Apua ahdistukseen

Aikamme on monella tavalla ahdistava, masentava ja epätoivoa luova: luovutaan kristillisistä arvoista, synnistä on tullut hyväksyttyä, seurakunnat ovat kiinni ja uskovaisetkin kokevat yksinäisyyttä. Miten voimme tällaisessa ajassa jaksaa eteenpäin? Mistä löytää toivoa? Ja onko toivomme turhaa? Tässä on rohkaisevia raamattutuntejani sinulle, jota kaikki ympärillä oleva ahdistaa, sillä toivo ei saata häpeään eikä yksikään, joka Herraa odottaa, koskaan joudu häpeään, vaan me saamme nostaa päämme.

”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.” – Luukkaan evankeliumi 21:25-26

”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä. Katso, häpeän ja pilkan saavat kaikki, jotka palavat vihasta sinua vastaan; tyhjiin raukeavat ja hukkuvat, jotka sinun kanssasi riitelevät.” – Jesajan kirja 41:10-11

4 comments on “Apua ahdistukseen

 1. Kiitos Mauno postauksestasi. Olen kuunnellut puheita paljon ja nämä kaikki myös. Monista olen saanut paljon. Kiitos Herralle niistä.

  Siunattua viikonloppua sinulle ja perheellesi.

  Tykkää

 2. Tilanne on tänä päivänä se että totuuden puhujat – kuten Mauno Mattila – yritetään ajaa marginaaliin niiden toimesta jotka eivät kestä totuutta. Jopa heidät, jotka antavat tukensa Maunolle, yritetään vaientaa. Tietyillä maamme merkittävimmillä vapaiden suuntien kristillisillä toimijoilla on tänä päivänä käytössään ammattihakkerit, joiden tehtävä on vaientaa totuuden puhujat käytössään olevilla menetelmillä. Heidän julistajansa ovat valmiita tekemään mitä tahansa manipuloidakseen kohdeyleisönsä siten, että vaino voidaan ”oikeuttaa” ”toisinajattelijijoita” kohtaan. He tietävät että heidän oma hillotolppansa on vaarassa jos heidän kannattajansa pääsevät näkemään totuuden. Tämän vuoksi maassamme on sota sananvapaudesta kristillisessä skenessä juuri sellaisessa muodossa kuin se nykytilanteessa on. Totean vain sen, että sen vuoksi että blogikirjoitus tai mikä tahansa hengellinen artikkeli on jonkin merkittävän tahon toimintaa pyörittävän tekemä, ei tarkoita, että siinä olisi mitään kristillistä tai edes hyvää vaan se voi olla päinvastoin tietoista ja tarkoitushakuista harhaanjohtamista. Profetia, joka annetaan monille ei ole aina aito vaan sen takana voi olla vaikuttamiseen pyrkivät motiivit. Koetelkaa aivan kaikki, mikä on lähtöisin Herrasta ja mikä ei. Rukoillaan ja valvotaan omaa hengellistä tilaanne, sillä aika on paha ja hengellisen kentän sudet ovat keskuudessamme. Mauno, suurta Jumalan siunausta sinulle, Herra olkoon väkevästi kanssasi kaikessa!

  Tykkää

   • Lisätäänpä tähän vielä, että kenenkään ei kannata vaipua synkkyyteen, vaikka tänä päivänä voikin joutua kokemaan mielipidevainoa jopa kristilliseltä taholta. Jumalamme on todellakin suuri ja voi kaiken. Silmät on hyvä pitää auki ja Herra voi osoittaa asioiden oikean tilan, mutta vaikka olisikin tietoinen pahuudesta myös kristillisellä puolella ytimiä myöten, Jumalan hyvyys ja rakkaus on kuitenkin tätä paljon suurempi. Valvominen on tärkeää, siinä säästyy monelta, vaikkei säästyisi vainolta. Vaino tuo mukanaan siunauksen, salaisuus jota olen saanut nähdä ja kokea, koska vaino vetää lähelle Kristusta.
    Meidän tulee silti edistää todellista, sanoisinko jumalallista, oikeudenmukaisuutta tässä maailmassa ja jos voimme, tuoda apua kärsivälle maailmalle. Teille jotka koette vainoa tai olette ahdistuksissa, haluan rohkaista Vuorisaarnan sanoilla. Vaikket olisi uskossa, voit hakea netistä Raamatusta löytyvän Vuorisaarnan sanat. Siinä on eräät maailman rohkaisevimmista, vahvimmista sanoista, jotka erilaisissa ahdistuksissa oleville on koskaan lausuttu. Ja hyvä uutinen, ne sanat ovat totta myös tänään, Vapahtaja todellakin elää!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s