Paholaisen kivitaulut ja kymmenen käskyä

Paholainen pyrkii jäljittelemään Messiasta ja universumin Luojaa, näin myös kymmenen käskyn kohdalla. Georgian osavaltioon on tuntematon ryhmä rakentanut kivitaulut, jotka paljastettiin vuonna 1980. Näissä suurissa kivitauluissa lukee kymmenen ohjetta tai periaatetta, joita voisi sanoa paholaisen kymmeneksi käskyksi. Tätä monumenttia kutsutaan myös Amerikan Stonehengeksi ja siinä kirjattu sanoma on kopioitu kahdeksalle eri kielellä. Tässä artikkelissa käydään läpi nuo kymmenen ”käskyä” ja mitä ne todella käytännössä tarkoittavat.

Koska tämä artikkeli ei ole Kirjoituksista eikä myöskään profeetoilta, niin tämä artikkeli aloittaa uuden ”Kivet huutavat” -kategorian, johon tulevaisuudessa tulee kaikki ennustukset Kirjoituksien ulkopuolelta, mutta jotka ovat merkittäviä tulevaisuutemme kannalta. Kivet kuvaavat kuolleita hengettömiä ihmisiä, jotka universumin Luoja laittaaa huutamaan jos kukaan muu ei puhu profetaallista sanomaa.

Georgia_guidestones

”Minä sanon teille: jos nämä olisivat vaiti, niin kivet huutaisivat.” – Luukas 19:40

”1. Älkää antako maapallon väkiluvun kasvaa yli 500 miljoonan, ja pitäkää se jatkuvassa tasapainossa luonnon kanssa.”

Ensimmäinen kohta on jo suorastaan veret seisauttava. Jo monumentien pystyttämisen aikaan 1980 oli maailman väkiluku 4,5 miljardia ja nyt se on jo yli 7 miljardia. Tämä tarkoittaa, että monumentin pystyttäjien agenda on tappaa yli 90% ihmisistä! Epäilemättä tarkoituksena on lisätä sotia, epidemioita, nälänhätää ja väkivaltaisuuksia – kaikki tietenkin yhteisen hyvän nimeen. Ylikansoittuminen on kuitenkin täysi myytti, sillä jos jokaiselle ihmiselle annettaisiin n. 1000 neliömetriä elintilaa, niin kaikki maapallon ihmiset mahtuisivat Texasin osavaltioon ja koko muu planettaa jäisi viljeltäväksi. Nälänhätä ja köyhyys johtuuvatkin ahneudesta ja eriarvoisuudesta. Universumin Luoja antoi käskyn lisääntyä ja täyttää maa, jolloin Hän huolehtii lopusta. Tämä käsky vielä uudistettiin katastrofaalisen vedenpaisumuksen jälkeen, joka tuhosi korruptoituneet eläimet ja ihmiset.

”Ja te olkaa hedelmälliset ja lisääntykää, enentykää maassa ja lisääntykää siinä.” – 1. Mooses 9:7

”2. Opastakaa lisääntymään viisaasti, vaalien laatua ja moninaisuutta.”

Toinen kohta pohjimmiltaan sama kuin mitä Hitlerikin yritti pitäessään arjalaisen rodun puhtaana. Kyse on siis Eugeniikasta eli rotuhygienista, jossa halutaan säännöstellä ja ohjata ihmisen lisääntymistä tietyllä tavalla. Tässäkin tuodaan esille myös laaduun vaaliminen, joka tarkoittaa tietenkin määrän vähenemistä. Universumin Luoja ei kuitenkaan erottele ihmisiä ihonvärin tai ulkoisten ominaisuuksia mukaan, vaan kaikki ovat Messias Jeesuksessa yhtä.

”Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Messiaassa Jeesuksessa.” – Galatalaiskirje 3:28

”3. Yhdistäkää ihmiskunta elävällä uudella kielellä.”

1948 oli monella tavalla merkittävä vuosi, mutta myös siksi että tuolloin alkoi tämä agenda maailman yhdentymisestä; poliittisesti, ekonomisesta kuin uskonnollisestikin. Universumin Luoja on kuitenkin asettanut ihmisille rajat ja maat (5. Moos. 32:8, Apt. 17:26), koska ihmiskunnan historiassa ensimmäinen yritys Baabelin tornissa Nimrodin johdolla osoitti, että maailmanlaajuinen ykseys kasvattaa myös pahuuden uusiin mittoihin.

”Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä.” – 1. Mooses 11:6-7

”4. Johtajakaa intohimolla, uskolla, perinteillä ja kaikkia asioilla järjellä muunneltuna.”

Mainitut asiat eivät itsessään ole huonoja, mutta lauseen loppu joka sanoo ”järjellä muunneltuna” kertoo, että ihmisen itsensä on määriteltävä nämä asiat. Näin jää tilaa universumin Luojalle vain hyvin vähän, jos itse päätämme mikä on oikein ja väärin eikä kyse enää ole aidosta uskosta.

”Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan…” – 2. Korintolaiskirje 10:5

”5. Suojelkaa ihmisiä ja kansakuntia oikeudenmukaisilla laeilla ja oikeudenmukaisin tuomioistuimin.”

Tämä yleismaailmallinen lausahdus on sellaisenaan hyvä, mutta koska se ei ota kantaa mitä on ”oikeudenmukainen laki” niin sellaisenaan tämäkin lausahdus on kuin huuto tuuleen. Lakimme ja oikeudenmukaisuutemme täytyy perustua aina johonkin lähtökohtaan ja länsimaiselle yhteiskunnalle se on ollut universumin Luojan Sana, joka on kirjattu pyhiin Kirjoituksiin.

”Älkää tehkö vääryyttä tuomitessanne; älä ole puolueellinen köyhän hyväksi äläkä pidä ylhäisen puolta, vaan tuomitse lähimmäisesi oikein.” – 3. Mooses 19:15

”6. Sallikaa jokaisen kansan päättää itse omista sisäisistä asioistaan ja ratkaiskaa ulkoiset kiistat kansainvälisessä tuomioistuimessa.”

Jos kansainvälinen tuomioistuimelle annetaan valta päättä ”ulkoisista kiistoista”, niin se lopulta tulee ohjaamaan täysin myös sisäisiä lakeja. Tämä siis tarkoittaa lopulta globaalia liittovaltiota, johon epäilemättä maailma onkin menossa.

”Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat” – Apostolien teot 17:26

”7. Välttäkää pikkumaisia lakeja ja hyödyttömiä virkamiehiä.”

Tässä on aidosti yksi järkevä lause, joka kuitenkaan sellaisenaan jälleen sano mitään ilman ohjenuoraa.

”Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.” – 1. kirje Timoteukselle 2:1-2

”8. Etsikää tasapaino yksilöllisten oikeuksien ja yhteisöllisen vastuun välille.”

Jälleen yleismaailmallinen hyve yksilövapauden ja lakien tasapainosta, mutta joka ei myöskään sellaisenaan tarkoita mitään ellei ole jotakin ohjenuoraa. Orjakin omaa aina jotakin oikeuksia ja toisaalta vapainkin ihminen on lakien alla.

”Hallitsijan suosiota etsivät monet, mutta Herralta tulee miehelle oikeus.” – Sananlaskut 29:26

”9. Arvostakaa totuutta, kauneutta ja rakkautta; etsikää harmoniaa äärettömyyden kanssa.”

Totuus, kauneus ja rakkaus ovat hyviä asioita, mutta sellaisenaan ne eivät tuo iloa ja rauhaa, vaan ainoastaan näiden lähteiden tunteminen, jotka tulevat kaikki universumin Luojasta. Harmonia äärettömyyten kanssa taas antaa väärän kuvan ja viittaa ihmisen reinkarnaatioon eli uudestisyntymiseen kuoleman jälkeen, joka on suuri eksytys.

”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” – Johannes 14:6

”10. Älkää olko syöpä maan päällä – jättäkää tilaa luonnolle.”

Tässäkin kohtaa toistuu tämä ajatus, että ihminen on syöpä maan päällä. Tämä lähtee suuresta valheesta, että ihminen on kehittynyt itsekseen ja on vain eläin. Kirjoitukset kertovat kuitenkin, että juuri ihminen on erityisen arvokas ja luotu universumin Luojan kuvaksi sekä Hän kuoli jokaisen ihmisen puolesta, joka laittaa ihimiselle äärettömän suuren hintalapun ja arvon.

”Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.” – 1. Mooses 1:27

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s