Profetiaa kansakunnille

Olen puhunut hiljattain muutaman ajankohtaisiin ilmiöihin ja asioihin liittyvää puheita Raamatun profetiasta. Älkäämme halveksiko profetiaa (1. Tess. 5:20), sillä Jeesuksen todistus on profetian henki (Ilm. 19:10). Olkoot nämä nälän sytyttäjinä tutkimaan Jumalan sanan profetiaa, sillä Raamatussa on meille kätkettynä valtavat aarteet (Kol. 2:3), jos emme vain ole kuin tuo väärä huoneenhaltija, joka ajatteli: ”Kaivaa minä en jaksa, kerjuuta häpeän” (Luuk. 16:3). Muistakaamme, että ”kaikki, mikä ennen on kirjoitettu, on kirjoitettu meille opiksi” (Room. 15:4) ja olkaamme sellaisia kristittyjä, jotka ”tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt!” (Ps. 1:2).

”Mutta hänen, joka voi teitä vahvistaa minun evankeliumini ja Jeesuksen Kristuksen saarnan mukaan, sen ilmoitetun salaisuuden mukaan, joka kautta ikuisten aikojen on ollut ilmoittamatta, mutta joka nyt on julkisaatettu ja profeetallisten kirjoitusten kautta iankaikkisen Jumalan käskystä tiettäväksi tehty kaikille kansoille uskon kuuliaisuuden aikaansaamiseksi.” – Roomalaiskirje 16:25-26

”Voi paljojen kansojen pauhua – ne pauhaavat, niinkuin meri pauhaa, ja kansakuntien kohinaa – ne kohisevat, niinkuin valtavat vedet kohisevat!”
– Jesaja 17:12

Advertisement

3 comments on “Profetiaa kansakunnille

 1. Hei Ohessa minua kiusanneita kysymyksiä. Jeesuksen odotuksessa Seppo Luostarinen

  Vuodeksi 2029 ennakoidaan keinoälyn signulariteettia. Kehitys on kiihtyvä. Ketkä lopunajan toimijoista voisivat olla keinoälyrobotteja tai Torinon käärinliinoista saatuja Jeesuksen klooneja ?

  Miten ihmiset pystyvät muuttumaan Jeesuksen kehon kaltaisiksi ja sen osaksi, jos he asentavat tietokoneita itseensä ?

  Newton tutki Raamattua ja ennakoi lopun tulevan 2064. Silloin voisi kuolla viimeisen sukupolven vanhin 116 vuoden iässä ?

  – keräilijä metsästäjät (1) – paimentolaiset (2) – maanviljelijät (3) – teollisuustyöntekijät ja silmälaseja, kirjoja (4) – palvelutyöntekijät, kirjoituskoneet, reikäkortit, henkilökohtaiset tietokoneet (5) – kännykkäsukupolvi, robotit (6) – mikropiiri aivoissa kytkettynä nettiin (7) – verisolun kokoiset tietokoneet hermosoluissa ruiskutettuna verenkiertoon ja kytkettynä signulariteettitekoälyyn, jolloin elinikä nousee tuhansiin vuosiin nanokorjausrobottien avulla, ihmisten kopioita siirretään tekoälylle (8) – pienen molekyylin kokoiset tietokoneet hermosoluissa ruiskutettuna verenkiertoon ja kytkettynä megacityn signulariteettitekoälyyn ja nettiin, jolloin elinikä sama kuin megacityn (9) – koko kehon atomien ja alkeishiukkasten vaihto alkeishiukkasten kokoisiin keinoälytietokoneisiin, jolloin voidaan liikkua avaruudessa vapaasti ja ikuisesti eli alkuperäinen ihminen on tekoäly (10)

  Eksponenttiaalisessa kehityksessä ja eliniän kasvaessa nämä eri sukupolvet elävät rinnakkain ja heidän oma teknologia on saastuttanut hermoston, joten he eivät voi siirtyä seuraaviin teknologioihin. Tietokoneet ja ihmiset heitetään roskikseen ? He ovat tavallaan vieras älyllinen olento toisilleen. Yhtenäiskulttuurin vaatimus kussakin eri ajassa voi johtaa väkivaltaan eri olentojen kesken. Tavallaan osa uutisista jo nykyään on tälläistä sosiaalista rauhattomuutta. 7,8,9 ei voi siirtää 10 ?

  https://yle.fi/uutiset/3-10242109 Kohta 3. Voisiko Jumala kopioida vain ihmiskunnan noin 7000-6000 vuotta sitten simulaatioon ja jättää 85 % miehistä syntisinä kopioimatta, kun geenistöstä puuttuu tältä ajalta niin paljon miehiä ? Vai onko 15 % pitänyt haaremia ja tappanut loput miehet koko maapallolla tai sikotautiepidemia on kiertänyt maapalloa ? Kohta 9. Voisiko Jumala suojella meitä vierailta vaikutteilta, kuten me suojelemme eläimiä ?

  Tykkää

 2. Hei Löytääkö Jeesus uskovia, jos kaikki ovat tälläisiä, joilla mm. aivot on siirretty nettiin ? Ihmiskunta jakautuu. Voisiko heitä pelastaa, jos he ovat edes vähän aikaa uskossa ? Pitäisikö Raamatun kieli kääntää näiden termeille ? Terveisin Seppo Luostarinen

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s