Laki, laittomuus ja armo

Alkuvuonna 2017 sain sanan Herralta, että lakihenkinen äärikarismaattisuus on nousussa, sillä kun menestysteologinen äärikarismaattisuus on alkanut paljastua, pukee paholainen uudet vaatteet päällensä ja heiluri heilahtaa laidasta laitaan. Ketkä ovat näitä lakihenkisiä julistajia Suomessa, joita erityisesti äärikarismaattinen TV7-kanava on nostanut esille ja miksi se ei ole Raamatun evankeliumi? Mikä on lain ja evankeliumin suhde uskovaiseen?

”Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle.” – Roomalaiskirje 10:2-3

”Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: ’Älä sano sydämessäsi (kuten menestysteologit): Kuka nousee taivaaseen?’ se on: tuomaan Kristusta alas, tahi (kuten lakihenkiset): ’Kuka astuu alas syvyyteen?’ se on: nostamaan Kristusta kuolleista.” – Roomalaiskirje 10:6-7

PS. Sivuston tapahtumia osioon tulee pian lisää kokouksia sekä yhteystiedot osio on päivitetty.

Advertisement

One comment on “Laki, laittomuus ja armo

  1. Olen tormännyt YouTube:ssa aikamatkailijoihin, menneisyyden muuttamiseen, Mandela efektiin. Tavallaan Nebukatnesarin unessa näkemä patsas olisi noussut sekulaarien nykyajassa tai tulevaisuudessa tapahtuvan menneisyyden muuttamisen avulla eli aika ja laki on rikottu ? Olen myös kokenut Mandela efektiä Raamatun tekstiä lukiessa. Tavallaan lakihenkisyydestä puuttuu rakkaus. Ehkä tämä kaikki on huuhaata ja eri käännöksiä ? Tavallaan minulle on vahvistunut, että Jumala ja Jeesus säilyvät muuttumattomana, toimivat ajassa ja ovat meidän turva. Tavallaan maapallo on sielujen vankilaplaneetta, josta pelastuu vain Jeesuksen kautta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s