Hyljätty maailma, siunattu kansa

Miksi Luoja sallii saastaisuuden, homoseksuaalisuuden ja pahuuden nousun? Hän ei ainoastaan salli, vaan Hän on hyljännyt ihmiset siihen. Hylkäämisestä käytetty sana alkukielessä on kreikan kielen ’paradidomi’, joka ei ainoastaan tarkoita passiivista luovuttamista vaan jopa aktiivista pois työntämistä. Kyse on kolmivaiheisesta hylkäämisestä, jonka merkit kertovat siitä kuinka syvällä Hän on hyljännyt kansakunnan. Tällainen kansakunta ”kehuu olevansa viisas” eikä tiedä, että on kohtaamassa rajun tuomio.

”Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.” – Roomalaiskirje 1:22-23

1. Hylkääminen – ruumiin häpäisyyn

sex_revolution

”Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.” – Roomalaiskirje 1:24-25

Seksuaalivallankumous alkoi, kun Alfred Kinsey Rockefeller-säätiön rahoittama julkisti tutkimuksen nimellä ”Miehen seksuaalinen käyttäytyminen”. Tämä tapahtui vuonna 1948, jolloin monet muut tapahtumat saivat alkunsa Israelin valtion palattua ennustetusti kartalle. Kinseyn Raportti, kuten sitä myös kutsutaan, antoi kuitenkin suuresti vääristyneen kuvan todellisuudesta, sillä esimerkiksi hänen tutkimuksensa väitti 10% ihmisistä olleen homoseksuaaleja vaikka maailman liberaalisoiduttua nykyiset tutkimukset kertovat homoseksuaaleja olevan vain muutaman prosentin. Kinsey tekikin tutkimuksensa homoseksuaaleilla, prostituoiduilla ja seksuaalirikoksilla, jolloin tulokset vääristyivät huomattavasti.

”… Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät.” – Luukkaan evankeliumi 21:24

Tätä tutkimusta käytettiin pohjana ns. vapaan seksin perusteena ja se toimi pohjana 1960-luvun seksuaalivallankumoukselle, joka alkoi Hippiliikkeen synnyllä ”Rakkauden kesänä”. Tuo kesä oli vuonna 1967, jolloin Israel ensimmäistä kertaa yli kahteen tuhanteen vuoteen sai Jerusalem jälleen valtaan ja Jumalan suunnitelma siirtyi jälleen askeleen ei-juutalaisilta pakanakansoilta kohti juutalaista kansaa ja Israelia. Vielä kuitenkin Jerusalemin sydän eli temppelivuori kuuluu pakanoille ja siellä seisoo Kalliomoskeija.

2. Hylkääminen – luonnonvastaisiin himoihin

suutelevat_naiset

”Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.” – Roomalaiskirje 1:26-27

Juuri nyt voimme nähdä homoseksuaalisuuden aallon käyvän ylitse kuin saastan tsunamin. Melkein joka lehdestä on luettavissa vähintään yksi artikkeli mitenkä homoaviollittoa ajetaan eteenpäin ja kuinka uusi etujärjestö on siirtynyt tukemaan heitä. Joissakin valtiossa kuten Ranskassa onkin aivan hiljattain hyväksytty homoavioliitto. Tämä toinen hylkääminen kuvaa jo paljon vakavampaa vaihetta Jumalan hylkäämisessä ja Hän sanoo näistä ihmisistä, että saavat sen palkan mikä saada piti.  Tämä homoseksuaalisuuden nousu oli jatkoa 1967 seksuaalivallankumoukselle ja on juuri nyt täyttymässä kertoen siitä, kuinka kolmas askel on tapahtumassa aivan pian.

3. Hylkääminen – kelvottoman mielen valtaan

MEXICO SPRING BREAK

”Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.” – Roomalaiskirje 1:28-32

Tämä apostoli Paavalin lista jumalattomista ihmisistä on lähes identtinen listaan viimeisten päivien ihmisistä ja kertoo siitä, että viimeisten päivien ihmiset ovat Jumalan hylkäämiä. Nyt kaupoissa myydään huoletta värjättyä sianlihaa naudan lihana, politiikoilta paljastuu mitä hurjempia laiminlyöntejä, papit eivät usko uskontunnukseen, nuoriso on ongelmissa, korruptio ja mätä yhteiskunnassa kasvaa sekä pyhä muutetaan pahaksi ja paha pyhäksi, niin että kaikkinainen vääryys saa vallan. Elämme nyt yhteiskunnassa, joka uppoa silmin nähtävästi syvemmälle valheeseen ja pahuuteen. Niin kuin tässäkin mainitaan, ihmiset ”tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen”, mutta eivät halua niitä noudattavaa.

Hyljätty maailma, siunattu kansa

end-of-the-world

”Ja Herra hajottaa teidät kansojen sekaan, ja ainoastaan vähäinen joukko teitä on jäävä niiden pakanakansojen keskelle, joiden tykö Herra teidät kuljettaa… Kun olet ahdistuksessa ja kaikki tämä kohtaa sinua aikojen lopussa, niin sinä palajat Herran, sinun Jumalasi, tykö ja kuulet hänen ääntänsä. Sillä Herra, sinun Jumalasi, on laupias Jumala. Hän ei jätä sinua eikä hukuta sinua; hän ei unhota sinun isiesi kanssa tekemäänsä liittoa, jonka hän on heille valalla vahvistanut.” – 5. Mooseksen kirja 4:27-31

Jo Moosekselle 3500 vuotta sitten paljastettiin lupaus Israelin kansan paluusta Jumalan suunnitelmaan, koska he tulevat toimimaan Ilmestyskirjan ilmoittaman 144,000 todistajan voimalla Messias Jeesuksen todistajina ahdistuksen aikana. Tuolloin Hesekiel kirjansa luvussa 38 mainitsee Israelin olevan ”minun kansani” ja kaikki muut kansat ovat hyljättyä synteihinsä kohdaten Ilmestyskirjan maalamat tuomiot.

”… [pedon] valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.” – Ilmestyskirja 13:7-8

”Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden.” – Joel 3:1-2

Nämä kansat annetaan uuden maailman johtajan hallintaan, jota myös pedoksi ja Antikristukseksi kutsutaan. He nousevat yhä röyhkeämmäksi, niin että lopulta he lähtevät taistelemaan itseänsä universumin Luojaa vastaan Joosafatin eli Meggiddon laaksoon, jossa he kokevat täydellisen tuhon tässä suurressa taistelua Armageddonin taisteluksi. Koska nämä merkit ja kehityssuunnat täyttyvät kiihtyvällä vauhdilla silmiemme alla, niin aivan pian katoaa miljoonia ihmisiä maan päältä, kun Herra Jeesus tulee hakemaan omansa pois ja mailmaa annetaan sen pahan valtaan, jota he jo nyt palvovat. Jos Hän tulee tänään tai huomenna, oletko sinä valmis ja uudestisyntynyt ylhäältä?

”Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä.” – Sananlaskut 14:34

One comment on “Hyljätty maailma, siunattu kansa

  1. Kyllä tämä pistää vakavaksi ja ajattelemaan. Kaikki on jo selvästi näkyvissä. Ihminen on vain niin laiska ettei se ymmärrä omaa parastaan. Asia on niin, että meillä olisi kaikki paremmin kun uskomme elämämme Jumalalle.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s