Kirjanoppineita ja Jumalan kieltäjiä

Uudessa testamentissa varoitetaan inhimillisen viisauden, järkeisopin ja filosofian vaaroista. Näyttää siltä, että kun Hengen voima alkaa katoamaan, keinot alkavat ja ihminen nousee pääosaan, jolloin astelee esille eräänlainen ”sekulaari kristillisyys”, jossa evankeliumi perustuu järjen päätelmiin eikä sydämen uskoon. Aikanaan Martti Luther totesikin, että Jumalaa ei löydä pohdiskeleva ymmärrys vaan ahdistunut omatunto. Tässä pari tähän aiheeseen liittyvää tuoretta puhettani.

”Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella, pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen.” – Kolossalaiskirje 2:8

”Jos joku luulee jotakin tietävänsä, ei hän vielä tiedä, niinkuin tietää tulee; mutta joka rakastaa Jumalaa, sen Jumala tuntee. ” – 1. Korinttolaiskirje 8:2-3

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, haluat tulla uskoon tai haluat rohkaista tai nuhdella, niin voit tehdä sen päivitetyn Yhteystiedot -osion kautta, jossa myös tarkemmat yhteystietoni sekä palaute-lomake.

Advertisement

One comment on “Kirjanoppineita ja Jumalan kieltäjiä

  1. Mauno hyvä, Minä kiitän sinua ja Herraamme Jeesusta Kristusta kaikista hyvistä videoistasi jotka suunnilleen kaikki olen kiitollisena kuunnellut ja useimmat moneen kertaan. Minulla edelleenkään ei ole ollut seurakuntaa siitä lähtien kun erosin ev.lut kirkosta Mäkisen itkujen jälkeen että homojen kohtelua pitää pyytää kirkon anteeksi monta vuotta sitten. Nähtiin taas Helsinki Pridestä sekin henkivalta jonka kourissa koko Helsinki on. Sinun videoista olen vaistonnut että puhut oikein Raamatusta ja Jeesuksesta Kristuksesta ja paljastat eksyttäviä seurakuntia. Olen kuu nellut kaikki videosi yksin kuulokkeet päässä. Nyt mökillä ja näin viime yönä kauhujen painajaisen mutta sen kuvaileminen on liian pitkä tarina. Asun Jyväskylässä ja nyt Kuhmon mökilläni. Kaverini kävi tilaisuudessasi Rautavaaralla. Odotan minäkin tempausta ja olen rukoillut anteeksiantoa Jeesukselta Kristukselta loputtomista synneistäni. Teen nyt parannusta taas ja tarvitsen Jumalan voimaa siihen. Viinasta ja sen seurauksista ne synnit johtuivat.  T Lasse Niskanen,Ps jatka samaan malliin olet Jumalan asialla oikein. Sent from Yahoo Mail on Android

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s