumalan kieltäjiä eli ateisteja. Ateismi nouseekin nyt hurjaa vauhtia ja Suomessakin muutos viimeisen 10 vuoden aikana on ollut raju.

Ihmiset heräsivät siis ennen tuhon tuonnutta tulvaa liian myöhään ja tulivat kolkuttelemaan sitten ovelle, kun se oli jo sulkeutunut. Näin Kirjoitukset sanovat, että tulee myös käymään ennen kuin maailma tuhotaan tulella tulevan ahdistuksen aikana. Vielä on aikaa, mutta koska kaikki merkit ovat täyttyneet voi ovet sulkeutua milloin vain, jolloin on aika kysyä, että oletko sinä pelastunut ja uudestisyntynyt ylhäältä?

”Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan. Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä. Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa… Mutta heidän lähdettyään ostamaan [öljyä lamppuihin] ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: ’Herra, Herra, avaa meille!’ Mutta hän vastasi ja sanoi: ’Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä’. Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.” – Matteus 25:1-13

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s