Valvontaa ja propagandaa

Jo natsi-Saksan Hitler ja Neuvostoliiton Stalin pyrkivät kontrolloimaan kansalaisiaan asettamalla uusia lakeja ja kieltoja, kuten poistaa kansalaisilta aseet ja mahdollisuus kokooontua vapaasti. Kuitenkin, tuleva maailmanhallitus ja sen maailman johtaja tulevat olemaan tässä monta kertaa tehokkaampia ja pyrkimät kykenemään seuramaan jokaista ihmistä maapallolla. Nyt uutisissa ollut NSA paljastus on yksi pieni vilaus yhdeltä osa-alueelta siitä kaikkesta mitä on tulossa, kuten vuonna 2014 EU:lta on tullut vaatimus vakoilulaitteiden asentamisesta kaikkiin uusiin autoihin.

feature-globalnetwork

”… ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä…” – Ilmestyskirja 13:7-8

He valvovat sinua

big_data

”Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä… Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät – Daniel 7:8

Sarvi kuvaa Kirjoituksissa valtaa ja aluksi tämä edellä mainittu sarvi onkin pieni, mutta kasvaa lopulta maailman johtajaksi, jonka ensimmäinen piirre on ihmisen silmät. Ihmisen silmä kuvaa tietenkin katsomista tai seuraamista, ja yhdistettynä valtaan voidaan puhua globaalista valvonnasta. Tämä tuleva maailman johtaja haluaakin valvoa ja seurata jokaista yksittäistä ihmistä. Nyt näkemämme nopea kehitys 9/11 terroristi-iskujen jälkeen on pohjustusta sille, kuinka yksityishenkilöt menettävät kaikki oikeutensa ja vapautensa. Nyt 2010-luvulla kameravalvonta on jo vanhanaikaista ja kömpelöä, sillä tilalle on tullut matkapuhelimien, GPS-paikannuksen, tekstiviestien, sähköpostin, Internet hakusanojen ja kaiken digitaalisen tiedon eli datan seuranta. Profeetta Daniel ennustikin 2500 vuotta sitten, että yksi merkittävimmistä lopun ajan merkeistä on oppiminen ja tiedon lisääntyminen.

”Ja sinä, Daniel, sulje nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti; kunnes monet opetetaan, ja tieto on lisääntynyt.” – Daniel 12:4 (LXX mukaan)

Digitaalisesta seurannasta Suomessa viimeisin suuri lakimuutos oli Lex Nokia tai ns. urkintalaki, mutta vielä merkittävempi muutos tapahtui vuosituhannen vaihteessa. Tuolloin Euroopan Unioni asetti lain matkapuhelin operaattoreille kaikkien tietojen keruusta vähintään 6 ja enintään 24 kuukaudelta. Eräs saksalainen mies, Malte Spitz, halusi selvittää mitä tietoja matkapuhelin operaattorilla oli hänestä ja hän joutui taistelemaan oikeudessa asiastaan, mutta lopulta hän kuitenkin sai CD-levyllä operaattorin kerämäät tiedot hänestä. Hän teki näistä kerätyistä tiedoistaan Google Maps -karttapalveluun animaation ja tällä hän pystyi visualisoimaan sen, missä hän oli viimeisen puolen vuoden aikana käynyt, keneen hän oli ollut yhteydessä ja mitä hän oli tehnyt. Hän toteaakin, että jos tällainen järjestelmä olisi ollut Itä-Saksan hallituksella käytössään 1980-luvulla, niin Berliinin muuri ei todennäköisesti olisi koskaan kaatunutkaan! Tällaisesta seurannasta Hitler ja Stalin kykenivät vain unelmoimaan.

Todellisuus on kuitenkin vielä pahempi ja seuranta lisääntyy koko ajan – tietenkin kaiken hyvän nimessä. Todellisuudessa meidän pitäisi puhua jo termillä Big Data, joka tarkoittaa niin valtavaa tiedon määrä ettei sitä pystytä enää kontrolloimaan ja kuinka hallitukset voivat käyttää sitä hyväkseen. Tämä valvonta ei ole ongelma niin kauan, kuin ei olla totalitaarisessa järjestelmässä jota johtaa diktaattori. Kuitenkin ajaudumme tähän suuntaan koko ajan ja ihmiskunnan historian aikana näin on käynyt monia kertoja. Tästä kaikesta vasta edesmennyt Kirjoituksien tutkija Grant Jeffrey on tehnyt yhdessä Cloud Ten Pictures -studion kanssa dokumentin Shadow Government – Varjo Hallitus.

He säätävät mielipiteesi

Media

”Ja katso, sillä sarvella oli … suu, joka herjaten puhui. – Daniel 7:8

”Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita… Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.” – Ilmestyskirja 13:5-6

”Ja kuningas tekee, mitä hän tahtoo, ja korottaa itsensä ja uhittelee jokaista jumalaa, itse jumalien Jumalaa vastaan hän puhuu kauheita. Ja hän menestyy, kunnes vihan aika on lopussa; sillä mikä on säädetty, se tapahtuu.” – Daniel 11:36

Tuleva maailman hallitsija ei vain tyydy valvomaan, vaan hän haluaa vaikuttaa. Yksi toistuva kuvaus Kirjoituksissa tästä tulevasta maailman johtajasta on puhuminen, pilkkaminen ja herjaaminen. Propaganda aseen huomasivat tehokkaaksi jo aikanaan Hitler ja Stalinkin. Tänä päivänä meidän mielipiteisiin yksi suurin vaikuttaja on globaali media. Pieni määrä jättimäisiä globaaleja yrityksiä syöttää meille mielipiteitä mainoksien, Hollywood-elokuvien, musiikin ja kirjojen avulla. Yksi tärkeä on tietenkin saada rakennettua globaali koulutusjärjestelmä. Näiden kaikkien kautta halutaan kertoa meille miten meidän tulee elää, mitä ostaa ja miten tulemme onnelliseksi, sekä tietenkin mihin sinun tulee uskoa.

En kiinnitä silmääni siihen, mikä turmiollista on, eksyttäväistä menoa minä vihaan: ei saa se minuun tarttua.” – Psalmit 101:3

Kukaan meistä ei tietenkään halua myöntää, että mielipiteisiimme pystytään vaikuttamaan, mutta jos se ei ole totta, niin miksi suuret yritykset ovat valmiita maksamaan miljardeja mainonnasta? Sanotaankin, että yrityksen pitäisi panostaa puolet tuotteeseen ja puolet mainontaan. Mainoksien ideana ei ole esitellä tuotetta, vaan rakentaa mielikuva. Paras esimerkki tästä on aurinkomatkat, joissa ei mainosteta hikistä lentomatkaa, pientä hotellihuonetta ja vatsavaivoja, vaan näytetään iloisia ja hymyileviä onnelliselta vaikuttavia ihmisiä. Edellä mainittu on vielä vaaratonta, mutta vaaralliseksi tämä muuttu kun aletaan syöttämään mielipiteitä siitä, kuka saa elää ja miten tulee elää.

Tämä globaali valtamedia on esimerkiksi onnistunut kauhukuvilla saamaan hyväksynnän kyseinalaisille sotilaallisille konflikteille, muuttamaan mielipiteemme perheestä ja avioliitosta, luovuttamaan yksityisyytemme ja hyväksymään asiat, joita emme muuten olisi hyväksyneet. Ensin tehdään ongelma ja sitten tarjotaan ratkaisu, mitä muuten ei otettaisi vastaan. Näin tulevan Euroopan Liittovaltion kohdalla, jota tarjotaan ratkaisuksi itse tehdylle velkaongelmalle.

”Pyhä Henki sanoo selvästi, että viimeisinä aikoina jotkut luopuvat uskosta ja alkavat seurata eksyttäviä henkiä ja pahojen henkien opetuksia.” – 1. kirje Timoteukselle 4:1 (RK)

Media haluaa myös erityisesti kontrolloida meidän elämänkatsomustamme, koska se määrittää mikä on oikein ja mikä väärin. Hollywood kuvaakin uskovaiset yleensä tavallista tyhmemmiksi tai jollakin tavalla hulluiksi. Tämä tietenkin siksi, että uskovat perustavat uskonsa Kirjoituksiin eikä siihen mitä he haluaisivat meidän uskoa. Yksi syy sille, miksi eräät luopuvat uskostaan onkin tämän valtamedian seuraaminen ja muuttuminen tämän ajan mukaan, josta kuitenkin Kirjoitukset juuri varoittavat. Jos uskovat käyttäisivät saman ajan Kirjoituksien lukemiseen, kun he käyttävät television seuraamiseen, he ehtisivät lukea Kirjoitukset 22 kertaa vuodessa läpi!

”Sillä Herran Sebaotin päivä kohtaa kaikkea ylpeää ja korskeata ja kaikkea ylhäistä, niin että se maahan painuu… ja kaikkia aistillisia kuvia. Silloin masentuu ihmisten ylpeys, ja miesten korskeus painuu maahan, ja sinä päivänä Herra yksinänsä on korkea.” – Jesaja 2:12,16 (K. Syvännön mukaan)

Lopullinen valvonta väline

666ChipPic

”Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” – Ilmestyskirja 13:15-17

Vaikka jo nyt pystytään ihmisiä seuramaan tehokkaasti Internetin, GPS-paikannuksen, matkapuhelinten ja erilaisten tietokantojen avulla, niin nämä eivät riitä tulevalla maailman johtajalle, koska ne eivät ole kiinteästi ihmiseen asennettuja. Tämä ”pedon merkin” nimellä kulkeva otsaan tai käteen asennettava merkki on erityinen biologinen RFID-mikrosiru, jota tullaan tarjomaan tieteen läpimurtona ja ratkaisuna rikosien selvittämiseen sekä tuomaan turvallisuuden. Wikipedian artikkeli mainitseekin useita käyttökohteita, joita tässä muutamia.

  • Passi
  • Ajokortti
  • Matkalippu
  • Pankkikortti
  • Kirjastokortti
  • Henkilökortti
  • Kulunvalvonta
  • Lääketeollisuus
  • Internet todennus ja tunnistus

Ajattele, jos nämä kaikki edellä olevat otettaisiin sinulta pois, niin et pystyisi ostamaan mitään, et pystyisi matkustamaan etkä voisi poistua maasta tai edes lainata kirjaa kirjastosta. Nuoret ovatkin totutettu ajatukseen ihonalle tulevasta implantista tatuointien muodossa, jolloin kynnys ottaa tällainen on pieni, varsinkin kun se tarjoaa niin paljon. Jo nyt monet ihmiset haluavat tällaisen implantoitavan mikrosirun helpottamaan elämäänsä.

Passiivista mikrosiruja on jo asennettu tuhansille eläimille tunnisteeksi ja 2000-luvulla se onkin korvannut aikaisemman käytetyn tatuoinnin. Myös terveyden huollossa on tehty prototyyppejä tästä mikrosirusta, niin että sillä voitaisiin valvoa ihmisen sairauden tilannetta, veriarvoja ja muita biologisia ominaisuuksia. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA puhuu implantoitavasta RFID järjestelmästä potilaiden tunnistusjärjestelmänä antaessaan siitä ohjeistuksen työntekijöilleen jo vuonna 2004.

Lopullinen biologinen mikrosiru tuleekin muuttamaan ihmisen geeniperimää ja siksi kaikki sen sirun ottaneet joutuvat armon ulkopuolelle eivätkä voi enää pelastua, sillä Messias Jeesus kuoli vain ihmisten puolesta. Tätä tullaan markkinoimaan ennen kaikkea elinikää pidentävänä ja sairaukset parantavana lääketieteen läpimurtona. Huomion arvoista on myös se, että monille muukalaisten (lue demonien) kaapatuksi joutuneille on asennettu tällaisia siruja, joita edesmennyt tohtori Roger K. Leir oli poistanut useita.

”Minä näin niiden sielut, jotka oli mestattu Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eivätkä sen kuvaa eivätkä olleet ottaneet sen merkkiä otsaansa eivätkä käteensä.” – Ilmestyskirja 20:4 (1992)

Kirjoituksien ahdistuksena aikana nimittänä aika on seitsemän vuotta, jonka aloittaa rauhansopimus Lähi-idässä. Aluksi ensimmäisen kolmen ja puolen vuoden aikana rauhan sopimuksen jälkeen tätä sirua tullaan tarjoamaan vapaaehtoisena, mutta sen jälkeen pakollisena: ”se saa kaikki… panemaan merkin” (Ilm. 13:16), mutta viimeisen kolmen ja puolen vuoden suuren ahdistuksen aikana se tullaan pakottamaan tai tulee mestatuksi yhteiskunnan vihollisena.

Olemme jo seurannassa

god_watches_over_you

”Herra katsoo alas taivaasta, näkee kaikki ihmislapset; asumuksestaan, valtaistuimeltaan hän katselee kaikkia maan asukkaita, hän, joka on luonut kaikkien heidän sydämensä, joka tarkkaa kaikkia heidän tekojansa.” – Psalmit 33:13-15

Tuleva maailmanjohtaja, Antikristus, haluaa saada kaikki kansat ja ihmiset hänen seurantaansa, mutta hän ei koskaan pysty seuramaan yhtä täydellisesti kaikkea kuin universumin Luoja seuraa, sillä Hän pystyy näkemään kaikkien ihmisten teot, sanat ja ajatuksetkin. Vaikka meistä näyttäisi, että Saatana on vetämässä pidemmän korren, niin ihmiskunnan historian aikana on universumin Luoja voittanut jokaisen erän. Juuri nyt Hän ravistelee kuollutta uskonnollisuutta ja yhteiskunnallisia järjestelmiä valmistelleen maailmaa suurta hengellistä herätystä varten. Tälle eliitin ja maailmanhallituksen yrityksille Hän nauraa. Oletko sinä jo voittajan puolella?

”Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: ’Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä’. Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.” – Psalmit 2:2-4

1 comments on “Valvontaa ja propagandaa

  1. Hyvä. Voi, kun ihmiset lukisivat tämän ja ymmärtäisivät kuinka tärkeää olisi
    mielenmuutos. Toisin sanoen parannuksen teko. Että pelastuisivat kadotuksesta.

    Tykkää

Jätä kommentti